Μετα την διαγραφη των αρθρων μου, πρεπει να λαβω τις αποφασεις μου. Σιγουρα οχι εν θερμω, οποτε αυριο θα σας τις ανακοινωσω.
Καλο σας βραδυ.
Adios Lakerde ala Past.
Γιαννη μπορεις να μου πεις τι διαγραφτηκε γιατι εχω αρχισει να τα παιρνω κι εγω και εγω παιρνω ΠΑΝΤΑ εν θερμω αποφασεις;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Γιάννη τα ποστς τα διέγραψα εγώ γιατί ήταν off topic και θα 'αρχιζε καυγάς (που είχε ήδη αρχίσει δηλαδή).
Τώρα τις αποφάσεις σου μπορούμε να τις συζητήσουμε και "κατ'ιδίαν".
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Αστο Ελευθερια τα διαβασα εγώ. Ρε σεις εισαστε σοβαροι; ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ;
Εγω θα σας πω ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ. Ξαναδιαβαστε οσα γραψατε, σκεφτειτε τα έστω, και αμα ειχατε μισο δραμι δικιο που την λετε στην Ελευθερια ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΡΕ.
Ελεος.
για μενα εχει ληξει το θεμα εδω...Συνεχιζω χωρις να ασχολουμαι μαζι του...Ελπιζω να κανει το ιδιο..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ρε ηρεμια!!!!!!!
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Λιακο δεν θελω απαντησεις ουτε τιποτα. Θελω να κατσετε ΝΑ Σ Κ Ε Φ Τ Ε Ι Τ Ε. Και αν μπορεσει να μου εξηγησει καποιος ΓΙΑΤΙ ξεκινησε αυτος ο καυγας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ εγω θα τον παραδεχτω ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Δημοσια. Αλλιως καθηστε μονοι σας και σκεφτειτε να δειτε τι παπαριά κανατε.
consigliere (10-11-08), mpak (10-11-08)
Πολλες φορες λειπει και η απλη λογική.
Λειπει και αλατι απο το φαγητο,λειπει σεντερ μπακ απο τον Ολυμπιακο....
Αλλα αμα λειπει κατι αλλο γαμησε τα...
Yulin (10-11-08)
ελα ρε γιαννη ελπιζω να μην κανεις καμμια βλακεια και φυγεις.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το θεμα τελειωνει εδω.
Ο καθενας ας αποφασισει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ αλλα ΑΠΑΙΤΩ απο ανθρωπους που γνωριζω οτι εχουν ΄μυαλό στον εγκεφαλο τους να κατσουν να σκεφτουν ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ πριν γραψουν οτι γραψουν.
Επαψε να ειναι αστειο, να εχει πλακα, ή να εχει ενδιαφερον πια.
Επίθεση στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού "Extra 3", στο Περιστέρι, έγινε κατά την διάρκεια της εκπομπής των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, που φιλοξενεί το συγκεκριμένο κανάλι, το βράδυ της Δευτέρας.Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε μάλιστα σε 15 προσαγωγές, η επίθεση πραγματοποιήθηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού στον απόηχο του μεγάλου ντέρμπι των αιωνίων στο ΟΑΚΑ.
Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ έξω από το σταθμό και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα δύο εξ αυτών να τυλιχτούν στις φλόγες. Πρόκειται για οχήματα, τα οποία άνηκαν σε εργαζόμενους του σταθμού.
και μετα τρεχατε λαγοι ε....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γνωστο και αναμενομενο. Δεν περιμενω τιποτα διαφορετικο απο καφρους ανεξαρτητως χρωματος.
Δεν μετανιωνω ουτε για ενα κομμα απο τα χθεσινα μου αρθρα.
Δεν προσεβαλα κανενα χρηστη, απλα απαντησα στα ψεματα που χρησιμοποιησε ο δικηγορος για να καλυψει το κωλο του.
Ακομη και αν αυτα που ελεγα ηταν οφ-τοπικ, θα μπορουσαν να μεταφερθουνε εδω, και οχι να διαγραφουνε. Αυτη ειναι η γνωμη μου, δεν σημαινει οτι αυτο ειναι το σωστο, το σωστο αλλωστε ειναι κατι υποκειμενικο οταν μιλαμε για ανθρωπινη κριση.
Δεν εχω κανενα προβλημα με την Ελευθερια.
Δεν ετρεξα, ουτε θα τρεξω ποτε στη μαμα μου να με προστατευσει απο τα κακα παιδια.
Adios Lakerde ala Past.
Ευχαριστω ολους σας για την παρεα.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
iek (11-11-08)
Οι τσακωμοί και τα νεύρα είναι μέσα στη ζωή.
Το θέμα είναι ότι αυτοί για τους οποίους στεναχωριόμαστε, την Κυριακή κάνανε ένα υγιεινό περίπατο.
ΌΛΟΙ.
Και οι παίχτες που έδειχναν τόσο λίγοι, και ο Βαλ που δεν τους έκανε να αποδώσουν τα μέγιστα, και ο πρόεδρος που έκανε διακοπές στην Αμερική και οι γιατροί και όλοι. Στα παπάρια τους και ο iek και ο g1ovanni και ο red$mile. Ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που ονειρευόμαστε.
Εμείς πονάμε την ομάδα μας και καμιά φορά πονάμε και ο ένας τον άλλο.
Εμείς τρέχουμε να τους δούμε ακόμα και στην προπόνηση.
Εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός.
Όλοι οι άλλοι είναι σε αυτή την οικογένεια γιατί εδώ τους έριξε η μοίρα.
Εμείς όμως...
Εμείς διαλέξαμε τη μοίρα του να είσαι Ολυμπιακός.
Προς το παρόν ακούω δηλώσεις πιο συχνά απ' ότι βλέπω μπάλα.
Πιστεύω και εύχομαι να λυθεί η παρεξήγηση το συντομότερο. Δυστυχώς δεν το αξίζουν να τσακωνόμαστε γι αυτούς...
Έχω μια πρόταση: ας στείλουμε τον Βαλβέρδε στην Brsitol City (ή τους Rovers, κανένα θέμα)!
Να χορτάσει κι ο Ηλίας μεγάλο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα και να ησυχάσουμε και όλοι εμείς!!!
Άντε, όλα καλά.
... there's no such thing as "too much"...
Bookmarks