Κάντε μπαν την κυρία!![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δεν βάζω ιδέες, αλλά αν χαλιέται τόσο, κανείς και δεν σε αντέχει, νομίζω, μπορεί να τον ενδιαφέρει να φύγει με τα υπολείμματα, αν θέλει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κυρα Λένη στο χρώσταγα. Το πείραμα υπακοής Μίλγκραμ.
voskos_7 (22-06-14)
sadi (22-06-14)
E,ναι βαρέθηκα να τα βάλω και τα δύο![]()
sadi (22-06-14)
Πριν από λίγες εβδομάδες η γαλλική αστυνομία εντόπισε στο χωριό Σεν Ζερβέ ένα 12χρονο αγόρι που κρυβόταν. Όταν το ρώτησαν γιατί κρυβόταν, αυτό απάντησε ότι μόλις είχε καταφέρει να ξεφύγει από τον άγνωστο απαγωγέα του.
Όμως, έπειτα από εντατικότερα έρευνα, η γαλλική αστυνομία ανακάλυψε ότι ο μικρός κρυβόταν μόνο και μόνο για να αποφύγει ένα επώδυνο ραντεβού με τον οδοντίατρο.
Πάντως, ο 12χρονος, υποστηρίζοντας τη δική του εκδοχή, έδωσε πλήρη περιγραφή του υποτιθέμενου απαγωγέα του, το ύψος του, τα ρούχα του, ακόμη και το αυτοκίνητο, με το οποίο τον μετέφερε.
Μάλιστα, είπε ότι ο άγνωστος άνδρας τον άρπαξε την ώρα που περπατούσε μόνος του για να πάει στον οδοντίατρο.
Η αστυνομία, πιστεύοντας αρχικώς την ιστορία του πιτσιρικά, πέρασε έναν ολόκληρο μήνα αναζητώντας τα ίχνη του υποτιθέμενου απαγωγέα, για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ιστορία τελικά δεν έστεκε.
Όταν οι αστυνομικοί πίεσαν τον 12χρονο, αυτός «έσπασε» και παραδέχτηκε πως δεν υπήρξε απαγωγή και πως ήθελε μόνο να αποφύγει το ραντεβού με τον οδοντίατρο.
...μάρκα ο πιστσιρίκος!![]()
voskos_7 (22-06-14)
Βέβαια, το ότι στήνει τέτοιο παραμύθι, καλά μαντάτα, δεν το λες...
Λαζαράτι: Η αστυνομία κατέλαβε την "χασισο-πρωτεύουσα" της Ευρώπης. Τεράστιοι καπνοί από φλεγόμενη κάνναβη σκέπασαν την Αλβανία
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μην κοιτάξεις κάτω. Ο τρόμος του κενού μέσα από 29 φωτογραφίες
Για να μπορέσεις να φωτογραφίσεις τις σκηνές που ακολουθούν, δεν χρειάζεται απλά να χειρίζεσαι καλά την μηχανή. Απαιτείται τόλμη και γενναιότητα.
Σε κάποιες από αυτές οι πρωταγωνιστές αποφάσισαν να παίξουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
BrazHlias (23-06-14), dimace (22-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-06-14)
Rena (22-06-14), sadi (22-06-14), VALVERDES_7 (22-06-14)
Eleni7 (22-06-14)
Καλα η φαση που λεει η Ελενη "Την βρηκα τη μικρη τρυπουλα που λεει reset.Θα βαλω μια οδοντογλυφιδα να δω τι θα γινει" και ακουγεται μια απελπισμενη φωνη απο το υπερπεραν "ΟΟοοοοοοχχχιιιιιι!!Ρε ζουπανε με κατεστρεψες και δεν εχω αυτοκινητο να παω να της το φτιαξω.",ολα τα λεφτα.Ουτε ο σαββιδης δεν ακουγονταν τοσο απελπισμενος οταν διαπιστωσε οτι οσα φιλια και ν'αλλαξει με τον αλαφουζ κυπελλο δε θα παρει.
Θεα Ελενη.Μιση ωρα μπηκες και ολο το φορουμ στο ποδι ειναι.![]()
Bookmarks