Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
-- To θέμα του Κατοχικού Δανείου θα ανοίξει πολύ σύντομα.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
-- Aπό τις 26 Ιανουαρίου θα έχουμε παιδομάζωμα λοιπόν και οι "γυναίκες" θα ταχθούν υπό την εξουσία του κράτους.
Οσον αφορά για τα άλλα ορισμένες παρατηρήσεις από την δική μου σκοπιά.
1. Ο Τσίπρας ακολουθεί ήπια επιχειρηματολογία και δεν ανεβάζει τους τόνους μιας και δεν έχει κανένα λόγο να ακολουθήσει το "παραλήρημα" της άλλης πλευράς. Είναι σε θέση ισχύος.
2. Παρακολούθησα πολύ προσεκτικά την συνέντευξη του στον "Eνικό". Οι Εκφράσεις του ήταν προσεγμένες για να μην τις εκμεταλλευτεί η άλλη πλευρά η οποία "ψάχνεται" άσχημα μέσα στην απόγνωση που βρίσκεται.
3. Το μεγάλο θέμα είναι πόσο θα το τραβήξει το ζήτημα του χρέους μετά την εκλογή του. Θα αράξει στην εξουσία κάνοντας μια από τα ίδια ή θα εκμεταλλευτεί την πανίσχυρη θέση της Ελλάδας αυτή την στιγμή? Το ευρώ κρέμεται από μια κλωστή και εξαρτάται από την ψωροκώσταινα την Ελλάδα. Κοντεύει στο 1 δολλάριο.
4. Πολύ ήπια στάση ακολουθεί απέναντι στους ναζήδες τους Γερμανούς. Λογικό, δεν χρειάζονται τώρα λόγια αλλά πράξεις μετά. Μακάρι να βρεθεί συμβιβασμός, εάν δεν βρεθεί υπάρχουν άλλοι τρόποι για να βρεθεί:
- Μονομερής διαγραφή του χρέους
- Διάλυση της ευρωζώνης σε χρόνο dt με την επιστροφή μας στην "σατανική" δραχμή.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Οfftopic ο πρόεδρος τι απέγινε ρε παιδιά, που έχει εξαφανιστεί;
Ε και; πιστεύεις αλήθεια ότι θα αλλάξει κάτι την επόμενη μέρα.
Για μένα πλέον γνωστό το έργο από τότε που ξεκίνησε η κρίση στην Ελλάδα. Όποιος κι αν βγει μπροστά τα ίδια θα ακούω. Πρόσωπα μόνο αλλάζουν.
Γεμίσαμε με οραματιστές και σούργελα ιδεολόγους που γράφουν και λένε τις παπαριές τους. Καμιά ελπίδα.
kwtsios (14-01-15)
Μόλις διάβασα ένα άρθρο με ότι αφορά αυτό το θέμα.
Μακάρι να ανοίξει αυτή συζήτηση και να κλείσει το θέμα για πάντα.
Όλοι όσοι θέλουν να ρίξουν το βάρος της χρεοκοπίας στους έξω λένε για το χρέος της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα.
Ομολογώ πως μπερδεύτηκα πάρα πολύ ξέρω Γερμανούς που είναι στο πλάι της Ελλάδας σε ότι αφορά τις αποζημιώσεις και ψάχνουν τη δουλειά εδώ και χρόνια.
Η κατάσταση είναι μπέρδεμα.
Οι Γερμανοί έχουν πληρώσει κάτι ψιλά και μετά στοπ.
Γιατί?
Πόσα?
Που πήγαν?
Μακάρι ο σύριζα να κάνει πράξεις λόγια του και να μην έχουμε μια από τα ίδια.
VALVERDES_7 (13-01-15)
Αν γίνει κυβέρνηση...
Ξέρω ότι δεν συμπαθείτε τον Χατζηνικολάου όμως έχει κανει τρομερό ρεπορτάζ σε σχέση με το Κατοχικό Δάνειο και τις Πολεμικές αποζημιώσεις. Υφίσταται μεγάλο θέμα.
Και τι καλύτερο να ανοίξει για την Ελλάδα παράλληλα με το ζήτημα του χρέους. Απλά να μελετηθούν οι συμβάσεις(εάν δεν τις έχουν εξαφανίσει) και να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει.
Οπως χρωστάμε 400 δις με κάτι χρέη πριν το 1900 που πληρώναμε μέχρι πρόσφατα, έτσι υπάρχει και το ζήτημα του χρέους που πήραν οι Ναζι για λογαριασμό μας.
Και όπως λες πάνω από όλα το καλό της Πατρίδας μας και ας μην συμφωνείς με την νέα κυβέρνηση. Και εγώ ετσι και αλλιώς απέχω έτη φωτός από Αριστερές θέσεις αλλά εδώ υπάρχει μείζον εθνικό ζήτημα. Το ζήτημα των 400 δις ευρώ χρέους το οποίο δεν είναι βιώσιμο ότι και εάν κάνουν.
θα γίνει σίγουρα κυβέρνηση με αυτές τις παλινωδίες της ΝΔ. Οι νεες κατηγορίες είναι ότι θα σταματήσει το κυνήγι στην Ελλάδα, θα αφοπλιστεί η αστυνομία, ότι θα προστατέψει τους τρομοκράτες, θα μας πάρει τις καταθέσεις, θα κλείσουν τα σούπερ μάρκετ, οι τράπεζες, θα βγούμε από το ΝΑΤΟ και άλλα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Reds (13-01-15)
Αυτή είναι η εύκολη λύση Σπύρο για να απαλλαγούμε από τις "δικές μας ευθύνες". Οτι και να γίνει κάποιος θα βγει πάνω.
Καθήκον μας λοιπόν είναι να επιλέξουμε τον "λιγότερο χειρότερο" σύμφωνα με την κρίση μας.
Τραγική η διαπίστωση, έτσι όμως είναι.
Η αδιαφορία, η μετάθεση ευθυνών στους άλλους, και η αποχή είναι η μεγαλύτερη μάστιγα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
kwtsios (14-01-15)
Άκου Σάκαρε: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει πως ΔΕΝ θα μας πάρει τις γυναίκες (στο τέλος του βίντεό σου) Μετά τούτου δηλώνω πως ψηφίζω Τόνη Γαμήση (και ΟΛΟ το κλουπ φυσικά) γιατί τέτοιες ανωμαλίες ΔΕΝ τις ανεχόμεθα ευρωπΕοι «καλλιτέχνες»....![]()
kwtsios (14-01-15), VALVERDES_7 (13-01-15)
Για να μην επικρατεί σύγχυση: Χρεωκοπία, στάση πληρωμών, ή μονομερής καταγγελία μνημονίου, (τέλος πάντων, όπως και αν την πούμε) και συζήτηση για τα κατοχικά, μαζί δεν στέκονται σε καταφατική πρόταση...
Διαλέγουμε και παίρνουμε δρόμο, για αρχή.
Από εκεί και κάτω, ό,τι ευαγγελίζεται ο καθένας, είμαι υποχρεωμένος να τον πιστέψω ότι το εννοεί: Ανυπομονώ να δω, την υλοποίηση, λοιπόν και αν δεν την δω, δεν γαμείς, κιόλας: Πρώτη φορά θα είναι;
Έχουμε συνταγματικά κατοχυρωμένο το δικαίωμα στους πολιτικούς να τάζουν λαγούς με πετραχήλια και να κάνουν τα άκρως αντίθετα όταν βγαίνουν. Τώρα, θα μας κακοφανεί;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν ειναι μακρια οι μερες ομως, οπου ο Σαμαρας με τις ακραιες θεσεις του, κατα των δανειστων, εβγαινε σε πρωτοσελιδα ως ο μπαμπουλας, που θα διαλυσει την νομισματικη ενωση. Προφανως και δε πρεπει να ξαναβγουν τα σιχαματα που διελυσαν τη χωρα, αλλα οι ενδειξεις δεν ειναι υπερ μιας ανατρεπτικης διακυβερνησης, εαν και εφοσον.
voskos_7 (13-01-15)
Μια διαφορετική άποψη για την εκτέλεση στο Παρίσι.
Οι κομματικές μου τοποθετήσεις είναι γνωστές εδώ.
Αλλά επειδή καταλαβαίνω ότι για πολλούς είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις είτε επειδή έχουν άλλα συμφέροντα, είτε επειδή απλά δεν τους κόβει, είτε διαφόρων επειδή, παραθέτω ένα σχόλιο του Παναγιώτη Χατζηστεφανου . Με τον γνωστό ακραίο τρόπο του απλοποιεί κατ εμε το θέμα ψήφου ....... Χωρις να στηρίζω ούτε μια στο εκατομμύριο Τσιπρα.
Οχι δεν ειναι κομματικη τοποθετηση απο μεριας μου .....οταν τιθοντε θεματα επιβιωσης του λαου και εθνικης αξιοπρπεπειας θα πρεπει να είσαι εντελώς Μπαλουρδος για να μην καταλαβαίνεις το νόημα του ποστ.
Πριν πείτε "έλα μωρέ με την αδελφη τον Χατζηστεφανου" απλα να σας ενημερωσω οτι ο τυπος ειναι μιλια μακρυα σε μυαλο και σε κοσμοθεωρια.
"Αυτό που φοβούνται οι Ελληνούτσοι ότι θα καταστραφεί η χώρα από τον Σύριζα είναι ξεκαρδιστικό. Τι να καταστραφεί μωρή ακριβώς, τ' αποκαΐδια? Τι φοβάσαι ακριβώς ότι θα χάσεις, τις τσιρίδες της Μπουμπούκας? Τα 300 ευρώ ανασφάλιστος που πληρώνεσαι αν είσαι τυχερή και έχεις δουλειά? Τις χουντικές συνταγές μαγειρικής σε ρυθμό μπουζουκομποσανόβα στην Ξενέριτ? Ταράζεσαι μην τυχόν και η Μπόμπολας και η Λάτσης χάσουν τις εισφορές σου? Πες μου ακριβώς ποια λεπτομέρεια της αποκρουστικής σου αθλιότητας φοβάσαι ότι θα στερηθείς."
dimace (13-01-15), Red&White-Nick-7 (14-01-15), VALVERDES_7 (13-01-15), voskos_7 (13-01-15)
Είναι καλλιτεχνικές φύσεις, τα παιδιά - μην τα βλέπεις έτσι: Μέχρι και μπασίστα βγάλανε για βουλευτή και κάτι άλλους, που προστάτευαν καλλιτέχνες...
Σε λίγο, βγαίνουνε, πάντως, όλοι...
Μένιο, μιά ζωή, ο φόβος φυλάει τα έρμα, αλλά ψάχνουμε τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε. Αυτό που φοβούνται, όσοι το φοβούνται, μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι απλά, το αναβάλουν και μπορεί να μην είναι και τόσο φοβερό, αυτό που φοβούνται. Δεν μπορώ να επεκταθώ δεόντως στα προηγούμενα, που εξασφάλισαν τα επόμενα, γιατί όταν τα λέω, όλο και κάποιος το παίρνει προσωπικά.
Μου αρέσει πάντως που αποζητάμε αξιοπρέπεια, την ώρα που είναι εμφανές σε όλους μας, ότι την έχουμε ξεπουλήσει προ πολλού, ειδικά ως εκλογικό σώμα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Red&White-Nick-7 (14-01-15)
Bookmarks