109.439.810,49 ευρώ τον μήνα για συντάξεις γήρατος σε 91.823 γέροντες 26-55 χρονών (η μέση σύνταξη κοντά στα 1200) Ευρώ.
Επίσημα στοιχεία από την έκθεση "ΗΛΙΟΣ".
ΥΓ τα 25 ευρώ στα νοσοκομεία μπήκαν για 40 εκατ. ΚΑΒΛΑ
109.439.810,49 ευρώ τον μήνα για συντάξεις γήρατος σε 91.823 γέροντες 26-55 χρονών (η μέση σύνταξη κοντά στα 1200) Ευρώ.
Επίσημα στοιχεία από την έκθεση "ΗΛΙΟΣ".
ΥΓ τα 25 ευρώ στα νοσοκομεία μπήκαν για 40 εκατ. ΚΑΒΛΑ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Για πολλοστή φορά κλίνω το γόνυ μου ταπεινά και προσκυνώ αυτόν τον μοναδικό θεσμό που ονομάζεται Ελληνικό Κράτος!
Δώσαν 9 μέρες άδεια σε κείνο το ταλαίπωρο παπαδοπαίδι, τον Χριστόδουλο Ξηρό, για να φάει κι αυτός ένα σπιτικό μελομακάρονο κι όχι τα "τσιμέντα" που ψήνει ο μάγειρας των φυλακών κι αυτός έγινε καπνός και τον ψάχνει τώρα η Αστυνομία!
![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-01-14)
Και η δήλωση του δικηγόρου του σήμερα το πρωί στα κανάλια: "Μπόρεσε και ξέφυγε όπως κάθε επαναστάτης πρέπει να κάνει".
Eτσι, απλά και όμορφα!
Γεια σου Ελλάδα!
consigliere (07-01-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-01-14)
Ό,τι έγινε και με το άλλο το μπουμπούκι τον Μαζιώτη, που μέχρι να οριστεί η δικάσιμος είχε περάσει το 18μηνο και τον άφησαν ελεύθερο (κι ωραίο)!!!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
αμεσως ολοι ρε να καταδικασετε. ο ανθρωπος οχτω φορες ειχε παρειαδεια και επεστρεψε και δεν ειπατε τιποτα, για μια φορα που δεν επεστρεψε πως κανετε ετσι;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εγώ πάλι, σε όλα αυτά, δεν βλέπω τίποτε το περίεργο...
Δίνονται άδειες σε βαρυποινίτες - οι δικηγόροι τους εκθειάζουν τις αποφάσεις τους, χωρίς καμία συνέπεια - τί ακριβώς βλέπετε να συμβαίνει για πρώτη φορά;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πολύ το χάρηκα...
Ρε φιλε αφησανε τρομοκρατη ελευθερο, του δωσανε αδεια λεει... Ε και σιγα μη γυρναγε. Μα ποσο μαλακες ειμαστε πια;;;;
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να πάρει άδεια. Μαλακία νόμος αλλά νόμιμη η κοπάνα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Eχει δίκιο ο Κοσμας.
* Ετοιμάζονται λέει φυλακές υψίστης ασφαλείας για τρομοκράτες και βαρυποινίτες. Ίσως να είναι και στα πρότυπα της Γυάρου και της Μακρονήσου. Ποιος ξέρει?
Φυσικά υπάρχει ένας μεγάλος κίνδυνος εδώ διότι τα κόμματα έχουν ήδη αρχίσει να εκτοξεύουν αλληλοκατηγορίες για τρομοκρατικές και εγκληματικές οργανώσεις.
Ζούμε καταστάσεις 1946-49....
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Το πρωί άκουσα ότι θα βάζουν βραχιόλια στους αδειούχους, βραχιόλια με gps για να μπορούν να τους εντοπίζουν, βραχιόλια που δε θα βγαίνουν/χαλάνε/καταστρέφονται κ.α.μ. Μήπως θα περιέχουν και εκρηκτικά και θα εκρήγνυνται άμα περάσεις μια προκαθορισμένη περιοχή? Πολύ σουρεαλ. Σαν το running man
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κι εγώ με άδεια ήμουν έξω και το έσκασα στη Γερμανία...![]()
Bookmarks