voskos_7 (28-09-13)
voskos_7 (28-09-13)
Eντάξει το πάμε για εμφύλιο σαν μαλάκες?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Το "σαν" τι το ήθελες?
*ιστοριουλα: Πριν από πολλά χρόνια στη Δρέσδη, βλέπω σε ένα καφέ μια ωραία, ασυνόδευτη κοπέλα (Γερμανίδα) και της προτείνω να πιεί καφέ μαζί μου. Δέχεται.
Στις συστάσεις της λέω πως είμαι Έλληνας. Και ακούω το απίστευτο σε πολύ καλά ελληνικά: Και συ μαλάκα?... (τό μόνο που ήξερε απο Ελληνικά και για τους Έλληνες...)
VALVERDES_7 (28-09-13)
Γράψατε κάτι για τον θάνατο της Πόλυ Πάνου.
Εξαιρετική ερμηνεύτρια και πραγματικά ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ γυναίκα, θα προσθέσω εγώ.
Τέτοιοι ΩΡΑΙΟΙ άνθρωποι δεν έχουν θέση στον ζοφό των ημερών μας. Καλά κάνουν και "φεύγουν", αφήνοντάς μας με αυτούς που μας αξίζουν...
sirkostas (28-09-13)
Εν τω μεταξύ πάμε για νέα περίπτωση Φιλόπουλου, αφού χαροπαλεύει ένας 23χρονος νεαρός από την Αρτα μετά από επεισόδια έξω από σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Μεσολόγγι. Και κάτι άλλοι λεβέντες οπαδοί δεν είχαν πρόβλημα να πλακωθούν έξω από τον....Αρειο Πάγο.
Αλλά εμείς απτόητοι. Πάντα θα λέμε "να τιμωρηθούν οι Αλλοι πρώτα και βλέπουμε"!
BrazHlias (28-09-13)
Μια και τώρα μού ήρθε στο μυαλό...
Ασχολείται κάποιος από σας με Personal Quality Trips?
(ανεξάρτητα διάρκειας, προορισμού και σκοπού)
Αν ναι, θα μπορούμε σε αυτό το θρεντ να ανταλλάσσουμε εμπειρίες και κυρίως εκείνες τις μικρές, φίνες λεπτομέρειες που μας αρέσουν.
(μην μου βάλετε κανά TUI στη συζήτηση και με στείλετε...)
πολυ θανατικο τελευταια, ας σταματησει επιτελους αυτο το πραγμα, δεν παει αλλο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καλή Λευτεριά μας αδέλφια
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Καλα να παθει ο φιλοπουλος και καλα να παθει κι αυτος εδω. Αμα το μυαλο σου παει μεχρι εκει, και πας γυρευοντας, θα τη πατησεις.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Το αντιγράφω αλλά μ' αρέσει πολύ, πάρα πολύ.
Οι αδαείς Χρυσαυγίτες θα έπρεπε ίσως να έχουν μελετήσει τον περίφημο ιστορικό Victor Davis Hanson, ο οποίος το 2001 συντάραξε τα νερά της παγκόσμιας ιστοριογραφίας, με το βιβλίο του «Σφαγή και πολιτισμός». ΣΆ αυτό το πόνημα, ο Hanson διατυπώνει τη θεωρία ότι το δημοκρατικό σύστημα διακυβέρνησης που θεμελιώθηκε στην αρχαία Ελλάδα και απλώθηκε σΆ όλη την υφήλιο, είναι το πιο αμείλικτο σύστημα της παγκόσμιας ιστορίας, όταν τελικά αποφασίσει ή υποχρεωθεί να μπει σε πόλεμο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Και με ολα αυτα που γινονται τις τελευταιες μερες σαν βλακας πολιτης αναρωτιεμαι Ευαγγελατος-Χατζηνικολαου-Τρεμη-Πρετεντερης-Εισαγγελεις-Σαμαρας-Δενδιας-Βενιζελος-Τσιπρας-Κουτσουμπας-Πορτοσαλτε και πολλοι αλλοι λειτουργουν ενωμενα για το καλο της χωρας και των πολιτων?
sirkostas (28-09-13)
Ξερεις κατι Μενιο? για τους γονεις του και τους δικους του ανθρωπους στεναχωριεμαι μονο!
Μπορει να ακουγεται σκληρο αλλα ολοι αυτοι πανε γυρευοντας. Αφου κανεις μαλακιες λοιπον και συμμετεχεις σε επεισοδια και "πεσιματα", και καμαρωνεις κιολας μετα γι αυτο, καλα να παθεις. Ελεγα οτι αν εχουμε νεκρο ισως βαλουν μυαλο. Τελικα πεθανε ο φιλοπουλος, πεθανε το αλλο το παλικαρι στη Λουτσα, μαχαιρωσανε τον 15χρονο προχτες.. Ε λοιπον αφου δε παραδειγματιζονται ας σκοτωθουν ολοι μεταξυ τους, μπας ηρεμησουμε κεμεις.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
η μαργαριτα εχει ενα ποιντ. δεν θα πω καλα να παθει, για κανεναν, θα πω ομως πως τριβοταν στη γλιτσα του τσοπανη...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-09-13)
¶κουσα για τσοπάνη και να 'μαι: Όταν σου συμβαίνει κάτι ενώ επιτίθεσαι, είσαι πανάξιος της μοίρας σου.
Και οι οικογένειες, πληρώνουν το κόστος των επιλογών τους. Αφού άφησες το παιδί σου στα χέρια τους, μη σου φαίνεται παράξενο ή άδικο: Προφανώς προσπάθησες και εσύ για να συμβεί κάτι τέτοιο.
Σίγουρα, δεν συμβαίνει σε όλους, αλλά συμβόλαιο με την τύχη, δεν κάνει κανείς.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-09-13)
Ενας 23χρονος ανθρωπος δεν ειναι πια παιδι, συνειδητα πηγε για να ξοδεψει την ζωη του για το τιποτα. Ειναι λυπηρο το ποσο εχουμε εξοικειωθει με την βια, τραγικο ειναι οταν γονιος θαβει το παιδι του. Οσες αμελειες και αν εχει στην διαπαιδαγωγηση του παιδιου του δεν παυει να ειναι τραγικη φιγουρα.
*****8.23*****
BrazHlias (28-09-13), dtakis80 (28-09-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-09-13), voskos_7 (28-09-13)
Φαινεται πως τον εφαγα τον ανθρωπο ετσι οπως το γραφω, ζωντανος ειναι ακομη και μακαρι να μεινει. Καταλαβατε τελωσπαντων ποιο ειναι το νοημα.
*****8.23*****
Bookmarks