voskos_7 (08-02-15)
Ευτυχώς! Είχα ανησυχήσει όταν το Βοσκόπουλο έβγαλε το πορτραίτο μου από το δωμάτιο του. Νόμιζα πως πλέον δεν με αγαπά... Τώρα καταλαβαίνω γιατί το έκανε και δεν ανησυχώ πλέον!
*Ρε, τι έγινε ο Βοσκός σήμερα; Δεν τον είδα καθόλου. Σε κανένα Μιλάνο για ψώνια θα βρίσκεται και δεν μου το είπε...
voskos_7 (08-02-15)
Εγω ειμαι νεομεταναστης και γνωριζω πολυ καλα τι συμβαινει και κυριως τι συνεβη στην πατριδα μας.
Και ειλικρινα δεν μου φταιει κανενας ξενος. Ουτε γερμανος, ουτε φινλανδος, ουτε γαλλος, ουτε πορτογαλος, ουτε αμερικανος, ουτε αυστριακος, ουτε ολλανδος (αναφερω αυτους που πλεον λενε οτι πρεπει να συνεχισουμε στο μεχρι τωρα προγραμμα).
Αυτη τη στιγμη παντως, η συμπεριφορα της κυβερνησης με προσβαλλει (οπως και οι προηγουμενες κυβερνησεις, για διαφορετικους λογους).
Το μονο που μπορω να παραδεχτω ειναι οτι εχουν μια φοβερη επικοινωνιακη πολιτικη που ομοια της δεν εχω ξανασυναντησει. Καλυτερη και απο του βαζελου.
BrazHlias (07-02-15), consigliere (06-02-15), kwtsios (06-02-15), voskos_7 (08-02-15)
pf7 (06-02-15)
pf7 (06-02-15)
Η γνωμη μου ειναι και μετα απο οσα εχουν συμβει τις τελευταιες μερες, οτι παραμενουμε Τζανετακοι αλλα εντεχνως παρουσιαζομαστε, εντος συνορων, σαν Κωνστανταρες.
dimace (06-02-15)
pf7 (06-02-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
The Dude (07-02-15)
Δεν ειναι σωτηρες αυτοι που μας δανειζουν κατα τη γνωμη μου, αλλα κατι αλλο. Το ΔΝΤ δημιουργηθηκε αποκλειστικα απο τις τραπεζες, ετσι ωστε να προλαβουν πριν χρεοκοπησουν, οι αμαρτωλες χωρες, να δημευσουν τον κρατικο τους πλουτο, ετσι ωστε να εξασφαλισουν τις λιγοτερες κατα το δυνατον απωλειες απο τον δανεισμο που παρειχαν η πολυ περισσοτερο και κερδη απο αυτη την κατασταση. Μονες εξαιρεσεις η Τουρκια και η Βραζιλια, που τους πεταξαν με τις κλωτσιες.
Επειδη εμεις δεν εχουμε την οικονομικη δυναμικη της Βραζιλιας, καποια στιγμη, σε 5, 10 χρονια, θα μας ''στεγνωσουν'' και μετα θα επελθει και η πτωχευση, ως φυσικο επακολουθο των ηλιθιων, που ψηφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
VALVERDES_7 (07-02-15)
Τα πράγματα δείχνουν πάρα πολύ δύσκολα για συμφωνία. Ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτής της κυβέρνησης. Μέχρι και το καρκίνωμα της ΝΔουλας αναγνωρίζω ότι έχει κρατήσει αξιοπρεπή στάση μέχρι στιγμής. Τα καλά να τα λέμε.
Η διαπραγμάτευση που γίνεται είναι υποδειγματική. Είμαστε ταυτόχρονα πιστοί στις θέσεις μας αλλά ταυτόχρονα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση.
Πρόβλεψη μου είναι ότι η Ελλάδα με ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και κυρίως με τους Τσίπρα-Βαρουφάκη στο βασικό επιτελείο,θα απειλήσει με στάση πληρωμών το επόμενο 2μηνο έναντι του εξωτερικού της χρέους.
Θα είναι το τελευταίο χαρτι της πατριωτικής μας κυβέρνησης και σε αυτήν την περίπτωση μόνο κερδισμένη έχει να βγει. Είτε θα χρεοκωπήσει, και παρά τα δεινά, θα ανακουφιστει με την πάροδο του χρόνου από το δυσβάσταχτο χρέος είτε θα πάει σε συμφωνία με το Δ Ράιχ για ελάφρυνση του χρέους με ανταλλαγή ομολόγων με ομόλογα είς το διηνεκές.
Τσίπρας-Βαρουφάκης υπογραφή δεν βάζουν στην συνέχεια της αναχρηματοδότησης του μη βιώσιμου χρέους. Εάν η βόμβα και η απειλή περί χρεοκωπίας δεν "τσιγγλίσει" το επιτελείο των "Κουστουμάτων" Ναζί, το πιο πιθανό είναι να οδηγηθούμε σε δημοψήφισμα.
Ο Ελληνας θα κληθεί τότε να αποφασίσει διότι δεν νομίζω ότι ο Τσίπρας θα πει μόνος του το "Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν".Το ερώτημα θα είναι:
Μνημόνιο ή Χρεοκωπία? Ενα "καρβέλι μουχλιασμένο ψωμί" από τους 'Ναζί' ή πάμε μόνοι μας και ας ψωμολυσσάξουμε στην αρχή? Γεγονότα που δείχνουν εφιαλτικά, αλλά είναι πιθανό να συμβούν.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
ΑΝ αυτό ισχύει Σάκαρε, δεν θέλω ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Τον Ελληνικό Λαό να δω ΜΙΑ ΦΟΡΑ μονιασμένο και τι στον κόσμο. ΑΝ αυτό συμβαίνει θα τα καταφέρουμε. Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος, που λέγανε κάποτε στις διαδηλώσεις, αλλά κανείς δεν το πίστευε!
Φιλιά στο Βανκούβερ και περιμένω να δω και την Καναδική ομογένεια να πιέζει λίγο την κυβέρνησή σας, όχι για τίποτε άλλο (στον Καναδά δεν χρωστάμε) παρά μόνο για ευνοική στάση και κανέναν καλό λόγο.
VALVERDES_7 (07-02-15)
Δημοσκόπηση: Ναι στη σύγκρουση με τη τρόικα λέει το 72%
Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει το σύνολο των προεκλογικών της υποσχέσεων πιστεύει το 75% των ερωτηθέντων της πρώτης δημοσκόπησης για την εκτίμηση των μετεκλογικών εξελίξεων, που διενήργησε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Μάλιστα το 72% θεωρεί σωστή την αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την τρόικα ενώ περίπου έξι στους δέκα (59%) εκτιμούν πως η σύγκρουση αυτή θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως εκτός από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που επικροτούν, σε ποσοστά 91,5% και 91% αντίστοιχα, τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές, με τη στρατηγική αντιπαράθεσης συμφωνεί και το 43% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.
Ενδεχόμενη έξοδος της χώρας από το ευρώ προκαλεί φόβο στο 35,5% των ερωτηθέντων, το 9,5% ελπίζει σε μια τέτοια έκβαση, ενώ ένας στους τρεις δεν πιστεύει πως υπάρχει η δυνατότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πριν ενα ή δυο χρονια ειχα πεσει σε ενα αρθρο ενος καθηγητη ελληνικου πανεπιστημιου, δεν θυμαμαι λεπτομερειες, που ελεγε οτι οι φοιτητες του δεν γνωριζαν τι ειναι η τροικα. Οπως και ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ανθρωπων που γνωριζω προσωπικα. Φυσικα ολοι αυτοι οχι απλα εκφραζουν αποψεις, που κατα καποιο τροπο ειναι φυσιολογικο, αλλα υποστηριζουν φανατικα τα λεγομενα τους.
Θα θεωρουσα λοιπον σωστο σε αυτη την ερευνα η πρωτη ερωτηση να ειναι ¨γνωριζεις τι ειναι η τροικα¨? Για να ειμαστε και σιγουροι οτι γενικα οι αποψεις τους εχουν καποια βαση και δεν αποτελουν απλα αναρθρες κραυγες.
Επισης στη δημοσκοπηση βλεπω οτι το ιδιο και ισως μεγαλυτερο ποσοστο, ειτε φοβαται ειτε δεν θελει-εχει τη σιγουρια οτι δεν θα επιτρεψουν οι ξενοι- μια ενδεχομενη εξοδο απο το ευρω. Δηλαδη μαγκια-μαγκια, αλλα μην ξεβολευτουμε κιολας? Απλα να μεινουμε στο ευρω με στοχο να ζουμε πως? Μηπως οπως προ κρισης???
Καταρχην θελω να ξερω τι θα καταλαβει αυτο το 72% και αν θα πανηγυριζει, αν του πουνε οτι η τροικα εφυγε, πηγε για βρουβες, απο εδω και περα μονο η ΕΕ, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ θα μπορουν να εχουν λογο.
Και φυσικα αν νομιζει οτι για οσα τραβαμε φταιει μονο η τροικα και με το που φυγει, δια μαγειας φευγουν ολα τα δεινα, φευγει η πεινα και αρχιζουμε να ξανατρωμε με χρυσα κουταλια καθισμενοι σε μια καρεκλα του δημοσιου, τοτε ναι, επιβαλλεται να ξερει.
Bookmarks