The Dude (19-01-15)
The Dude (19-01-15)
Εντωμεταξύ πάλι ban έφαγε ο Σπύρος;![]()
Ο σοφός ελληνικός λαός...
Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω...
Σοφά λόγια λες τύπε γέροντα, βγαλμένα από τη ζωή και μπηγμένα... στη Ζωή...![]()
There is a Dude in town
Δεν τον είδα να διαξιφίζεται κάπου...
Ούτε και σχετική ολιγόλογη ανακοίνωση είδα.
Όσο για την Αμφίπολη, μην σκάτε:
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εγω, μπαν;![]()
dimace (19-01-15)
Είσαι σε καλό δρόμο...![]()
estai (19-01-15)
Παιδιά, έψαξα μέχρι και στις ανδρικές τουαλέτες!Δεν φαίνεται τίποτα για το οποίο ο Σπύρακλας μπορεί να φάει μπαν(άνα). Λέτε η μηχανή του φόρουμ, από συνήθεια, να του τα δίνει από μόνη της;
Τεράστιος, ατελείωτος, μοναδικός Σπύρακλας, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στης αποβολές, ο πιο σκληρός παίκτης της ομάδας, μόλις επιστρέψει τον χώνω στο κλουπ, να κάνει παρέα με τον άλλο σκληρό τον Τύπαρο και να περνάνε φίνα, μέχρι να τους μαλακώσω και τους δύο και να τους φτιάξω τρυφερά, αισθαντικά αγόρια.
![]()
voskos_7 (19-01-15)
dimace (19-01-15)
25 Mind-Twisting Optical Illusion Paintings By Rob Gonsalves
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τα πολυτιμότερα βιβλία του κόσμου
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
GOSPELS OF HENRY THE LION
$11,7 εκατ.
Φτιάχτηκε σε ένα και μοναδικό αντίτυπο γύρω στο 1180 με σκοπό να τοποθετηθεί στον, υπό ανέγερση τότε, καθεδρικό ναό του Μπρούνσβικ. Πουλήθηκε το 1983 για να συγκεντρωθούν κεφάλαια για τη συντήρηση άλλων γερμανικών πολιτιστικών θησαυρών. Σήμερα βρίσκεται στην Herzog August Library του Wolfenbόttel.
Να κάτι άλλο που μπορούμε να μάθουμε και να κάνουμε αφήνοντας στην άκρη τους σωβινισμούς και τις εθνικές κορώνες:
ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ πωλούμε (στην ουσία εκχωρούμε) με κάποιο ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΗΜΑ κάποιους πολιτιστικούς μας θησαυρούς σε ΙΔΙΩΤΕΣ. Μέσα στους όρους αυτούς, ΑΠΑΡΕΓΚΛΗΤΑ, είναι πως το αντικείμενο (α) θα παραμείνει στην χώρα, πως δεν μπορεί να μεταπωληθεί παρά μόνο πίσω στο κράτος ή σε κάποιον άλλο που θα συνεχίσει να πληρεί τους όρους της αρχικής πώλησης, πως θα εκτίθεται για το κοινό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κλπ...
Έτσι: Κάνω εγώ την κάβλα μου ο εκατομμυριούχος, το δημόσιο παίρνει χρήματα για να μην πάνε χαμένοι άλλοι θησαυροί πιθανώς ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ από τον εκχωρηθέντα και φυσικά ο κόσμος μπορεί να θαυμάζει το αντικειμενο σε ακόμα καλύτερες συνθήκες από πριν. (αφήνω στην άκρη την άριστη συντήρηση που θα τύχει από τον ιδιώτη / συλλέκτη)
(έχω δει ασύλληπτα πράματα και φοβερή κατάντια στα ελληνικά μουσεία. Έχουμε αμέτρητους θησαυρούς ΠΕΤΑΜΕΝΟΥΣ σε αποθήκες! Δεν υπάρχει προσωπικό ούτε να τους ξεσκονίσει! Σε τι θα χάλαγε το ΥΠ το κεφάλι πχ Κούρου, να γίνει το κεφάλι Κούρου του Δημήτρη για 1 εκ. και να εκτείθεται σε αίθουσα ανοιχτή για το κοινό στον πύργο μου ή σε κάποια γκαλερί μου, μαζί με άλλα εκθέματα; ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ, λέω εγώ...)
*αφήνω στην άκρη το γεγονός πως καλύτερη προστασία ΔΕΝ υπάρχει για το έργο τέχνης που πλέον έχει ονοματεπώνυμο και ιδιοκτήτη! Τέρμα οι αρχαιοκαπηλίες. Έτσι και το έργο «χαθεί» ο Δημητράκης από τον πύργο του μετακομίζει στην μπουζού, άσε που η πώληση είναι εξ αρχής παράνομη, τα ίχνη του «αγοραστή» ή του κλέφτη βρίσκονται εύκολα, το αντικείμενο σε χρόνο ντε τε εντοπίζεται και επιστρέφεται, είναι ΑΧΡΗΣΤΟ ουσιαστικά γιατί ΔΕΝ μπορεί να πωληθεί, κλπ...
pf7 (20-01-15)
Ξέρει κανείς αυτό το αρχίδι, που χθες το βράδυ πήγε να μου φάει την γκόμενα και τον έστειλα στο νοσκοκομείο, παρέα με κάτι κολλητούς του;
voskos_7 (20-01-15)
(Μπα, δεν πιάνει... Πάμε...)
Άμα σου φέρω, για αλλαξιά, καμιά κιτρινόμαυρη στολή με δικέφαλους και τα ρέστα και βάλω στα τσιγάρα, μέσα, δυναμιτάκια, θα φταίω;;;
Εκτός από το ότι μου ασχολείσαι με μούτζες και το διατυμπανίζεις, μου άφησες και τον ανώμαλο σε κατάσταση που μπορεί να επανέλθει και να επαναλάβει τα αίσχη του...
Σε πειράζουν μετά οι βλέψεις που έχει ο Σταυράκης για την Προεδρία και δεν βλέπεις την διαφθορά που έχεις υποθάλψει στους κόλπους του κλούμπ...
Πα 'να πιω κανά Perrier και να πετάξω το μπουκάλι στον σοφέρ, επειδή όλο και κάτι έκανε και θα το μάθω αργότερα...
![]()
dimace (20-01-15)
Bookmarks