Σελίδα 966 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 4665666667668669169269369469569629639649659669679689699709769869961006101610661166126613661466 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 19.301 έως 19.320 από 39239

Θέμα: Off Topic

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.311 φορές σε 18.956 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Άνετη και δεν τρέχει και τίποτα...

Αυτό, είναι Κινέζικο ατύχημα...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Και μένα καλά μου φαίνεται πως άρχισαν, με επιφύλαξη τις κρατικοποιήσεις, για τις οποιες δυστυχώς δεν μπορώ να πω κάτι, γιατι οικονομικά είμαι σκράπας. Μόνο για τρένα κάτι, γιατί έχω ιδία πείρα: Αν είναι να παρεμείνουν τόσο μπουρδέλα να αποκρατικοποιηθούν. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Συρμοί και δίκτυο βρίσκονται σε μεσαιωνική κατάσταση και αυτό είναι ντροπή για την χώρα.

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Γενικευμένες εντολές πωλήσεων κατακρημνίζουν σήμερα Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αθηνών, με απώλειες κοντά στο 7% (στις 12.57) για το Γενικό Δείκτη Τιμών που βρίσκεται στις 730 μονάδες.
    Πάνω από 15% οι απώλειες για τις τράπεζες, καθώς αποχωρούν ξένοι θεσμικοί επενδύτες οι οποίοι εκτιμούν ότι θα υπάρξει σύγκρουση μεταξύ νέας ελληνικής κυβέρνησης και τρόικας, μετά και τις δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών. Στα 67,83 εκατ. ευρώ ο τζίρος.
    Δραματική επιδείνωση καταγράφουν και οι αποδόσεις των ομόλογων, με το τριετές να εκτοξεύεται πάνω από 16%, και το δεκαετές να ξεπερνάει το 10%.
    Σημειώνεται ότι αναλυτές "βλέπουν" τον ΓΔΤ ακόμη και στις 500 μονάδες.

...για τους επενδυτές δεν ξέρω τι θα γίνει και πόσο σοβαρό είναι που την κάνουν, αλλά με τα ανωτέρα επιτόκια μόνο τρελός δανείζεται και αν το κάνει σύντομα θα βρεθεί στον δρόμο.

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.161
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

παγωμα των ιδιωτικοποιήσεων εξαγγέλθηκαν
    οι ύαινες φεύγουν και παρασύρουν ψυχολογικά και άλλους. Λογικό...
    φεύγει ο Μπαρτζώκας και περιμένεις/εύχεσαι να έρθει ο Σφαιρόπουλος...
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.161
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά μεταναστών, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, εξήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί να αποδώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, τη λεγόμενη δεύτερη γενιά μεταναστών», δήλωσε μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο». Τόνισε επίσης ότι πρέπει να γίνει αποκατάσταση όλων αυτών των παιδιών που δεν γνώρισαν άλλη πατρίδα, «ακόμη και αυτών που δεν γεννήθηκαν, αλλά ήρθαν πολύ μικρά στην Ελλάδα, μεγάλωσαν εδώ. Πήγαν και τελείωσαν το σχολείο τους, εδώ».
    Αν γίνει αυτό βλέπω στις επόμενες τον Μιχαλολιάκο πρωθυπουργό στην καλύτερη...
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

7. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pirateeeeeee για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-01-15), kwtsios (29-01-15)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Ξαφνικά θα μεγαλώσουμε ως Εθνος...
    There is a Dude in town

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Στο θέμα της υπηκοότητας των τέκνων, είμαι σαφέστατα υπέρ των "ορφανών" από εθνικότητα: Είναι μέγιστη μαλακία να τους αρνούμαστε κάτι τέτοιο και δεν χρειάζεται και πολλή ανάλυση.

Εκπλήσσομαι με την ψυχραιμία ορισμένων Μητροπολιτών, πάντως, στο θέμα της ορκωμοσίας: Υπάρχει ελπίδα, για κοινή λογική και σε τέτοιους θεσμούς, τελικά.

11. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

calavero (29-01-15), dimace (28-01-15), kwtsios (29-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο θέμα της υπηκοότητας των τέκνων, είμαι σαφέστατα υπέρ των "ορφανών" από εθνικότητα: Είναι μέγιστη μαλακία να τους αρνούμαστε κάτι τέτοιο και δεν χρειάζεται και πολλή ανάλυση.

Εκπλήσσομαι με την ψυχραιμία ορισμένων Μητροπολιτών, πάντως, στο θέμα της ορκωμοσίας: Υπάρχει ελπίδα, για κοινή λογική και σε τέτοιους θεσμούς, τελικά.
    Βοσκέ θα πεις πως είμαστε παντρεμένοι (και ας με έχεις αστεφάνωτο) για να πάρω την ελληνική υπηκότητα και να κάνουμε σπιτικό στην Ελλάδα;

*σιγά μην κάτσουν οι παπάδες (με ελάχιστες εξαιρέσεις) να ασχοληθούν με το πώς ορκίστηκε το αγόρι Τσίπρας και οι συν αυτώ...

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (28-01-15)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Δεν έχει την παραμικρή σημασία για το αν είναι πολλοί, ή λίγοι αυτοί που θα ασχολούνταν με αυτό: Ευτυχώς, βγήκαν πρώτοι και μίλησαν αυτοί που έπρεπε και όχι κανένας μουτζαχεντίν, για να τσιγκλήσει τα πρωτοπαλήκαρα του ποίμνιου, εις βάρος των άθεων οργάνων του σατανά.

Αν δεν καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, όμως, μην περιμένεις να σου το γράψω κιόλας, το σπιτικό...

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (28-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχει την παραμικρή σημασία για το αν είναι πολλοί, ή λίγοι αυτοί που θα ασχολούνταν με αυτό: Ευτυχώς, βγήκαν πρώτοι και μίλησαν αυτοί που έπρεπε και όχι κανένας μουτζαχεντίν, για να τσιγκλήσει τα πρωτοπαλήκαρα του ποίμνιου, εις βάρος των άθεων οργάνων του σατανά.

Αν δεν καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, όμως, μην περιμένεις να σου το γράψω κιόλας, το σπιτικό...
    Το ράντσο θέλω να μου γράψεις και έναν μικρό ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη. Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις...

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (28-01-15)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Όταν πεθάνω, - δηλαδή όχι και πολύ αργά - θα είναι όλο δικό σου, από εμένα, για να με θυμάσαι...
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Αλλά δεν ήξερα ότι είχες σκοπό να μείνεις στον Ευαγγελισμό - καλά που μου το είπες...

Όσο για τον ξύστη, όλο και κάποιον θα βρω, να σου αφήσω και θα είναι από όποια γειτονιά, οποιασδήποτε πόλης θες - αν και πίστευα ότι έχεις βάλει στο μάτι το Σαν Φραντζίσκο, αλλά δεν τρέχει μία - θα τάξω κάτι και στον Σταύρο...

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (28-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

θα τάξω κάτι και στον Σταύρο...

Βλέπω πως δεν θέλεις να ψηφίσεις ξανά... Γιατί οι νεκροί δεν ψηφίζουν ΚΤΗΝΟΣ, ΚΑΘΑΡΜΑ, ΑΛΗΤΗ, κλπ...

*μου φαίνεται πως έρχεται ο Νέτος. Κάτι πήρε το αυτί μου. Για να δούμε...

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (28-01-15)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα τάξω κάτι και στον Σταύρο...

Βλέπω πως δεν θέλεις να ψηφίσεις ξανά... Γιατί οι νεκροί δεν ψηφίζουν ΚΤΗΝΟΣ, ΚΑΘΑΡΜΑ, ΑΛΗΤΗ, κλπ...

*μου φαίνεται πως έρχεται ο Νέτος. Κάτι πήρε το αυτί μου. Για να δούμε...
    Ε, θα έπρεπε: Ξεκολώνεται για το κλουμπ...

Εφορευτική, όμως, θέλω να ξαναπάω.

Ο Τεο, γράφει για άλλον, εκτός και αν ενοάνε καραμπόλα...

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (29-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Ο Μάρτιν Σούλτς, είναι εξόχως ευρωπαιστής και φίλος της Ελλάδος. (γι αυτό τον ψήφισα, όπως και πολλοί ομογενείς της Γερμανίας) Συνιστώ η στάση του να αποτελέσει βαρόμετρο για την εξωτερική πολιτική της νέας κυβέρνησης, ειδικα όσο αφορά την χάραξη κόκκινων γραμμών. Κοινώς: Αν καταφέρουμε να εξοργίσουμε τον Σουλτς, φανταστείτε τι έχει να γίνει με τους υπόλοιπους ηγέτες της ΕΕ...

*επαναλαμβάνω πως συμφωνώ με τις πρώτες κινήσεις εξωτερική πολιτικής της κυβέρνησης. Αλλά το τι κάνω εγώ είναι ασήμαντο και αλλού θα κριθεί η μοίρα του έθνους. Και μην ξεχνάτε: Ύπουλο πράγμα η πολιτική. Βλέπεις ησυχία, καλυμμένη δυσαρέσκεια, επίπλαστη ευγένεια και τσουπ, ΞΑΦΝΙΚΑ, σου μπαίνει το αγγούρι στον κώλο...

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pirateeeeeee (29-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Απίστευτο περιστατικό με εννιάχρονο μαθητή συνέβη στο χωριό Πλαγιά του Πλωμαρίου.

Το εννιάχρονο παιδί έπαιζε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στο σχολείο του με άλλους μαθητές μπάσκετ.

Κάποια στιγμή τα παιδιά θέλησαν να κάνουν ένα αστείο με τον συμμαθητή τους κι έτσι τον σήκωσαν με τα χέρια για να καρφώσει στο στεφάνι της μπασκέτας τη μπάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά τον άφησαν να αιωρείται από το στεφάνι της μπασκέτας και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του εννιάχρονου μαθητή να τον κατεβάσουν, τον άφησαν εκεί με αποτέλεσμα όταν οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν να αφήσει το στεφάνι και να σωριαστεί στο τσιμεντένιο παρκέ του γηπέδου.

Ο μικρός μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κάταγμα στο αριστερό του χέρι.

Για το άτυχο συμβάν γίνεται ήδη έρευνα για να εξεταστεί το αν προκύπτουν ευθύνες στους δασκάλους του σχολείου αφού έπρεπε να είχαν την εποπτεία του χώρου.

Ο εννιάχρονος είναι μέλος φτωχής οικογένειας βιοπαλαιστών οι οποίοι ζουν με μία σύνταξη 700 ευρώ.

Δεν ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια (είναι πολύ πιθανό από τα χρόνια και την απόσταση) αλλά αυτό το πράμα το έχω υποστεί τουλάχιστον 2 φορές ως πιτσιρικάς (και το έχω κάνει και σε άλλους) χωρίς να γίνει είδηση στις εφημερίδες ή κάποιος να ζητήσει ευθύνη απο γονείς. Δεν καταλαβαίνω πού βρίσκεται το ιδιαίτερο, το ξεχωριστό και φυσικά το τιμωρητέο σε αυτήν την περίπτωση. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, ευχαρίστως θα ακούσω τη γνώμη του. (εκτός κι αν αναφέρεται για να καταδειχθεί η φτώχια της οικογένειας του μικρού (700 ευρώ), πράγμα που επίσης είναι απαράδεκτο)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Τύπε, θας την επίσημη άποψη ή τη δική μου; Ασε, έβαλα ποτήρι και σου λέω και τις δύο.
    Η επίσημη άποψη είναι ότι πρέπει να ελεγχθούν και να τιμωρηθούν οι κακοί δάσκαλοι που κάποιος εξ αυτών έπρεπε να εφημερεύει και να βρίσκεται στο προαύλιο. Κι επειδή πήρε έκταση το θέμα, όλοι θα βγάλουν το αγγούρι από τον κώλο τους και θα το χώσουν βαθειά στο πατούρι του κακού δασκάλου. Βέβαια, με Σύριζα, το πολύ πολύ να του κλάσουν και μια μάντρα αρχίδια, αλλά έτσι είναι ως εδώ.
    Πάμε στη δική μου άποψη. Δύο σκέλη για να ανοίγουν και να ορμάμε στο ζουμί...
    Το πρώτο έχει να κάνει με τους γονείς που πριν προλάβει να στεγνώσει ο γύψος, προσέλαβαν δικηγόρους, πήραν τα κανάλια... όλα αυτά γιατί το παιδί τους έπεσε κι έσπασε το χέρι. Μήπως όμως έχουμε μυριστεί τσιτσί; Μήπως ζητάμε λιλέτο αλλιώς στα κανάλια;
    Το δεύτερο σκέλος, το πιο αποτριχωμένο, έχει να κάνει με τα ίδια τα παιδιά. Τα παιδιά είναι παιδιά, θα τρέξουν, θα χτυπήσουν, θα πονέσουν, έτσι κάναμε έστι έκαναν πριν από μας. Το ξύλο που έχω φάει κι έχω ρίξει αν το έκανα τετραγωνικά μέτρα, θα κάλυπτε την Ελλάδα. Πολύ ξύλο λέμε. Μέχρι και χαρακιές, πέτρες στο κεφάλι. Δεν άκουσα κάποιος γονέας από τα παιδιά που ξυλοφόρτωνα να έρθει να μου πει τί και πως. Τώρα πόσο νούλες και φευγάτοι έχουν γίνει οι γονείς, είναι απορίας άξιο.
    Βέβαια, ως μη γονέας δε δικαιούμαι να μιλάω και τόσο, αλλά αυτό που βλέπω στα μικρά είναι μια μεγάλη μαλθακότητα.
    Θα συνέχιζα αλλά διψάω...
    There is a Dude in town

28. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (29-01-15), dimace (29-01-15), kwtsios (31-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τύπε, θας την επίσημη άποψη ή τη δική μου; Ασε, έβαλα ποτήρι και σου λέω και τις δύο.
    Η επίσημη άποψη είναι ότι πρέπει να ελεγχθούν και να τιμωρηθούν οι κακοί δάσκαλοι που κάποιος εξ αυτών έπρεπε να εφημερεύει και να βρίσκεται στο προαύλιο. Κι επειδή πήρε έκταση το θέμα, όλοι θα βγάλουν το αγγούρι από τον κώλο τους και θα το χώσουν βαθειά στο πατούρι του κακού δασκάλου. Βέβαια, με Σύριζα, το πολύ πολύ να του κλάσουν και μια μάντρα αρχίδια, αλλά έτσι είναι ως εδώ.
    Το πρώτο έχει να κάνει με τους γονείς που πριν προλάβει να στεγνώσει ο γύψος, προσέλαβαν δικηγόρους, πήραν τα κανάλια... όλα αυτά γιατί το παιδί τους έπεσε κι έσπασε το χέρι. Μήπως όμως έχουμε μυριστεί τσιτσί; Μήπως ζητάμε λιλέτο αλλιώς στα κανάλια;
    Το δεύτερο σκέλος, το πιο αποτριχωμένο, έχει να κάνει με τα ίδια τα παιδιά. Τα παιδιά είναι παιδιά, θα τρέξουν, θα χτυπήσουν, θα πονέσουν, έτσι κάναμε έστι έκαναν πριν από μας. Το ξύλο που έχω φάει κι έχω ρίξει αν το έκανα τετραγωνικά μέτρα, θα κάλυπτε την Ελλάδα. Πολύ ξύλο λέμε. Μέχρι και χαρακιές, πέτρες στο κεφάλι. Δεν άκουσα κάποιος γονέας από τα παιδιά που ξυλοφόρτωνα να έρθει να μου πει τί και πως. Τώρα πόσο νούλες και φευγάτοι έχουν γίνει οι γονείς, είναι απορίας άξιο.
    Βέβαια, ως μη γονέας δε δικαιούμαι να μιλάω και τόσο, αλλά αυτό που βλέπω στα μικρά είναι μια μεγάλη μαλθακότητα.
    Αν διψάς για πιοτήδι, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Αν διψάς για έρωτα είσαι στο σωστό μέρος: Το ΚΛΟΥΠ!

(συμφωνώ πως το θέμα είναι υποβολιμαίο και ύποπτο, για να μην πω ανήθικο...)

30. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

The Dude (29-01-15)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    σχεδον συμφωνω, αν και ουτε εχω φαει, ουτε εχω ριξει ξυλο. Αν και μερικες φορες θα επρεπε.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

32. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

The Dude (29-01-15)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Να φας τύπε τρολ; Η να ρίξεις;
    There is a Dude in town

Σελίδα 966 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 4665666667668669169269369469569629639649659669679689699709769869961006101610661166126613661466 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές