Σελίδα 896 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 39649659669679684685686687688689289389489589689789889990090691692693694699610961196129613961896 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 17.901 έως 17.920 από 39239

Θέμα: Off Topic

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Έχει ακούσει κάποιος από σας γι αυτό [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ή είναι άλλη μια μαλακία από τις πολλές που κυκλοφορούν στο ΦΒ;

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει ακούσει κάποιος από σας γι αυτό [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ή είναι άλλη μια μαλακία από τις πολλές που κυκλοφορούν στο ΦΒ;
    Πίπες!

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (28-10-14)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ερώτηση: Θέλετε να θερμάνετε χώρο γύρω στα 40 τετραγωνικά χωρίς να κινδυνεύετε να πάθετε έμφραγμα όταν έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Τι θερμαντικό θα χρησιμοποιούσατε? Τζάκια, σόμπες κι οτιδήποτε καίει ξύλο ή πέλετ αποκλείονται.

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερώτηση: Θέλετε να θερμάνετε χώρο γύρω στα 40 τετραγωνικά χωρίς να κινδυνεύετε να πάθετε έμφραγμα όταν έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Τι θερμαντικό θα χρησιμοποιούσατε? Τζάκια, σόμπες κι οτιδήποτε καίει ξύλο ή πέλετ αποκλείονται.
    Έχω καταλήξει σε κλιματιστικό inverter , ενεργειακής κλάσης Α++. Αλλα και παλι να το αναβω ελεγχομενα .

Αυτα τα κλιματιστικά εχουν κατανάλωση , στην εκκίνηση τους και για 2-3 λεπτά (τα 9000 btu) 2Kw , και μετά η κατανάλωση πέφτει στα 200-300 watt . Αν βάλεις ότι το Kw η ΔΕH το χρεώνει περίπου 0,22/ωρα , βγάζεις εύκολα το τι θα πληρώνεις.

Τα Inverter Α++ είναι ακριβά στην αγορά τους αλλά αξίζουν γιατί η κατανάλωση τους είναι πολύ μικρή.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (28-10-14)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ναι, αλλά άμα νοικιάζεις το σπίτι και παίζει να μετακομίσεις τότε μάλλον θες κάτι με μεγαλύτερη φορητότητα από κλιματιστικό. Εκτός κι αν υπάρχουν και φορητά απ' αυτά που γράφεις. Κι η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει ότι ο αέρας που παράγουν τα κλιματιστικά δεν είναι κι ο πιο υγιεινός.

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Ναι, αλλά άμα νοικιάζεις το σπίτι και παίζει να μετακομίσεις τότε μάλλον θες κάτι με μεγαλύτερη φορητότητα από κλιματιστικό. Εκτός κι αν υπάρχουν και φορητά απ' αυτά που γράφεις. Κι η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει ότι ο αέρας που παράγουν τα κλιματιστικά δεν είναι κι ο πιο υγιεινός.
    Κοίτα , υπάρχουν φορητά κλιματιστικά αλλά δεν ξέρω αν είναι Inverter. Αν νοικιάζεις σπίτι και θες να πας σε άλλο, μπορείς να το ξηλώσεις και να το βάλεις στο νέο σπίτι που θα νοικιασεις ....
    Αυτή την στιγμή και με την τεχνολογία των φίλτρων που εχει εξελιχθεί και χρησιμοποιούν τα κλιματιστικά , το μόνο πρόβλημα στον αέρα που παράγουν, είναι ότι είναι ξηρός ..... κάτι που προσωπικά το θέλω γιατί εχω μεγαλο προβλημα στον αυχενα ( εμετους , χανω τον κοσμο γενικα) και υγρασία επιδεινώνει το πρόβλημα πολύ

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Πίπες!
    Μέσα!

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Επειδή έχω φάει τα χρόνια μου στο ψύξη-θέρμανση μην ακούς κανένα.Πήγαινε ρώτα ένα τεχνικό αντιπρόσωπο και θα σου λύσει όποια απορία έχεις.

Πάντως ο αέρας του Κλιματιστικού δεν είναι και τόσο βλαβερός ειδικά όταν το βάζεις σε λειτουργία και έχεις ένα παράθυρο για λίγο ανοιχτό. Ποιο πολύ να σε απασχολεί η ακτινοβολία του ρούτερ σου παρά ο αέρας του κλιματιστικού.

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.162
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Ως γνωστόν το παρελθόν είναι η τρύπα του μέλλοντος.
    Είναι συνετό να έχουμε κερδίσει την εμπειρία των προηγούμενων αιώνων διότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.
    Επειδή σήμερα θα βρεθούμε σε ένα κατακλυσμό ειδήσεων και αναφορών για το Β' παγκόσμιο πόλεμο εγω θα δώσω βάση σε ένα διαφορετικό και πολύ σημαντικό γεγονός που πολλοί το αγνοούν

28 Οκτωβρίου 1922
    Ο Μπενίτο Μουσολίνι (ο πατέρας του τον ονομάσε Μπενίτο, υποκοριστικό του Βενέδικτος, ως φόρο τιμής στον μεξικάνο σοσιαλιστή Μπενίτο Χουαρες) ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία ως μαχητικός σοσιαλιστής (αντικληρικαλιστής, αντικαπιταλιστής και αντιμοναρχικός) την πρώτη δεκαετία του 20ου αιώνα και είκοσι χρόνια αργότερα είχε περάσει στην αντίπερα όχθη. Ήταν απολογητής της παλινόρθωσης της παραδοσιακής τάξης, ως ηγέτης του Εθνικού Φασιστικού Κόμματος, μιας παράταξης εθνικιστικής και αντιδημοκρατικής, με στοιχεία ολοκληρωτισμού.

Marcia su Roma ονομάστηκε η πορεία που έκαναν οι μελανοχίτωνες του Μπενίτο Μουσολίνι προς την πρωτεύουσα της Ιταλίας, Ρώμη προκειμένου να καταλάβουν την εξουσία. Η πορεία διήρκεσε από τις 22 ως τις 28 Οκτωβρίου 1922 και κατέληξε στην άνοδο του Μουσολίνι στην εξουσία, στην οποία παρέμεινε επί 21 έτη.

Ο Μουσολίνι είχε ιδρύσει το Φασιστικό Κόμμα στην Ιταλία τον Μάρτιο του 1919. Στις εκλογές του Νοεμβρίου 1919 το Κόμμα υπέστη ήττα και δεν κατάφερε να εκλέξει αντιπρόσωπο στο Κοινοβούλιο. Δεν συνέβη όμως το ίδιο στις εκλογές του 1921, οπότε ο Μουσολίνι εκλέχτηκε μέλος του ιταλικού κοινοβουλίου.

Στην Ιταλία υπήρχε κοινωνική δυσαρέσκεια, που προερχόταν από τον φόβο της μεσαίας τάξης για τη "σοσιαλιστική επανάσταση" αλλά και από τα πενιχρά οφέλη που αποκόμισε η χώρα ύστερα από την Συνθήκη των Βερσαλλιών που τερμάτισε τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η όλη ατμόσφαιρα ήταν ευνοϊκή για την άνοδο του Μουσολίνι και των φασιστών του στην εξουσία. Ήδη οι ομάδες της παραστρατιωτικής οργάνωσης των Μελανοχιτώνων που είχε δημιουργήσει ο Μουσολίνι δρούσαν τρομοκρατικά σε όλη τη χώρα. Στις 3 και 4 Οκτωβρίου του 1922 εισέβαλαν στη Γένοβα, το Λιβόρνο και την Ανκόνα και εγκαθίδρυσαν τοπικές φασιστικές διοικήσεις. Στη χώρα επικρατεί αναταραχή, που προοιωνίζει εμφύλιο πόλεμο, ενώ οι διαδοχικές κυβερνήσεις των Τζοβάννι Τζιολίττι (Giovanni Giolitti), Ιβανόε Μπονόμι (Ivanoe Bonomi) και Λουίτζι Φάκτα (Luigi Facta) αδυνατούν να ανακόψουν την πορεία προς την αναρχία και την εκτροπή. Στις 22 Οκτωβρίου 1922 οι ηγέτες του φασιστικού κόμματος προετοιμάζουν εξέγερση για τις 28 του μήνα, στην οποία θα λάβουν μέρος ένοπλοι μελανοχίτωνες που θα συγκεντρωθούν στα περίχωρα της Ρώμης και στην συνέχεια θα βαδίσουν κατά της πόλης και θα καταλάβουν στρατηγικά σημεία. Το σχέδιο προέβλεπε ειδικότερα:

α) Οι φασίστες από ολόκληρη τη χώρα θα συγκεντρωθούν έξω από τη Ρώμη.
    β) Θα καταληφθούν όλα τα σημαντικά δημόσια κτήρια τόσο στα περίχωρα της Ρώμης όσο και στις άλλες μεγάλες πόλεις του Βορρά.
    γ) Ο Μουσολίνι θα ζητήσει από τον Βασιλέα την άμεση απομάκρυνση της κυβέρνησης και την άδεια εγκαθίδρυσης νέας, φασιστικής κυβέρνησης.
    δ) Οι ένοπλοι μελανοχίτωνες θα βρίσκονται στα περίχωρα της Ρώμης. Αν ο Βασιλέας και η κυβέρνηση δεν αποδέχονταν το αίτημα των φασιστών ηγετών, θα βάδιζαν κατά της Ρώμης και θα καταλάμβαναν την εξουσία με βίαιο τρόπο.

Το σχέδιο, αν και απλοϊκό, ήταν φιλόδοξο: Οι αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις της Ρώμης ήταν όχι μόνο πολυπληθέστερες, αλλά και πολύ καλύτερα οπλισμένες από τους μελανοχίτωνες, πολλοί από τους οποίους αντί όπλων διέθεταν μόνο γεωργικά εργαλεία. Ο Μουσολίνι υπολόγιζε όμως σε ένα, πολύ ισχυρό, παράγοντα: Τόσο ο πρωθυπουργός Φάκτα (ο οποίος είχε ήδη παραιτηθεί αλλά ο Βασιλιάς είχε παρακαλέσει να παραμείνει για λίγο ακόμη στη θέση του) όσο και ο βασιλιάς Βίκτωρ Εμμανουήλ Γ' (Vittorio Emanuele III) δεν θα ήθελαν να διακινδυνεύσουν οποιαδήποτε ένοπλη σύρραξη. Στο σημείο αυτό ο Μουσολίνι έπεσε έξω: Είχε απόλυτο δίκιο για τον βασιλιά, όχι όμως και για την πρόθεση του Φάκτα, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να αντισταθεί στα σχέδια του φασίστα ηγέτη. Όταν ο Φάκτα πληροφορήθηκε τις κινήσεις των μελανοχιτώνων έφερε, στις 28 Οκτωβρίου το πρωί, στον βασιλέα ένα διάταγμα με το οποίο η Ρώμη κηρυσσόταν σε κατάσταση πολιορκίας. Αυτό έδινε τη δυνατότητα αντιμετώπισης των φασιστών με την αστυνομία και τον στρατό. Ο βασιλιάς αρνήθηκε να το υπογράψει. Σχετικά με τους λόγους αυτής της άρνησης έχουν εκφραστεί αρκετές απόψεις: Μια άποψη είναι ότι ο βασιλιάς φοβήθηκε μήπως χάσει τον θρόνο του, αρνούμενος να συνεργαστεί με τους φασίστες. Μια άλλη άποψη είναι ότι ο βασιλιάς θέλησε να αποτρέψει εμφύλιο πόλεμο και ήλπιζε να εξουδετερώσει τους φασίστες δίνοντάς τους θέσεις στην εθνική κυβέρνηση συνασπισμού που θα σχημάτιζε. Ο βασιλιάς γνώριζε επίσης ότι ο Δούκας της Αόστης και εξάδελφός του ήταν υποστηρικτής των φασιστών και καραδοκούσε να του αρπάξει τον θρόνο, σε περίπτωση που ο ίδιος δεν ενέδιδε στις απαιτήσεις τους.

Σύμφωνα με νεότερες έρευνες, η πορεία προς τη Ρώμη δεν έγινε ποτέ, όπως την περιέγραψε η προπαγάνδα του Μουσολίνι. Στην πραγματικότητα, ο ίδιος και άλλοι ηγέτες του φασιστικού κόμματος ταξίδεψαν πρώτη θέση από το Μιλάνο ως τη Ρώμη με τρένο. Η πορεία που πραγματοποιήθηκε δεν αποτελείτο από 300.000 μελανοχίτωνες, όπως επαναλάμβανε ο Μουσολίνι σε κάθε ευκαιρία, με τον ίδιο επικεφαλής της καβάλα στο άλογό του, αλλά από μερικές εκατοντάδες ανδρών των οποίων δεν ηγήθηκε καν ο ίδιος αλλά προσωπικότητες όπως οι γηραιοί στρατάρχες Τσέζαρε Μαρία Ντε Βέκκι (Cesare Maria de Vecchi) και Εμίλιο Ντε Μπόνο (Emilio De Bono), ο Ίταλο Μπάλμπο και ο Μικέλε Μπιάνκι (Michele Bianchi).

Μια από τις πρώτες ενέργειες επίδειξης ισχύος του φασιστικού καθεστώτος του Μπενίτο Μουσολίνι προς τις Διεθνείς δυνάμεις ήταν η Ιταλική εισβολή στην Κέρκυρα στις 31-8-1923 χωρίς αντίσταση και με ισοπέδωση της περιοχής από βομβαρδισμούς. Αποτέλεσε την αρχή της ιταλικής επιρροής στην περιοχή, η οποία έληξε με το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Αφορμή για την στρατιωτική επέμβαση στάθηκε η στημένη δολοφονία του Ιταλού στρατηγού Ενρίκο Τελλίνι στα ελληνοαλβανικά σύνορα στην Κακαβιά (σκοπός να αναμετρηθεί με τις Αγγλικές μυστικές υπηρεσίες και να προάγει την μεγάλη αλβανία)

Η ανενόχλητη βόλτα στην Κέρκυρα (όπου η Ελλάδα σπαρασσόταν από την Μικρασιατική εκστρατεία) αλλά και ο άκρατος επεκτατισμός και η αλαζονεία του Μουσολίνι συνέβαλλαν έτσι ώστε την ημέρα της επετείου της ανόδου του φασισμού να ετοιμάζονται Ιταλοί φασίστες συνεπικουρούμενοι με Αλβανούς για παρέλαση στην Αθήνα στις 28-10-1940. Σημειωτέων η ελληνική πλευρά είχε γνώση της κατάστασης τουλάχιστον 2 χρόνια πιο νωρίς από τις αφορμές που είχαν δώσει οι Ιταλοί έτσι ώστε να προετοιμαστεί.

ΥΓ. Τα σύνορα με την Αλβανία, η σύναψη ειρήνης όπως και η ταφή των Ηρώων ακόμη δεν έχει γίνει και αποτελεί πρόβλημα μεταξύ των δύο χωρών εώς σήμερα... Φυσικά οι κάλοι μας φίλοι σύμμαχοι δεν επέτρεψαν την προσάρτηση των απελευθερωμένων περιοχών και αντ αυτού μας έσυραν σε ένα εξωγενή εμφύλιο πόλεμο μερικών ανθρώπων
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.312 φορές σε 18.957 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αναδημοσίευση της είδησης, ο Θεός να την κάνει, είναι ειλικρινής, αλλά η αρχική πληγή είναι σελίδα ανάλογου περιεχομένου.
    Φυσικά και είναι τρολλιά.
    Μακάρι να ήταν πίπες (έστω και δύο, στα όρθια), να μας έμενε και κάτι να θυμόμαστε από αυτό.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (28-10-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Αυτό που εγώ ξέρω, είναι πως εξαιτίας κάποιων ηλιθίων η παρέλαση κατέληξε να είναι χωρίς κόσμο και αυτό είναι ντροπή. Αυτοί που πέρισυ έκαναν τα αίσχη θα έπρεπε να γνωρίζουν πως η παρέλαση δεν ήταν για να τιμηθούν οι επίσημοι (τους οποίους έχω γράμμένους στα παλια μου παπούτσια) αλλά οι ήρωες του 40 και πρόγονοι μας, οι οποίοι υπέφεραν, τραυματίστηκαν, ακρωτηριάστηκαν και σκοτώθηκαν, για αυτό που ακόμη και σήμερα λέγεται Ελλάδα, άσχετα αν ορισμένοι κοιτούν πώς και με κάθε τρόπο να την εξαφανίσουν από τον χάρτη των κρατών της γης.

15. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

differance (28-10-14), kwtsios (28-10-14), sirkostas (29-10-14), VALVERDES_7 (29-10-14), voskos_7 (28-10-14)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.312 φορές σε 18.957 μηνύματα
    Ignore User

Αν οι λαοπρόβλητοι ηγέτες μας, θέλουν μέτρα υψίστης ασφαλείας και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση ασφαλείας από τα πλήθη των ιθαγενών, εγώ, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να γίνονται στρατιωτικές παρελάσεις.
    Για τις μαθητικές, τα έχω πει παλαιότερα.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Οι παρελάσεις καλό θα ήταν να παραμείνουν και στρατιωτικές και μαθητικές. Το μοναδικό πρόσωπο που θα πρέπει να αποδίδονται τιμές είναι ο "άγνωστος στρατιώτης¨.
    Δεν χρειάζεται να πηγαίνουν εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας όπως επίσης και από την Εκκλησία. Δεν έχουν να προσφέρουν κάτι.
    Στρατός αν και πληγωμένος να δηλώνει παρών, καθώς και οι μαθητές ως η επόμενη γενιά που θα αναλάβει τις τύχες της χώρας.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

18. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον VALVERDES_7 για αυτό το μήνυμα:

differance (28-10-14), dimace (29-10-14), kwtsios (28-10-14)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Eάν περνώντας οι μαθητές μπροστά από τους επισήμους, γυρνώντας το κεφάλι, τους ρίξουν και κάνα γιαουρτάκι, θα είναι πολύ προχώ η παρέλαση. Σε πήλινη τσανάκα το προτιμότερο. Ελλείψει αυτής, και το πλαστικό κάνει. Μπας και καταλάβουν κάποτε ότι πλέον είναι ανεπιθύμητοι σε αυτήν τη χώρα. Αναγκαίοι για τη λειτουργία του πολιτεύματος αλλά ανεπιθύμητοι.

Ας προσπαθήσουν να περνάνε όσο πιο απαρατήρητοι γίνεται και να μην προκαλούν άλλο.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (29-10-14)

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Εντάξει, μπάχαλο στα πάντα και γαμώ κι έτσι. Όλοι (όλοι!) φταίνε, άρα νομιμοποιούνται οι "αντιδράσεις". Φυσικά οι "αντιδράσεις" αυτές πάντοτε είναι προμελετημένες και οργανωμένες εκ των προτέρων. Κανείς δεν έχει χρειαστεί ποτέ φρουρά για να τον προστατέψει από τον όποιον πολίτη μπορεί να του πει το δικό του προσωπικό παράπονο. Αλλά για τις οργανωμένες τάχαμου αυθόρμητες "αντιδράσεις", απορώ τί είναι αρκετό. Στοχοποιημένα, όλοι οι μή-δικοί μας "φταίνε" και μάλιστα "όλοι". Ζόρικα κόλπα αυτά, ανώτερες απόψεις, προχωρημένες...... Πάλι προχθες άκουγα στο ραδιόφωνο άλλον έναν "υποψιασμένο" "δημοσιογράφο" να λέει, ως λαϊκό παιδί και ως γνήσιος φυσικά από καθέδρας εκφραστής του "λαού", να μας αδειάζουν "όλοι αυτοί" τη γωνιά, να έρθει "κανένας άλλος" ν'ανασάνει ο τόπος. Μά'στα.
    Πολιτεία δεν υπάρχει, δικαιοσύνη δεν υπάρχει, εκκλησία δεν το συζητώ, όλα μαύρα κι άραχλα, σεβασμός πουθενά. Αντιπρόταση; Μπα μωρέ, πού να κουραζόμαστε. Τους έχουμε βάλει να φωνάζουν, έχουν αγανακτήσει όλοι, έχει εμπεδωθεί το πόσο "σάπιοι" είναι "όλοι", εύκολα είναι όλα τώρα πια.
    Κι εμείς το μασάμε κανονικά.
    Θα ήμουν πρόθυμος να το συζητήσω συντεταγμένα και σοβαρά, αλλά εδώ και πολλά χρόνια, δυστυχώς, το πρώτο πράγμα που επλήγη είναι η δυνατότητα συν-εννόησης, γιατί αυτή προϋποθέτει έστω μια στοιχειώδη κοινότητα σταθερών. Οι σταθερές πειράχτηκαν. Μαζί και τα μυαλά μας. Η "κοινή" ζωή δεν φαίνεται στον ορίζοντα.
    ... there's no such thing as "too much"...

22. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον consigliere για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (28-10-14), kwtsios (30-10-14), sirkostas (29-10-14), The Dude (28-10-14), vasilis-thrylos7 (02-11-14)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

A και κάτι αλλο. Ελεος με την απόδοση τιμών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τιμές στον μεγαλύτερο τεμπέλη της χώρας που δεν κάνει τίποτα παρά να υπογράφει εντολές που του δίνονται. Το Σύνταγμα κουρελόχαρτο έχει γίνει με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που είναι ο ΠΤΔ; Οι τιμές μας μάραναν.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

Ωτοστόπ με σεξ, για να ταξιδέψει σε όλη τη χώρα

Από πόλη σε πόλη θα ταξιδέψει μια νεαρή στην Κίνα, χρηματοδοτώντας το ταξίδι της από τις ερωτικές της συνευρέσεις. Για πορνεία την κατηγορούν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Μια νεαρή Κινέζα σχεδιάζει να ταξιδέψει στη χώρα πληρώνοντας το ταξίδι της από τα χρήματα που θα εισπράττει από το σεξ που θα κάνει με διαφορετικό άτομο σε κάθε πόλη που θα επισκέπτεται.
    Ο λόγος για την 19χρονη Ju Peng από τη Σαγκάη που δημοσίευσε μια αγγελία σε κινέζικη ιστοσελίδα ψάχνοντας για "προσωρινούς φίλους" που θα είναι "εμφανίσιμοι, κάτω των 30 ετών, ψηλότεροι από 1,75 μέτρα και πλούσιοι."

Η αγγελία της έχει πυροδοτήσει κοινωνική φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης που την κατηγορούν για πορνεία. Η Ju δήλωσε: " Θα χρηματοδοτήσω τις μεταφορές μου με δικά μου έξοδα ωστόσο αυτοί πρέπει να είναι γενναιόδωροι μαζί μου" και προσθέτει:
    " Το αντάλλαγμα θα είναι να περάσουν μια νύχτα μαζί μου."

Η 19χρονη εκμυστηρεύτηκε ότι έχει ταξιδέψει σε όλη την Ανατολική Κίνα, χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδό καθώς δεν έχει αρκετά χρήματα, για να το κάνει με πιο "ορθόδοξο" τρόπο.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Αυτό είναι που λένε "Θα πας Ταξίδι γαμιωντας"...

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (29-10-14)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωτοστόπ με σεξ, για να ταξιδέψει σε όλη τη χώρα

Από πόλη σε πόλη θα ταξιδέψει μια νεαρή στην Κίνα, χρηματοδοτώντας το ταξίδι της από τις ερωτικές της συνευρέσεις. Για πορνεία την κατηγορούν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Μια νεαρή Κινέζα σχεδιάζει να ταξιδέψει στη χώρα πληρώνοντας το ταξίδι της από τα χρήματα που θα εισπράττει από το σεξ που θα κάνει με διαφορετικό άτομο σε κάθε πόλη που θα επισκέπτεται.
    Ο λόγος για την 19χρονη Ju Peng από τη Σαγκάη που δημοσίευσε μια αγγελία σε κινέζικη ιστοσελίδα ψάχνοντας για "προσωρινούς φίλους" που θα είναι "εμφανίσιμοι, κάτω των 30 ετών, ψηλότεροι από 1,75 μέτρα και πλούσιοι."

Η αγγελία της έχει πυροδοτήσει κοινωνική φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης που την κατηγορούν για πορνεία. Η Ju δήλωσε: " Θα χρηματοδοτήσω τις μεταφορές μου με δικά μου έξοδα ωστόσο αυτοί πρέπει να είναι γενναιόδωροι μαζί μου" και προσθέτει:
    " Το αντάλλαγμα θα είναι να περάσουν μια νύχτα μαζί μου."

Η 19χρονη εκμυστηρεύτηκε ότι έχει ταξιδέψει σε όλη την Ανατολική Κίνα, χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδό καθώς δεν έχει αρκετά χρήματα, για να το κάνει με πιο "ορθόδοξο" τρόπο.
    Αυτή είναι σα καλαμάκι με πόδια. Είναι και Κινέζα άρα η λογική λέει οτι θα είναι τάπα άρα και με το ζόρι 35 κιλά άνθρωπος. Την πηδούσανε ή τη βάζανε σα καλαμάκι στον φραπέ τους;

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι παρελάσεις καλό θα ήταν να παραμείνουν και στρατιωτικές και μαθητικές. Το μοναδικό πρόσωπο που θα πρέπει να αποδίδονται τιμές είναι ο "άγνωστος στρατιώτης¨.
    Δεν χρειάζεται να πηγαίνουν εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας όπως επίσης και από την Εκκλησία. Δεν έχουν να προσφέρουν κάτι.
    Στρατός αν και πληγωμένος να δηλώνει παρών, καθώς και οι μαθητές ως η επόμενη γενιά που θα αναλάβει τις τύχες της χώρας.
    Παλιά λέγανε πως ο πόλεμος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσεις στα χέρια των στρατιωτικών. Σήμερα, με τα χάλια της Ελλάδας, θα το άλλαζα σε «η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσεις στα χέρια των πολιτικών».

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (29-10-14)

Σελίδα 896 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 39649659669679684685686687688689289389489589689789889990090691692693694699610961196129613961896 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές