Du3lisT (19-01-15), estai (19-01-15), panahs7 (19-01-15), pirateeeeeee (19-01-15), voskos_7 (19-01-15)
Du3lisT (19-01-15), estai (19-01-15), panahs7 (19-01-15), pirateeeeeee (19-01-15), voskos_7 (19-01-15)
Τί θες να πεις με αυτή τη βυζοπλημμύρα τύπε;![]()
There is a Dude in town
BrazHlias (19-01-15)
Κι εμένα τί με κρατάς με ποταπά μέσα σε αυτή τη σελίδα καρφωμένο;
There is a Dude in town
Εγώ σε κρατάω η είσαι ακόμα νηφάλιος ; Πιες κάτι,κανε κάτι..
Οταν βάζεις το βυζοσλινγκ να τραμπαλίζεται, ποιός με κρατάει;![]()
There is a Dude in town
Du3lisT (19-01-15)
Σκέφτομαι, με αυτά που βλέπω, να εντάξω τον Σπύρο στο κλουπ, μήπως και συνετιστεί... Πάνω που πάω να ηρεμήσω τον Τύπο, μου τον αγριεύει με ακόλαστες φωτό.![]()
Reds (19-01-15)
δεν ξέρω τι εννοεί ή μήπως ξεχώρισες κάποια συγκεκριμένη χρονική συγκυρία
ο βυζαντινός στρατιώτης καταταγόταν κυρίως εθελοντικά αλλά και όταν το απαιτούσαν οι συνθήκες αναγκαστικά και είχε ανταμοιβή για τις υπηρεσίες του. Δεν γινόταν μια αυτοκρατορία να λειτουργεί αλλιώς, ειδικά στα σύνορα γι αυτόν τον λόγο είχαν και τα θέματα. Η παράδοση μας διέσωσε πχ. τους ακρίτες σε τραγούδια και ποιήματα για τα ηρωικά τους κατορθώματα κατα συνείδηση πάντα... Παρόλ αυτά είχαν μια διάθεση να αγοράζουν πολλούς μισθοφόρους για να πολεμούν στο πλευρό τους όπως κάνουμε στις μέρες μας με 10.000Ε/στρατιώτη στην μπλακγουότερ/ακαντεμι
Η αριστοκρατία έψαχνε να ρίξει τον αυτοκράτορα μέσω του ιπποδρόμου διότι ο λαός δια βοής (αντί για ψήφου) ήταν αυτός που τον ανέβαζε στην εξουσία και του εκχωρούσε την εξουσία του (όπως συμβαίνει σήμερα δηλαδή με την τυπική ψήφο)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
The Dude (19-01-15)
Du3lisT (19-01-15), pirateeeeeee (19-01-15), Rena (19-01-15), VALVERDES_7 (19-01-15)
Συμπερασμα:Αν σας παρουν τηλεφωνα και σας ρωτησουν "Τι ειναι ο Αλιακμονας?",απαντηστε:"Συριζα " (ή ΚΚΕ,ΠΑΣΟΚ.....)![]()
BrazHlias (19-01-15), Du3lisT (19-01-15), estai (19-01-15), panahs7 (19-01-15), VALVERDES_7 (20-01-15)
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
"Podemos", το κόμμα που αναμένεται εντός του 2015 να αναλάβει τις τύχες της Ισπανίας.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Οι Ισπανοί είναι περίεργοι.
Ο φίλος μου ο Χοσέ Γκονζάλες λοπεζ απ τη γαλικια φανατικός κομμουνιστής μου είχε ζαλίσει τα φρύδια με τον βασιλιά και το ποσό καλός και άγιος είναι...
Μεταξύ των άλλων, ο Αλέκος στην Αμφίπολη, μας προέκυψε πολύνεκρο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αλλαξωταφια δηλαδής...
Ήταν που τον κρατούσανε κρυφό, για να μην ταράξουμε τις ισορροπίες στην περιοχή, επειδή έχουμε να κάνουμε με προδότες και εμείς, οι πατριώτες, να 'ουμ', δεν τα μασάμε κάτι τέτοια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks