pirateeeeeee (07-02-15)
O νέος μας φίλος![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
pirateeeeeee (07-02-15)
VALVERDES_7 (07-02-15)
kwtsios (07-02-15)
pirateeeeeee (07-02-15)
Να μείνει η Τρόικα, να μας κάνει έλεγχο κι η Γερμανία σε όλα, να μην αλλάξει τίποτα, να πάει πιο κάτω ο βασικός μισθός μιας και τα 5 κατοστάρικα είναι υπερβολικά για τους τεμπέληδες Έλληνες και μετά να γίνουμε περισσότεροι οι μετανάστες του φόρουμ, μιας και θα είναι όλα ρόδινα στην Ελλάδα.
celticfrost (07-02-15), nikos7 (10-02-15), pirateeeeeee (07-02-15), VALVERDES_7 (07-02-15)
celticfrost (07-02-15)
kwtsios (07-02-15)
Πραγματικά σε λίγο θα γίνουμε το φόρουμ των Ελλήνων μεταναστώνΑπό αυτά που βλέπω σήμερα πάντως μάλλον θα καταλήξουμε σε εθνική κωλοτούμπα. Ο Ελληνας τελικά θα αποδεχτεί στο τέλος το μισοδαγκωμένο καρβέλι ψωμί που του προσφέρει ο Γερμανός για να ζήσει. Κάτι σαν το φαι που τρώγαμε επί Τουρκοκρατίας γι αυτό ξυπνήσαμε μετά απο 400 χρόνια σκλαβιάς. Ηδη από σήμερα η κυβέρνηση αρχίζει να κωλοτουμπιάζει δυστυχώς.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
pirateeeeeee (07-02-15)
Κοίτα Θοδωρή μου...
Η ίδια η πατρίδα μας αρνήθηκε το δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά, με το να μην μπορούμε να ψηφίσουμε. Γιατί οι συμπατριώτες μας (ο Μένιος και άλλοι φίλοι μας) να μας το αναγνωρίσουν, έστω και λεκτικά; Εμένα καθόλου δεν με πειράζει, να σου πω την αλήθεια. Θα μάθεις κι εσύ να μη σε νοιάζει (με τον καιρό). Κοίτα να φτιάξεις τη ζωή σου εδώ που ήρθες και να αισθάνεσαι τυχερός που δεν βιώνεις πλέον από πρώτο χέρι την ελληνική πραγματικότητα. Πολλά φιλιά!
pf7 (07-02-15)
Αυτός που φεύγει για τα ξένα αυξάνει την δύναμη του Σαμαρά+Βενιζέλου+Θεοδωράκη+Βαρόνων+Διαφθορά και επιπλέον μειώνει και τον ρυθμό ανάπτυξης της ανεργίας...
Ολον μέσα...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Δημήτρη δε σου αρνήθηκε κανένας να πεις τη γνώμη σου. Απλά εγώ θεωρώ "άκομψο" -στην καλύτερη-, να μου λες οτι θα ήθελα έναν Υπουργό Οικονομικών σαν τον Σόιμπλε και μια πρωθυπουργό σαν την Μέρκελ. Που ξέρεις εσύ τι είναι ο Βαρουφάκης κι ο Τσίπρας; Όσο ξέρω εγώ, άλλο τόσο ξέρεις κι εσύ, το πόσο θέλουν να βοηθήσουν τη χώρα. Όταν ζούμε στην Ελλάδα μέσα στα σκατά που μας έβαλαν ο Σαμαράς, ο ΓΑΠ και τα διάφορα παχύδερμα της βουλής, που κάνανε συμφωνίες θανάτου με τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε, πως εσύ θες να "αποδεχτώ" εγώ ένα τέτοιο σχόλιο;
Πως να το δεχτώ όταν χρειάζεται να δουλεύω τα καλοκαίρια απ' τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ σε 2 δουλειές, για να πάρω 65 ευρώ μεροκάματο, για να μπορέσω να έχω φαί να φάω το χειμώνα στη ΝΕΚΡΗ πόλη που ζω που το χειμώνα δεν υπάρχει δουλειά ούτε για δείγμα, έχοντας μια μάνα καθαρίστρια που παίρνει μια σύνταξη 300 ευρώ απ' τον πατέρα μου που δε ζει; Και υπάρχουν στη χώρα αυτή εκατοντάδες χιλιάδες παραδείγματα σε χειρότερη κατάσταση απ' το δικό μου, που δεν έχουν καν να φάνε και που ψάχνουν στα σκουπίδια, που αυτοκτονούν, που χρωστάνε ακόμα και στο γείτονα κι άλλα παραδείγματα προφανώς, απο πολλά μέλη του φορουμ που μπορεί να είναι σε χειρότερη κατάσταση.
Μας έχουν κάνει φίλε να δουλεύουμε σαν τα σκυλιά, τόσες ώρες, με μισθούς ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ, να είμαστε συνεχώς μεσ' τα μούτρα και τα νεύρα -πόσο μάλλον οι μεγαλύτερης ηλικίας- και να μην έχουμε καν όνειρα γιατί δουλεύουμε για να φάμε. Και δε φτάνει αυτό, στο εξωτερικό και κυρίως στη Γερμανία, ο Έλληνας θεωρείται τεμπέλης. Εγώ τον Έλληνα τον θεωρώ μαλάκα και θύμα και καθόλου τεμπέλη. Βασίζονται όλοι εκεί έξω, σε ένα πολύ μικρό ποσοστό ανθρώπων που θέλουν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι και να πληρώνονται 1500 ευρώ το μήνα, δουλεύοντας 6ωρα εκ των οποίων οι 5 ώρες θα είναι μαλακίες στο facebook και πασιέτζες. Ε δεν είναι όλος ο κόσμος εδώ έτσι..
celticfrost (08-02-15), dimace (08-02-15), estai (07-02-15), Faithful (07-02-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-02-15), kwtsios (07-02-15), nikolios (08-02-15), nikos7 (10-02-15), pirateeeeeee (07-02-15), Red&White-Nick-7 (07-02-15), sabar77 (08-02-15), sk12072 (08-02-15)
Ειλικρινά Στάθη αυτό το δράμα που περιγράφεις το ζούνε και πολλά δικά μου άτομα δεν τους έχει απομείνει τίποτε εκτός απ την ελπίδα.
Με μια μεγάλη διαφορά όμως το ζούνε εδώ και καμιά 15αρια χρόνια, πολύ πριν την κρίση...
Απλά τώρα έχει γίνει ακόμα χειρότερο γιατί οι δουλειές δεεεν...
Έχεις τον απόλυτο σεβασμό μου αδερφέ.
Bookmarks