Όπως και ο κ. Δήμας ήταν μια ενωτική και έξυπνη κίνηση....
Γενικά, έχουμε στερέψει από λύσεις: Ο Γλέζος, θα μπορούσε να είναι μία τέτοια, αλλά δεν πιστεύω ότι η ηλικία του επιτρέπει να ανταπεξέλθει με άνεση στις υποχρεώσεις του... Ο πνευματικός κόσμος, πλέον, δεν είναι και τόσο πνευματικός, αλλά όλο και κάτι θα έχει.
Σε γενικές γραμμές, μπορεί να έχουμε ξεμείνει από άτομα, αλλά το να βάζουμε καριερίστες αποτυχημένους σε αυτή τη θέση, είναι ακραία συμπεριφορά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πιο πολύ συμβιβαστική συμπεριφορά θα την έκρινα, παρά ακραία... Κατα τ αλλα συμφωνώ!
voskos_7 (17-02-15)
Ακραία, ως προς την υποβάθμιση του θεσμού και ως εικόνα, γιατί θεσμικά έχει υποβαθμιστεί εδώ και 30 χρόνια.
Ας μην αναφερθώ και σε προηγούμενους - όσο συμπαθείς και αν μπορεί να ήταν κάποιοι από αυτούς.
Εκλεισα μια νιτσα στα 80 ευρουλάκια και ακόμα να έρθει...![]()
There is a Dude in town
Αν δεν έρθει νωρίτερα από την δραχμή, μάλλον θα έχετε αλλάξει ρόλους...![]()
Και κάτι τελευταίο: Ο Πάκης, είναι αυτός που διόγκωσε το αριθμό των μονίμως απασχολουμένων στους ΟΤΑ και έκανε την Τρόικα να φαγωθεί να διώξει το μισό δημόσιο.
Αντί να προσφέρουμε λύσεις, προσθέτουμε προβλήματα... Ως υπεύθυνα πολιτικά όντα.
Την Τετάρτη επέρχεται συμβιβασμός, ακούγεται... Αλλά μήπως και για την Δευτέρα, τα ίδια δεν λέγαμε;
Bill_K (21-02-15)
Τι κι αν ειναι 6 μηνες η ενας χρονος; Παλι την τυχη ο δυνατος κρατα.
Μαλλον πηγαιναμε για πολλα, αλλα δε ξεραν οτι κουμαντο κανουν τα λεφτα..
Δεν ηπια.
Κριμα...........
Ειπώθηκε και μία άλλη ανακρίβεια, για τον Πάκη, που τον λένε "Υπουργό της Ζαρντινιέρας"... Ο Πολύδωρας ήταν - μη τα φέρουμε και όλα τούμπα - ακατάλληλος είναι και χωρίς αυτό.
Πολιτική, είναι η τέχνη του εφικτού, Σταυράκη μου: Κρίμα δεν είναι καθόλου. Μακάρι να προσπαθούσαν ανάλογα και οι άλλοι, έστω και για τα μάτια του κόσμου. Παρεδόθησαν άνευ όρων... Πιστεύω, ότι ακόμα και μέσα από την παράταση, όλο και κάτι καλό θα βγει.
Αρκεί να μην έχει οργανωθεί καμία απόδραση, πάλι.
Κωλοφεράτζε την πήγα... Εμένα θα βγάλεις μωρη στο κρύο για να βρεις το σπίτι;! Και με μιςή ώρα καθυςτέρα;! Γαμήσι και ξύλο επί ώρας για να στρώσεις... Ερποντας έφυγε...
Εχω όρεξη για άλλο ένα... (Μα ποιός είμαι, ο Σόιμπλος;!)
There is a Dude in town
dimace (18-02-15)
Ένας έντιμος συμβιβασμός, μετά από τέτοια μάχη, δεν είναι ήττα. Πιστεύω πως η κυβέρνηση έκανε και κάνει ό,τι μπορεί για τη χώρα και τον λαό. ¨Οσο πάλεψαν αυτοί ένα μήνα που είναι στην εξουσία δεν το έκαμαν οι άλλοι για χρόνια και προσωπικά είμαι ευχαριστημένος και από τον Γιάνη και από τον Αλέξη. Η Ελλάδα έχει πλέον ΦΩΝΗ, το κατάλαβαν αυτό και στη Γερμανία, (η γυναίκα μου έχει πάθει πλάκα με το πόσο ασχολούνται τα ΜΜΕ με τα αγόρια μας και όλο μου λέει να ακούσω τι λένε - εγώ δεν θέλω, αν και λένε γενικά καλά πράγματα και αναγνωρίζουν πως μας ξέσκισαν με τις πολιτικές τους - μέχρι και η πεθερά μου ασχολείται με την Ελλάδα και νοιάζετει για το τι θα γίνει, που είναι μισάνθρωπος μέγας...) και, συνεχίζω, αυτό είναι πολύ θετικό, αφού στο μέλλον θα προσέχουν τι ζητάνε από εμάς. Ο ρόλος του πειραματόζωου τέλειωσε. Να τελειώνει λοιπόν το μαρτύριο των διαπραγματεύσεων, να δούμε πως θα ανακουφιστεί (λίγο στην αρχή) ο λαός και να κάτσουμε να δουλέψουμε.
Tι εννοείς Δημήτρη να τελειώνει το μαρτύριο των διαπραγματεύσεων? Δεν ξέρω εάν το έχεις καταλάβει αλλά οι διαπραγματεύσεις ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει.
Αυτή την στιγμή υπάρχει χάσμα διότι η Ελλάδα θέλει να διαπραγματευτεί το πρόγραμμα της σύμβασης μέσα στους επόμενους 6 μήνες και η Γερμανία λεει ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί τίποτα.
Ας αποφασιστεί λοιπόν πρωτα εάν θα γίνει διαπραγμάτευση και εάν γίνει να υπολογίσουμε ότι το μαρτύριο των διαπραγματεύσεων θα τελειώσει κατά τον Αύγουστο όταν θα τελειώσει και η 6μηνη δανειακή σύμβαση.
Απλά ζητάμε να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της οικονομίας μας για τους επόμενους 6 μήνες διότι προγράμματα χιλιάδων σελίδων όπως είναι τα μνημόνια δεν είναι δυνατόν να επανεξετάζονται μπακαλίστικα μέσα σε 2 και 3 εβδομάδες.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Φυσικά γλυκέ μου άντρα. Δεν εννοούσα να τελειώσουν παρά χρήμα αλλά κάποτε ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να τελειώσουν. Δεν μπορεί μια ολόκληρη χώρα να ζει ισοβίως στην αβεβαιότητα. Φιλιά στο Βανκούβερ και ελπίζω να είσαι καλό αγόρι και να μην κάνεις κακά πράγματα τώρα που είσαι μόνο...![]()
VALVERDES_7 (18-02-15)
Νεο οχι λεει απο τον εγκεφαλικα αναπηρο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
νίτσα, λένε τον Νίτσερ, βασικά, αλλά τον λένε με προφορά... Πού να σου εξηγώ τι έκανε, τώρα; Πάντως, για το κλούπ, καλό είναι, μία φορά, πες του και κανένα μπράβο, να παίρνει θάρρος, για να μην μας λένε και δεσποτικούς και να μην δίνεις ελπίδες στον Σταυράκη να σου φάει τη θέση και όλα θα πάνε καλά...
Ρίξ'τε μιά ματιά και σε αυτό: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Για να έχετε υπόψιν σας, πώς διάλο χτίζονται οι καριέρες και η γενική και ευρύτερη αποδοχή, σε αυτή τη ζωή...
Μαλάκα ο Βαρουφακης δεν την παλεύει !!!!!!
Ακουγετε το ονομα του στην βουλη για να πει ονομα για τον πρόεδρο της Δημηκρατιας και αυτός είχε πιάσει την κουβέντα με τον διπλανό του ..... Άμα δεν τον σκούνταγε ο Τσιπρας ακόμα θα μίλαγε !!!!!
Bookmarks