Έχουμε κυβέρνηση κυρίες και κύριοι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ελάτε παιδιά, καλά το πήγαμε μέχρι εδώ το κομμάτι "πολιτική κουβέντα". Μην το γαμήσουμε τώρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (26-01-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-01-15), kwtsios (26-01-15)
Ειρωνεία δε χρησιμοποιώ ποτέ. Η ερώτηση ήταν πραγματική. Φίλους δεν έχω. Το αν θα συζητήσεις ή όχι μαζί μου με αφήνει παγερά αδιάφορο. Οταν όμως εκθέτεις γνώμη δημόσια, να αντέχεις και την κριτική της. Ετσι γίνεται στα φόρα. Και μην θεωρείς πράγματα που γράφονται περισσότερο επιθετικά απ' ότι είναι.
There is a Dude in town
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-01-15)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-01-15)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-01-15), pirateeeeeee (26-01-15), Red&White-Nick-7 (26-01-15), The Dude (26-01-15)
Οσο προσεκτικός κι αν είναι κάποιος, ο άλλος πάντα αν θέλει να τριφτεί στη γκλίτσα, θα τριφτεί. Το οποιοδήποτε σχόλιο επιλέγεις εσύ να το δεις από ποιά οπτική σου κάθεται καλύτερα...
Μιλάω για μένα. Πάντα βλέπω όλα τα σχόλια καλοπροαίρετα. Ακόμα και σχόλια που θα μπορούσαν να με είχαν ενοχλήσει.
Συμμετείχα στην πολιτική συζήτηση πολύ πιο δειλά πριν τις εκλογές, με μια εκτίμηση μετά από αυτές, μόνο και μόνο γιατί επετράπη να γίνει λόγω της σημασίας (φαντάζομαι) αν και ήξερα ότι αργά ή γρήγορα κάτι τέτοιο πάντα συμβαίνει. Γιαυτό και το αποφεύγω αν και η πολιτική μου συνείδηση και κρίση (θέλω να πιστεύω) πως είναι ισχυρή. Θεωρώ άλλωστε τους απολιτίκ ό,τι χειρότερο σε μια κοινωνία... Λέω και πάλι, από μένα δεν τρέχει μία, ούτως ή άλλως, τον τύπο ούτε τον ξέρω ούτε έχω καμιά ζέση να τον μάθω. Οπότε και να μου κόψει τη συζήτηση, εμένα με αφήνει από παγερά αδιάφορο ως... παγερά αδιάφορο. Εγώ θα συνεχίσω να είμαι αυτός που είμαι, να εκφράζομαι όπως εκφράζομαι και αν με ανέχεστε θα παραμείνω εδώ για όσο θέλω. Αν όχι, καλή καρδιά, πάλι θα φάω το βράδυ. Δε θα τρελαθούμε κιόλας...
Βίβα λα ρεβουλοσιόν, αρίμπα αρίμπα και έτσι... αυτά...![]()
There is a Dude in town
BrazHlias (26-01-15), celticfrost (26-01-15), kwtsios (26-01-15), Rena (26-01-15), voskos_7 (26-01-15)
Παρόλο που αγαπώ ως γνωστό πολύ τον Καναδό και φυσικά τον σέβομαι απεριόριστα ως προσωπικότητα γιατί είχε το θάρρος να αλλάξει τη ζωή του στην άκρη του κόσμου χωρίς κλάματα και μιζέριες, θα συμφωνήσω με το σεντόνι του Τύπου (με τις θέσεις του) γιατί ταιριάζει στη λογική μου, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ (τι σκάτα θεολόγος θα ήμουν άλλωστε αν δεν πίστευα σε δαύτα) από τους νέους κυβερνώντες.
*Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει αντιπαράθεση, όταν παραθέτουμε σκέψεις. Αν τώρα ο Μένιος πχ. μου απαντήσει «Μήτσο, δεν ξέρεις τι λες» τι θα γίνει; Θα μου πέσει η υπόληψη; Δεν υπάρχει περίπτωση να γράφω μαλακίες; Η πρώτη φορά ή η τελευταία είναι. Οι φίλοι έχουμε το διακαίωμα (το έχει κερδίσει ο καιρός) να λέμε και μια κουβέντα παραπάνω χωρίς ο άλλος να αρπάζεται. Στο κάτω κάτω δεν αμφισβητούμε τον Αινστάιν ή τον Μπετόβεν (εκεί θα ημασταν για κλωτσιές) αλλά (τις περισσότερες φορές) ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και ΑΛΗΤΕΣ οι οποίοι σε λίγα χρόνια μπορεί να είναι στις φυλακές...
The Dude (26-01-15)
ηθελα καπου να το πω....καλυτερα ...πολυ καλυτερα με ανελ ...παρα τους νδ...πασοκ και ποταμι.
μπορει να ειναι καπως ευθικτος στα εθνικα θεματα ο καμμενος....αλλα αυτο ακριβως ειναι το προσον που χρειαζεται σε μια αριστερη κυβερνηση.
Αλητες προδοτες πολιτικοι Η Κυπρος ειναι Ελληνικη
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
Ή μπορεί και να είναι ένας λόγος ανατροπής, χωρίς να φταίει ο "μεγάλος".
Δεν ξέρει κανείς, τι θα δούμε και όποιος λέει ότι ξέρει, λέει ψέμματα.
Ας ευχηθούμε να πετύχουν σε ό,τι κάνουν και ας δώσουμε εμείς τον απαραίτητο χρόνο για να δούμε έργο: Μπορεί οι καταστάσεις να πιέζουν, αλλά και εμείς, αν στηθούμε στην γωνία για να περιμένουμε αστοχίες να τις επισημάνουμε, δεν θα παρέχουμε καλύτερη υπηρεσία.
Να τηρηθούν τα υποσχεθέντα, είναι ανέφικτο, γιατί πολλοί, υποσχέθηκαν πολλά και αρκετά αντικρουόμενα μεταξύ τους. Αυτό, ναι μεν, μπορεί να το θεωρήσει κανείς ανεύθυνο, αλλά είναι και λογικό, γιατί ως νέο κόμμα, σε αυτές τις διαστάσεις, δύσκολα θα αποφύγει φαινόμενα πολυφωνίας (και πρέπει να μην τα αποφύγει, γιατί αλοίμονο, αν όλοι αυτοί, είχαν συνταχθεί μέσα σε 3-4 χρόνια και είχαν αποκτήσει αυστηρή κομματική γραμμή).
Καλή επιτυχία λοιπόν στον νέο πρωθυπουργό και εύχομαι να μην μας ξαναχρειαστούν γρήγορα.
Η επιτυχία της νέας κυβέρνησης, είναι υπόθεση όλων όσων μένουμε και δουλεύουμε εδώ, γιατί κάθε μέρα, ο ένας έχει να αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα με τον διπλανό του και όχι με αυτόν που ψηφίζει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (26-01-15)
Bookmarks