Σελίδα 977 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 47757767777787792793794795796797397497597697797897998098198799710071017102710771177127713771477 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 19.521 έως 19.540 από 39239

Θέμα: Off Topic

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kwtsios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κα Κανένας Έλληνας δεν συμπαθεί Γερμανό ούτε και ζωγραφιστο πλέον.
    Παλιά ήταν αντιαμερκανισμος τώρα είναι άλλοι στη σειρά.
    Αρχίζει το δεύτερο μέρος του ντιτερ νουρ...
    Ευτυχώς! Είχα ανησυχήσει όταν το Βοσκόπουλο έβγαλε το πορτραίτο μου από το δωμάτιο του. Νόμιζα πως πλέον δεν με αγαπά... Τώρα καταλαβαίνω γιατί το έκανε και δεν ανησυχώ πλέον!

*Ρε, τι έγινε ο Βοσκός σήμερα; Δεν τον είδα καθόλου. Σε κανένα Μιλάνο για ψώνια θα βρίσκεται και δεν μου το είπε...

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (08-02-15)

Thanks
    1.750
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 576 φορές σε 292 μηνύματα
    Ignore User

Εγω ειμαι νεομεταναστης και γνωριζω πολυ καλα τι συμβαινει και κυριως τι συνεβη στην πατριδα μας.
    Και ειλικρινα δεν μου φταιει κανενας ξενος. Ουτε γερμανος, ουτε φινλανδος, ουτε γαλλος, ουτε πορτογαλος, ουτε αμερικανος, ουτε αυστριακος, ουτε ολλανδος (αναφερω αυτους που πλεον λενε οτι πρεπει να συνεχισουμε στο μεχρι τωρα προγραμμα).

Αυτη τη στιγμη παντως, η συμπεριφορα της κυβερνησης με προσβαλλει (οπως και οι προηγουμενες κυβερνησεις, για διαφορετικους λογους).
    Το μονο που μπορω να παραδεχτω ειναι οτι εχουν μια φοβερη επικοινωνιακη πολιτικη που ομοια της δεν εχω ξανασυναντησει. Καλυτερη και απο του βαζελου.

4. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pf7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (07-02-15), consigliere (06-02-15), kwtsios (06-02-15), voskos_7 (08-02-15)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pf7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω ειμαι νεομεταναστης και γνωριζω πολυ καλα τι συμβαινει και κυριως τι συνεβη στην πατριδα μας.
    Και ειλικρινα δεν μου φταιει κανενας ξενος. Ουτε γερμανος, ουτε φινλανδος, ουτε γαλλος, ουτε πορτογαλος, ουτε αμερικανος, ουτε αυστριακος, ουτε ολλανδος (αναφερω αυτους που πλεον λενε οτι πρεπει να συνεχισουμε στο μεχρι τωρα προγραμμα).

Αυτη τη στιγμη παντως, η συμπεριφορα της κυβερνησης με προσβαλλει (οπως και οι προηγουμενες κυβερνησεις, για διαφορετικους λογους).
    Το μονο που μπορω να παραδεχτω ειναι οτι εχουν μια φοβερη επικοινωνιακη πολιτικη που ομοια της δεν εχω ξανασυναντησει. Καλυτερη και απο του βαζελου.
    Ε τι να κάνουμε ......... υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pf7 (06-02-15)

Thanks
    1.750
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε τι να κάνουμε ......... υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
    Ισως φταιει η ζαλουρα απο τα τρεξιματα που ειχα σημερα, αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις.

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Ισως φταιει η ζαλουρα απο τα τρεξιματα που ειχα σημερα, αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις.
    Είσαι εξαίρεση .....ζεις στο εξωτερικό, ξέρεις τι έχει γίνει στην Ελλάδα, και ντρέπεσαι για το ότι μετά από 6 χρόνια δεν είμαστε οι Τζανετακοι της Ευρώπης.
    Και στο ξαναγράφω ..... Α-Ξ-Ι-Ο-Π-Ρ-Ε-Π-Ε-Ι-Α.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Θοδωρή μου, εμείς εδώ που είμαστε, ό,τι και να πούμε μάταιο θα είναι. Το μόνο που πρακτικά μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε...

(Καλό ΣΚ σε σένα και στην όμορφη γυναίκα σου!)

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pf7 (06-02-15)

Thanks
    1.750
    Ignore User

Η γνωμη μου ειναι και μετα απο οσα εχουν συμβει τις τελευταιες μερες, οτι παραμενουμε Τζανετακοι αλλα εντεχνως παρουσιαζομαστε, εντος συνορων, σαν Κωνστανταρες.

12. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pf7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (07-02-15), kwtsios (07-02-15), The Dude (07-02-15)

Thanks
    1.750
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θοδωρή μου, εμείς εδώ που είμαστε, ό,τι και να πούμε μάταιο θα είναι. Το μόνο που πρακτικά μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε...

(Καλό ΣΚ σε σένα και στην όμορφη γυναίκα σου!)
    Κατσε κατσε να της το δειξω να σου στειλει αυτη το thanks!!

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (06-02-15)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Η γνωμη μου ειναι και μετα απο οσα εχουν συμβει τις τελευταιες μερες, οτι παραμενουμε Τζανετακοι αλλα εντεχνως παρουσιαζομαστε, εντος συνορων, σαν Κωνστανταρες.
    Σεβαστή η γνώμη σου ........
    Η ιστορία θα δείξει αν είμαστε Κωνστανταρες η Τζανετακοι ........

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pf7 (06-02-15)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

The Dude (07-02-15)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Δεν ειναι σωτηρες αυτοι που μας δανειζουν κατα τη γνωμη μου, αλλα κατι αλλο. Το ΔΝΤ δημιουργηθηκε αποκλειστικα απο τις τραπεζες, ετσι ωστε να προλαβουν πριν χρεοκοπησουν, οι αμαρτωλες χωρες, να δημευσουν τον κρατικο τους πλουτο, ετσι ωστε να εξασφαλισουν τις λιγοτερες κατα το δυνατον απωλειες απο τον δανεισμο που παρειχαν η πολυ περισσοτερο και κερδη απο αυτη την κατασταση. Μονες εξαιρεσεις η Τουρκια και η Βραζιλια, που τους πεταξαν με τις κλωτσιες.
    Επειδη εμεις δεν εχουμε την οικονομικη δυναμικη της Βραζιλιας, καποια στιγμη, σε 5, 10 χρονια, θα μας ''στεγνωσουν'' και μετα θα επελθει και η πτωχευση, ως φυσικο επακολουθο των ηλιθιων, που ψηφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (07-02-15)

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειναι σωτηρες αυτοι που μας δανειζουν κατα τη γνωμη μου, αλλα κατι αλλο. Το ΔΝΤ δημιουργηθηκε αποκλειστικα απο τις τραπεζες, ετσι ωστε να προλαβουν πριν χρεοκοπησουν, οι αμαρτωλες χωρες, να δημευσουν τον κρατικο τους πλουτο, ετσι ωστε να εξασφαλισουν τις λιγοτερες κατα το δυνατον απωλειες απο τον δανεισμο που παρειχαν η πολυ περισσοτερο και κερδη απο αυτη την κατασταση. Μονες εξαιρεσεις η Τουρκια και η Βραζιλια, που τους πεταξαν με τις κλωτσιες.
    Επειδη εμεις δεν εχουμε την οικονομικη δυναμικη της Βραζιλιας, καποια στιγμη, σε 5, 10 χρονια, θα μας ''στεγνωσουν'' και μετα θα επελθει και η πτωχευση, ως φυσικο επακολουθο των ηλιθιων, που ψηφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
    Οι βρβραζιλιάνοι πρότυπο?
    Νταξει εγώ αλλά βλέπω χρόνια εκεί...

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kwtsios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι βρβραζιλιάνοι πρότυπο?
    Νταξει εγώ αλλά βλέπω χρόνια εκεί...
    Δεν ειπα προτυπο. Ειπα οτι τους εδιωξαν.
    Η οικονομια τους ειναι σε πολυ καλα επιπεδα, σαν κρατος

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Σεβαστή η γνώμη σου ........
    Η ιστορία θα δείξει αν είμαστε Κωνστανταρες η Τζανετακοι ........
    Εγώ, τύπε παγωνιά, μπορώ να είμαι Στάθης Ψάλτης; Εκανε ωραία κωλοδάχτυλα...
    There is a Dude in town

24. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (07-02-15), kwtsios (07-02-15)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Τα πράγματα δείχνουν πάρα πολύ δύσκολα για συμφωνία. Ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτής της κυβέρνησης. Μέχρι και το καρκίνωμα της ΝΔουλας αναγνωρίζω ότι έχει κρατήσει αξιοπρεπή στάση μέχρι στιγμής. Τα καλά να τα λέμε.
    Η διαπραγμάτευση που γίνεται είναι υποδειγματική. Είμαστε ταυτόχρονα πιστοί στις θέσεις μας αλλά ταυτόχρονα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση.

Πρόβλεψη μου είναι ότι η Ελλάδα με ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και κυρίως με τους Τσίπρα-Βαρουφάκη στο βασικό επιτελείο,θα απειλήσει με στάση πληρωμών το επόμενο 2μηνο έναντι του εξωτερικού της χρέους.
    Θα είναι το τελευταίο χαρτι της πατριωτικής μας κυβέρνησης και σε αυτήν την περίπτωση μόνο κερδισμένη έχει να βγει. Είτε θα χρεοκωπήσει, και παρά τα δεινά, θα ανακουφιστει με την πάροδο του χρόνου από το δυσβάσταχτο χρέος είτε θα πάει σε συμφωνία με το Δ Ράιχ για ελάφρυνση του χρέους με ανταλλαγή ομολόγων με ομόλογα είς το διηνεκές.

Τσίπρας-Βαρουφάκης υπογραφή δεν βάζουν στην συνέχεια της αναχρηματοδότησης του μη βιώσιμου χρέους. Εάν η βόμβα και η απειλή περί χρεοκωπίας δεν "τσιγγλίσει" το επιτελείο των "Κουστουμάτων" Ναζί, το πιο πιθανό είναι να οδηγηθούμε σε δημοψήφισμα.

Ο Ελληνας θα κληθεί τότε να αποφασίσει διότι δεν νομίζω ότι ο Τσίπρας θα πει μόνος του το "Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν".Το ερώτημα θα είναι:
    Μνημόνιο ή Χρεοκωπία? Ενα "καρβέλι μουχλιασμένο ψωμί" από τους 'Ναζί' ή πάμε μόνοι μας και ας ψωμολυσσάξουμε στην αρχή? Γεγονότα που δείχνουν εφιαλτικά, αλλά είναι πιθανό να συμβούν.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

26. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον VALVERDES_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (07-02-15), sk12072 (07-02-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα πράγματα δείχνουν πάρα πολύ δύσκολα για συμφωνία. Ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτής της κυβέρνησης. Μέχρι και το καρκίνωμα της ΝΔουλας αναγνωρίζω ότι έχει κρατήσει αξιοπρεπή στάση μέχρι στιγμής. Τα καλά να τα λέμε.
    Η διαπραγμάτευση που γίνεται είναι υποδειγματική. Είμαστε ταυτόχρονα πιστοί στις θέσεις μας αλλά ταυτόχρονα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση.

Πρόβλεψη μου είναι ότι η Ελλάδα με ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και κυρίως με τους Τσίπρα-Βαρουφάκη στο βασικό επιτελείο,θα απειλήσει με στάση πληρωμών το επόμενο 2μηνο έναντι του εξωτερικού της χρέους.
    Θα είναι το τελευταίο χαρτι της πατριωτικής μας κυβέρνησης και σε αυτήν την περίπτωση μόνο κερδισμένη έχει να βγει. Είτε θα χρεοκωπήσει, και παρά τα δεινά, θα ανακουφιστει με την πάροδο του χρόνου από το δυσβάσταχτο χρέος είτε θα πάει σε συμφωνία με το Δ Ράιχ για ελάφρυνση του χρέους με ανταλλαγή ομολόγων με ομόλογα είς το διηνεκές.

Τσίπρας-Βαρουφάκης υπογραφή δεν βάζουν στην συνέχεια της αναχρηματοδότησης του μη βιώσιμου χρέους. Εάν η βόμβα και η απειλή περί χρεοκωπίας δεν "τσιγγλίσει" το επιτελείο των "Κουστουμάτων" Ναζί, το πιο πιθανό είναι να οδηγηθούμε σε δημοψήφισμα.

Ο Ελληνας θα κληθεί τότε να αποφασίσει διότι δεν νομίζω ότι ο Τσίπρας θα πει μόνος του το "Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν".Το ερώτημα θα είναι:
    Μνημόνιο ή Χρεοκωπία? Ενα "καρβέλι μουχλιασμένο ψωμί" από τους 'Ναζί' ή πάμε μόνοι μας και ας ψωμολυσσάξουμε στην αρχή? Γεγονότα που δείχνουν εφιαλτικά, αλλά είναι πιθανό να συμβούν.
    ΑΝ αυτό ισχύει Σάκαρε, δεν θέλω ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Τον Ελληνικό Λαό να δω ΜΙΑ ΦΟΡΑ μονιασμένο και τι στον κόσμο. ΑΝ αυτό συμβαίνει θα τα καταφέρουμε. Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος, που λέγανε κάποτε στις διαδηλώσεις, αλλά κανείς δεν το πίστευε!

Φιλιά στο Βανκούβερ και περιμένω να δω και την Καναδική ομογένεια να πιέζει λίγο την κυβέρνησή σας, όχι για τίποτε άλλο (στον Καναδά δεν χρωστάμε) παρά μόνο για ευνοική στάση και κανέναν καλό λόγο.

28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (07-02-15)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

Δημοσκόπηση: Ναι στη σύγκρουση με τη τρόικα λέει το 72%

Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει το σύνολο των προεκλογικών της υποσχέσεων πιστεύει το 75% των ερωτηθέντων της πρώτης δημοσκόπησης για την εκτίμηση των μετεκλογικών εξελίξεων, που διενήργησε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Μάλιστα το 72% θεωρεί σωστή την αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την τρόικα ενώ περίπου έξι στους δέκα (59%) εκτιμούν πως η σύγκρουση αυτή θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες.
    Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως εκτός από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που επικροτούν, σε ποσοστά 91,5% και 91% αντίστοιχα, τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές, με τη στρατηγική αντιπαράθεσης συμφωνεί και το 43% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.
    Ενδεχόμενη έξοδος της χώρας από το ευρώ προκαλεί φόβο στο 35,5% των ερωτηθέντων, το 9,5% ελπίζει σε μια τέτοια έκβαση, ενώ ένας στους τρεις δεν πιστεύει πως υπάρχει η δυνατότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Thanks
    1.750
    Ignore User

Πριν ενα ή δυο χρονια ειχα πεσει σε ενα αρθρο ενος καθηγητη ελληνικου πανεπιστημιου, δεν θυμαμαι λεπτομερειες, που ελεγε οτι οι φοιτητες του δεν γνωριζαν τι ειναι η τροικα. Οπως και ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ανθρωπων που γνωριζω προσωπικα. Φυσικα ολοι αυτοι οχι απλα εκφραζουν αποψεις, που κατα καποιο τροπο ειναι φυσιολογικο, αλλα υποστηριζουν φανατικα τα λεγομενα τους.
    Θα θεωρουσα λοιπον σωστο σε αυτη την ερευνα η πρωτη ερωτηση να ειναι ¨γνωριζεις τι ειναι η τροικα¨? Για να ειμαστε και σιγουροι οτι γενικα οι αποψεις τους εχουν καποια βαση και δεν αποτελουν απλα αναρθρες κραυγες.

Επισης στη δημοσκοπηση βλεπω οτι το ιδιο και ισως μεγαλυτερο ποσοστο, ειτε φοβαται ειτε δεν θελει-εχει τη σιγουρια οτι δεν θα επιτρεψουν οι ξενοι- μια ενδεχομενη εξοδο απο το ευρω. Δηλαδη μαγκια-μαγκια, αλλα μην ξεβολευτουμε κιολας? Απλα να μεινουμε στο ευρω με στοχο να ζουμε πως? Μηπως οπως προ κρισης???

31. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pf7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (07-02-15), kwtsios (07-02-15)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Πριν ενα ή δυο χρονια ειχα πεσει σε ενα αρθρο ενος καθηγητη ελληνικου πανεπιστημιου, δεν θυμαμαι λεπτομερειες, που ελεγε οτι οι φοιτητες του δεν γνωριζαν τι ειναι η τροικα. Οπως και ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ανθρωπων που γνωριζω προσωπικα. Φυσικα ολοι αυτοι οχι απλα εκφραζουν αποψεις, που κατα καποιο τροπο ειναι φυσιολογικο, αλλα υποστηριζουν φανατικα τα λεγομενα τους.
    Θα θεωρουσα λοιπον σωστο σε αυτη την ερευνα η πρωτη ερωτηση να ειναι ¨γνωριζεις τι ειναι η τροικα¨? Για να ειμαστε και σιγουροι οτι γενικα οι αποψεις τους εχουν καποια βαση και δεν αποτελουν απλα αναρθρες κραυγες.

Επισης στη δημοσκοπηση βλεπω οτι το ιδιο και ισως μεγαλυτερο ποσοστο, ειτε φοβαται ειτε δεν θελει-εχει τη σιγουρια οτι δεν θα επιτρεψουν οι ξενοι- μια ενδεχομενη εξοδο απο το ευρω. Δηλαδη μαγκια-μαγκια, αλλα μην ξεβολευτουμε κιολας? Απλα να μεινουμε στο ευρω με στοχο να ζουμε πως? Μηπως οπως προ κρισης???
    Γιατί? Πρέπει κάποιος να ξέρει τι είναι η τρόικα για να καταλάβει ότι πεινάει?

Thanks
    1.750
    Ignore User

Γιατί? Πρέπει κάποιος να ξέρει τι είναι η τρόικα για να καταλάβει ότι πεινάει?
    Καταρχην θελω να ξερω τι θα καταλαβει αυτο το 72% και αν θα πανηγυριζει, αν του πουνε οτι η τροικα εφυγε, πηγε για βρουβες, απο εδω και περα μονο η ΕΕ, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ θα μπορουν να εχουν λογο.

Και φυσικα αν νομιζει οτι για οσα τραβαμε φταιει μονο η τροικα και με το που φυγει, δια μαγειας φευγουν ολα τα δεινα, φευγει η πεινα και αρχιζουμε να ξανατρωμε με χρυσα κουταλια καθισμενοι σε μια καρεκλα του δημοσιου, τοτε ναι, επιβαλλεται να ξερει.

34. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pf7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (07-02-15), dimace (07-02-15), kwtsios (07-02-15)

Σελίδα 977 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 47757767777787792793794795796797397497597697797897998098198799710071017102710771177127713771477 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές