Σελίδα 668 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 168268368468568618628638648658664665666667668669670671672678688698708718768868968106811681668 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 13.341 έως 13.360 από 39239

Θέμα: Off Topic

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.311 φορές σε 18.956 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενας 23χρονος ανθρωπος δεν ειναι πια παιδι, συνειδητα πηγε για να ξοδεψει την ζωη του για το τιποτα. Ειναι λυπηρο το ποσο εχουμε εξοικειωθει με την βια, τραγικο ειναι οταν γονιος θαβει το παιδι του. Οσες αμελειες και αν εχει στην διαπαιδαγωγηση του παιδιου του δεν παυει να ειναι τραγικη φιγουρα.
    Οπωσδήποτε, καθώς ακόμα και να μην φταίει, αισθάνεται αυτός υπεύθυνος.
    Το βασικό για εμένα, είναι να προσέχουμε όσους νέους έχουμε κοντά μας - και όχι απαραίτητα να είναι τα παιδιά μας, ώστε να τους δίνουμε αυτά που πραγματικά αναζητούν όταν μπλέκονται σε τέτοιες ιστορίες: Κάποιον να είναι στο πλευρό τους, να τους αποδέχεται και να αλληλοϋποστηρίζονται, με την διαφορά ότι αυτός ο κάποιος, δεν θα είναι κάποιος που σε διαχωρίζει σε στρατόπεδα και ανακαλύπτει διαρκώς εχθρούς - όπως αυτοί.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (28-09-13)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (28-09-13)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αντιγράφω αλλά μ' αρέσει πολύ, πάρα πολύ.
    Mιας και θα ήθελα την γνώμη σου Νίκο, έχεις δει κάτι πιο αντιδημοκρατικό ποτέ? Ασχετα εαν δεν γουστάρεις την ΧΑ όπως και εγώ άλλωστε.

Να συλλαμβάνεται ολόκληρο κόμμα σαν τάχαμου εγκληματική οργάνωση? Θα συλληφθούν και οι 500 χιλ που τους ψήφισαν και ανέδειξαν τους εγκληματίες?
    Τελικά το κυρίαρχο όργανο στο Σύνταγμα είναι ή δεν είναι ο λαός?
    Τι θα γίνει με την σύλληψη των 2 κομμάτων της εξουσίας που έχουν κάνει στυγερά εγκλήματα από το 1974 και μετά?
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (28-09-13)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Μιας και σας αρέσουν οι παρομοιώσεις κι αφού βάλατε τους νεκρούς και τους βαριά τραυματίες στη θέση της...γίδας που πάει στη σφαγή, να ρωτήσω κάτι κι εγώ. Κανένας τσοπάνης θα πάει ποτέ στο σφαγείο ή θα περιοριστούμε μια ζωή να σφάζουμε τις 15χρονες και τις 20χρονες γίδες? Ο Αλαφούζος, ο Μαρινάκης, ο Πίκουλας, ο Γιαννακόπουλος, οι εκδότες της Ωρας ή των Σπορ του Βορρά θα λογοδοτήσουν ποτέ για το δηλητήριο που χύνουν αβέρτα στις ψυχές νέων παιδιών?

Οσο για το σχόλιο της Μαργαρίτας, μου θυμίζει το ανάλογο που έχω ακούσει πολλές φορές στη ζωή μου από τύπους που ακούνε στις ειδήσεις ότι βρέθηκε κι άλλος νεκρός από ναρκωτικά σε κάποια σκοτεινή γωνία και λένε "δε πάει στα κομμάτια ο χασίκλας, ας μην έμπλεκε μ'αυτά να μη ψοφήσει!" Πάντα νομίζουμε ότι αυτά είναι για τους Αλλους, ώσπου κάποια στιγμή χτυπάει και το δικό μας τηλέφωνο και στην άλλη άκρη ακούγεται μια φωνή να μας ζητάει να πάμε στο νοσοκομείο για "προσωπικό μας θέμα". Τότε αντιλαμβανόμαστε πως οι Αλλοι είμαστε πλέον εμείς.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (28-09-13)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιας και σας αρέσουν οι παρομοιώσεις κι αφού βάλατε τους νεκρούς και τους βαριά τραυματίες στη θέση της...γίδας που πάει στη σφαγή, να ρωτήσω κάτι κι εγώ. Κανένας τσοπάνης θα πάει ποτέ στο σφαγείο ή θα περιοριστούμε μια ζωή να σφάζουμε τις 15χρονες και τις 20χρονες γίδες? Ο Αλαφούζος, ο Μαρινάκης, ο Πίκουλας, ο Γιαννακόπουλος, οι εκδότες της Ωρας ή των Σπορ του Βορρά θα λογοδοτήσουν ποτέ για το δηλητήριο που χύνουν αβέρτα στις ψυχές νέων παιδιών?

Οσο για το σχόλιο της Μαργαρίτας, μου θυμίζει το ανάλογο που έχω ακούσει πολλές φορές στη ζωή μου από τύπους που ακούνε στις ειδήσεις ότι βρέθηκε κι άλλος νεκρός από ναρκωτικά σε κάποια σκοτεινή γωνία και λένε "δε πάει στα κομμάτια ο χασίκλας, ας μην έμπλεκε μ'αυτά να μη ψοφήσει!" Πάντα νομίζουμε ότι αυτά είναι για τους Αλλους, ώσπου κάποια στιγμή χτυπάει και το δικό μας τηλέφωνο και στην άλλη άκρη ακούγεται μια φωνή να μας ζητάει να πάμε στο νοσοκομείο για "προσωπικό μας θέμα". Τότε αντιλαμβανόμαστε πως οι Αλλοι είμαστε πλέον εμείς.
    Κάποιες φορές νομίζω ότι είμαι εξωγήινος ............τελικά ανακαλύπτω ότι υπάρχουν και άλλοι. Εσύ με ποιο διαστημόπλοιο κατεβηκες?
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (28-09-13)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάποιες φορές νομίζω ότι είμαι εξωγήινος ............τελικά ανακαλύπτω ότι υπάρχουν και άλλοι. Εσύ με ποιο διαστημόπλοιο κατεβηκες?

12. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (28-09-13), celticfrost (28-09-13)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mιας και θα ήθελα την γνώμη σου Νίκο, έχεις δει κάτι πιο αντιδημοκρατικό ποτέ? Ασχετα εαν δεν γουστάρεις την ΧΑ όπως και εγώ άλλωστε.

Να συλλαμβάνεται ολόκληρο κόμμα σαν τάχαμου εγκληματική οργάνωση? Θα συλληφθούν και οι 500 χιλ που τους ψήφισαν και ανέδειξαν τους εγκληματίες?
    Τι θα γίνει με την σύλληψη των 2 κομμάτων της εξουσίας που έχουν κάνει στυγερά εγκλήματα από το 1974 και μετά?
    ΤΑΧΑΜΟΥ ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Ετερον εκατερον ρε Κωστη, για την ηθικη αυτουργια ολου αυτου του συναφιου που ανεφερες, η συντριπτικη πλειοψηφια εδω μεσα εχουμε μιλησει. Απο εκει και περα για ο,τι κανουμε στην ζωη μας υπαρχει αντιδραση. Δηλαδη πας για να πεταξεις πετρα, το ξερεις οτι μπορει να φας και εσυ πετρα.
    *****8.23*****

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (28-09-13)

Thanks
    3.296
    Ignore User

Μην το απλωσετε πολιτικα ομως.
    *****8.23*****

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

το κατηγορητηριο το ορισε η δικαιοσυνη, ανεξαρτητη (υποτιθεται) εξουσια. αυτο λεει το συνταγμα και οχι πως θα αποφασιζει ο λαος ποιοι θα παραπεμπονται σε δικη και ποιοι οχι. οι ψηφοφοροι στην προκειμενη περιπτωση δεν εχουν καμια ευθυνη (εκτος να εχουν παρει μερος σε καποια εγκληματικη ενεργεια), σε περιπτωση που οι κατηγοριες τελικα αποδειχθουν αληθινες φυσικα, διοτι ειναι λεπτομερεια για τους αρδ, αλλα υπαρχει το τεκμηριο της αθωοτητας και υπαρχει για ολους.

για τη συλληψη των μελων των αλλων δυο κομματων μαζι σου, ομως δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να στοιχειοθετηθουν κατηγοριες σε βαρος τους για εγκληματικες ενεργειες. οπως λεει και το ρωμαικο δικαιο "δεν απαγορευεται τιποτα, αλλα αν σε πιασω να κανεις κατι παρανομο θα υποστεις τις συνεπειες".

απο 'κει και περα ολο αυτο το σουσουρο απο το πρωι ειναι υπερβολικο (δεν φταιει η δικαιοσυνη γι'αυτο αλλα οι δημοσιογραφοι). κατα τη γνωμη μου δεν εγινε κατι τρομερο, η εγκληματικοτητα "θεριζει" και η χ.α. ηταν απλα ενας εκφραστης της. η βια θα συνεχισει να υφισταται οσο δεν λυνονται τα προβληματα, απλα θα βρεθουν αλλου αποκουμπια. αν παντως οι κατηγοριες αποδειχθουν καλως τους συνέλαβαν κατα τη γνωμη μου.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ετερον εκατερον ρε Κωστη, για την ηθικη αυτουργια ολου αυτου του συναφιου που ανεφερες, η συντριπτικη πλειοψηφια εδω μεσα εχουμε μιλησει. Απο εκει και περα για ο,τι κανουμε στην ζωη μας υπαρχει αντιδραση. Δηλαδη πας για να πεταξεις πετρα, το ξερεις οτι μπορει να φας και εσυ πετρα.
    Ε, όχι κι η συντριπτική πλειοψηφία. Μόλις χθες έγινε θέμα κάτι ανάλογο με τη κλήση Μαρινάκη σε απολογία και πιάσαμε ξανά τη κολοκυθιά. "Φταίει ο Μαρινάκης, αλλά ο Τράκης φταίει περισσότερο. Ναι αλλά έτσι...αλλά ο άλλος αλλιώς..." και στο τέλος πάντα βγαίνει μάγκας ο Κηλαηδόνης με το γνωστό τραγούδι που σίγουρα δεν χρειάζεται να σου πω ποιο είναι.

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (28-09-13)

Thanks
    8.634
    Ignore User

ΤΑΧΑΜΟΥ ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???
    Δηλαδή ρε συ Μένιο, μετά την σύλληψη Τσοχατζόπουλου το κόμμα της εξουσίας που ήταν τότε γιατί δεν παραπέμφθηκε με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης?
    Εκτός εάν νομίζουμε ότι δεν γνώριζαν τότε οι συνάδελφοι του.
    Εγώ θέλω να εξαφανιστούν όλοι αυτοί της ΧΑ γιατί μας ντροπιάζουν παγκοσμίως. Εδώ Καναδοί έρχονται και μου λένε ενημερωμένοι τα πάντα για την ΧΑ. Ρεζίλι μας κάνουν, ισχύει.

Από την άλλη όμως με κάνει έξαλλο η κατάσταση να λαμβάνονται αποφάσεις πάντα με δυο μέτρα και δυο σταθμά.
    Και ειδικά όταν έχουν προηγηθεί δημοσκοπήσεις που δίνουν στην ΧΑ 15%!

Το ΚΚΕ που δεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα γιατί δεν παραπέμπεται με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης? Υπάρχει πιο μεγάλη αμφισβήτηση του νόμου από την άρνηση αποδοχής του Συντάγματος?
    Δυστυχώς ντρέπομαι πραγματικά να λεω ότι αυτή η χώρα γέννησε την Δημοκρατία. Είμαστε το βασίλειο της διαφθοράς. Τέλος.

22. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον VALVERDES_7 για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (28-09-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-09-13), voskos_7 (29-09-13)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Ε, όχι κι η συντριπτική πλειοψηφία. Μόλις χθες έγινε θέμα κάτι ανάλογο με τη κλήση Μαρινάκη σε απολογία και πιάσαμε ξανά τη κολοκυθιά. "Φταίει ο Μαρινάκης, αλλά ο Τράκης φταίει περισσότερο. Ναι αλλά έτσι...αλλά ο άλλος αλλιώς..." και στο τέλος πάντα βγαίνει μάγκας ο Κηλαηδόνης με το γνωστό τραγούδι που σίγουρα δεν χρειάζεται να σου πω ποιο είναι.
    ποιο ρε 'συ; μου ηρθε ενα στο μυαλο αλλα ειναι του μηλιωκα.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Thanks
    3.296
    Ignore User

Απο εδω και στο εξης τα καθαρα πολιτικα ποστ θα σβηστουν. Σορρυ παιδια αλλα το λεω εκ των προτερων για να μην χαλασουμε τις καρδιες μας.
    *****8.23*****

Thanks
    8.634
    Ignore User

Μην το απλωσετε πολιτικα ομως.
    Απλά θέλω να τονίσω την έλλειψη δημοκρατίας που υπάρχει στην χώρα και τις συμφεροντολογικές πρακτικές. Δεν μιλάω ευνοικά για κάποιο κόμμα, νομίζω δεν είναι κακή η συζήτηση.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Δηλαδή ρε συ Μένιο, μετά την σύλληψη Τσοχατζόπουλου το κόμμα της εξουσίας που ήταν τότε γιατί δεν παραπέμφθηκε με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης?
    Εκτός εάν νομίζουμε ότι δεν γνώριζαν τότε οι συνάδελφοι του.
    Εγώ θέλω να εξαφανιστούν όλοι αυτοί της ΧΑ γιατί μας ντροπιάζουν παγκοσμίως. Εδώ Καναδοί έρχονται και μου λένε ενημερωμένοι τα πάντα για την ΧΑ. Ρεζίλι μας κάνουν, ισχύει.

Από την άλλη όμως με κάνει έξαλλο η κατάσταση να λαμβάνονται αποφάσεις πάντα με δυο μέτρα και δυο σταθμά.
    Και ειδικά όταν έχουν προηγηθεί δημοσκοπήσεις που δίνουν στην ΧΑ 15%!

Το ΚΚΕ που δεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα γιατί δεν παραπέμπεται με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης? Υπάρχει πιο μεγάλη αμφισβήτηση του νόμου από την άρνηση αποδοσχής του Συντάγματος?
    Δυστυχώς ντρέπομαι πραγματικά να λεω ότι αυτή η χώρα γέννησε την Δημοκρατία. Είμαστε το βασίλειο της διαφθοράς. Τέλος.
    Εμ, αυτό είναι όλο το ζουμί φίλε μου.

Νόμισες ότι στα ξαφνικά τους πήρε ο πόνος για τη δημοκρατία που πλήττεται?

Η αιμορραγία ψηφοφόρων της νουδούλας προς τη χα ήταν το πρόβλημα. Κι ο κόμπος έφτασε στο χτένι με τη δημοσκόπηση που έδινε ΠΡΩΤΟ τον Κασιδιάρη ανάμεσα στους υποψήφιους για τον Δήμο Αθηναίων. Σιγά μην έκλαψε ο Σαμαράς για τον φουκαρά τον Φύσσα.

27. Οι ακόλουθοι 7 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

dimace (28-09-13), dtakis80 (28-09-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-09-13), Protassov (28-09-13), sk12072 (28-09-13), VALVERDES_7 (28-09-13), voskos_7 (29-09-13)

Thanks
    3.296
    Ignore User

Απλά θέλω να τονίσω την έλλειψη δημοκρατίας που υπάρχει στην χώρα και τις συμφεροντολογικές πρακτικές. Δεν μιλάω ευνοικά για κάποιο κόμμα, νομίζω δεν είναι κακή η συζήτηση.
    Καμια συζητηση δεν ειναι κακη (οταν ειναι συζητηση), αλλα εχει καει η γουνα μας εδω μεσα και το ξερετε ολοι.
    *****8.23*****

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (28-09-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Δεν τους ψήφισε ως δολοφόνους και ωστόσο, δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον που ψήφισε για πρώτη φορά κάτι "καινούργιο" στα μάτια του, την στιγμή που όλοι κάνανε ό,τι περνάει από το χέρι τους για να το βγάλουν στην επιφάνεια.
    Ο λαός είναι κυρίαρχος, υπό την προϋπόθεση ότι έχει γνώση και πληροφόρηση: Αλλιώς, είναι αγόμενος και φερόμενος και η δημοκρατία, έχει πάει περίπατο - όπως καλή ώρα, έχει πάει και εγώ δεν ξέρω από πότε (μην τα φορτώνουμε όλα στη μεταπολίτευση, καθώς το σχολείο, έβγαζε από πιό παλιά ανάλογους μαθητές).
    Πριν διαβάσω την άποψή σου, διατύπωσα την ίδια ερώτηση: Με τις δολοφονίες, φαίνεται να καθαρίσαμε από πλευράς φυσικής αυτουργίας, καθώς από πλευράς ηθικής αυτουργίας έχουμε 4.000+ αυτοκτονίες συμπολιτών, οι οποίες σαφώς οφείλονται σε κάποιες πράξεις ή παραλείψεις κρατικών οργάνων και σαν εγκλήματα παραμένουν ακόμα ορφανά.
    Ο υπόλοιπος ποινικός κώδικας, προφανώς και θα απασχοληθεί από άλλες μεμονομένες περιπτώσεις πολιτών και όχι από πιθανά άλλα συνδικάτα εγκλήματος.
    Το είχα πει και πιό παλιά, ότι αν εφαρμοζόταν ο νόμος εξ'αρχής, δεν θα χρειαζόταν να πάρει τώρα τέτοια έκταση το θέμα.

Εσύ, δεν διαβάζεις εφημερίδες; Δεν βλέπεις τηλεόραση; Αν ναι, τι κάνεις εδώ; Έπρεπε και εσύ, να είσαι στα μαχαιρώματα.
    Σαφώς και υπάρχει ευθύνη εκδοτών και λοιπών εμπλεκομένων, αλλά, θέλαμε ελευθερία τύπου:
    Ποιός φταίει, που με τόσα χρόνια στο δημοκρατικό πολίτευμα, δεν καταφέραμε να ορίσουμε ένα πλαίσιο αντικειμένου ύλης και διατύπωσης του λόγου;
    Τεκμήριο αθωότητας: Έτσι δεν μας λέγανε να λέμε;
    Σύμφωνα με το δόγμα Σταθόπουλου, είναι φερόμενη ως εγκληματική οργάνωση ακόμα...
    (Και βγάλε άκρη εσύ...)
    Και τέλος από εμένα εδώ, γιατί δεν πρόλαβα να διαβάσω και τα παραπάνω.

31. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (28-09-13), dimace (28-09-13)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Η δική μου η γούνα παντως οπως λεει ο Γιάννης έχει καεί.
    Υπάρχουν πλείστα όσα μέρη για να συζητηθεί η κάθε πολιτική (αντε να μην το πω).
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Κώστα, γάμησέ το να ψοφήσει, γιατί και αυτοί, με αυτά θέλουν να ασχολούμαστε: Αυτό που μετράει, είναι ότι εμείς σηκωθήκαμε και φύγαμε σαν κόσμος από την απονομή. Το έχει κάνει κανένας μέχρι τώρα;;;
    4μηνες μετά- να πάνε να γαμηθούν, δεν έγινε τίποτα και απλά, ψάχνουν πάτημα να κάνουμε παζάρι και συμψηφισμό με ό,τι θα κάνουν οι άλλοι.

Σελίδα 668 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 168268368468568618628638648658664665666667668669670671672678688698708718768868968106811681668 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές