sadi (08-08-13)
Ειναι μακρυα για τους περισσοτερους απο εσας βεβαια απλα το αναφερω. Υπαρχει bazaar βιβλιων στα Σπατα σε πολυ μεγαλο χωρο. Οι τιμες απο 1-5 ευρω (λεει). Ενταξει υπαρχουν και πιο ακριβα αλλα παραμενουν εξαιρετικες οι τιμες και τα βιβλια πολλα και καλα.
*****8.23*****
sadi (08-08-13)
Αγορασα τα εξης βιβλια προχτες, ελπιζω να βγουν καλα.. βαζω μεσα μονο τα θριλερ - τρομου και οχι αλλα.
Hellraiser / Το καταραμενο παιχνιδι - Clive Barker
Δοκτωρ Φαουστους - Christopher Marlowe
To μωρο της Ροζμαρι - Ira Levin
Hellraiser... γαμεί και δέρνει! Πάρτο καλύτερα σε βιντεοκασέτα...Πέρα από την πλάκα, ωραίο είναι.
There is a Dude in town
Το cujo δεν μπορω να το βρω, το ξερω σα βιβλιο (νομιζω ηταν και σε ταινια?) , αλλα μου γραφει εξαντλημενο.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εξαντλημένο ε; Κρίμας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
αφηστε το να ξεκουραστει λιγο και μετα παλι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
sadi (08-08-13)
Είδες τί κάνει το πολύ κοκό; Σε εξαντλεί...
There is a Dude in town
Τύπε συνονόματε (εσύ τελικά πρέπει να είσαι αυτός που συγκινεί τον τύπο με τον τζόκερ στο χέρι, εγώ έχω μια τάση να απωθώ τους τζόκερ άλλωστε...) εγώ δεν ήρθα να σας φάω τη δουλειά, ήρθα να την μαστεροποιήσω, να την πάω σε άλλα επίπεδα ανωμαλίας. Δεν είναι πλέον δουλειά, είναι τέχνη.
![]()
There is a Dude in town
Καλά ρε παλικάρια: Δεν διαβάζουν Κόλκα οι δικοί του και ασχολείστε εσείς;;; Μέσα στο άρθρο έχει τουλάχιστον δύο λόγους για να τον πάρει κανείς στο μεζέ και σχολιάζουμε για το τι διάμετρο εξάτμιση έχει... Δείτε λίγο το ΥΓ στο άρθρο...
Δημήτρη: Με παοκτζή δημοσιογράφο που τον έχει γειώσει ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν αξίζει να συγγράψεις ούτε παρωδία.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εμένα πιάσε μου ένα δοχείο τσιτσίραβλα γιατί άτονο το "χυλοπιτες" με φοβίζει...![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (08-08-13)
Αχαχχα! Ο καθενας το ερμηνευει οπως θελει! ;)
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
voskos_7 (08-08-13)
Faithful (08-08-13)
Bookmarks