Σελίδα 691 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 191291391491591641651661671681687688689690691692693694695701711721731741791891991109111911691 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 13.801 έως 13.820 από 39238

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

"Καλλιτέχνη" να με φωνάζεις, άθλιε ρατσιστή!

*καλέ, τι απολίτιστοι είναι τούτοι, καλέ Βοσκέ? Πού τους βρήκαμε? Στα γαριδάκια?
    πολλα καλε μαζευονται σε μια προταση μητσαρα μου,εχω αρχησει κ τρεμω ...
    Προδότη! Άθλιε! Τιποτένιε!
    μην μου πειραζεις τον σακαρο,εχουμε κανει ενωμενο μετωπο αντιλεμονιακο και αμα λαχει κανει τον ζουπανο να μαρσαρει
    Πέστα ρε Βοσκέ!

Ειδικά ο Τάκαρος με πλήγωσε τα μάλλα! Εγώ τον είχα με τα "σεις και με τα σας" και αυτός αντί να πει "Γεια σου ρε Λεβέντη Μήτσο!" με έβγαλε Γιάννη Τσαρούχη!
    ε μα κατσε ρε μητσο μου,μου πετας ιν μαι φεις ορε δυο γεροντολουλιτσες,τι να καω,ενα οβερντοουζ το επαθα!τι να πω κ εγω μετα?καλως τον μητσαρα τον βαρβατιλα?
    Τι Τσαρούχη; Δωδεκάποντη γόβα, φοβάσαι να πεις;
    με υαλινο τακουνι μην σε πω
    Ζηλεύουνε τη λεβεντιά μας...
    κ εσυ νικολακη????περνεις γουστα απο τον παπου?θα σε φιαξω ορε βοσκοπουλο κ εσενα!

2. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dtakis80 για αυτό το μήνυμα:

dimace (16-10-13), VALVERDES_7 (16-10-13), voskos_7 (16-10-13)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κ εσυ νικολακη????περνεις γουστα απο τον παπου?θα σε φιαξω ορε βοσκοπουλο κ εσενα!
    Αυτό περιμένω, τόσο καιρό...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό περιμένω, τόσο καιρό...
    τρελο αγοριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (16-10-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι το ΔΝΤ ενοχλήθηκε σφόδρα από την ανακοίνωση των μέτρων για το επίδομα θέρμανσης , που έγινε χωρίς προηγούμενη έγκριση από την τρόικα. Το επεσήμανε, σύμφωνα με πηγές του οικονομικού επιτελείου, ο ίδιος ο Πολ Τόμσεν ζητώντας τηλεφωνικά εξηγήσεις από τον Γιάννη Στουρνάρα προχθές , την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών ήταν στο Λουξεμβούργο. Το ίδιο βράδυ μάλιστα έθεσε το ζήτημα ενώπιον όλων των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης και ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ Ρέζα Μογκαντάμ. «Ο φόρος μένει ο ίδιος, το πλαφόν στη δαπάνη μένει το ίδιο, επομένως τι σας πειράζει;» ήταν, σύμφωνα με πηγές του οικονομικού επιτελείου , η απάντηση του υπουργού Οικονομικών.

...αυτό σημαίνει ραγιάς στον τόπο σου.

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.626
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.587 φορές σε 8.155 μηνύματα
    Ignore User

Τροχονόμος έκοψε κλήση και πρόστιμο στη... Χίλαρι Κλίντον

Η Χίλαρι Κλίντον μπορεί μια μέρα να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά αυτό δεν εντυπωσίασε τον συμβασιούχο Βρετανό που της έκοψε κλήση 80 λιρών (95 ευρώ) για παράνομη στάθμευση κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στο Λονδίνο.

Η τέως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα την περασμένη εβδομάδα για να παραλάβει ένα βραβείο, όταν ο οδηγός της αγνόησε το μηχάνημα ελεγχόμενης στάθμευσης και δεν κατέβαλε τις 3,3 λίρες που απαιτούνται για την στάθμευση μίας ώρας στο πολυτελές προάστιο του Σεντ Τζέιμς Σκουέαρ.
    Συνεπεία της αβλεψίας αυτής, ο συμβασιούχος ελεγκτής των μηχανημάτων άφησε στο παρμπρίζ της Μερσεντές της Κλίντον την κλήση των 80 λιρών.
    «Η πρώην υπουργός είχε σταθμεύσει για περίπου 45 λεπτά χωρίς την ειδική κάρτα στάθμευσης», εξήγησε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος του Ουεστμίνστερ, Ντάνιελ Αστέρ.
    «Είμαι βέβαιος ότι θα κατανοήσει πως είμαστε υποχρεωμένοι να μεταχειριζόμαστε τους πάντες κατά τον ίδιον τρόπο, όποια κι εάν είναι η θέση τους», πρόσθεσε ο ίδιος.
    Ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον είχε διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν ότι οι Αμερικανοί διπλωματικοί αρνούνται να καταβάλουν το τέλος των δέκα λιρών για να εισέρχονται με τα αυτοκίνητά τους στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.
    Το καλό νέο για την Χίλαρι Κλίντον είναι πως το πρόστιμό της θα μειωθεί στο μισό εάν πληρώσει την κλήση εντός δύο εβδομάδων.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Ωραία γυναίκα η Χίλαρι.

Ευχαρίστως θα της πλήρωνα το πρόστιμο και μια βραδιά σε καλό ξενοδοχείο...

*αυτή θα είναι η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Μέχρι να εμφανιστεί κάποιος πνευματικά ανάπηρος και να της φάει την μπουκιά από το στώμα, γιατί μετά τον Μπους, η μετάβαση της εξουσίας σε φυσιολογικούς - όσο γίνεται - ανθρώπους, ήταν ένα σοκ.

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (18-10-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μέχρι να εμφανιστεί κάποιος πνευματικά ανάπηρος και να της φάει την μπουκιά από το στώμα, γιατί μετά τον Μπους, η μετάβαση της εξουσίας σε φυσιολογικούς - όσο γίνεται - ανθρώπους, ήταν ένα σοκ.
    Αφελής ο αμερικάνικος λαός, Νικόλα. Τον χειρίζεσαι εύκολα...
    Ο Μπους που λες. περηφανευόταν δεξιά και αριστερά πως μιλάει με τον Θεό και παίρνει εντολές απ' αυτόν! Και τον έκαναν πρόεδρο

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (18-10-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφελής ο αμερικάνικος λαός, Νικόλα. Τον χειρίζεσαι εύκολα...
    Ο Μπους που λες. περηφανευόταν δεξιά και αριστερά πως μιλάει με τον Θεό και παίρνει εντολές απ' αυτόν! Και τον έκαναν πρόεδρο
    Δύο φορές: Κατά λάθος, δεν το λες...

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.158
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Βρε αφήστε τους άλλους λαούς. Εμείς είμαστε πολύ πιο κάτω και έχουμε και καλά και εθνική συνείδηση, ταυτότητα κλπ.

Εδώ ο χρηματοδότης της Χρυσής Αυγής όπως υποστηρίζει η αστυνομία και σύμφωνα με τα ευρήματα είναι:
    χρηματοδότης και φαν της ΧΑ Αν. Πάλλης ---> πρώην ΕΠΟΠ της αεροπορίας ---> που έγινε ξαφνικά εφοπλιστής ---> χωρίς καράβια ---> ο οποίος έχει εμπλακεί σε πάρα πολλά σκάνδαλα ακόμη και με τον κλήρο ---> ο ποίος θεωρείται μπροστινός του Βίκτωρα Ρέστη ---> ο οποίος είναι Εβραικής καταγωγής (και στο θρήσκευμα)

ΥΓ. Και δεν είναι πολιτικό το παραπάνω. Απλώς θέλω να θυμίσω την ρήση σχετικά με τον γάιδαρο και την καμπούρα του.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε αφήστε τους άλλους λαούς. Εμείς είμαστε πολύ πιο κάτω και έχουμε και καλά και εθνική συνείδηση, ταυτότητα κλπ.

Εδώ ο χρηματοδότης της Χρυσής Αυγής όπως υποστηρίζει η αστυνομία και σύμφωνα με τα ευρήματα είναι:
    χρηματοδότης και φαν της ΧΑ Αν. Πάλλης ---> πρώην ΕΠΟΠ της αεροπορίας ---> που έγινε ξαφνικά εφοπλιστής ---> χωρίς καράβια ---> ο οποίος έχει εμπλακεί σε πάρα πολλά σκάνδαλα ακόμη και με τον κλήρο ---> ο ποίος θεωρείται μπροστινός του Βίκτωρα Ρέστη ---> ο οποίος είναι Εβραικής καταγωγής (και στο θρήσκευμα)

ΥΓ. Και δεν είναι πολιτικό το παραπάνω. Απλώς θέλω να θυμίσω την ρήση σχετικά με τον γάιδαρο και την καμπούρα του.
    Καλά... Εμάς άσε μας στην απέξω. Είμαστε "έξυπνοι" εκτός συναγωνισμού...

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Έξαλλος ο Μέγιστος, μου τηλεφώνησε από τη Νέα Υόρκη, όπου αυτήν την ώρα συναντάται με τον Πρόεδρο Ομπάμα,
    για να διαμαρτυρηθεί, γιατί, όπως λέει, δεν είδε το όνομά του ανάμεσα σε αυτά των δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης!
    Παρακαλείται ο Βοσκός και ο Καναδός να επιληθφθούν του θέματος, γιατί ο Μέγιστος απειλεί πως σε αντίθετη περίπτωση δεν
    θα επιτρέψει στα περίπου 200 τάνκερ του που δένουν Πειραιά να ελιμενισθούν και η Ελλάδα θα γίνει Γροιλανδία.

*κυβέρνηση ηλιθίων. Έκοψαν το επίδομα θέρμανσης από κοινωνικά ευαίσθητα άτομα όπως ο Μέγιστος και το δίνουν
    σε άνεργους και απολυμένους. Τι να πει κανείς?

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

6.666 thanks.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Είδα απίστευτες εικόνες με αυτά που κάνουν οι λαθρομετανάστες σε σκυλιά και γάτες στο κέντρο της Αθήνας. Φυλακίζουν τα ζώα, τα σφάζουν, τα σουβλίζουν. Το link είναι παρακάτω όποιος θέλει ας το δει, οι εικόνες είναι σκληρές και συνάμα εξοργιστικές. Αυτά στην Ελλάδα δεν είναι ανεκτά, είναι αντισυμβατικά με την κουλτούρα μας.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Λοιπόν η κατάσταση έχει παραγίνει. Ζω σε μια πόλη που άνθρωποι ίδιας εθνικότητας συμπεριφέρονται σαν ήρεμοι άνθρωποι, δουλεύουν, κάνουν οικογένειες και είναι κανονικοί πολίτες.

* Επειδή λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι(σε εισαγωγικά) δεν σέβονται τον χώρο, δεν έχουν καταλάβει ότι αν και παράνομοι είναι φιλοξενούμενοι, δεν σέβονται την κουλτούρα της χώρας που διαμένουν, περισσεύουν μέσα σε μια σκληρή πραγματικότητα, ΠΡΕΠΕΙ εδώ και τώρα να εξαφανιστούν. Αν θέλουν να επιστρέψουν-σαν άνθρωποι όμως- όταν οι συνθήκες στην πατρίδα είναι καλύτερες ευχαρίστως να έρθουν πίσω νόμιμα να εργαστούν.

** Αρκετά καλά τους έχουμε φερθεί όπως φαίνεται και στο παρακάτω video:
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον VALVERDES_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (21-10-13), voskos_7 (21-10-13)

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Φαντάζομαι τα ίδια που κάνουν και οι "νόμιμοι" πολίτες σε κατσίκια αρνιά κοτόπουλα και άλλα.
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Thanks
    8.634
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φαντάζομαι τα ίδια που κάνουν και οι "νόμιμοι" πολίτες σε κατσίκια αρνιά κοτόπουλα και άλλα.
    Δεν είναι το ίδιο Νίκο και το ξέρεις. Σκύλοι και γάτες στην Ελλάδα είναι κατοικίδια. Και δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να πάει στην Ινδία να σφάζει αγελάδες.

22. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον VALVERDES_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (21-10-13), kouzoulo (23-10-13), voskos_7 (21-10-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είδα απίστευτες εικόνες με αυτά που κάνουν οι λαθρομετανάστες σε σκυλιά και γάτες στο κέντρο της Αθήνας. Φυλακίζουν τα ζώα, τα σφάζουν, τα σουβλίζουν. Το link είναι παρακάτω όποιος θέλει ας το δει, οι εικόνες είναι σκληρές και συνάμα εξοργιστικές. Αυτά στην Ελλάδα δεν είναι ανεκτά, είναι αντισυμβατικά με την κουλτούρα μας.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Λοιπόν η κατάσταση έχει παραγίνει. Ζω σε μια πόλη που άνθρωποι ίδιας εθνικότητας συμπεριφέρονται σαν ήρεμοι άνθρωποι, δουλεύουν, κάνουν οικογένειες και είναι κανονικοί πολίτες.

* Επειδή λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι(σε εισαγωγικά) δεν σέβονται τον χώρο, δεν έχουν καταλάβει ότι αν και παράνομοι είναι φιλοξενούμενοι, δεν σέβονται την κουλτούρα της χώρας που διαμένουν, περισσεύουν μέσα σε μια σκληρή πραγματικότητα, ΠΡΕΠΕΙ εδώ και τώρα να εξαφανιστούν. Αν θέλουν να επιστρέψουν-σαν άνθρωποι όμως- όταν οι συνθήκες στην πατρίδα είναι καλύτερες ευχαρίστως να έρθουν πίσω νόμιμα να εργαστούν.

** Αρκετά καλά τους έχουμε φερθεί όπως φαίνεται και στο παρακάτω video:
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Εδώ στην Γερμανία λέμε: Καλύτερα να σκοτώσεις άνθρωπο παρά ζώο"
    Υπερβολή, ναι! αλλά δείχνει το πόσο υπολογίζονται και προστατεύονται τα ζώα (σπιτιού και άγρια) στο χωριό μου.

Ασχετο, σχετικό: Δεν είμαι φιλόζωος, γιατί, θέλω να πιστεύω, πως έχω κάποια οικολογική συνείδηση. Και με το να βασανίζω ζώα, κρατώντας τα
    φυλακισμένα σε διαμερίσματα, κλουβιά, κουτιά κλπ... σίγουρα δεν δείχνω αγάπη για δαύτα, που, όπως εμείς, έχουν γεννηθεί να ζουν ελεύθερα.

24. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

pirateeeeeee (21-10-13), VALVERDES_7 (21-10-13), voskos_7 (21-10-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Δεν είναι το ίδιο Νίκο και το ξέρεις. Σκύλοι και γάτες στην Ελλάδα είναι κατοικίδια. Και δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να πάει στην Ινδία να σφάζει αγελάδες.

Ο Νικόλας, μετά από μακρά παραμονή στο Πακιστάν, το Πάσχα σουβλίζει σκύλο και στο γιουβετσάκι η κυρά του βάζει πλαταριά γάτας!

*τι έγραψες ωρέ Νικόλα αδελφέ? Νάσαι καλά!

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (21-10-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Είδες που έβριζαν τους Άγγλους και τους έλεγαν κακούς αποικιοκράτες? Τι να κάνουν αφού είχαν να κάνουν με ζώα?

*δεν λέω εγώ πως οι Ινδοί είναι ζώα... Ο εθνικός τους συγγραφέας ο Ραμπιντρανάθ Ταγκορ το λέει. Πατέρας, γράφει, άφησε τα 5 του παιδιά να πεθάνουν απο πείνα
    δίπλα σε 5 παχιές γελάδες, και όταν η μητέρα τους (η γυναίκα του) πέθανε από τον καημό της, την άφησε να βρωμίσει γιατί ήταν κάποια ινδουιστική γιορτή και δεν
    ευκαιρούσε να τη θάψει. Πολιτισμός όχι αστεία...

28. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (21-10-13), voskos_7 (21-10-13)

Thanks
    8.634
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είδες που έβριζαν τους Άγγλους και τους έλεγαν κακούς αποικιοκράτες? Τι να κάνουν αφού είχαν να κάνουν με ζώα?

*δεν λέω εγώ πως οι Ινδοί είναι ζώα... Ο εθνικός τους συγγραφέας ο Ραμπιντρανάθ Ταγκορ το λέει. Πατέρας, γράφει, άφησε τα 5 του παιδιά να πεθάνουν απο πείνα
    δίπλα σε 5 παχιές γελάδες, και όταν η μητέρα τους (η γυναίκα του) πέθανε από τον καημό της, την άφησε να βρωμίσει γιατί ήταν κάποια ινδουιστική γιορτή και δεν
    ευκαιρούσε να τη θάψει. Πολιτισμός όχι αστεία...
    Δημήτρη ας έχουν ότι "πολιτισμό" θέλουν στον τόπο τους. Ας τρώγονται μεταξύ τους, ας θυσιάζονται για αγελάδες, ότι γουστάρουν να κάνουν. Σε ξένη χώρα όμως να συμπεριφέρονται σαν κύριοι με απόλυτο σεβασμό σε παραδόσεις, στην κουλτούρα, σε αρχές και κυρίως στην αξία της ανθρώπινης ζωής.

30. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον VALVERDES_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (21-10-13), kouzoulo (23-10-13), nikos7 (21-10-13), voskos_7 (21-10-13)

Σελίδα 691 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 191291391491591641651661671681687688689690691692693694695701711721731741791891991109111911691 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές