kwtsios (13-01-15)
kwtsios (13-01-15)
Κι εγώ πρόβλημα υγίειας, Μήτσο! Ο γιατρός μου βρήκε την ασθένεια της υπερκαβλιάσεως και μου απαγόρευσε να γαμάω 10 φορές ημερησίως! Εφεξής μου επιτρέπεται να πηδώ μόνο 9 φορές, πράμα που σημαίνει πως ένα από τα σούπερ μόντελ που ζεσταίνουν το κρεβάτι μου θα μείναι χωρίς φαγητό. Θα στην έδινα εσένα αλλά λες πως δεν κάνει να τρως κρέας, διότι έχεις χοληστερίνη. Μην σου κάνω κακό στην υγίεια... Πόσο σε αγαπώ ο πού...ης!![]()
voskos_7 (13-01-15)
Μόνο 9; Και από το μεσημέρι και μετά τι κάνεις ρε τύπε; Πωπω, μη σου τύχει είναι μερικές περιπτωσάρες...
There is a Dude in town
Από το μεσημέρι και μετά πίνει, για να ξεχάσει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (13-01-15)
Πες τα ρε τύπε εστάι... τί μας πέρασαν για τίποτα μπακαγιόκους;![]()
There is a Dude in town
estai (13-01-15)
Άλλος 10 μέχρι το μεσημέρι, άλλος 14, άλλος 20...
Σου τα έλεγα καλό Βοσκόπουλο πως η ερωτική μας ζωή είναι χάλια. Κάτι πρέπει να κάνουμε. Μου φαίνεται πως εκτός από σούπερ μόντελς θα αρχίζω να παστελώνω και άλλα celebrities... Το θέμα είναι να βρω τον χρόνο, γιατί εμείς δεν είμαστε ξεπέτες όπως κάποιοι άλλοι προκομένοι αλλά άντρες ερωτικοί που δίνουν τα πάντα στο κρεβάτι...
(πολλές μαλακίες γράφω σήμερα... Μένιο ρίξε ένα delete γιατί ούτε εγώ με ανέχομαι...)![]()
The Dude (13-01-15)
The Dude (13-01-15)
estai (13-01-15)
Το ΚΚΕ μετά το 1974 έχει να επιδείξει μια συνέπεια ως προς τις θέσεις και τις αρχές του. Υπ΄αυτή την έννοια θεωρείται ο μόνος πολιτικός σχηματισμός ο οποίος διατήρησε πολιτική αξιοπρέπεια και αρνήθηκε να μετασχηματιστεί ευκαιριακά προκειμένου να αποκομήσει βραχυπρόθεσμα πολιτικά οφέλη.
Η προσήλωση στις βασικές αρχικές του κατευθυνσεις είναι μια πράξη συνειδητή για την οποία κανείς δεν μπορεί ή δεν είναι σε θέση να το ψέξει, ιδιαίτερα αυτοί οι οποίοι οβιδιακά μεταμορφώνονται ανάλογα με τις περιστάσεις.
Την ιστορία του όμως , αν θέλουμε και μόνο να βρούμε καλά λόγια να του προσάψουμε θα πρέπει να την αφήσουμε κατα μέρος. Εκεί τα γεγονότα είναι ανελέητα ........
είναι πολύ λίγο να ελπίζεις και είναι τίποτα να ζείς χωρίς το Θρύλο
Reds (13-01-15)
Και μετά την τρέλα παραπάνω που μας ανέβηκε και το λιμπίντο, τσουπ ένα κουκουε για αντι κούκου...![]()
There is a Dude in town
ααα! έμαθα από φίλο μου ότι κάλεσαν τους συμβασιούχος γύρω στους 100 (που από ότι κατάλαβα δεν έχουν μπει και με τις διαφανέστερες διαδικασίες) στην ευδαπ κεκλεισμένων των θυρών και τους απείλησαν να ψηφίσουν νδ αλλιώς θα τους διώξουν
και πολλά άλλα με μπόνους από το παράθυρο σε διάφορα υπουργεία, υπηρεσίες και δέκο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
VALVERDES_7 (13-01-15)
Αυτό είναι ωμός εκβιασμός και τελείως ανήθικο. Όμως πρόσεξε:
Εγώ, εδώ στη Γερμανία που ψηφίζω, ρίχνω την ψήφο μου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με οικονομικά κριτήρια και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Σου δίνω κάτι να σκεφτείς τώρα. Ό,τι δλδ με κάποιον άλλο τρόπο στην Ελλάδα (δεν θα έχεις να φας, που ΕΙΝΑΙ οικονομικό θέμα) το κριτήριο (έστω δοσμένο με εντελώς ανήθικο τρόπο) είναι επίσης το «τι ή αν θα έχω κάτι στη τσέπη μου.» Πού είναι λοιπόν η πολιτική, που τόση συζήτηση κάναμε γι αυτή; ΠΟΥΘΕΝΑ!
pirateeeeeee (13-01-15)
Bookmarks