Σελίδα 973 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 47357367377387392393394395396396997097197297397497597697798399310031013102310731173127313731473 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 19.441 έως 19.460 από 39239

Θέμα: Off Topic

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.311 φορές σε 18.956 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    τυπε δεν ξερω τι διαολο θα κανει με το χρεος και τα σπρεντς, αλλα ο τυπος ειναι ωραιος τυπος. Ακομα και αν εχει απο πισω δεκα μανατζερς και 20 image makers το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο.
    Καλά, αν συμβαίνει και αυτό, το αποτέλεσμα είναι άψογο - δεν το συζητάμε...

Βέβαια, έχουμε κάτι εξαγγελίες για συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων, εξίσωση των συντελεστών ΦΠΑ προς τα πάνω και μετονομασία του Μνημονίου, που ακριβώς, εξαγγελθέντα, δεν μπορεί να τα πει κανείς.
    Βέβαια, καλό θα ήταν, επαναλαμβάνω, να δούμε το έργο ως σύνολο και να μην σπεύδουμε, γενικώς. Μέχρι στιγμής, οι ελιγμοί, ήταν αποτελεσματικότεροι του αναμενομένου, αλλά, αν δεν δούμε το τελικό εξαγόμενο, δεν θα εκτιμήσουμε επακριβώς το μέχρι τώρα... εισαγόμενο.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

2. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (03-02-15), kwtsios (03-02-15), The Dude (03-02-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Θα γράψω την αμαρτία μου...

Ωραία και καλά όσα γίνονται για τη (νέα) διαπραγμάτευση του χρέους και εύχομαι να πετύχουν.

Όμως, ο φίλος Βαρουφάκης, δήλωσε ορθά κοφτά στη μικρή Ολλανδέζα (αυτός Τύπε είναι για το κλουπ - μη μου φάει μάλιστα και την προεδρία...) πως ΔΕΝ θέλουμε τη δόση που η προηγούμενη κυβέρνηση περίμενε ως μάνα εξ ουρανού για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Αυτό τρία πράγματα μπορεί να σημαίνει:

1. Υπάρχουν χρήματα και η κυβέρνηση Σαμαρά μας το έκρυβε.
    2. Δεν υπάρχουν χρήματα αλλά θα βρεθούν από κάπου αλλού. Το μόνο που πάει ο νους μου είναι να μην πληρώσουμε την επόμενη δόση του δανείου. Ο Βαρουφάκης, όμως, λέει δεξιά και αριστερά πως ΔΕΝ θα ζημιώσουμε τους δανειστές μας.
    3. Να βαρέσουμε λύση και να κόψουμε δραχμούλες για να πληρωθούν τουλάχιστον οι μισθοί του δημοσίου, ώστε το κράτος να εξακολουθήσει να λειτουργεί.

Υπάρχει φυσικά ένα τέταρτο ενδεχόμενο:

Δεν ξέρουμε που πάμε, πουλάμε τρέλα και ό,τι μας κάτσει...

Και ένα πέμπτο: (το πιο σπέσιαλ)

Συνεχίζουμε στα βήματα Σαμαρά (με άλλο ντύσιμο...) και ΤΙΠΟΤΑ δεν τρέχει!

ΤΛΠ... Είμαι αρκετά μπερδεμένος και εύχομαι οι ηλικιωμένοι γονείς μου να μην μείνουν χωρίς τη σύνταξή τους, ο πατέρας μου ΚΑΙ χωρίς τα φάρμακά του και άλλα χειρότερα τινά τα οποία απεύχομαι. Αυτή η αβεβαιότητα (των τελευταίων ημερών) μου κάθεται στο στομάχι και με ενοχλεί. Ίσως γιατί η νοοτροπία μου είναι Γερμανική, όπου τα πάντα είναι ρυθμισμένα και διευθετημένα για τα επόμενα Χ χρόνια.

4. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (03-02-15), pf7 (04-02-15), voskos_7 (03-02-15)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Τύπε, βάλε ένα πέμπτο και είσαι μέσα. Μετονομάζουμε τα ίδια διαφορετικά, το παίζουμε και τρελίτσα και ακολουθούμε την ίδια πορεία, έχοντας από κάτω ευχαριστημένο λαό που κάτι άλλαξε. Βέβαια παίζει και το 2. Θα βγούμε όχι στις αγορές αλλά στις πιάτσες και θα χεστούμε στο τάλερο... τέτοια κορμιά, ουρές θα κάνουν να τα γευτούν...
    There is a Dude in town

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pf7 (04-02-15)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.161
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

The ice age is coming, the sun's zooming in
    Engines stop running, the wheat is growing thin
    A nuclear error, but I have no fear
    'Cause London is drowning, and I live by the river

ΥΓ. Για όσους δεν το γνωρίζουν η τελευταία τους συναυλία δόθηκε στο Καλλιμάρμαρο
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

The Dude (03-02-15)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.161
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

ASE ΓΔ RT 16:55 839,99 +11,20%

αν και όπως έχω ξαναπεί δεν σημαίνει πολλά πράγματα -βραχυχρόνια- παρά μόνο για την ψυχολογία της αγοράς
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Εξ ου και όταν έπεφτε, μιλούσα ευθέως για εκβιασμό. Φυσικά, περισσότερο και από το ίδιο το μέγεθος της μεταβολής, σημασία έχει ο όγκος των συναλλαγών, που συνήθως δεν υπερβαίνει ούτε το ύψος της μεταγραφής του Κακά στη Ρεάλ και αυτό, ουδόλως τιμάει, φυσικά, το ίδιο το Χρηματιστήριο.

11. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (03-02-15), pf7 (04-02-15), The Dude (03-02-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εξ ου και όταν έπεφτε, μιλούσα ευθέως για εκβιασμό. Φυσικά, περισσότερο και από το ίδιο το μέγεθος της μεταβολής, σημασία έχει ο όγκος των συναλλαγών, που συνήθως δεν υπερβαίνει ούτε το ύψος της μεταγραφής του Κακά στη Ρεάλ και αυτό, ουδόλως τιμάει, φυσικά, το ίδιο το Χρηματιστήριο.
    Εσένα το μυαλό σου στο λιλι... Αλλά πού θα μου πας; Θα σε τιμωρήσω! (να μου το θυμήσεις μόνο, γιατί λόγω ηλικίας ξεχνώ)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Φυσικά, μπήκαμε στον αστερισμό του "σταδιακά" και του "όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες".
    Γιατί, είχα αρχίσει να αμφιβάλλω, σταδιακά και το επέτρεπαν οι συνθήκες...

14. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (03-02-15), pf7 (04-02-15), The Dude (04-02-15)

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Έγραψε ο ντιουντ τρεις μέρες πιο πίσω...
    Άλλαξε ο μανωλιος κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς...
    Τελικά τσάμπα τους διώξετε τους άλλους...
    Άφησαν 5 τάληρα στο σεντούκι θα φαγωθούν κι αυτά και αντε πάλι απ' την αρχή...

16. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kwtsios για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (04-02-15), dimace (04-02-15), The Dude (04-02-15), voskos_7 (04-02-15)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Ας περιμένουμε, γιατί μπορεί να γίνει και χειρότερο: Η αναδίπλωση πάει σύννεφο, αλλά η σκόνη από τους πανηγυρισμούς, δεν την κάνει τόσο εμφανή...

Ήδη συζητάμε για περαιτέρω επιμήκυνση των δανειακών μας υποχρεώσεων, αλλά της αλλάζουμε την ονομασία, για να μην συνδεθεί με αυτήν που έφερε τα μνημόνια. Λες και είναι λεξιλογικό το ζήτημα.

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pf7 (04-02-15)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.641
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.588 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

Οι πρώτες έγχρωμες φωτογραφίες "υψηλής ευκρίνειας"

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Το 1097 τα αδέλφια Lumiθre, Auguste και Louis, σύστησαν για πρώτη φορά την έγχρωμη φωτογραφία, γεγονός που θα έφερνε επανάσταση στον τομέα και θα τον εξέλισσε σημαντικά, αφού παρόλο που οι έγχρωμες φωτογραφίες υπήρχαν ήταν θολές και δυσδιάκριτες. Το συστατικό που έκανε τη διαφορά ήταν το άμυλο πατάτας.

Η διαδικασία, που βασίζεται στις αυτόχρωμες πλάκες, ήταν ουσιαστικά η κάλυψη μιας γυάλινης πλάκας με άυλο πατάτας που προηγουμένως είχε χρωματιστεί με κόκκινο, πράσινο ή μπλε δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα φίλτρο. Σε αυτή τη πλάκα προσθέτονταν ένα λεπτό στρώμα γαλακτώματος και αφηνόταν στον ήλιο, μετά από αυτή τη διαδικασία ήταν έτοιμη για χρήση και φυσικά να προσφέρει φωτογραφίες με μεγάλη ευκρίνεια.
    Η τεχνική που έγινε άμεσα γνωστή στο Παρίσι εισήχθηκε στις ΗΠΑ, και η πρώτη έγχρωμη φωτογραφία, που βασίστηκε σε αυτή τη μέθοδο, απεικονίζει ένα λουλούδι σε έναν κήπο στο Βέλγιο και δημοσιεύθηκε το 1914. Το National Geographic κατέχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές στον κόσμο, 15.000 στον αριθμό, με γυάλινες πλάκες έγχρωμων φωτογραφιών.
    Όπως η ασπρόμαυρη φωτογραφία, και η τεχνική του αυτόχρωματισμού ήταν μια αργή διαδικασία. Επειδή τα ανοίγματα δεν ήταν μεγάλα, τα υποκείμενα έπρεπε να μείνει σταθερά και ακίνητα, για να αποφευχθεί μια θολή εικόνα. Αλλά με τη νέα μέθοδο η θαμπάδα είχε ένα ασυνήθιστο αισθητικό αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τα ήπια χρώματα χρώματα, έκανε τη φωτογραφία να μοιάζει με ζωγραφιά.
    Οι πλάκες αυτόχρωμων στα αρχεία μας παρέχουν μια μοναδική ματιά στο παρελθόν, σε μια εποχή πριν η ψηφιακή ακρίβεια να την αντικαταστήσει, με αυτές αποδίδεται μια πιο ήπια μορφή, ζωγραφικό βλέμμα και την παλέτα.
    1. Αντανακλάσεις

Μια γυναίκα κάθεται στο λιμάνι Τάμπα, της Φλόριντα. Η φωτογραφία κυκλοφόρησε το 1930 στο National Geographic, συνοδεύοντας ένα άρθρο με τίτλο "Florida—The Fountain of Youth."
    2. Ένα απόγευμα στο Πάρκο

Μια γυναίκα ποζάρει ένα απόγευμα στο πάρκο Tκte d'Or Park, στη Λυών της Γαλλίας, 1925.
    3. Διάλειμμα

Μια ομάδα προσκόπων κάνει διάλειμμα από την πεζοπορεία κοντά στο Ambleside της Αγγλίας, η φωτογραφία εμφανίστηκε το 1929 στο National Geographic.
    4. Ένα μελαγχολικό μνημείο

Το Pestsδule στη Βιέννη της Αυστρίας, δημιουργήθηκε από τον αυτοκράτορα Λεοπόλδο Α' για να θυμίζει στους κατοίκους το τεράστιο πλήγμα που δέχτηκε η πόλη από τη Πανώλη το 1679. Δημοσιεύθηκε το 1937 από το National Geographic.
    5. Μαζεύοντας σταφύλι

Νεαροί εργάτες έχουν συγκεντρωθεί στο κτήμα του βαρώνου Langwerth-Simmern, στο Έτβιλλε της Γερμανίας το 1928. Το κτήμα που ξεκίνησε τη παραγωγή κρασιού το 1711, συνεχίζει μέχρι και σήμερα.
    6. Το πορτραίτο του καλλιτέχνη

Ένας καλλιτέχνης ζωγραφίζει στις όχθες του ποταμού Ντορντόν κοντά στην πόλη Beaulieu της Γαλλίας το 1925.
    7. Οι σκιές του κήπου

Η φωτογραφία του 1923 απεικονίζει δυο επισκέπτες στον κήπο της πόλης Hamman-Rhira της Αλγερίας που είναι γνωστή για τις ιαματικές πηγές της.
    8. Στην όχθη του ποταμού

Ένας άστεγος κάθεται την όχθη του ποταμού Γάγγη, τα νερά του οποίου θεωρούνται ιερά στην Ινδία, η φωτογραφία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1926 στο National Geographic.
    9. Παραδοσιακό φόρεμα

Μια νεαρή γυναίκα, που μοιάζει σαν να έχει βγει από πίνακα ζωγραφικής, πλέκει στο Koog aan de Zaan της Ολλανδίας το 1931.
    10. Το τέλος μιας αυτοκρατορίας

Μια φωτογραφία του 1923 που απεικονίζει την Κωνσταντινούπολη λίγο πριν από το οριστικό τέλος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και την αρχή της Τούρκικης δημοκρατίας.

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παιδιά, έχω ανάγκη από 100.000 χιλ ευρώ μέχρι τη Δευτέρα και 500.000 χιλιάδες μέχρι το τέλος του μήνα. Τα προηγούμενα που σας χρωστώ ΔΕΝ μπορώ να σας τα πληρώσω (σε αντίθεση με αυτά που σας έλεγα) και τα καινούργια θα σας τα επιστρέψω σταδιακά, όταν πιάσω δουλειά ως κομμώτρια...

Τι! Δεν θέλει κανένας σας να με δανείσει!

Αλήτες! Οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα! Φτου να μου χαθείτε! Θα σας το διαλύσω το φόρουμ. Θα σας κάνω να μην έχετε που να πείτε μια κουβέντα!

*δεν τρελάθηκα... Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

21. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

pf7 (04-02-15), The Dude (04-02-15), voskos_7 (04-02-15)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Αν ήθελες μύριο, θα σου έδινα εγώ. Τώρα με κάνεις να τρέχω για ψιλά και βαριέμαι...
    There is a Dude in town

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

pf7 (04-02-15), voskos_7 (04-02-15)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.940 φορές σε 14.457 μηνύματα
    Ignore User

Mα τι γίνεται εκεί κάτω? Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε (πέφτουν)?

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (04-02-15)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.023
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.198 φορές σε 20.543 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mα τι γίνεται εκεί κάτω? Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε (πέφτουν)?

Τρομερό βίντεο πάντως, βγαλμένο από ταινία! Να πηγαίνεις στη δουλειά σου και να σου έρθει ένα αεροπλάνο στο κεφάλι!

Ήθελα να ξερα όλοι έχουν μόνιμα μια κάμερα στο παρμπρίζ για τέτοιες περιπτώσεις;;!

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τρομερό βίντεο πάντως, βγαλμένο από ταινία! Να πηγαίνεις στη δουλειά σου και να σου έρθει ένα αεροπλάνο στο κεφάλι!

Ήθελα να ξερα όλοι έχουν μόνιμα μια κάμερα στο παρμπρίζ για τέτοιες περιπτώσεις;;!
    Αν δεν τους δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιούν κάμερες καταγραφής στην Ταϊβάν, μπορεί να είναι από αυτοκίνητο στο οποίο είναι υποχρεωτική η χρήση της κάμερας (πχ Ρωσικών πινακίδων).

28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (04-02-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Το πρωί της Τρίτης, ο Βαρουφάκης πρότεινε μια ανταλλαγή αντί για κούρεμα του χρέους που πνίγει την Ελλάδα. Συγκεκριμένα όπως γράφουν οι FT: «Προσπαθώντας να ακουστεί πιο διαλλακτικός, ο κ. Βαρουφάκης είπε στους Financial Times η κυβέρνηση δεν μιλά πλέον την διαγραφή μέρους του χρέους (των 315 δισ. ευρώ) της Ελλάδας.

Διάβασε περισσότερα στο: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Follow us: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] | [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Δεν έχουμε τον Θεό μας! Μπήκαμε στα μνημόνια με 260 δις, δεν έχει μείνει σέντσι στις τσέπες μας, (το έχω ξαναπεί) και φτάσαμε, μετά από τόσες θυσίες (ληστεία την λέω εγώ) του ελλ. Λαού να χρωστάμε 315 δις! Λογικά, αν ο Τώνης συνέχιζε, το 2017 θα χρωστούσαμε πάνω από 350, πράγμα που σημαίνει πως οι μισοί Έλληνες θα ήταν στον δρόμο να ζητιανεύουν και το χρέος μας παρόλα αυτά θα είχε αυξηθεί κατά 30%! Η ανταλλαγή δανείων (παίρνω καινούργια για να σβήσω τα παλιά) ΔΕΝ οδηγεί πουθενά αν δεν παράγεις. ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσουμε την παραγωγή με κάθε κόστος και τίμημα και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ να δανειζόμαστε! Εύχομαι, ο συμπαθής Γιάννης να βρει λύση, γιατί πάμε χαμένοι.

*φανταστείτε να μην μας είχαν κουρέψει και το χρέος... Θα ήμασταν πάνω από 400 τώρα.

30. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

The Dude (04-02-15), voskos_7 (04-02-15)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Δηλαδή, το ότι θα ζητήσουμε επιμήκυνση (γιατί, αυτό ακριβώς ζητάμε) των δανείων και μάλιστα με ρήτρα απροσδιόριστης απόδοσης και το χρέος θα παραμείνει αναλλοίωτο (και δεν θα αυξηθεί, λέω εγώ)...
    Θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις, με τις οποίες αρχικά ήμασταν αντίθετοι...
    Δεν θα πειράξουμε τις αποπερατωμένες ιδιωτικοποιήσεις, ακόμα και αν αυτές συντελέστηκαν με τρόπο επιζήμιο για το κράτος (απεναντίας, θα αποπερατώσουμε και καμιά - δυό, ακόμα, χωρίς να εγγυόμαστε ότι είναι και οι τελευταίες)...
    Φυσικά, θα συνεχίσουμε να έχουμε πλεονάσματα (μην γελάτε ρε, είναι σοβαρά τα πράγματα)...

Και ακόμα, δεν έχουμε κλείσει 10ήμερο.

Ευτυχώς είχαμε εγκαταλείψει εγκαίρως το ανέκδοτο της βοήθειας από την Ρωσία... Να μία φορά, που αποδειχτήκαμε πιο εύστροφοι από την Κύπρο, αλλά δεν είναι και κατόρθωμα γιατί οι Κύπριοι τους χρειάστηκαν πρώτοι και εμείς, είδαμε τα αποτελέσματα.

32. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (04-02-15), kwtsios (04-02-15), The Dude (04-02-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Kοιτάξτε τι λέει αυτός ο άνθρωπος... Για μένα ό,τι πιο σοβαρό έχω ακούσει στο άνδρο ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ που λέγεται Βρυξέλλες.

34. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (04-02-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή, το ότι θα ζητήσουμε επιμήκυνση (γιατί, αυτό ακριβώς ζητάμε) των δανείων και μάλιστα με ρήτρα απροσδιόριστης απόδοσης και το χρέος θα παραμείνει αναλλοίωτο (και δεν θα αυξηθεί, λέω εγώ)...
    Θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις, με τις οποίες αρχικά ήμασταν αντίθετοι...
    Δεν θα πειράξουμε τις αποπερατωμένες ιδιωτικοποιήσεις, ακόμα και αν αυτές συντελέστηκαν με τρόπο επιζήμιο για το κράτος (απεναντίας, θα αποπερατώσουμε και καμιά - δυό, ακόμα, χωρίς να εγγυόμαστε ότι είναι και οι τελευταίες)...
    Φυσικά, θα συνεχίσουμε να έχουμε πλεονάσματα (μην γελάτε ρε, είναι σοβαρά τα πράγματα)...

Και ακόμα, δεν έχουμε κλείσει 10ήμερο.

Ευτυχώς είχαμε εγκαταλείψει εγκαίρως το ανέκδοτο της βοήθειας από την Ρωσία... Να μία φορά, που αποδειχτήκαμε πιο εύστροφοι από την Κύπρο, αλλά δεν είναι και κατόρθωμα γιατί οι Κύπριοι τους χρειάστηκαν πρώτοι και εμείς, είδαμε τα αποτελέσματα.
    Μια λύση, Νικόλα, θα ήταν να γίνει αυτό που λέει ο τύπος στο τελευταίο μέρος της ομιλίας του. (και μακάρι να είχαμε μόνο 100000 χιλ. στρατό... Συντηρούσαμε (όταν εγώ αποστρατεύτηκα αλλά και στα Ίμια, όπου επιστρατεύτηκα) υλικό και οπλισμό για 250.000 άντρες και γυναίκες επιστράτους! Χωρα με 10 εκ. νοματαίους να μπορεί να εξοπλίσει 250000 στρατό, όταν η Γερμανία τότε είχε καμιά 100η χιλιάδες... και τώρα μετά βίας 70000!! Μεγάλα Κορόιδα είμαστε και δεν ξέρω πού θα μας βγάλει το πράμα.

36. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (04-02-15)

Σελίδα 973 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 47357367377387392393394395396396997097197297397497597697798399310031013102310731173127313731473 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές