Σελίδα 962 από 1963 ΠρώτηΠρώτη ... 46256266276286291292293294295295895996096196296396496596697298299210021012106211621262136214621962 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 19.221 έως 19.240 από 39257

Θέμα: Off Topic

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά κάνεις και διαφωνείς. Μην ζητάς σορι. Αλλά κι εγώ μου επιτρέπεται να εχω αποψη ε; Οι τύποι αυτοί είναι εγκληματίες, δολοφόνοι και τραμπούκοι. Το εγκλημα από τη δημοκρατία έχει γίνει που δεν τους έχει εξαλείψει ακόμα.
    Ορισμένοι εαν αποφανθεί η Δικαιοσύνη είναι εγκληματίες. Ομως γενικά 8% τους ψήφισε. Και το 8% του ελληνικού λαού έχει το δικαίωμα της γνώμης του.

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από αυτά τα νούμερα που βλέπω ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς χάνει οριακά την αυτοδυναμία από ότι φαίνεται. Δυστυχώς θα φάμε στην μάπα έναν από τους Καμμένο ή Θεοδωράκη. Και οι 2 αισχρότατοι. Στην λογική μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα αναγκαστικά θα έλεγα Καμμένος.
    θεοδωρακης=το μεγαλυτερο σιχαμα της μεταπολιτευσης σακαρε
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

3. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sk12072 για αυτό το μήνυμα:

pirateeeeeee (25-01-15), VALVERDES_7 (25-01-15)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.963 φορές σε 14.476 μηνύματα
    Ignore User

Βαλτός είναι Στάθη μου, συμφέροντα εξυπηρετεί. Έσκασα στα γέλια νωρίτερα όταν άκουσα εκπρόσωπο του μορφώματος (δεν το θεωρώ κόμμα με την καμία) να μιλάει για τη μεγάλη τους επιτυχία χωρίς να έχουν χρηματοδότηση.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sk12072 (26-01-15)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.166
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.112 φορές σε 2.588 μηνύματα
    Ignore User

Την καλύτερη χρηματοδότηση έχουν
    όλο και κάποιο σαχλοκούδωνο που ψάχνει γαμπρό στο κολωνάκι και κανένας λίγουρας χιπστεράς θα πιάστηκε κορόιδο

πρώτη φορά από την μικρασιατική εκστρατεία που παπανδρέου δεν μπαίνει στην βουλή. Αντε να φεύγουν σιγά σιγά οι νωβελίσσιμοι του στέμματος
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.604 φορές σε 8.165 μηνύματα
    Ignore User

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Thanks
    8.634
    Ignore User

Προβλέπω να "βράζει" ο κόσμος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ έαν δει τον Θεοδωράκη συγκυβερνήτη. Ελεος!
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον VALVERDES_7 για αυτό το μήνυμα:

Faithful (26-01-15), pirateeeeeee (26-01-15)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.963 φορές σε 14.476 μηνύματα
    Ignore User

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.389 φορές σε 19.007 μηνύματα
    Ignore User

Ο Καμμένος είναι ο πρώτος στη λίστα και το Πασοκ είναι το δεύτερο, με άλλη ηγεσία: Ο ποτάμης, θα έρθει τρίτος στη σειρά και σαν αναγκαίο κακό.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.116
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.384 φορές σε 20.660 μηνύματα
    Ignore User

Τι έγινε κερδίσαμε;

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (26-01-15)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.604 φορές σε 8.165 μηνύματα
    Ignore User

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Με αντρίκια και ηρωική μάχη, το κλουπ κατάφερε να κερδίσει τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ μονοεδρική περιφέρεια σε αυτές τις εκλογές, για το κόμμα του μεγάλου Τώνη Γαμήση Σαμαρά. Συγχαρητήρια στο Βοσκόπουλο, το οποίο με βία και νοθεία κατάφερε την μεγάλη αυτή επιτυχία στα Γρεβενά για το κλουπ και την γκεί παράταξη και είμαι βέβαιος πως στις επόμενες εκλογές όλη η Ελλάδα θα είναι Τώνης και Γκέι!

16. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

The Dude (26-01-15), voskos_7 (26-01-15)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.389 φορές σε 19.007 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με αντρίκια και ηρωική μάχη, το κλουπ κατάφερε να κερδίσει τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ μονοεδρική περιφέρεια σε αυτές τις εκλογές, για το κόμμα του μεγάλου Τώνη Γαμήση Σαμαρά. Συγχαρητήρια στο Βοσκόπουλο, το οποίο με βία και νοθεία κατάφερε την μεγάλη αυτή επιτυχία στα Γρεβενά για το κλουπ και την γκεί παράταξη και είμαι βέβαιος πως στις επόμενες εκλογές όλη η Ελλάδα θα είναι Τώνης και Γκέι!
    Με συγκινείς, πραγματικά...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (26-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

A tribute to Voskos:

Αγ. Γεώργιος Γρεβενών.
    Εγγεγρ. 550
    Ψηφισαν. 425

Έλαβαν:

ΝΔ 470
    ΣΥΡΙΖΑ 0
    ΧΑ 88
    ΠΑΣΟΚ -3
    ΑΝΕΛ 1 καμμένο ψηφοδέλτιο
    ΚΚΕ 50 (χρόνια στα Γκουλάγκ)
    Λενινιστές / Τροσκιστές: 2 (ηλεκτρικές καρέκλες)
    Κουβέλης: 1 (χρησιμοποιημένη σύριγγα)
    Λοιποί: Στο διάολο και παραπέρα.

Many thanks to Voskos for the wonderful fight!

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (26-01-15)

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Thanks
    8.634
    Ignore User

Η ελπίδα ξαναγεννήθηκε, εύχομαι όμως να μην προκύψει απογοήτευση στην συνέχεια. Ελπίδα πρέπει να έχουν όλοι, διότι μέχρι χθες ήμασταν στο χείλος του γκρεμού.

Περιμένω από τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ τα εξής:

- Toποθέτηση του επιστήμονα Βαρουφάκη στο Υπουργείο Οικονομικών. Ο άνθρωπος αυτός είναι ικανός να σώσει την Ελλάδα διότι εκτός από κατάρτιση έχει και ήθος.
    - Την Λίστα Λαγκάρντ εδώ και τώρα, ας την ψάξουν στο γραφείο του Βενιζέλου. Ο Τσίπρας είναι υπόλογος εάν τους καλύψει.
    - Παραδικαστικό: άνοιγμα αμαρτωλών φακέλων εδώ και τώρα. Μίζες, παρεμβάσεις της κυβέρνησης, άνωθεν εντολές, συγκαλυψη, όλα στο ΦΩΣ.
    - Πέταγμα του μνημονίου στο κάλαθο τών αχρήστων. Η Ελλάδα δεν θα γίνει κανενός είδους πειραματόζωο. Σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο.
    - Από Κόσκινο όλος ο ρόλος των ΜΜΕ. Εύχομαι να γίνει αυτό και να μην καθήσει απλά πάνω στην γλύκα της εξουσίας.
    - Διαγραφή χρέους είτε με την Αλληλεγγύη των Ευρωπαίων είτε χωρίς. Δεν θα ψοφήσει ο κακόμοιρος ο Ελληνας της πείνας για μια Ευρώπη δυο ταχυτήτων.
    - Ευρωζώνη ναι αρκεί να μπορούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς σαν άνθρωποι. Προσωπικά το βλέπω πολύ δύσκολο να παραμείνουμε αλλά αφού μπήκες στο χορό πρέπει να χορέψεις. Ας μην φορτωθεί η Ελλάδα την διάλυση του ευρώ. Ας σπάσουν το κεφάλι τους όλα τα φυντάνια να βρούνε λύση βιώσιμη για όλους. Με θυσίες και οφέλη.
    -Να ξεσκονίσουμε από τα υπόγεια τους φακέλους για το Κατοχικό Δάνειο.

* Ερώτηση: Η Μέρκελ συνεχάρη τον Τσίπρα για την νίκη του όπως έκανε με τον Σαμαρά το 2012?
    ** Αυτά και από μένα κλείνει η συνεχής πολιτική κουβέντα εδώ.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαλτός είναι Στάθη μου, συμφέροντα εξυπηρετεί. Έσκασα στα γέλια νωρίτερα όταν άκουσα εκπρόσωπο του μορφώματος (δεν το θεωρώ κόμμα με την καμία) να μιλάει για τη μεγάλη τους επιτυχία χωρίς να έχουν χρηματοδότηση.
    ακριβως κοσμα.+1000
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Βγηκε ο τσιπρας, δεν επεσε μετεωριτης, ουτε θα πεσει, αλλα δεν προβλεπω να σωθει και η χωρα.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (26-01-15)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Να σωθει η χωρα ουτε εγω περιμενω. Το χερι μου ομως δε μπορουσε να παει σ αυτον που μας φορολογησε μεχρι κ τον αερα που αναπνεουμε.

Ο μπαμπας μου ειναι σ ιδιωτικη εταιρεια και εχει σαν παροχες αμαξι με βενζινη, κινητο κ ασφαλεια. Και πηγε και τα φορολογησε λες και ειναι εισοδηματα!!!!

Τωρα πρεπει να πληρωσουμε αναδρομικα για τις βενζινες του προηγουμενου χρονου!!!
    Βρε παπαρα βαζεις ενα φορο...τι τον κανεις αναδρομικο;; Ηξερα εγω περυσι οτι θα τα χρεωθω;;

Γι αυτους τους λογους ο μπαμπας μου που ψηφιζε χρονια ν.δ, του ριξε ακυρο.

Απο κει κ περα εμενε το πασοκ που δε θα ψηφιζα για κανενα λογο....

Οπως και το ποταμι του ψευτοθεοδωρακη.

Χ.α επισης οχι για τους γνωστους λογους...

Οποτε τι μενει; Δε πεταω στα συννεφα δε θεωρω οτι ο Τσιπρας θα μας σωσει. Τοσα χρονια ομως με νδ-πασοκ προμοπη δεν ειδαμε. Ας δοκιμασουμε λοιπον εναν νεο ανθρωπο που ισως να χει ορεξη να κανει εστω και κατι καλο.

Και κατι ακομα. Του Σαμαρα του γυρισε μπουμερανγκ η κινδυνολογια που πηγε να σπειρει. Το παρουσιαζε σα να μην υπαρχει αλλη λυση λες και θα καταστραφουμε αν βγει ο συριζα κ μονο αυτος θα μας σωσει.

Καλα το θεμα της χα ειναι παγκοσμια ισως προτωτυπια. Θα χουμε βουλευτες στον κορυδαλλο, ειμαστε πολυυυ μπροστα λεμε.
    ΑΠΟΡΩ πως το συνταγμα επιτρεπει κατι τετοιο.

Καλη επιτυχια στη συγκυβερνηση συριζα-ανεξαρτητων . Ελπιζω να γινει κατι καλο για τη χωρα και να σταματησει ο κατηφορος.

Καλημερα

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

27. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Faithful για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (26-01-15), nikolios (26-01-15), sk12072 (26-01-15), VALVERDES_7 (26-01-15)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.731
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.293 φορές σε 10.835 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Faithful Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να σωθει η χωρα ουτε εγω περιμενω. Το χερι μου ομως δε μπορουσε να παει σ αυτον που μας φορολογησε μεχρι κ τον αερα που αναπνεουμε.

Οποτε τι μενει; Δε πεταω στα συννεφα δε θεωρω οτι ο Τσιπρας θα μας σωσει. Τοσα χρονια ομως με νδ-πασοκ προμοπη δεν ειδαμε. Ας δοκιμασουμε λοιπον εναν νεο ανθρωπο που ισως να χει ορεξη να κανει εστω και κατι καλο.

Και κατι ακομα. Του Σαμαρα του γυρισε μπουμερανγκ η κινδυνολογια που πηγε να σπειρει. Το παρουσιαζε σα να μην υπαρχει αλλη λυση λες και θα καταστραφουμε αν βγει ο συριζα κ μονο αυτος θα μας σωσει.
    Μια απ' τα ίδια κι εγώ. Γενικά νoμίζω αυτά ήταν τα κριτήρια που ψήφισε ο Έλληνας ΣΥΡΙΖΑ.

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Faithful (26-01-15)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ελπίδα ξαναγεννήθηκε, εύχομαι όμως να μην προκύψει απογοήτευση στην συνέχεια. Ελπίδα πρέπει να έχουν όλοι, διότι μέχρι χθες ήμασταν στο χείλος του γκρεμού.

Περιμένω από τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ τα εξής:

- Toποθέτηση του επιστήμονα Βαρουφάκη στο Υπουργείο Οικονομικών. Ο άνθρωπος αυτός είναι ικανός να σώσει την Ελλάδα διότι εκτός από κατάρτιση έχει και ήθος.
    - Την Λίστα Λαγκάρντ εδώ και τώρα, ας την ψάξουν στο γραφείο του Βενιζέλου. Ο Τσίπρας είναι υπόλογος εάν τους καλύψει.
    - Παραδικαστικό: άνοιγμα αμαρτωλών φακέλων εδώ και τώρα. Μίζες, παρεμβάσεις της κυβέρνησης, άνωθεν εντολές, συγκαλυψη, όλα στο ΦΩΣ.
    - Πέταγμα του μνημονίου στο κάλαθο τών αχρήστων. Η Ελλάδα δεν θα γίνει κανενός είδους πειραματόζωο. Σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο.
    - Από Κόσκινο όλος ο ρόλος των ΜΜΕ. Εύχομαι να γίνει αυτό και να μην καθήσει απλά πάνω στην γλύκα της εξουσίας.
    - Διαγραφή χρέους είτε με την Αλληλεγγύη των Ευρωπαίων είτε χωρίς. Δεν θα ψοφήσει ο κακόμοιρος ο Ελληνας της πείνας για μια Ευρώπη δυο ταχυτήτων.
    - Ευρωζώνη ναι αρκεί να μπορούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς σαν άνθρωποι. Προσωπικά το βλέπω πολύ δύσκολο να παραμείνουμε αλλά αφού μπήκες στο χορό πρέπει να χορέψεις. Ας μην φορτωθεί η Ελλάδα την διάλυση του ευρώ. Ας σπάσουν το κεφάλι τους όλα τα φυντάνια να βρούνε λύση βιώσιμη για όλους. Με θυσίες και οφέλη.
    -Να ξεσκονίσουμε από τα υπόγεια τους φακέλους για το Κατοχικό Δάνειο.

* Ερώτηση: Η Μέρκελ συνεχάρη τον Τσίπρα για την νίκη του όπως έκανε με τον Σαμαρά το 2012?
    ** Αυτά και από μένα κλείνει η συνεχής πολιτική κουβέντα εδώ.
    Τύπε, μπέσα τώρα, τα πιστεύεις αυτά έστω και λιγάκι και τα γράφεις ή τα γράφεις για να έχουμε να πούμε κάτι; Περιμένεις από τον Τσίπρα αυτά και σου απαντώ:
    - Ο επιστήμονας Βαρουφάκης που έχει κατάρτιση και ήθος, ήταν οικονομικός σύμβουλος... κάτσε να θυμηθώ... αααααα ναι... του Γεώργιου Ανδρέα Παπανδρέου... ξέρεις αυτού που μας έβαλε στα μνημόνια;! Ναι. Τον έχω παρακολουθήσει και πέρα από το γλυκό γκέι στυλάκι του, όλο ασυναρτησίες επικίνδυνες και ανεφάρμοστες λέει ΑΦΟΥ πρώτα μας έβαλε στην γκιλοτίνα.
    - Στη περιβόητη λίστα Λαγκάρντ υπάρχουν πολλοί χρηματοδότες του Συριζα. Λες να τους πειράξει;
    - Αυτά τα πέταγμα του μνημονίου και τα λοιπά και τα λοιπά εγώ τα ακούω βερεσέ. Το μνημόνια είναι οδηγίες ουσιαστικά για εξορθολογισμό όλου του κράτους ώστε κάποια στιγμή να μπει σε μια τροχιά ανάπτυξης. Χωρίς σφίξιμο ζωναριών και κόψιμο χαρών, αυτό δε θα γίνει ποτέ.
    - Διαγραφή του χρέους γίνεται μόνο με χρεωκοπία. Με κανέναν άλλον τρόπο.
    - Το κατοχικό δάνειο είναι τόσο πραγματικό θέμα όσο οι κροκόδειλοι στους υπονόμους της ΝΥ.
    Δε μου κάνει όμως εντύπωση, τύπε, ο Συριζας το έπαιξε το παιχνίδι καλά. Εταξε, έταξε έταξε σε ανθρώπους απελπισμένους, αυτοί ΛΟΓΙΚΑ πιάστηκαν από αυτόν χωρίς πολλά πολλά και τώρα... τώρα πρέπει να εφαρμόσει αυτά που υποσχέθηκε.
    Οι απολυμένοι θέλουν πίσω τις δουλειές τους. Δε θα γίνει.
    Περιμένουν αύξηση μισθών. Δε θα γίνει.
    Περιμένουν ξαφνικά να παρουσιαστεί μια Ελλάδα χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς δαπάνες, χωρίς περιορισμούς. Δε θα γίνει.
    Και ξέρεις τί με απασχολεί περισσότερο; Οτι όλοι αυτοί οι αγανακτισμένοι, που θα πάνε να πιαστούν μετά; Ναι, καλά καταλάβατε... στη ΧΑ.
    Διάβαζα παραπάνω για μορφώματα... ο Σύριζα δεν είναι τέτοιο; Ενα κόμμα 3 τύπων που μαζεύονταν και περίμεναν τον τέταρτο να παίξουν μπιρίμπα, κάνοντας υψηλή κριτική κατά πάντων, ξαφνικά παίρνουν ένα 24 και μετά 36%. Από που ήρθαν όλοι αυτοί; Μήπως από το πασοκ ή όχι; Δεν είναι δηλαδή παλαιοί πασόκοι όλοι αυτοί; Ψηφοφόροι και εκλεγμένοι. Μόνο εδώ στη Βοιωτία, οι δύο που βγήκαν, ο Σταθάς και ο Σκούμας ήταν επι 30 χρόνια πασοκοπατέρες εργατοπατέρες τεμπέληδες. Αυτό ήταν. Και μόνον ο Σταθάς σε μονοσταυρία πήρε 14 χιλιάρικα σταυρούς... ποιός τους ψηφίζει; Οι εξωγήινοι;
    Αλλαξε ο Μανολιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, αυτό βλέπω εγώ. Βολευτάκηδες που ξεβολεύτηκαν, ξαναβολεύονται. Μέχρι και ο ίδιος ο Τσίπρας χθες βράδυ μιλούσε για ήλιους και τα μεγάφωνα έπαιζαν παλιά εμβατήρια-σφραγίδα του πασόκ. Για ποιά καινούργια πράματα μιλάμε;
    Σαν την κλάψα που πήγε γάμα εθνική για να επιστρέψει χωρίς βάρη οικονομικά, αυτό είναι ο Σύριζα. Και η πλάκα είναι πως πασόκοι που έκοβαν το ένα τους χέρι και το έδιναν στο πασόκ για 30 χρόνια τώρα, χθες ένιωθαν δικαιωμένοι που έδιωξαν το κακό πασόκ. Ποιοί; Αυτοί που στήριζαν τόσα χρόνια. Λες και το πασοκ δεν βγήκε μέχρι και το 09 με 44%, και με προσθαφαιρέσεις από 48 ως 40 τα τελευταία 30 χρόνια. Λες και δεν είναι ΑΥΤΟΙ που τα έφαγαν μαζί με τον Πάγκαλο... απλώς τώρα θα τα τρώνε μαζί με τον Δραγασάκη. Καλύτερο ντιλ, ο αλλος έτρωγε πιο... γρήγορα...
    Μακάρι όμως να κάνει έστω και ένα από αυτά που λέει. Μακάρι ειλικρινά. Αλλά δε το βλέπω. Οπως δε βλέπω να στέκεται και πολύ. Η σύγκρουση με την Ευρώπη θα είναι μεγάλη και το βάρος δε θα γίνει ανεκτό. Θα πάει ο Τσίπρας αγκαλιά με το Βαρουφάκη που θα τους περιμένουν 18 πρωθυπουργοί και οι αντίστοιχοι υπουργοί οικονομικών και θα τους πουν, ελάτε να μας χαϊδέψετε τα αρχίδια και αυτοί θα τους τα χαϊδέψουν. Εσύ αν ήσουν όχι ο δανειζόμενος αλλά ο δανειστής, θα το ανεχόσουν; Και θα γύριζεο ψηφοφόρος σου και θα σου έλεγε ρε μαλάκα, αυτοί μας κοροιδεύουν και τους ανέχεστε... οπότε μόνη λύση το σουτ και η μπάλα στα δίχτυα...
    Και γω τύπε, μιλάω εκ του ασφαλούς. Και με Σύριζα θα συνεχίσω να κάνω ό,τι έκανα τόσα χρόνια. Σε κανέναν κερατά δε χρωστάω, καμιά κατουρημένη ποδιά δεν έχω φιλήσει. Αλοίμονο όμως στις τσούπρες που χθες έκλαιγαν από συγκίνηση εκεί στην ερτ από χαρά γιατί νομίζουν πως θα ξαναπάρουν τις θέσεις τους. Γιατί συμπάσχω μαζί τους, καταλαβαίνω το δράμα τους και το να νιώσεις προδομένος είναι από τις χειρότερες σφαλιάρες της ζωής.
    Αυτά τα ολίγα κι από μένα, δεν έχει νόημα να καθόμαστε να μιλάμε, απλώς θα προσδεθούμε και ευχόμαστε το καλύτερο.
    There is a Dude in town

31. Οι ακόλουθοι 8 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (26-01-15), calavero (26-01-15), dimace (26-01-15), geovas77 (28-01-15), kwtsios (26-01-15), metro (27-01-15), vasilis-thrylos7 (26-01-15), voskos_7 (26-01-15)

Σελίδα 962 από 1963 ΠρώτηΠρώτη ... 46256266276286291292293294295295895996096196296396496596697298299210021012106211621262136214621962 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές