Σελίδα 712 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 2123124125126126626726826927027087097107117127137147157167227327427527628129121012111212121712 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 14.221 έως 14.240 από 39239

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέρει κανείς εάν η verizοn (εταιρία κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ) έχει καμία σχέση με τη vodafone?

Η VODAFONE είχε το 45% της Verizon Wireless το οποίο συμφωνήθηκε να αγοραστεί από την Verizon για 130δις $, δεν ξέρω αν το ολοκληρώθηκε
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nbqgr για αυτό το μήνυμα:

differance (17-11-13), VALVERDES_7 (17-11-13)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

ολοκληρωθηκε νικο.γυρω στα 110 δις.τα μισα σε μετρητα και η vodafone φευγει απο την αγορα της
    αμερικης.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (17-11-13)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.162
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μνημείο της αρχαιότητας και του ελληνισμού ένας ναός του 6ου μ.Χ. αιώνα που χτίστηκε από Ρωμαίοβυζαντινό αυτοκράτορα?
    Αυτό που λες τώρα μου θυμίζει το βιβλίο με την Σμύρνη και την συγκέντρωση. Με την διαφορά ότι έχουν περάσει περισσότερα χρόνια άρα λιγότερες ζωντανές μνήμες.

Ο Ερτνογάν προφανώς γαυγίζει. Αν το κάνει θα γίνει χαμός από τις θρησκευτικές οργανώσεις και όχι μόνο τις Ορθόδοξες. Πολύ πιθανό να μας δώσει και διαπραγματευτικό πλεονέκτημα. Είναι εντελώς γελοίο να κάνει κάτι τέτοιο. Θα δείξει σε όλον τον κόσμο πόσο τομάρια είναι οι Μωαμεθανοί.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Mε 110 μόνο τη πήραν?

Φτου!

Ευκαιρία!

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.943 φορές σε 14.459 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ολοκληρωθηκε νικο.γυρω στα 110 δις.τα μισα σε μετρητα και η vodafone φευγει απο την αγορα της
    αμερικης.
    Έτσι εξηγείται γιατί η Vodafone McLaren Mercedes είχε σήμερα στο grand prix του Ώστιν διαφήμιση της... verizon.

«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    για μια ψηφο θα μιλουσαν αρχαια ελληνικα.

Τι μαλάκα είναι !!!
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (19-11-13)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Tωρα που αλλαξατε θεμα να πω κι εγω ενα περιστατικο που μου ετυχε σημερα και που φυσικα ζουμε ολοι μας στην καθημερινοτητα μας.

Ειχα κλεισει ραντεβου μεσω 1535 (για γιατρο).Ολα ομορφα και καλα.Δεν εχω ιδεα πως κλεινουν ραντεβου οι μεγαλυτεροι σε ηλικια,αλλα για ατομα της ηλικιας μου και νεωτερα,"piece of cake"(μονο 2 ωρες μου πηρε ( ).

Πηγαινω στον ευαγγελισμο λοιπον,στα εξωτερικα για να βγαλω εισητηριο,παιρνω το χαρτακι με αριθμο προτεραιοτητας 230.Εκεινη την ωρα εξυπηρετουνταν ο αριθμος 194.Εξω απο το γραφειο φυσικα ενα μπουγιο.Παρολο που υπηρχαν αριθμοι προτεραιοτητας,υπηρχε μια αναρχη ουρα με κλασσικες ελληνικες συμπεριφορες:

"Α αυτος με τον αριθμο 290 πηγε για καφε και ηρθε τωρα (στην ωρα του) για να μπει μπροστα μου (και ας ειχε αριθμο μεγαλυτερο αυτη).Σιγα μην τον αφησω ομως.Τσαμπα περιμενα ορθια τοση ωρα?"(Λες κι εγω που πηγα αργοτερα αν αρχιζα να τρεχω πανω κατω και κουραζομουν περισσοτερο θα δικαιωμουν να μπω μπροστα απο τους αλλους ).

Τεσπα κουτσα στραβα ολοι προσπαθουσαν να ειναι ευγενικοι,κοσμιοι και υπομονετικοι.Οι αλλοδαποι δεν ειχαν ιδεα τι να κανουν,επαιρναν σειρα αλλων κλπ,αλλα και αυτοι ευγενικοι.Κανενα προβλημα.""Βρε μπραβο σκεφτηκα.Λες να ειμαι τυχερη και να πανε ολα καλα και ομαλα?"..

Και 3 ατομα πριν ερθει η σειρα μου να σου ο ελληναρας που τους βαζει ολους κατω με το ξουραφι μυαλο."Ποιος αριθμος εξυπηρετειται?" ρωταει. "Το 216" του απανταει ενας κυριουλης που περιμενε στη σειρα και προσπαθουσε να βοηθησει και τους αλλους γυρω να μαθουν ποτε ηρθε η σειρα τους για να μη τη χασουν. 'Α ωραια εμεις εχουμε το 218" .Τρεχει κοβει εκεινη τη στιγμη αριθμο προτεραιοτητας (ηταν σε αλλο χωρο το μηχανημα) ερχεται με το χαρτι με αριθμο 260 να φαινεται (δεν του εκοψε καν να το κρυψει) και κανει στη γυναικα του "Μπες μεσα.Το 218 εχουμε εμεις αφηστε τη να περασει".Μενουμε μαλακες ολοι οπως συμβαινει συχνα στην ελλαδα.Πηγε να πει κατι ο κυριουλης,αλλα το αφησε να περασει.Θα σκεφτηκε "σιγα μη κανουμε φασαρια για ενα ατομο".

Δυστυχως στην περιπτωση αυτη αυτος που κανει την πουστια θεωρει τον εαυτο του πιο εξυπνο απο τους αλλους και οχι πιο λαμογιο. Μου ηρθε να του πω εκεινη τη στιγμη "Οπως μας την εκανες εσυ τωρα και νομιζεις οτι μας κοροιδεψες ολους,ετσι στην κανει ο σαμαρας ο παγκαλος και λοιποι ελληνες πολιτικοι ολα αυτα τα χρονια και θεωρουν εσενα μαλακα."

Με πολυ αργα βηματα γινονται προσπαθειες εκσυγχρονισμου της χωρας και οι περισσοτεροι ειναι διατεθειμενοι να συμμορφωθουν και να ακολουθησουν.Ελπιζω καποια στιγμη το μπουρδελο να γινει χωρα και να μη φοβουνται οι ανθρωποι να αρρωστησουν (οχι λογω κακης ποιοτητας ιατρων,αλλα λογω τρομερης γραφειοκρατιας).

11. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rena για αυτό το μήνυμα:

differance (18-11-13), Φαφλατάς (18-11-13), sirkostas (18-11-13)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.311 φορές σε 18.956 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tωρα που αλλαξατε θεμα να πω κι εγω ενα περιστατικο που μου ετυχε σημερα και που φυσικα ζουμε ολοι μας στην καθημερινοτητα μας.

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Ειχα κλεισει ραντεβου μεσω 1535 (για γιατρο).Ολα ομορφα και καλα.Δεν εχω ιδεα πως κλεινουν ραντεβου οι μεγαλυτεροι σε ηλικια,αλλα για ατομα της ηλικιας μου και νεωτερα,"piece of cake"(μονο 2 ωρες μου πηρε ( ).

Πηγαινω στον ευαγγελισμο λοιπον,στα εξωτερικα για να βγαλω εισητηριο,παιρνω το χαρτακι με αριθμο προτεραιοτητας 230.Εκεινη την ωρα εξυπηρετουνταν ο αριθμος 194.Εξω απο το γραφειο φυσικα ενα μπουγιο.Παρολο που υπηρχαν αριθμοι προτεραιοτητας,υπηρχε μια αναρχη ουρα με κλασσικες ελληνικες συμπεριφορες:

"Α αυτος με τον αριθμο 290 πηγε για καφε και ηρθε τωρα (στην ωρα του) για να μπει μπροστα μου (και ας ειχε αριθμο μεγαλυτερο αυτη).Σιγα μην τον αφησω ομως.Τσαμπα περιμενα ορθια τοση ωρα?"(Λες κι εγω που πηγα αργοτερα αν αρχιζα να τρεχω πανω κατω και κουραζομουν περισσοτερο θα δικαιωμουν να μπω μπροστα απο τους αλλους ).

Τεσπα κουτσα στραβα ολοι προσπαθουσαν να ειναι ευγενικοι,κοσμιοι και υπομονετικοι.Οι αλλοδαποι δεν ειχαν ιδεα τι να κανουν,επαιρναν σειρα αλλων κλπ,αλλα και αυτοι ευγενικοι.Κανενα προβλημα.""Βρε μπραβο σκεφτηκα.Λες να ειμαι τυχερη και να πανε ολα καλα και ομαλα?"..

Και 3 ατομα πριν ερθει η σειρα μου να σου ο ελληναρας που τους βαζει ολους κατω με το ξουραφι μυαλο."Ποιος αριθμος εξυπηρετειται?" ρωταει. "Το 216" του απανταει ενας κυριουλης που περιμενε στη σειρα και προσπαθουσε να βοηθησει και τους αλλους γυρω να μαθουν ποτε ηρθε η σειρα τους για να μη τη χασουν. 'Α ωραια εμεις εχουμε το 218" .Τρεχει κοβει εκεινη τη στιγμη αριθμο προτεραιοτητας (ηταν σε αλλο χωρο το μηχανημα) ερχεται με το χαρτι με αριθμο 260 να φαινεται (δεν του εκοψε καν να το κρυψει) και κανει στη γυναικα του "Μπες μεσα.Το 218 εχουμε εμεις αφηστε τη να περασει".Μενουμε μαλακες ολοι οπως συμβαινει συχνα στην ελλαδα.Πηγε να πει κατι ο κυριουλης,αλλα το αφησε να περασει.Θα σκεφτηκε "σιγα μη κανουμε φασαρια για ενα ατομο".

Δυστυχως στην περιπτωση αυτη αυτος που κανει την πουστια θεωρει τον εαυτο του πιο εξυπνο απο τους αλλους και οχι πιο λαμογιο. Μου ηρθε να του πω εκεινη τη στιγμη "Οπως μας την εκανες εσυ τωρα και νομιζεις οτι μας κοροιδεψες ολους,ετσι στην κανει ο σαμαρας ο παγκαλος και λοιποι ελληνες πολιτικοι ολα αυτα τα χρονια και θεωρουν εσενα μαλακα."

Με πολυ αργα βηματα γινονται προσπαθειες εκσυγχρονισμου της χωρας και οι περισσοτεροι ειναι διατεθειμενοι να συμμορφωθουν και να ακολουθησουν.Ελπιζω καποια στιγμη το μπουρδελο να γινει χωρα και να μη φοβουνται οι ανθρωποι να αρρωστησουν (οχι λογω κακης ποιοτητας ιατρων,αλλα λογω τρομερης γραφειοκρατιας).
    Είμαι εκ φύσεως αισιόδοξο ον, αλλά δεν ελπίζω σε θαύματα: Αυτός ο λαός, όταν του δίνεται η πρωτοβουλία κινήσεων και λόγου, δεν προχωράει. Απλά και ωραία.

Με παλιά υλικά, νέα οικοδομή, δεν γίνεται.

Το να κάνουμε μία κοινωνία που θα περνάει καλά, με μία σχετική ρέγουλα στα γούστα, είναι εφικτό, σε αντίθεση με το να επιδιώξουμε να γίνουμε ένα σύγχρονο κράτος δυτικού τύπου και μάλιστα, οικειοθελώς.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Μα η δικη μας γενια φυσικα δε θα προλαβει κατι τετοιο.Εγω μιλαω για τις επομενες γενιες.Σου λεω γινονται ποοοολυ αργα βηματα,αλλα εγω ειμαι αισιοδοξη για πιο ανθρωπινες συνθηκες διαβιωσης στο μελλον.

Αλλο ομορφο που ειδα στο Νοσοκομειο Γεννηματας ηταν νεα παιδια στη γραμματεια(πρωτοκολλο) που συνηθως ειναι θεση που κατεχουν οσοι ειναι ετοιμοι να βγουν συνταξη,με αποτελεσμα να καθυστερουμε ωρες για μια υπογραφη.

Μεχρι και στην εφορια που πηγα περυσι ειδα εξελιξη:εβλεπα για αρκετη ωρα το κλασσικο ελληνικο σκηνικο,να δουλευουν 3 ατομα,να υπαρχει τεραστια ουρα ,ενας υπαλληλος να γραφει τα απομνημονευματα του καπου στο βαθος και ενας αλλος να κανει βολτες σε ολο το δωματιο (προφανως στα πλαισια δωρεαν γυμναστικης που προσφερει το δημοσιο).Οταν ειδε ο δευτερος οτι δεν τον παιρνει να μας γραφει στα παλια του adidas για πολυ,ανοιξε και αλλο ταμειο και εξυπηρετηθηκαμε.

Θελω να πω οτι η νοοτροπια "οποιος δουλευει ειναι μαλακας" περιοριζεται και αρχιζει να αχνοφαινεται λιγο φιλοτιμο και "ρε πουστη μου,μηπως το παρακανω?"

Προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη Νικο,αλλιως παμε αλλοι σουηδια,αλλοι γερμανια και αλλοι πασαλιμανι να φουνταρουμε.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα η δικη μας γενια φυσικα δε θα προλαβει κατι τετοιο.Εγω μιλαω για τις επομενες γενιες.Σου λεω γινονται ποοοολυ αργα βηματα,αλλα εγω ειμαι αισιοδοξη για πιο ανθρωπινες συνθηκες διαβιωσης στο μελλον.

Αλλο ομορφο που ειδα στο Νοσοκομειο Γεννηματας ηταν νεα παιδια στη γραμματεια(πρωτοκολλο) που συνηθως ειναι θεση που κατεχουν οσοι ειναι ετοιμοι να βγουν συνταξη,με αποτελεσμα να καθυστερουμε ωρες για μια υπογραφη.

Μεχρι και στην εφορια που πηγα περυσι ειδα εξελιξη:εβλεπα για αρκετη ωρα το κλασσικο ελληνικο σκηνικο,να δουλευουν 3 ατομα,να υπαρχει τεραστια ουρα ,ενας υπαλληλος να γραφει τα απομνημονευματα του καπου στο βαθος και ενας αλλος να κανει βολτες σε ολο το δωματιο (προφανως στα πλαισια δωρεαν γυμναστικης που προσφερει το δημοσιο).Οταν ειδε ο δευτερος οτι δεν τον παιρνει να μας γραφει στα παλια του adidas για πολυ,ανοιξε και αλλο ταμειο και εξυπηρετηθηκαμε.

Θελω να πω οτι η νοοτροπια "οποιος δουλευει ειναι μαλακας" περιοριζεται και αρχιζει να αχνοφαινεται λιγο φιλοτιμο και "ρε πουστη μου,μηπως το παρακανω?"

Προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη Νικο,αλλιως παμε αλλοι σουηδια,αλλοι γερμανια και αλλοι πασαλιμανι να φουνταρουμε.
    Έτσι και αλλιώς, δεν μιλάμε για την γενιά μας, όταν αναφερόμαστε σε στόχους, από αυτή τη θέση που είμαστε.

Επειδή "τρίβομαι" λίγο περισσότερο με κρατικούς λειτουργούς, μπορώ να σου πω ότι από τότε που προχώρησε η κρίση με τις συνέπειές της, οι υπάλληλοι, δεν σοβαρευτήκαν τόσο, όσο φοβηθήκαν. Ένα κάρο πνιγμένος κόσμος περιφέρεται και τώρα, δεν είναι να παίζεις με την υπομονή του - και είναι αγριευτικό να πληρώνεις τις επιλογές της κεντρικής διοίκησης, όταν δεν έχεις καμία ουσιαστική συμμετοχή στη διαμόρφωσή τους.

Κατά τα λοιπά, από θράσσος, μη τους φοβάσαι: Και τα κερατιάτικά τους τα θέλουν ( Ποιό "Ενιαίο Μισθολόγιο"; Ποιά απασχόληση στην οργανική θέση; Ποιά υπερεπάρκεια προσόντων - για τους υποψήφιους; ) και όταν μπορούνε να περάσουν απαρατήρητοι, θα την κάνουν από τη "δουλειά" τους και ας περιμένω εγώ, ο μαλάκας, να εξυπηρετηθώ για να τελειώσω την δουλειά μου με τον κανονικό τρόπο για να πληρωθώ, στην τελική (γιατί κάποιοι έχουν το κώλο πίσω και τα παίρνουν μπροστά τα λεφτά και εγγυημένα, ενώ εμείς οι υπόλοιποι, το αντίστροφο).

Και για εμένα, η αποστολή μας, δεν θα έπρεπε να είναι να πάμε εμείς, αλλά να στείλουμε αυτούς: Ειδικά στο τελευταίο μέρος.

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (18-11-13)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.162
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πολυτεχνείο
    Β: o Μήτρογλου δεν δείχνει τον ίδιο ζήλο στην άμυνα και δεν θα έπρεπε να παίζει βασικός
    Γ: o Μήτρογλου δείνει πολύ παραπάνω στην επίθεση από τον μέσο επιθετικό και πρέπει να παίζει βασικός
    A: Ο Μήτρογλου σκόραρε 2 γκολ με την Ρουμανία
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Β και ο Γ κάνουν κάποιες εκτιμήσεις (στην προκειμένη περίπτωση τις πιο ακραίες και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν όσες θέλουν)
    Η αλήθεια είναι μόνο μια όμως που την αναφέρει ο Α.

Στην περίπτωση του Πολυτεχνείου είμαστε στο επίπεδο του Β και του Γ. Την Α δεν την γνωρίζουμε και ίσως η δική μας η γενιά να μην την μάθει ποτέ και οι απόγονοι μας που θα την μάθουν να εκπλαγούν με αυτά που θα βγουν στην φόρα (τα οποία τώρα δεν βγαίνουν για πολιτικούς, διπλωματικούς, ψυχολογικούς λόγους κλπ)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Δεξιά και μετά από τεσσερα στενά αριστερά.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δώσε της χαιρετίσματα και από μας και πες της πως μας ξέχασε...
    Όχι και σας ξέχασε. Αφού σας αγαπάει όλους βρε....
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Συγνώμη για το κλείδωμα κατα λαθος ρε σεις...

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (18-11-13), voskos_7 (18-11-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνώμη για το κλείδωμα κατα λαθος ρε σεις...
    Άντε, επειδή είσαι εσύ, κάνουμε τα στραβά μάτια - κομμάτια να γίνει...
    Αν ήταν άλλος, όμως, θα έπρεπε να παραδεχτούμε την στραβωμάρα μας...

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Καημό το 'χω να κλειδώσω καμιά φορά εσκεμμένα ενα θρέντ. Οταν "πρέπει" πάντα με προλαβαίνει άλλος...

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Καημό το 'χω να κλειδώσω καμιά φορά εσκεμμένα ενα θρέντ. Οταν "πρέπει" πάντα με προλαβαίνει άλλος...

Και εμείς, τι είμαστε εδώ;;; Αν θες βοήθεια, ρίξε σύρμα - δεν είναι καλό να έχει απωθημένα ο άνθρωπος...

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Δεξιά και μετά από τεσσερα στενά αριστερά.
    θα συμφωνουσα, αλλα στο πεμπτο στενο εχει ενα τσιπουραδικο.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Εγω παντως δεν καταλαβα:οι αεκτζηδες ειναι ελληνες απογονοι του κωνσταντινου παλαιολογου ή τσαμπα θα κτισουν ολοκληρο γηπεδο?

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Τζάμπα θα το χτίσουν έτσι κι αλλιώς.
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

27. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kouzoulo για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (19-11-13), nikos7 (20-11-13), Rena (19-11-13), vasilis-thrylos7 (27-11-13)

Σελίδα 712 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 2123124125126126626726826927027087097107117127137147157167227327427527628129121012111212121712 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές