dimace (14-01-15)
O τύπος ο Ελληνας, τύπε συνονόματε, είναι του εύκολου, του γρήγορου, του αρπα κόλλα, σπάνια βρίσκεις άτομα με κριτική σκέψη. Τα είχα πει και παλαιότερα εγώ. Η πολιτική σκέψη θέλει στίψιμο μυαλού, είναι δύσκολο πράμα, δεν είναι για μας αυτά. Εμείς είμαστε να βλέπουμε κανα Λαζόπουλο να δημαγωγεί, για κανα Παπανδρέου να λέει πάμε και μεις να τρε΄χουμε ξωπίσω του, για τέτοια πράματα τσιτάτα.
Κι εγώ είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης, ακόμα κι αν απαγορεύεται () αλλά περισσότερο ενθουσιασμένος είμαι που βλέπω ότι όλοι είμαστε καβλεροί και γαμάμε ασύστολα...
![]()
There is a Dude in town
dimace (14-01-15)
Το ζήτημα του Κατοχικού Δανείου και των Πολεμικών Αποζημιώσεων είναι ζήτημα που μπορεί να ασχοληθεί μόνο το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
Πάντως από το παραπάνω άρθρο προκύπτει ότι η Ιταλική περίπτωση ήταν ζήτημα ιδιωτικό και όχι κρατικό και άρα είναι άσχετη με την δική μας περίπτωση.
Ορισμένες παρατηρήσεις:
1. Ο Σοιμπλε "διέγραψε μονομερώς το χρέος του" για το Κατοχικό Δάνειο πριν ακόμα ανοίξει το θέμα. Τι δεν υφίσταται θέμα? Πρώτα θα ανοίξει το θέμα από εμάς και μετά θα κλείσει οριστικά εάν δεν υπάρχει βάση στις απαιτήσεις μας.
2. Διάβασα δηλώσεις κάπου ότι το θέμα είναι παλιό και πρέπει να ξεχαστεί. Ε ας ξεχαστούν παράλληλα και τα τοκοχρεολύσια που πληρώνουμε από τον προηγούμενο αιώνα.
3. Εάν σκοπίμως κρύφτηκε το θέμα από τις προηγούμενες μας κυβερνήσεις με κρυφές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, τότε δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς στο να αναβιώσει ξανά μια Δίκη των "Εξ".
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Προσπαθώ να θυμηθώ πιο σιχαμερό και πιο γλοιώδη άνθρωπο από αυτό το σίχαμα αλλά δε μου έρχεται κανένας στο μυαλό. Από την άλλη αφού αυτό το ερπετό κάνει τηλεθέαση και πουλάει στον κόσμο, πάει να πει ότι ο κόσμος τον θέλει. Και αυτό δείχνει πολλά για το επίπεδο του Έλληνα τηλεθεατή.
Περαστικά μας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dimace (14-01-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-01-15), kwtsios (14-01-15), sabar77 (14-01-15), SKORPIOS7 (14-01-15), vasilis-thrylos7 (17-01-15)
Γιατι φιλαρακι μου καλο οταν μια κομπινα στηνεται δεν στηνεται για να πιασει το 100%
Και το 70% να πιασει η κομπινα μια χαρα παει
Οποτε το αλλο 30% (και πολυ λεω μαλλον)περνιομαστε για γραφικοι)
Σε ποιον να πω απο τους γυρω μου για ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΣΙΩΝΙΣΜΟ κλπ κλπ
Σε ποιον να πω οτι η μεγαλυτερη απατη και εχθρος του ελληνισμου (προσωπικη μου γνωμη)ειναι ο χριστιανισμος?
Θα με φανε και θα μου καρφωσουν το σταυρο στη καρδια για παραδειγματισμο
Θα με πουν λιακοπουλο και θα συνεχισουν να μιλανε σοβαρα για ΠΑΣΟΚ ΝΔ κλπ κλπ
VALVERDES_7 (14-01-15), vasilis-thrylos7 (17-01-15)
Το γερο χαρτι ειναι το κατοχικο δανειο.
Τα υπολοιπα με τις αποζιμιωσεις ειναι φλου αφου αφου ακουγονται ποσα μεχρι και 300δις
Οι Γερμανοι καναν η μαλον αναγκαστηκαν να κανουν διαφορες ¨ευεγερσιες¨ κι αυτα λογιζονται σαν καποια αποζιμιωσηκλπ.
Το κατοχικο δανειο ομως ειναι ακριβως σαν να αγορασες ομολογο μιας χωρας της δανιζεις και σου υποσχεται τοκο κλπ...
Αν δεν εχει πληρωθει δεν παραγρεφεται οποτε εκει πρεπει να παιχτει παιχνιδι γερο κι οχι της πλακας.
Ουτε φωνες ουτε απειλες...
Το γιατι δεν εχει γινει τοσα χρονια;
Εδω ισως να φτασουμε σε σημειο να φυσαμε το γιαουρτι αν βγουν ολα στη φορα.
dimace (14-01-15), polixenios (14-01-15)
Αφού δείτε αυτό [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] με το οποίο ΓΕΝΙΚΑ συμφωνώ, διαβάστε το σχόλιο αναγνώστη με το οποίο και να θέλω δεν μπορώ να διαφωνήσω.
Πάντως κάποτε πρέπει να καταλάβουμε πως το χιούμορ είναι προϊόν πολιτισμού και για να το καταλάβεις θα πρέπει να έχεις επίπεδο και παιδεία. Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά οι μουσουλμάνοι και κυρίως οι Άραβες εκτός από χιούμορ δεν έχουν καμία έφεση στην επιστημονική έρευνα (ένα νόμπελ στα 800 εκατομμύρια κι αυτό από κάτοικο Αγγλίας), δεν έχουν λογοτεχνία εκτός από λίγη πεζογραφία κι αυτή απελέκητη με απλές περιγραφές καταστάσεων (μικρές εξαιρέσεις οι γαλοθρεμμένοι συγραφείς από Μαρόκο Αλγερία Αίγυπτο κλπ), στην ουσία δεν έχουν τέχνη και επιστήμη σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα αλλά ένα πρωτόγονο κακέκτυπο. Η συνεισφορά τους στον πλανήτη δεν έχει να κάνει με κάποιο φάρμακο ή κάποια εφεύρεση τους τελευταίους αιώνες, στην ουσία παρασιτούν κραδαίνοντας μαχαίρια προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να κρύψουν το χαμηλό πολιτιστικό τους επίπεδο.
Έτσι! Οι αποζημιώσεις είναι πιασ' το αυτό και κούρετο! Άντε μετά από τόσα χρόνια να υπολογίσεις τις καταστροφές που πάθαμε. Το δάνειο είναι κάτι συγκεκριμένο και μπορεί να γίνει παιχνίδι για ένα ποσό από 11 μέχρι 15 δις και ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. (ξέρεις γιατί το λέω αυτό...)
kwtsios (14-01-15)
H χωρα χρειαζεται σοβαρα ατομα να συνεχιζουν να διαπραγματευονται, με τους Ευρωπαιους.
Χρειαζομαστε καποιον ρητορα, ωστε να συνεχισει να παιζει πολιτικο σκακι τον Σοιμπλε και την Μερκελ και μαλιστα (χαχα που ακουστηκε!) να κερδιζει με ρουα ματ, κιολας!! Ο Σαμαρας απεδειξε πως ειναι ο καταλληλος ανθρωπος.
Ο μονος που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο Αντωνης.Τον αγαπαω, τον εκτιμω και τον στηριζω.
Κουφαλες, μεχρι να γινουν οι εκλογες θα προπαγανδιζω υπερ του μοναδικου, ανεπαναληπτου, εθνοσωτηρος, μετα τον Ελευθεριο Βενιζελο, πρωθυπουργου μας.
VALVERDES_7 (14-01-15)
estai (14-01-15), VALVERDES_7 (14-01-15)
ο Αραβικός πολιτισμός είναι ένας σπουδαίος πολιτισμός με ασσυρο-χαλδαϊκή σχέση.
Μετά έμπλεξε με τον μουσουλμανισμό. Ο Μωάμεθ ήθελε να σώσει την αραβική περιοχή ενώνοντας τις φυλές που ήταν/είναι γνωστοί για τις φιλονικίες τους. Ετσι με αυτό τον τρόπο έφτιαξε τον πολυθειστικό μουσουλμανισμό, όχι ως θρησκεία τόσο αλλά ως πολιτικό μηχανισμό της εποχής. Με αυτόν τον τρόπο έδωσε μια βάση αναφοράς/παράδοση/αρχές στο γένος για να πατήσει στα πόδια του και να εξαπλωθεί αργότερα. Οντως ο μουσουλμανισμός επιβάλει θανάτους, σκοτωμούς, σφαγές όπως θα επέβαλλε ένα στρατιωτικό εγχειρίδιο ή ένα πολιτικό, κοινωνικό, ιδεολογικό βιβλίο. (κάτι παρόμοιο δεν έκανα και οι γερμανοί κλπ. με τα παραμύθια αργότερα? αν και δεν τα ξέρω και πολύ καλά για να συνεισφέρω παραπάνω)
Παρατηρείται όμως γύρω στον 12 αιώνα ο Σαμαράς,/Παπανδρέου/Θεωδοράκης της εποχής τους και η υπόλοιπη αριστοκρατίας τους να δίνουν μια ώθηση σκοταδισμού και μεσαίωνα του πολιτισμού τους έτσι ώστε να διατηρήσουν στέρεη την εξουσία τους και να κρατήσουν τους ανθρώπους τους σε τυφλό στάδιο. Κάτι που ήταν πολύ δημοφιλές εκείνη την εποχή σε όλο τον κοσμο εκτός από Εμάς. Από τότε δεν έχουν ξεφύγει από τον μεσαίωνα τους με αποτέλεσμα να μην διανθίζεται ο πολιτισμός τους και να είναι έρμαιο στις ορέξεις κάθε πολιτισμένου και απολίτιστου διεστραμένου μυαλού κατά καιρούς. Αλλά η αριστοκρατία, αριστοκρατία όπως βλέπουμε και από το μουντιάλ του Κατάρ...
Η διαφορά με τον δυτικό κόσμο είναι ότι ο Αραβικός πολιτισμός δεν πάτησε το κουμπί για να εξελιχθεί όταν έπρεπε και ο κύριος ΧΡΟΝΟΣ που τον μνημονεύω συνέχεια τον πήρε και τον σήκωσε. Αντίθετα ο δυτικός κόσμος που ουσιαστικά είναι ο ελληνικός πολιτισμός είχε την παράδοση και τις πρώτες ύλες να ξεφύγει και ως ένα video game οι άνθρωποι του να μαζέψουν τα απαραίτητα και να τους ξεκλειδωθεί το νέο level (προσπαθώ να τα συνδυάσω με τα περι σημερινού πολιτισμού που είχαμε πιάσει τις προάλλες αν θυμάσαι).
Γιατί από σφαγές και θηριωδίες όταν οι σημερινοί αγγλογάλλογερμανοίιταλοίισπανοί ήταν στην κατάσταση τους, άλλο τίποτα ακόμη και σήμερα... άλλο αν προχθές στο παρίσι κάναν όλοι ότι δεν τα γνωρίζουν και τις παρθένες (2000 σφαγιάστηκαν στην παμπλουτη Νιγηρία την ίδια μέρα περίπου για τα κωλοπετρέλαια. αλλά αυτοί δεν είναι άνθρωποι...)
ΥΓ. Τα περι νόμπελ είναι αστεία. Τα αρείων είναι πιο σοβαρά. Είναι σαν το μπάσκετ επί Στανκοβιτς... Προσπαθούμε να ελέγξουμε τον ποιλιτισμό (=την εμπροσθοφυλακή των ανθρώπων) προάγωντας τους δικούς, μας ειδικά τους εβραικής καταγωγής και το λόμπυ τους...
επίσης εδώ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
SKORPIOS7 (14-01-15)
dimace (14-01-15), pirateeeeeee (14-01-15)
Ερώτηση: Τι θα είχε συμβεί στην αιλαδεζζια εάν αύριο ένα περιοδικό είχε εξωφυλο τον Ιησου να κάνει διάφορα?
Τι θα έκαναν οι βυζαντινές πατσαβούρες? Τι θα έκαναν γριές και γέροι που τώρα κατακρίνουν τους Μουσουλμανους? Τι θα έκαναν τα αυγά που τώρα βριζουν όλους τους σκούρους? Τι θα έλεγαν όλοι οι γιαλαντζί free press πολίτικοι με αρχηγό την Τονια που μόστραρε δίπλα στον Ολαν?
Interracial fisting και μετά golden shower, τύπε, αλλά κάπου δε μου άρεσαν οι διάλογοι... ήταν λίγο πολύ εκλεπτυσμένοι για το γούστο μου...![]()
There is a Dude in town
differance (14-01-15), The Dude (14-01-15)
Bookmarks