celticfrost (23-07-14), voskos_7 (24-07-14)
Να πάτε στις μεταγραφές του Μπάσκετ να τα πείτε!!!
**Παγωμένε Κέλτη, πόσα Thanks πρέπει να κάνουμε σ' αυτά που λες για να το ξανανοίξεις??![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Είναι και κουφός! Ιιιιιιεεεεεεεεεεεε! Κουφαηδόνη! ΆΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΕΕΕΕ!!![]()
celticfrost (23-07-14)
Ρεκόρ : 423 χρήστες. στίς 21-07-13 ώρα: 00:27
Πέρσι τον Ιούλιο δλδ τσακωνόσασταν πιο πολλοί για τις ...Μεταγραφές?
Καλό βράδυ μάγκες! Τα λέμε αύριο.![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
BrazHlias (24-07-14), celticfrost (24-07-14), Rena (24-07-14)
@[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]; δεν είχα πρόθεση να σε ειρωνευτώ, ούτε πιστεύω ότι το έκανα. Γιατί βλέπω ότι τσιτώθηκες λίγο. Λάθος μου που δεν διευκρίνισα ότι μιλούσα πιο γενικά και όχι αποκλειστικά για σένα. Απλά πιάστηκα απ' το δικό σου. Είσαι αρκετό καιρό εδώ μέσα και πίστεψα ότι γνωρίζεις το στυλ μου, μάλλον παρεξήγησα...
ΥΓ. Ο Μένιος μου τη δίνει πιο πολύ απ' όλους.![]()
Red&White-Nick-7 (24-07-14)
panahs7 (24-07-14)
Αυτη την κουφαλα τον Παναγιωτηθα τον μπαναρει κανεις?
Μου την σπαει μπαινει με υφακι Καραπαπα με κραμα Θεοδωριδη και μου υποστηριζει ολο το διοικητικο στερεωμα!
![]()
panahs7 (24-07-14)
Παντα βαριομουν την περιοδο μεταγραφων.Ποιος θα ερθει,ποιος θα θελαμε να ερθει και τελικα δεν ερχεται κανεις ή ερχεται καποιος που δε θυμαται ουτε ο ιδιος πως λεγεται.Αλλα δωσατε αλλο τονο σε αυτην τη νεκρη-για μενα - περιοδο.Death match:Παναης (ή Παναχς συμφωνα με τον θρυλο) εναντιον ολων.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
panahs7 (24-07-14)
Νέο θρίλερ: Αγνοείται αεροσκάφος με 116 επιβαίνοντες!
Η αλγερινή αεροπορική εταιρεία Air Algerie ανακοίνωσε πως έχασε την επαφή με ένα από τα αεροσκάφη της που εξασφαλίζουν τη σύνδεση ανάμεσα στην Ουαγκαντούγκου και το Αλγέρι, 50 λεπτά μετά την απογείωσή του από την πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο στο οποίο επέβαιναν 116 επιβάτες. Σύμφωνα με το CCTVNews το αεροσκάφος συνετρίβη στη Νιγηρία. Στο αεροσκάφος, ένα ΜD83, επέβαιναν 116 άτομα. Οι Κυβερνήτες είχαν ζητήσει να αλλάξουν πορεία λόγω κακής ορατότητας.
"Οι υπηρεσίες εναέριας κυκλοφορίας έχασαν την επαφή με ένα αεροπλάνο της Air Algerie, το οποίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ουαγκαντούγκου-Αλγέρι, 50 λεπτά της ώρας μετά την απογείωσή του", ανακοίνωσε η αλγερινή αεροπορική εταιρεία, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων APS.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
-- -- --
Τι στον Μπέο γίνεται ρε;!
voskos_7 (24-07-14)
panahs7 (24-07-14)
Περασα εξω απο το Καραισκακη σημερα και προσεξα πως οι κολωνες αντι για κοκκινες εχουν γινει ροζ...Πρεπει ο προεδρος να τις περασει ενα χερακι γιατι ειναι για γελια..![]()
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
voskos_7 (24-07-14)
Θα γαμάει φέτος στον Ναό ο θρύλος... ορίστε και οι αποδείξεις...![]()
There is a Dude in town
Bookmarks