DaRkSaGa79 (28-09-13)
Οπωσδήποτε, καθώς ακόμα και να μην φταίει, αισθάνεται αυτός υπεύθυνος.
Το βασικό για εμένα, είναι να προσέχουμε όσους νέους έχουμε κοντά μας - και όχι απαραίτητα να είναι τα παιδιά μας, ώστε να τους δίνουμε αυτά που πραγματικά αναζητούν όταν μπλέκονται σε τέτοιες ιστορίες: Κάποιον να είναι στο πλευρό τους, να τους αποδέχεται και να αλληλοϋποστηρίζονται, με την διαφορά ότι αυτός ο κάποιος, δεν θα είναι κάποιος που σε διαχωρίζει σε στρατόπεδα και ανακαλύπτει διαρκώς εχθρούς - όπως αυτοί.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
DaRkSaGa79 (28-09-13)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sirkostas (28-09-13)
Mιας και θα ήθελα την γνώμη σου Νίκο, έχεις δει κάτι πιο αντιδημοκρατικό ποτέ? Ασχετα εαν δεν γουστάρεις την ΧΑ όπως και εγώ άλλωστε.
Να συλλαμβάνεται ολόκληρο κόμμα σαν τάχαμου εγκληματική οργάνωση? Θα συλληφθούν και οι 500 χιλ που τους ψήφισαν και ανέδειξαν τους εγκληματίες?
Τελικά το κυρίαρχο όργανο στο Σύνταγμα είναι ή δεν είναι ο λαός?
Τι θα γίνει με την σύλληψη των 2 κομμάτων της εξουσίας που έχουν κάνει στυγερά εγκλήματα από το 1974 και μετά?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
sirkostas (28-09-13)
Μιας και σας αρέσουν οι παρομοιώσεις κι αφού βάλατε τους νεκρούς και τους βαριά τραυματίες στη θέση της...γίδας που πάει στη σφαγή, να ρωτήσω κάτι κι εγώ. Κανένας τσοπάνης θα πάει ποτέ στο σφαγείο ή θα περιοριστούμε μια ζωή να σφάζουμε τις 15χρονες και τις 20χρονες γίδες? Ο Αλαφούζος, ο Μαρινάκης, ο Πίκουλας, ο Γιαννακόπουλος, οι εκδότες της Ωρας ή των Σπορ του Βορρά θα λογοδοτήσουν ποτέ για το δηλητήριο που χύνουν αβέρτα στις ψυχές νέων παιδιών?
Οσο για το σχόλιο της Μαργαρίτας, μου θυμίζει το ανάλογο που έχω ακούσει πολλές φορές στη ζωή μου από τύπους που ακούνε στις ειδήσεις ότι βρέθηκε κι άλλος νεκρός από ναρκωτικά σε κάποια σκοτεινή γωνία και λένε "δε πάει στα κομμάτια ο χασίκλας, ας μην έμπλεκε μ'αυτά να μη ψοφήσει!" Πάντα νομίζουμε ότι αυτά είναι για τους Αλλους, ώσπου κάποια στιγμή χτυπάει και το δικό μας τηλέφωνο και στην άλλη άκρη ακούγεται μια φωνή να μας ζητάει να πάμε στο νοσοκομείο για "προσωπικό μας θέμα". Τότε αντιλαμβανόμαστε πως οι Αλλοι είμαστε πλέον εμείς.
celticfrost (28-09-13)
sirkostas (28-09-13)
BrazHlias (28-09-13), celticfrost (28-09-13)
ΤΑΧΑΜΟΥ ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???
Ετερον εκατερον ρε Κωστη, για την ηθικη αυτουργια ολου αυτου του συναφιου που ανεφερες, η συντριπτικη πλειοψηφια εδω μεσα εχουμε μιλησει. Απο εκει και περα για ο,τι κανουμε στην ζωη μας υπαρχει αντιδραση. Δηλαδη πας για να πεταξεις πετρα, το ξερεις οτι μπορει να φας και εσυ πετρα.
*****8.23*****
BrazHlias (28-09-13)
Μην το απλωσετε πολιτικα ομως.
*****8.23*****
το κατηγορητηριο το ορισε η δικαιοσυνη, ανεξαρτητη (υποτιθεται) εξουσια. αυτο λεει το συνταγμα και οχι πως θα αποφασιζει ο λαος ποιοι θα παραπεμπονται σε δικη και ποιοι οχι. οι ψηφοφοροι στην προκειμενη περιπτωση δεν εχουν καμια ευθυνη (εκτος να εχουν παρει μερος σε καποια εγκληματικη ενεργεια), σε περιπτωση που οι κατηγοριες τελικα αποδειχθουν αληθινες φυσικα, διοτι ειναι λεπτομερεια για τους αρδ, αλλα υπαρχει το τεκμηριο της αθωοτητας και υπαρχει για ολους.
για τη συλληψη των μελων των αλλων δυο κομματων μαζι σου, ομως δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να στοιχειοθετηθουν κατηγοριες σε βαρος τους για εγκληματικες ενεργειες. οπως λεει και το ρωμαικο δικαιο "δεν απαγορευεται τιποτα, αλλα αν σε πιασω να κανεις κατι παρανομο θα υποστεις τις συνεπειες".
απο 'κει και περα ολο αυτο το σουσουρο απο το πρωι ειναι υπερβολικο (δεν φταιει η δικαιοσυνη γι'αυτο αλλα οι δημοσιογραφοι). κατα τη γνωμη μου δεν εγινε κατι τρομερο, η εγκληματικοτητα "θεριζει" και η χ.α. ηταν απλα ενας εκφραστης της. η βια θα συνεχισει να υφισταται οσο δεν λυνονται τα προβληματα, απλα θα βρεθουν αλλου αποκουμπια. αν παντως οι κατηγοριες αποδειχθουν καλως τους συνέλαβαν κατα τη γνωμη μου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-09-13)
Ε, όχι κι η συντριπτική πλειοψηφία. Μόλις χθες έγινε θέμα κάτι ανάλογο με τη κλήση Μαρινάκη σε απολογία και πιάσαμε ξανά τη κολοκυθιά. "Φταίει ο Μαρινάκης, αλλά ο Τράκης φταίει περισσότερο. Ναι αλλά έτσι...αλλά ο άλλος αλλιώς..." και στο τέλος πάντα βγαίνει μάγκας ο Κηλαηδόνης με το γνωστό τραγούδι που σίγουρα δεν χρειάζεται να σου πω ποιο είναι.
DaRkSaGa79 (28-09-13)
Δηλαδή ρε συ Μένιο, μετά την σύλληψη Τσοχατζόπουλου το κόμμα της εξουσίας που ήταν τότε γιατί δεν παραπέμφθηκε με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης?
Εκτός εάν νομίζουμε ότι δεν γνώριζαν τότε οι συνάδελφοι του.
Εγώ θέλω να εξαφανιστούν όλοι αυτοί της ΧΑ γιατί μας ντροπιάζουν παγκοσμίως. Εδώ Καναδοί έρχονται και μου λένε ενημερωμένοι τα πάντα για την ΧΑ. Ρεζίλι μας κάνουν, ισχύει.
Από την άλλη όμως με κάνει έξαλλο η κατάσταση να λαμβάνονται αποφάσεις πάντα με δυο μέτρα και δυο σταθμά.
Και ειδικά όταν έχουν προηγηθεί δημοσκοπήσεις που δίνουν στην ΧΑ 15%!
Το ΚΚΕ που δεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα γιατί δεν παραπέμπεται με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης? Υπάρχει πιο μεγάλη αμφισβήτηση του νόμου από την άρνηση αποδοχής του Συντάγματος?
Δυστυχώς ντρέπομαι πραγματικά να λεω ότι αυτή η χώρα γέννησε την Δημοκρατία. Είμαστε το βασίλειο της διαφθοράς. Τέλος.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
dtakis80 (28-09-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-09-13), voskos_7 (29-09-13)
Απο εδω και στο εξης τα καθαρα πολιτικα ποστ θα σβηστουν. Σορρυ παιδια αλλα το λεω εκ των προτερων για να μην χαλασουμε τις καρδιες μας.
*****8.23*****
Εμ, αυτό είναι όλο το ζουμί φίλε μου.
Νόμισες ότι στα ξαφνικά τους πήρε ο πόνος για τη δημοκρατία που πλήττεται?
Η αιμορραγία ψηφοφόρων της νουδούλας προς τη χα ήταν το πρόβλημα. Κι ο κόμπος έφτασε στο χτένι με τη δημοσκόπηση που έδινε ΠΡΩΤΟ τον Κασιδιάρη ανάμεσα στους υποψήφιους για τον Δήμο Αθηναίων. Σιγά μην έκλαψε ο Σαμαράς για τον φουκαρά τον Φύσσα.
dimace (28-09-13), dtakis80 (28-09-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-09-13), Protassov (28-09-13), sk12072 (28-09-13), VALVERDES_7 (28-09-13), voskos_7 (29-09-13)
VALVERDES_7 (28-09-13)
Δεν τους ψήφισε ως δολοφόνους και ωστόσο, δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον που ψήφισε για πρώτη φορά κάτι "καινούργιο" στα μάτια του, την στιγμή που όλοι κάνανε ό,τι περνάει από το χέρι τους για να το βγάλουν στην επιφάνεια.
Ο λαός είναι κυρίαρχος, υπό την προϋπόθεση ότι έχει γνώση και πληροφόρηση: Αλλιώς, είναι αγόμενος και φερόμενος και η δημοκρατία, έχει πάει περίπατο - όπως καλή ώρα, έχει πάει και εγώ δεν ξέρω από πότε (μην τα φορτώνουμε όλα στη μεταπολίτευση, καθώς το σχολείο, έβγαζε από πιό παλιά ανάλογους μαθητές).
Πριν διαβάσω την άποψή σου, διατύπωσα την ίδια ερώτηση: Με τις δολοφονίες, φαίνεται να καθαρίσαμε από πλευράς φυσικής αυτουργίας, καθώς από πλευράς ηθικής αυτουργίας έχουμε 4.000+ αυτοκτονίες συμπολιτών, οι οποίες σαφώς οφείλονται σε κάποιες πράξεις ή παραλείψεις κρατικών οργάνων και σαν εγκλήματα παραμένουν ακόμα ορφανά.
Ο υπόλοιπος ποινικός κώδικας, προφανώς και θα απασχοληθεί από άλλες μεμονομένες περιπτώσεις πολιτών και όχι από πιθανά άλλα συνδικάτα εγκλήματος.
Το είχα πει και πιό παλιά, ότι αν εφαρμοζόταν ο νόμος εξ'αρχής, δεν θα χρειαζόταν να πάρει τώρα τέτοια έκταση το θέμα.
Εσύ, δεν διαβάζεις εφημερίδες; Δεν βλέπεις τηλεόραση; Αν ναι, τι κάνεις εδώ; Έπρεπε και εσύ, να είσαι στα μαχαιρώματα.
Σαφώς και υπάρχει ευθύνη εκδοτών και λοιπών εμπλεκομένων, αλλά, θέλαμε ελευθερία τύπου:
Ποιός φταίει, που με τόσα χρόνια στο δημοκρατικό πολίτευμα, δεν καταφέραμε να ορίσουμε ένα πλαίσιο αντικειμένου ύλης και διατύπωσης του λόγου;
Τεκμήριο αθωότητας: Έτσι δεν μας λέγανε να λέμε;
Σύμφωνα με το δόγμα Σταθόπουλου, είναι φερόμενη ως εγκληματική οργάνωση ακόμα...
(Και βγάλε άκρη εσύ...)
Και τέλος από εμένα εδώ, γιατί δεν πρόλαβα να διαβάσω και τα παραπάνω.
Η δική μου η γούνα παντως οπως λεει ο Γιάννης έχει καεί.
Υπάρχουν πλείστα όσα μέρη για να συζητηθεί η κάθε πολιτική (αντε να μην το πω).
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κώστα, γάμησέ το να ψοφήσει, γιατί και αυτοί, με αυτά θέλουν να ασχολούμαστε: Αυτό που μετράει, είναι ότι εμείς σηκωθήκαμε και φύγαμε σαν κόσμος από την απονομή. Το έχει κάνει κανένας μέχρι τώρα;;;
4μηνες μετά- να πάνε να γαμηθούν, δεν έγινε τίποτα και απλά, ψάχνουν πάτημα να κάνουμε παζάρι και συμψηφισμό με ό,τι θα κάνουν οι άλλοι.
Bookmarks