Aυτή είναι γυναίκα ρε φούστη.
ΝΔ και τα μυαλά στα μπλέντερ![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
«Ο πατέρας μου λέει πως τα έχετε κάνει πουτάνα.»
«Πώς σε λένε;»
«Νίκο.»
«Κάτσε ρε Νίκο να σε γαμήσω, για να μάθει ο πατέρας σου να λέει μαλακίες και εσύ να τις επαναλαμβάνεις.»
celticfrost (10-01-15), kwtsios (11-01-15), VALVERDES_7 (11-01-15)
Red&White-Nick-7 (10-01-15)
celticfrost (10-01-15)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Μετά τα όσα έγιναν με τον γνωστό δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη και τον αποκλεισμό του από την Κουμουνδούρου, σειρά παίρνουν ένα προς ένα τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, κατά μέτωπο επίθεση εναντίον των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης θα ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την επομένη των εκλογών, αφού, όπως υποστηρίζουν στελέχη της Κουμουνδούρου, μέχρι σήμερα υπάρχει απουσία οποιασδήποτε διαγωνιστικής διαδικασίας για την εκμίσθωση από το ελληνικό Δημόσιο των τηλεοπτικών συχνοτήτων, με αποτέλεσμα το κράτος να ζημιώνεται περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ.
Με όχημα την παραπάνω διαπίστωση, ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει «επίθεση» κατά των μέσω ενημέρωσης.
Αλλωστε το θέμα αυτό – συνεχίζει η εφημερίδα – έχει θέσει κατ” επανάληψη ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι το νομικό καθεστώς των αδειών είναι στον αέρα και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να βάλει κανόνες λειτουργίες.
Ματιές στο παρελθόνLong Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
VALVERDES_7 (11-01-15)
dimace (11-01-15)
Μπουζουριάσαν και τον Βεργή, που ήταν σοβαρός άνθρωπος και μπορούσαμε να συνεννοηθούμε, κάπως...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (11-01-15)
celticfrost (11-01-15), voskos_7 (11-01-15)
Με τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστή, θα μπορούσε να είναι κωμικό, αν και πλέον, δεν περισσεύουν τόσα ψυχικά αποθέματα εκ μέρους του κοινού, ούτε πάσχουμε μαζικά από μαλάκυνση ώστε να ξεχάσουμε και να αρχίσουμε να γελάμε.
voskos_7 (11-01-15)
Νομίζω ότι συμπίπτει με το τραγικό, εν μέρει, στο ελληνικό ρεπερτόριο.
celticfrost (11-01-15)
Ρε, τι δουλειά έχετε εσείς με βίντεα και σινεμά; Πορνό είναι το βίντεο και μάλιστα σκληρό και ανώμαλο. Τίτλος: «Ο παιδεραστής της γειτονιάς» με πρωταγωνιστή τον μέγιστο Τώνη Γαμήση συνοδεία μπουκέτου τρυφερών αγοριών. Τι κρίμα που δεν γύρισα εγώ αυτό το αριστούργημα...
Bookmarks