Σελίδα 940 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 440540640740840890900910920930936937938939940941942943944950960970980990104011401240134014401940 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 18.781 έως 18.800 από 39238

Θέμα: Off Topic

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι ενθουσιασμένος με το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης, που τις τελευταίες εβδομάδες λαμβάνει χώρα στο φόρουμ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τόσο συνειδητοποιημένα και με άποψη άτομα, έχουμε φτάσει εμείς οι Έλληνες να ψηφίζουμε τέτοιες κατσαρίδες και να κυβερνώμεθα από τέτοια ρεμάλια. Αν ζούσε ο Αισχύλος θα έγραφε για την περίπτωσή μας Την τραγωδία των τραγωδιών, Το δραματικό έργο, που θα επισκίαζε οιοδήποτε άλλο στην ιστορία της ανθρωπότητος. (αλλά από πού να βγει νέος Αισχύλος; Από τις εκπομπές του Λαζόπουλοι, που λέει και ο Παναγιώτης παραπάνω, ή τα πανεπιστήμιά μας, που τα παλιά καλά γυμνάσια τα ξεπερνούν 10 φορές σε επίπεδο εκπάιδευσης;)
    O τύπος ο Ελληνας, τύπε συνονόματε, είναι του εύκολου, του γρήγορου, του αρπα κόλλα, σπάνια βρίσκεις άτομα με κριτική σκέψη. Τα είχα πει και παλαιότερα εγώ. Η πολιτική σκέψη θέλει στίψιμο μυαλού, είναι δύσκολο πράμα, δεν είναι για μας αυτά. Εμείς είμαστε να βλέπουμε κανα Λαζόπουλο να δημαγωγεί, για κανα Παπανδρέου να λέει πάμε και μεις να τρε΄χουμε ξωπίσω του, για τέτοια πράματα τσιτάτα.

Κι εγώ είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης, ακόμα κι αν απαγορεύεται () αλλά περισσότερο ενθουσιασμένος είμαι που βλέπω ότι όλοι είμαστε καβλεροί και γαμάμε ασύστολα...
    There is a Dude in town

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (14-01-15)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SKORPIOS7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα ειχε το αλ τσαντιρι νιουζ
    Μια εκπομπή με τον λαζοπουλο που ειναι η αιτια που τσακώνομαι με τη γυναικα αφου εγω τον λεω επαναστατη του κολου και η γυναικα λεει οτι τουλαχιστον αυτος κατι λεει

Και λεω εγω για τον ''μεγα''επαναστατη λαζοπουλο

Αφου ρε λαζοπουλε βριζεις καναλια και μαλιστα ΑΡΔ του καναλιου που κανεις τη σάτιρα γιατι συνεργάζεσαι με αυτους?
    Μα βεβαια γιατι η κονομα ειναι πανω απο ολα
    Επισης μωρη κουφαλα ΑΛΦΑ αφου ο λαζοπουλος στα χωνει γιατι τον φιλοξενεις στο καναλι?
    Μα και παλι γιατι η κονομα ειναι πανω απο ολα

Και γαιτι μωρη κουφαλιτσα λαζοπουλε δεν πας σε ενα καναλι της πλακας να κανεις την εκπομπη σου αφου θα σε δουνε αρκετοι χιλιαδες οπως και στο ΑΛΦΑ?

ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
    Ωραίος.

Είναι αυτό που λέω συνέχεια.Έχουμε γεμίσει ιδεολόγους επαναστάτες που λένε παπαριές.

Το κυριότερο από ολα πρόβατα ψηφοφόροι τα οποία κάθονται και τους ακούν η τους διαβάζουν..

Για μένα η αποχή είναι το καλύτερο πράγμα.

4. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (14-01-15), SKORPIOS7 (14-01-15)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Το ζήτημα του Κατοχικού Δανείου και των Πολεμικών Αποζημιώσεων είναι ζήτημα που μπορεί να ασχοληθεί μόνο το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
    Πάντως από το παραπάνω άρθρο προκύπτει ότι η Ιταλική περίπτωση ήταν ζήτημα ιδιωτικό και όχι κρατικό και άρα είναι άσχετη με την δική μας περίπτωση.
    Ορισμένες παρατηρήσεις:
    1. Ο Σοιμπλε "διέγραψε μονομερώς το χρέος του" για το Κατοχικό Δάνειο πριν ακόμα ανοίξει το θέμα. Τι δεν υφίσταται θέμα? Πρώτα θα ανοίξει το θέμα από εμάς και μετά θα κλείσει οριστικά εάν δεν υπάρχει βάση στις απαιτήσεις μας.
    2. Διάβασα δηλώσεις κάπου ότι το θέμα είναι παλιό και πρέπει να ξεχαστεί. Ε ας ξεχαστούν παράλληλα και τα τοκοχρεολύσια που πληρώνουμε από τον προηγούμενο αιώνα.
    3. Εάν σκοπίμως κρύφτηκε το θέμα από τις προηγούμενες μας κυβερνήσεις με κρυφές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, τότε δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς στο να αναβιώσει ξανά μια Δίκη των "Εξ".
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.092
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.926 φορές σε 14.448 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SKORPIOS7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα ειχε το αλ τσαντιρι νιουζ
    Μια εκπομπή με τον λαζοπουλο που ειναι η αιτια που τσακώνομαι με τη γυναικα αφου εγω τον λεω επαναστατη του κολου και η γυναικα λεει οτι τουλαχιστον αυτος κατι λεει

Και λεω εγω για τον ''μεγα''επαναστατη λαζοπουλο

Αφου ρε λαζοπουλε βριζεις καναλια και μαλιστα ΑΡΔ του καναλιου που κανεις τη σάτιρα γιατι συνεργάζεσαι με αυτους?
    Μα βεβαια γιατι η κονομα ειναι πανω απο ολα
    Επισης μωρη κουφαλα ΑΛΦΑ αφου ο λαζοπουλος στα χωνει γιατι τον φιλοξενεις στο καναλι?
    Μα και παλι γιατι η κονομα ειναι πανω απο ολα

Και γαιτι μωρη κουφαλιτσα λαζοπουλε δεν πας σε ενα καναλι της πλακας να κανεις την εκπομπη σου αφου θα σε δουνε αρκετοι χιλιαδες οπως και στο ΑΛΦΑ?

ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
    Προσπαθώ να θυμηθώ πιο σιχαμερό και πιο γλοιώδη άνθρωπο από αυτό το σίχαμα αλλά δε μου έρχεται κανένας στο μυαλό. Από την άλλη αφού αυτό το ερπετό κάνει τηλεθέαση και πουλάει στον κόσμο, πάει να πει ότι ο κόσμος τον θέλει. Και αυτό δείχνει πολλά για το επίπεδο του Έλληνα τηλεθεατή.

Περαστικά μας.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

7. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

dimace (14-01-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-01-15), kwtsios (14-01-15), sabar77 (14-01-15), SKORPIOS7 (14-01-15), vasilis-thrylos7 (17-01-15)

Το avatar του χρήστη SKORPIOS7

Thanks
    4.821
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.659 φορές σε 831 μηνύματα
    Ignore User

Είμαι ενθουσιασμένος με το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης, που τις τελευταίες εβδομάδες λαμβάνει χώρα στο φόρουμ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τόσο συνειδητοποιημένα και με άποψη άτομα, έχουμε φτάσει εμείς οι Έλληνες να ψηφίζουμε τέτοιες κατσαρίδες και να κυβερνώμεθα από τέτοια ρεμάλια. Αν ζούσε ο Αισχύλος θα έγραφε για την περίπτωσή μας Την τραγωδία των τραγωδιών, Το δραματικό έργο, που θα επισκίαζε οιοδήποτε άλλο στην ιστορία της ανθρωπότητος. (αλλά από πού να βγει νέος Αισχύλος; Από τις εκπομπές του Λαζόπουλοι, που λέει και ο Παναγιώτης παραπάνω, ή τα πανεπιστήμιά μας, που τα παλιά καλά γυμνάσια τα ξεπερνούν 10 φορές σε επίπεδο εκπάιδευσης;)
    Γιατι φιλαρακι μου καλο οταν μια κομπινα στηνεται δεν στηνεται για να πιασει το 100%
    Και το 70% να πιασει η κομπινα μια χαρα παει
    Οποτε το αλλο 30% (και πολυ λεω μαλλον)περνιομαστε για γραφικοι)

Σε ποιον να πω απο τους γυρω μου για ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΣΙΩΝΙΣΜΟ κλπ κλπ
    Σε ποιον να πω οτι η μεγαλυτερη απατη και εχθρος του ελληνισμου (προσωπικη μου γνωμη)ειναι ο χριστιανισμος?
    Θα με φανε και θα μου καρφωσουν το σταυρο στη καρδια για παραδειγματισμο

Θα με πουν λιακοπουλο και θα συνεχισουν να μιλανε σοβαρα για ΠΑΣΟΚ ΝΔ κλπ κλπ

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσπαθώ να θυμηθώ πιο σιχαμερό και πιο γλοιώδη άνθρωπο από αυτό το σίχαμα αλλά δε μου έρχεται κανένας στο μυαλό. Από την άλλη αφού αυτό το ερπετό κάνει τηλεθέαση και πουλάει στον κόσμο, πάει να πει ότι ο κόσμος τον θέλει. Και αυτό δείχνει πολλά για το επίπεδο του Έλληνα τηλεθεατή.

Περαστικά μας.
    Θέμος......χαλαρά.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

10. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον celticfrost για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (14-01-15), vasilis-thrylos7 (17-01-15)

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Δεν γνωρίζω τι θα κάνουμε με το δάνειο και τις αποζημιώσεις. Βρίσκω το ποσό υπερβολικά μεγάλο (μακάρι να είναι έτσι, μήπως και τελικά συμβιβαστούμε με κάποια σεβαστή υποδιαίρεσή του) αλλά, αν θέλετε τη γνώμη μου, ελάχιστες πιθανότητες υπάρχουν, μετά το ιταλικό κάζο (πρόσφατο και συντριπτικό για κάθε τέτοιου είδους αξιώσεις) για πολεμικές αποζημιώσεις κάποιου χωριού και, φυσικά, γιατί μετά τον πόλεμο, σιωπηρά ή λιγότερο σιωπηρά, η Γερμανία απαλλάχτηκε και από επανορθώσεις και αποζημιώσεις και από χρέη, για να μην έχουμε επανάληψη της Συνθήκης των Βερσαλλιών. Υπενθυμίζω τις αλλεπάλληλες καταδίκες της Τουρκίας για τα Κατεχόμενα και τι τελικά εμείς (οι Κύπριοι εν προκειμένω) έχουν λάβει εξ αυτών... (ΤΙΠΟΤΑ)

*ίσως κάποιος συμβιβασμός σε κλάσμα του ποσού να ήταν εφικτός, αν δεν ήμασταν σε τόσο δυσχερή θέση. Δεν το κάναμε τις καλές μέρες τώρα η συγκυρία δεν ευνοεί...
    Το γερο χαρτι ειναι το κατοχικο δανειο.
    Τα υπολοιπα με τις αποζιμιωσεις ειναι φλου αφου αφου ακουγονται ποσα μεχρι και 300δις
    Οι Γερμανοι καναν η μαλον αναγκαστηκαν να κανουν διαφορες ¨ευεγερσιες¨ κι αυτα λογιζονται σαν καποια αποζιμιωσηκλπ.
    Το κατοχικο δανειο ομως ειναι ακριβως σαν να αγορασες ομολογο μιας χωρας της δανιζεις και σου υποσχεται τοκο κλπ...
    Αν δεν εχει πληρωθει δεν παραγρεφεται οποτε εκει πρεπει να παιχτει παιχνιδι γερο κι οχι της πλακας.
    Ουτε φωνες ουτε απειλες...
    Το γιατι δεν εχει γινει τοσα χρονια;
    Εδω ισως να φτασουμε σε σημειο να φυσαμε το γιαουρτι αν βγουν ολα στη φορα.

12. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kwtsios για αυτό το μήνυμα:

dimace (14-01-15), polixenios (14-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Αφού δείτε αυτό [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] με το οποίο ΓΕΝΙΚΑ συμφωνώ, διαβάστε το σχόλιο αναγνώστη με το οποίο και να θέλω δεν μπορώ να διαφωνήσω.

Πάντως κάποτε πρέπει να καταλάβουμε πως το χιούμορ είναι προϊόν πολιτισμού και για να το καταλάβεις θα πρέπει να έχεις επίπεδο και παιδεία. Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά οι μουσουλμάνοι και κυρίως οι Άραβες εκτός από χιούμορ δεν έχουν καμία έφεση στην επιστημονική έρευνα (ένα νόμπελ στα 800 εκατομμύρια κι αυτό από κάτοικο Αγγλίας), δεν έχουν λογοτεχνία εκτός από λίγη πεζογραφία κι αυτή απελέκητη με απλές περιγραφές καταστάσεων (μικρές εξαιρέσεις οι γαλοθρεμμένοι συγραφείς από Μαρόκο Αλγερία Αίγυπτο κλπ), στην ουσία δεν έχουν τέχνη και επιστήμη σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα αλλά ένα πρωτόγονο κακέκτυπο. Η συνεισφορά τους στον πλανήτη δεν έχει να κάνει με κάποιο φάρμακο ή κάποια εφεύρεση τους τελευταίους αιώνες, στην ουσία παρασιτούν κραδαίνοντας μαχαίρια προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να κρύψουν το χαμηλό πολιτιστικό τους επίπεδο.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kwtsios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το γερο χαρτι ειναι το κατοχικο δανειο.
    Τα υπολοιπα με τις αποζιμιωσεις ειναι φλου αφου αφου ακουγονται ποσα μεχρι και 300δις
    Οι Γερμανοι καναν η μαλον αναγκαστηκαν να κανουν διαφορες ¨ευεγερσιες¨ κι αυτα λογιζονται σαν καποια αποζιμιωσηκλπ.
    Το κατοχικο δανειο ομως ειναι ακριβως σαν να αγορασες ομολογο μιας χωρας της δανιζεις και σου υποσχεται τοκο κλπ...
    Αν δεν εχει πληρωθει δεν παραγρεφεται οποτε εκει πρεπει να παιχτει παιχνιδι γερο κι οχι της πλακας.
    Ουτε φωνες ουτε απειλες...
    Το γιατι δεν εχει γινει τοσα χρονια;
    Εδω ισως να φτασουμε σε σημειο να φυσαμε το γιαουρτι αν βγουν ολα στη φορα.
    Έτσι! Οι αποζημιώσεις είναι πιασ' το αυτό και κούρετο! Άντε μετά από τόσα χρόνια να υπολογίσεις τις καταστροφές που πάθαμε. Το δάνειο είναι κάτι συγκεκριμένο και μπορεί να γίνει παιχνίδι για ένα ποσό από 11 μέχρι 15 δις και ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. (ξέρεις γιατί το λέω αυτό...)

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (14-01-15)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Μανχάταν, Νιού Γιορκ
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

H χωρα χρειαζεται σοβαρα ατομα να συνεχιζουν να διαπραγματευονται, με τους Ευρωπαιους.
    Χρειαζομαστε καποιον ρητορα, ωστε να συνεχισει να παιζει πολιτικο σκακι τον Σοιμπλε και την Μερκελ και μαλιστα (χαχα που ακουστηκε!) να κερδιζει με ρουα ματ, κιολας!! Ο Σαμαρας απεδειξε πως ειναι ο καταλληλος ανθρωπος.
    Ο μονος που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο Αντωνης.Τον αγαπαω, τον εκτιμω και τον στηριζω.

Κουφαλες, μεχρι να γινουν οι εκλογες θα προπαγανδιζω υπερ του μοναδικου, ανεπαναληπτου, εθνοσωτηρος, μετα τον Ελευθεριο Βενιζελο, πρωθυπουργου μας.

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (14-01-15)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    H χωρα χρειαζεται σοβαρα ατομα να συνεχιζουν να διαπραγματευονται, με τους Ευρωπαιους.
    Χρειαζομαστε καποιον ρητορα, ωστε να συνεχισει να παιζει πολιτικο σκακι τον Σοιμπλε και την Μερκελ και μαλιστα (χαχα που ακουστηκε!) να κερδιζει με ρουα ματ, κιολας!! Ο Σαμαρας απεδειξε πως ειναι ο καταλληλος ανθρωπος.
    Ο μονος που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο Αντωνης.Τον αγαπαω, τον εκτιμω και τον στηριζω.

Κουφαλες, μεχρι να γινουν οι εκλογες θα προπαγανδιζω υπερ του μοναδικου, ανεπαναληπτου, εθνοσωτηρος, μετα τον Ελευθεριο Βενιζελο, πρωθυπουργου μας.
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !!!!!!!

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον celticfrost για αυτό το μήνυμα:

estai (14-01-15), VALVERDES_7 (14-01-15)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.158
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Αφού δείτε αυτό [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] με το οποίο ΓΕΝΙΚΑ συμφωνώ, διαβάστε το σχόλιο αναγνώστη με το οποίο και να θέλω δεν μπορώ να διαφωνήσω.

Πάντως κάποτε πρέπει να καταλάβουμε πως το χιούμορ είναι προϊόν πολιτισμού και για να το καταλάβεις θα πρέπει να έχεις επίπεδο και παιδεία. Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά οι μουσουλμάνοι και κυρίως οι Άραβες εκτός από χιούμορ δεν έχουν καμία έφεση στην επιστημονική έρευνα (ένα νόμπελ στα 800 εκατομμύρια κι αυτό από κάτοικο Αγγλίας), δεν έχουν λογοτεχνία εκτός από λίγη πεζογραφία κι αυτή απελέκητη με απλές περιγραφές καταστάσεων (μικρές εξαιρέσεις οι γαλοθρεμμένοι συγραφείς από Μαρόκο Αλγερία Αίγυπτο κλπ), στην ουσία δεν έχουν τέχνη και επιστήμη σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα αλλά ένα πρωτόγονο κακέκτυπο. Η συνεισφορά τους στον πλανήτη δεν έχει να κάνει με κάποιο φάρμακο ή κάποια εφεύρεση τους τελευταίους αιώνες, στην ουσία παρασιτούν κραδαίνοντας μαχαίρια προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να κρύψουν το χαμηλό πολιτιστικό τους επίπεδο.
    ο Αραβικός πολιτισμός είναι ένας σπουδαίος πολιτισμός με ασσυρο-χαλδαϊκή σχέση.

Μετά έμπλεξε με τον μουσουλμανισμό. Ο Μωάμεθ ήθελε να σώσει την αραβική περιοχή ενώνοντας τις φυλές που ήταν/είναι γνωστοί για τις φιλονικίες τους. Ετσι με αυτό τον τρόπο έφτιαξε τον πολυθειστικό μουσουλμανισμό, όχι ως θρησκεία τόσο αλλά ως πολιτικό μηχανισμό της εποχής. Με αυτόν τον τρόπο έδωσε μια βάση αναφοράς/παράδοση/αρχές στο γένος για να πατήσει στα πόδια του και να εξαπλωθεί αργότερα. Οντως ο μουσουλμανισμός επιβάλει θανάτους, σκοτωμούς, σφαγές όπως θα επέβαλλε ένα στρατιωτικό εγχειρίδιο ή ένα πολιτικό, κοινωνικό, ιδεολογικό βιβλίο. (κάτι παρόμοιο δεν έκανα και οι γερμανοί κλπ. με τα παραμύθια αργότερα? αν και δεν τα ξέρω και πολύ καλά για να συνεισφέρω παραπάνω)

Παρατηρείται όμως γύρω στον 12 αιώνα ο Σαμαράς,/Παπανδρέου/Θεωδοράκης της εποχής τους και η υπόλοιπη αριστοκρατίας τους να δίνουν μια ώθηση σκοταδισμού και μεσαίωνα του πολιτισμού τους έτσι ώστε να διατηρήσουν στέρεη την εξουσία τους και να κρατήσουν τους ανθρώπους τους σε τυφλό στάδιο. Κάτι που ήταν πολύ δημοφιλές εκείνη την εποχή σε όλο τον κοσμο εκτός από Εμάς. Από τότε δεν έχουν ξεφύγει από τον μεσαίωνα τους με αποτέλεσμα να μην διανθίζεται ο πολιτισμός τους και να είναι έρμαιο στις ορέξεις κάθε πολιτισμένου και απολίτιστου διεστραμένου μυαλού κατά καιρούς. Αλλά η αριστοκρατία, αριστοκρατία όπως βλέπουμε και από το μουντιάλ του Κατάρ...

Η διαφορά με τον δυτικό κόσμο είναι ότι ο Αραβικός πολιτισμός δεν πάτησε το κουμπί για να εξελιχθεί όταν έπρεπε και ο κύριος ΧΡΟΝΟΣ που τον μνημονεύω συνέχεια τον πήρε και τον σήκωσε. Αντίθετα ο δυτικός κόσμος που ουσιαστικά είναι ο ελληνικός πολιτισμός είχε την παράδοση και τις πρώτες ύλες να ξεφύγει και ως ένα video game οι άνθρωποι του να μαζέψουν τα απαραίτητα και να τους ξεκλειδωθεί το νέο level (προσπαθώ να τα συνδυάσω με τα περι σημερινού πολιτισμού που είχαμε πιάσει τις προάλλες αν θυμάσαι).

Γιατί από σφαγές και θηριωδίες όταν οι σημερινοί αγγλογάλλογερμανοίιταλοίισπανοί ήταν στην κατάσταση τους, άλλο τίποτα ακόμη και σήμερα... άλλο αν προχθές στο παρίσι κάναν όλοι ότι δεν τα γνωρίζουν και τις παρθένες (2000 σφαγιάστηκαν στην παμπλουτη Νιγηρία την ίδια μέρα περίπου για τα κωλοπετρέλαια. αλλά αυτοί δεν είναι άνθρωποι...)

ΥΓ. Τα περι νόμπελ είναι αστεία. Τα αρείων είναι πιο σοβαρά. Είναι σαν το μπάσκετ επί Στανκοβιτς... Προσπαθούμε να ελέγξουμε τον ποιλιτισμό (=την εμπροσθοφυλακή των ανθρώπων) προάγωντας τους δικούς, μας ειδικά τους εβραικής καταγωγής και το λόμπυ τους...

Σινεφίλ λοιπόν ο Πολυξένης. ΤΕΛΕΙΑ!.
    επίσης εδώ
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pirateeeeeee για αυτό το μήνυμα:

dimace (14-01-15), SKORPIOS7 (14-01-15)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων

Περαστικά μας.
    θα σε βοηθησω εγω κοσμα.
    βαρδινογιαννης.
    λυμπεροπουλος.
    γιαννακοπουλος.
    διαμαντιδης.
    μπασινας.
    καραγκουνης.
    αλβερτης.
    βασιλακοπουλος.

ελπιζω να σε καλυψα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

SKORPIOS7 (14-01-15)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Σινεφίλ λοιπόν ο Πολυξένης. ΤΕΛΕΙΑ! Και εμένα μου αρέσει ο κινηματογράφος. Ο ευρωπαικός. Αλλά και οι Αμερικανοί κάνουν πού και πού καλές ταινίες. Η εν λόγω ήταν όντως πολύ ενδιαφέρουσα και ως σενάριο και ως ερμηνείες. Αν ασχολείσαι με Ταβιάνι, Μπελόκιο, Φελλίνι, Βέντερς, Τρίερ, κλπ, έχουμε πολλά να πούμε. Αγαπώ επίσης την Έμμα Τόμσον, την Κάιρα Νάιτλυ και το αγγλικό σινεμά. Υπάρχει θρεντ για τον κινηματογράφο στο φόρουμ αλλά δεν το δουλεύουμε πολύ... Νάσαι καλά.
    κι εδω σινεφίλ. Εχει πάει η τσόντα σύννεφο... Ρώτα και το χέρι μου, μαζί τις βλέπουμε...
    There is a Dude in town

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

dimace (14-01-15), pirateeeeeee (14-01-15)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα σε βοηθησω εγω κοσμα.
    βαρδινογιαννης.
    λυμπεροπουλος.
    γιαννακοπουλος.
    διαμαντιδης.
    μπασινας.
    καραγκουνης.
    αλβερτης.
    βασιλακοπουλος.

ελπιζω να σε καλυψα.
    σιχαμερός και γλαοιώδης; Εγώ. Αλλά δε περιαυτολογώ ποτέ...
    There is a Dude in town

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Ερώτηση: Τι θα είχε συμβεί στην αιλαδεζζια εάν αύριο ένα περιοδικό είχε εξωφυλο τον Ιησου να κάνει διάφορα?
    Τι θα έκαναν οι βυζαντινές πατσαβούρες? Τι θα έκαναν γριές και γέροι που τώρα κατακρίνουν τους Μουσουλμανους? Τι θα έκαναν τα αυγά που τώρα βριζουν όλους τους σκούρους? Τι θα έλεγαν όλοι οι γιαλαντζί free press πολίτικοι με αρχηγό την Τονια που μόστραρε δίπλα στον Ολαν?

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    κι εδω σινεφίλ. Εχει πάει η τσόντα σύννεφο... Ρώτα και το χέρι μου, μαζί τις βλέπουμε...
    Είσαι πολύ ψαγμένος Τύπε, για να βλέπεις τσόντες. Μιλάει ο ψυχολόγος τώρα...

*δεν πιστεύω να είναι τίποτα τσόντες με γυναίκες και μας περάσουν για ανώμαλους. Είσαι στο κλουπ τώρα και πρέπει να προσέχεις...

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Interracial fisting και μετά golden shower, τύπε, αλλά κάπου δε μου άρεσαν οι διάλογοι... ήταν λίγο πολύ εκλεπτυσμένοι για το γούστο μου...
    There is a Dude in town

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Ρε Θεομουρλοι .....καταφέρατε και οφτοπικιασατε το οφτοπικ ????!!!!!!! Ρε τι είστε εσείς ρε !!!!!!

Το μετέφερα παιδιά .......

31. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον celticfrost για αυτό το μήνυμα:

differance (14-01-15), The Dude (14-01-15)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Θεομουρλοι .....καταφέρατε και οφτοπικιασατε το οφτοπικ ????!!!!!!! Ρε τι είστε εσείς ρε !!!!!!

Το μετέφερα παιδιά .......
    Μη μας παρεξηγάς, είμαστε λιγάκι ανήσυχοι τύποι με ανήσυχες ανησυχίες και βαδίζουμε αντίθετα στο ποτάμι του εφησυχασμού...
    There is a Dude in town

Σελίδα 940 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 440540640740840890900910920930936937938939940941942943944950960970980990104011401240134014401940 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές