voskos_7 (13-12-13)
voskos_7 (13-12-13)
dimace (11-12-13)
Χαχαχαχαχαχα! Την έφαγε την πρωθυπουργό της Δανίας...
voskos_7 (13-12-13)
η δημιουργία μιας ειδικής κατηγορίας στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, στην οποία θα ενταχθούν μερικές χιλιάδες οικογένειες που είναι γραμμένες στα κοινωνικά συσσίτια των δήμων και της εκκλησίας και που δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι τους, ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε ότι δεν θα μείνει χωρίς ρεύμα καμία από τις οικογένειες αυτές και διευκρίνισε ότι «η απόφαση είναι αυτές οι μερικές χιλιάδες συνανθρώπων μας να αποτελέσουν μια ειδική κατηγορία του ειδικού κοινωνικού τιμολογίου ώστε με ένα κόστος περίπου μισό ευρώ το χρόνο για όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές της ΔΕΗ να γίνει η αποπληρωμή της απαιτούμενης δαπάνης».
Ό,τι πιο αηδιαστικό έχει διαβάσει! Ό,τι πιο απαξιωτικό για ένα μοντέρνο κράτος, να παραδέχεται πως δεν μπορεί το ίδιο να διαθέσει 50 σεντ το κεφάλι για τις αδύναμες, όπως τις χαρακτηρίζει το ίδιο, κοινωνικές ομάδες, και να μετακυλείει το ποσό στους υπόλοιπους καταναλωτές. Αν ήμουν πρωθυπουργός θα ντρεπόμουν....
8PYLOS (13-12-13)
Ε βέβαια πάλι θα μετακυλιθεί το υπόλοιπο ποσό στους καταναλωτές. Μην χάσουν 0.01% επιτοκιακού κέρδους οι κάτοχοι των ελληνικών ομολόγων. Οταν λέμε κάτοχους εννούμε τα ξένα κράτη που κερδοσκοπούν εις βάρος μας. Κάναμε το PSI, καταστρέψαμε τις ελληνικές Τράπεζες και τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία και οι μάγκες της Ευρωζώνης δεν κάνουν συζήτηση για κούρεμα στην δική τους την χοντρή την τσέπη. Η ιστορία μια μέρα θα δείξει τι έχουν κάνει οι δικοί μας σύγχρονοι Εφιάλτες.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
8PYLOS (13-12-13), dimace (12-12-13), pirateeeeeee (12-12-13)
VALVERDES_7 (12-12-13)
Η Ανάπτυξη που μόνο οι κομπλεξικοί δεν την βλέπουν
![]()
Και οι Ιταλοί στον πούτ....ο: Μωρέ μπράβο! Τους Τουρκαλάδες πάντως τους τρώμε, προς το παρόν: είμαστε πιο ζεστοί!![]()
dimace (13-12-13)
Δημήτρη, ζεις μακριά και δεν το πιάνεις το νόημα... Ρώτα κι εμάς που τους έχουμε σπουδάσει...
Το θέμα δεν είναι ότι "δεν έχουμε 50 σεντς". Έχουν και παραέχουν. Αλλά το βάζουν στους λογαριασμούς και σου λένε: "ποιος θα αντιδράσει, 50 σεντς είναι". Και από του χρόνου θα δεις αυτό το πενηνταράκι να γίνεται δίευρο. Και τσουπ μετά 5ευρο... "Για να πάρουμε την εκατοστή-πέμπτη δόση", "η διαπραγμάτευση ήταν πολύ δύσκολη", "με κάποιον τρόπο έπρεπε να κλείσει η τρύπα από τα μειωμένα έσοδα του ΦΠΑ", "για τη σωτηρία της παρτίδας" (ουπς σόρρυ, αυτοί λένε της πατρίδας, μπερδεύτηκα..).
Κατάλαβες παληκάρι μου τι ζούμε στο Ελλάντα; Την απόλυτη παράνοια! Την απόλυτη χρεοκοπία της λογικής και της αξιοπρέπειας...
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
dimace (13-12-13)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Αυτή είναι η πραγματική σκηνή:
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Το έπος του Σίλβιο, με την Πρωθυπουργό της Φινλανδίας, δύσκολα μπορεί ακόμα και να σκεφτεί να το κάνει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Rena (13-12-13)
Ο Σίλβιο ήταν μαλ...ας γιατί η γυναίκα του / ες του ήταν πάντα πολύ ωραίες. Τον Μπάρακ τον καταλαβαίνω, γιατί η Μισέλ είναι ολίγον ξυλάγκουρο. Η πρωθυπουργός της Δανίας, δεν είναι ιδιαιτέρως ωραία αλλά πολύ περιποιημένη, σικάτη και καμιά φορά λουσάτη στις εμφανίσεις της. Οι μικρές χώρες χρειάζονται συμπαθείς, ή και κάτι περισσότερο, παρουσίες προς εκπροσώπηση, σε αντίθεση με τις ισχυρές που βρίσκουν την άκρη με σκιάχτρα (βλ Μέρκελ, Πούτιν, Κινέζοι ηγέτες κλπ) Πάντως ο Μπαρακ δεν έχει κακό γούστο, αφού και η Ταιλανδή πρωθυπουργός δεν είναι καθόλου άσχημη. (το πρηγούμενο φλερτ του)
VALVERDES_7 (13-12-13), voskos_7 (13-12-13)
Μεγάλο προσόν να είσαι ταχυδακτυλουργός σε τέτοια μερεμέτια. Βαράς κι εξαφανίζεσαι. Και μετά το παίζεις και φατσόρλος. "Εγώ;! ΕΓΩ;! εγώ ήμουν στο... Μεξικό. Δε με είδες στον καναπέ. Ούτε στο ψυγείο... όχι σου λέω, δεν ήμουν ούτε μέσα στο φούρνο..."![]()
There is a Dude in town
Άντε, με το καλό και τον πούλο. Μαλάκες.
...........
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο ηγέτης της Β. Κορέας έστειλε αδιάβαστο το νο2 της χώρας που ήταν και μέλος της οικογένειάς του. Εκτέλεση χωρίς πολλά-πολλά.
Αυτό που με έκανε πάντως να ξεκαρδιστώ ήταν το δελτίο ειδήσεων που ανακοίνωνε την εκτέλεση. Μιλάμε, ο εκφωνητής αναφέρεται στο θύμα με απίστευτη περιφρόνηση και με εκφράσεις τύπου "σκυλί" "τρισκατάρατες πράξεις κατά του κορεάτικου λαού" και τέτοιες πίπες. Πιο γραφικός, πεθαίνεις.
Ατυχώς δεν έχουν βάλει ακόμα στο youtube το στιγμιότυπο με ελληνικούς υποτίτλους, αλλά το δείχνουν τα δικά μας δελτία ειδήσεων.
The Dude (16-12-13), VALVERDES_7 (14-12-13)
Bookmarks