dimace (27-11-14)
Εμένα δε με στέλνει κανείς στην άγουσα γιατί απαγορεύεται να οδηγώ μεθυσμένος και στο περπατητό δε βλέπω την τύφλα μου... οπότε εδώ... καλά είναι...![]()
There is a Dude in town
dimace (27-11-14)
Ξέροντας τον εαυτό μου αρκετά καλά και από εκθέσεις ειδικών, δεν παίζει να υπάρχει περισσότερο από το 1% των χρηστών εδώ, να είναι πιο νευρικοί από εμένα και από αυτό το 1%, δεν παίζει να γράφουν όλοι, τόσο τακτικά. Αφού ξέρετε ότι θα χαλαστείτε και δεν θα κρατηθείτε, γιατί πρέπει να μας χαλάσετε και εμάς;
Είναι απερίγραπτο, πραγματικά, αυτό που συμβαίνει: Κάποιος γράφει κάτι και κάποιος ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσει, ώστε μετά να έρθει ανταπάντηση και να μπλέξουν και οι υπόλοιποι και να γίνει μύλος εδώ.
Αν η ομάδα εκτίθεται μία φορά αγωνιζόμενη με αντιπάλους ανώτερου επιπέδου, εμείς εκτιθέμεθα πολύ περισσότερο συναγωνιζόμενοι, σε σχεδόν σταθερή βάση, επί πολύ κατωτέρου επιπέδου - και φυσικά, δεν συζητάμε μόνο για το χθεσινό, το οποίο καλά - καλά, ούτε ως συμβάν μπορεί να χαρακτηριστεί, σε σχέση με άλλα.
Στο ερώτημα αν θέλουμε να μπαίνουν οπαδοί άλλων ομάδων, απαντάμε με σαφήνεια ότι δεν θέλουμε ούτε οι οπαδοί του Ολυμπιακού να μπαίνουν, στην τελική...
Τέτοια αλεργία στη διαφωνία, επί θεμάτων στα οποία κανονικά δεν υφίσταται σύγκρουση συμφερόντων, σπάνια συναντά κανείς.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πόσες ατάκες μαζεμένες, τύπε λάγνε...![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (27-11-14)
voskos_7 (27-11-14)
Αμφιβάλλεις ότι έτσι το αντιμετωπίζουμε;
Βλέπουμε φως και χωνόμαστε - όπου κόντρα, πάμε πρίμο σεγόντο και ζητάμε και εξηγήσεις δημόσια μετά - λες και γράφουμε στο Διαύγεια.
differance (27-11-14)
Η καταφυγή στους κανόνες κατ'εμέ πρέπει να είναι το τελευταίο σύνορο. Ποιό είναι αυτό, το καθορίζει ο κάθε συντονιστής σε σχέση με τον διαχειριστή. Εχω συναντήσει φόρα χύμα. Εχω συναντήσει φόρα αστακούς. Συνήθως, στον συντονισμό υπάρχει ένα πνεύμα υπομονής και ελέγχου πιο πριβέ στους γνωστούς, τους πιστοποιημένους. Το μπαν θεωρείται άκομψος τρόπος, πολλές φορές προσβλητικός και μη δημοκρατικός. Είναι όμως ένα μέτρο, το μεγαλύτερο ίσως για να κρατάει κάποιος τα χαλινάρια. Το να τραβήξει όμως τον χαλινό, σημαίνει ότι έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα και δεν έπιασαν.
Για μένα δεν έπρεπε και τα δύο τελευταία περιστατικά να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Το αποτέλεσμα από κει και πέρα ήταν δεδομένο. Το πως έφτασαν όμως πρέπει να προβληματίσει όλους τους εμπλεκόμενους.
Εγώ δε θεωρώ το εαυτό μου φίλο με κανέναν από σας. Δε σας ξέρω, δε με ξέρετε. Δε μπορώ να στηριχτώ σε σας, δεν μπορείτε σε μένα. Σας θεωρώ όμως μια ομάδα ανθρώπων ορθά και δημιουργικά σκεπτόμενων, μακριά από ουγκ και με χιούμορ. Και ανεκτικών στις καφρίλες μου. αυτό που το πας. Η ομάδα αυτή όμως εύκολα σπάει και διαλύεται αν δε γίνονται σωστά οι χειρισμοί από όλους.
Ολα ξεκινούν από μας. Σεβαστείτε αυτόν στον αποίον απευθύνεστε, ακόμα και αν διαφωνείτε κάθετα οριζόντια και διαγώνια μαζί του. Σεβαστείτε τον χώρο, τον κόπο, τους ανθρώπους. σεβαστείτε τους αναγνώστες. Και δε θα ξαναχρειαστεί μπαν ούτε ινφράκσιο ούτε γουώρνι...
There is a Dude in town
Ναι - επόμενο βήμα να αγοράζουμε άρωμα χώρου με γεύση κρεμμύδι, ψάρι, ή κλούβιο αυγό, για να μην νομίζουν ότι κλάσαμε...
Εντάξει - δεν απέχουμε και πολύ: Αν δεν προσέξουμε λίγο, μυρίζει σαν της Arla...
Ίδια πρώτη ύλη...
![]()
Οι "σκλάβες του σεξ" στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και η εμμονή της Ιαπωνίας να μην τις αναγνωρίζειLong Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Βαράγγοι. Οι τρομεροί σωματοφύλακες των βυζαντινών αυτοκρατόρων που δεν πρόδωσαν ποτέ την αποστολή τους
—John Lennon
—John Lennon
BrazHlias (30-11-14), celticfrost (30-11-14), Rena (01-12-14)
20 μαυρόασπρες φωτογραφίες που αναπαλαιώθηκαν σε έγχρωμεςLong Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
—John Lennon
BrazHlias (02-12-14), celticfrost (02-12-14), dimace (02-12-14), voskos_7 (03-12-14)
Aδεια από την φυλακή για σπουδές? Να χαρώ εγώ ζήλο και δίψα για μάθηση..
Ο Γκαντ..
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
250Ε μισθό απαίτησαν οι πολεθνικές? να χαρώ εγώ "δημοκρατία"...
o γκαντ εις την δευτέρα...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
celticfrost (03-12-14)
δημιουργία από χαρτί (Deepti Nair, Harikrishnan Panicker)Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
—John Lennon
Ποιος είναι αυτός ο ιστορικός «δρόμος» που σήμερα είναι από τις μεγαλύτερες οδικές αρτηρίες της Ελλάδας;
—John Lennon
Bookmarks