Σελίδα 936 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 436536636736836886896906916926932933934935936937938939940946956966976986103611361236133614361936 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 18.701 έως 18.720 από 39238

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη SKORPIOS7

Thanks
    4.821
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.659 φορές σε 831 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Φιλαρακι συμπληρωσα και εγω την ερευνα σου αν και με μπερδεψε το σκηνικο της αλληλεπιδρασης
    Τι σημαινει?
    Δεν πιστευω να εχει σχεση με χαιδεματα ε?

2. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SKORPIOS7 για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (13-01-15), Du3lisT (12-01-15), kwtsios (13-01-15), voskos_7 (13-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι 20 μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Με τέτοια άρθρα για φραγκοδίφραγκα αποκλείεται να δούμε ξανά τον Μέγιστο στον χώρο μας! Τον σοκάρει η φτώχια και η μιζέρια αυτών των μπακάλικων... Άρε Ιταλέ, χαλάστρα που μας κάνεις...

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SKORPIOS7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλαρακι συμπληρωσα και εγω την ερευνα σου αν και με μπερδεψε το σκηνικο της αλληλεπιδρασης
    Τι σημαινει?
    Ανωμαλίες, Παναγιώτη μου! Απορώ πώς και πήγες εσύ εκεί. Μην το ξανακάνεις! (δουλειές του Βοσκού είναι δαύτες. Με πιάνεις νομίζω...)

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

SKORPIOS7 (12-01-15), voskos_7 (13-01-15)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.722
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.266 φορές σε 10.821 μηνύματα
    Ignore User

Τι σημαινει?

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (13-01-15)

Το avatar του χρήστη SKORPIOS7

Thanks
    4.821
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.659 φορές σε 831 μηνύματα
    Ignore User

Εγω πιστευω οτι η αληθινη αριστερα πεθανε με τη συμφωνια της βαρκιζας
    Ολοι οι αριστεροι ηγετες στην ελλαδα δεν εχουν πιστευω καμια σχεση με το κοσμο που ακολουθει απο κατω
    Ο κοσμος ειναι αγνος οι ηγετες του ομως οχι
    Ψευτοαριστερους τους λες αλλα αριστερους οχι
    Μεσα στη δουλεια μου εχω ζωντανα παραδειγματα με τους αριστερους συνδικαλιστες να ειναι αυτοι που σαμποταρουν τις απεργιες μας
    Ασε το αλλο που εχω σιχαθει να ακουω απο τους αριστερους συνδικαλιστες

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι αν περιμενανε 1000 ατομα και ελειπε ο ενας για την επανασταση θα λεγανε παλι

Ο κοσμος δεν ειναι ετοιμος για συγκρουση γιατι μας λειπει ο ενας

Σκεψου δηλαδη την ιδια λογικη να ειχαν οι κολίγοι με τους τσιφλικαδες

Ακομα 20 ωρες θα δουλευαμε με ανταλαγμα απλα να αναπνεουμε

Και ποιος σας ειπε ρε παιδια λεω οτι οι επαναστασεις ερχονται με σφραγγιδα και με συμβολαιο νικης?
    Η επανάσταση ξεκιναει απο τους λιγους οι οποιοι γινονται θυσια και μετα ακολουθανε οι υπολοιποι
    Αλλιως ακομα η φεσι θα ειχαμε η γερμανο κατακτητη
    Οποτε εμενα η γνωμη μου ειναι οτι η πραγματικη αριστερα πεθανε με την συμφωνια της βαρκιζας που υπογραψανε τη παραδοση των οπλων
    Οπως εχουν υπογραψει και κατι αναλογο για να ειναι στη βουλη μεσα
    Εμ αν θες να δωσεις αγωνα η βουλη δεν ειναι φετιχ
    Τον κανεις και εκτος βουλης σε πλατειες δρομους και γειτονιες
    Βαρεθηκε ο κοσμος το ΚΚΕ να ειναι μονο λογια και στις πορειες να φευγει πρωτο απο ολους και για αυτο βρισκεται καποιο ''ποταμι''να παιρνει 7% και το ΚΚΕ να παλευει στο 5%

Εγω σε οσους φιλους αριστερους εχω τους λεω οτι δεν εχουν καμια σχεση με τους αρχηγους τους γιατι οι αρχηγοι τους ειναι πουλημενοι.
    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

Αυτα και σιγουρα μπορει να κανω και λαθος για μερικους

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (13-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Αν και έχω κάποιες ενστάσεις πάνω στα όσα γράφεις φίλε Παναγιώτη, οφείλω να σε ευχαριστήσω που πολύ όμορφα και ειλικρινά μοιράζεσαι μαζί μας τις σκέψεις σου. Πολύ συνοπτικά κάποιες διαφορετικές προσεγγίσεις (ιστορικά σύννομες) που ίσως γίνουν αντικείμενο σχολιασμού ή κουβέντας:

1. Η Βάρκιζα πάντα θα βαραίνει τη συνείδηση της αριστεράς. Το αν είναι ιστορικό ή όχι λάθος, δεν μπορώ να το κρίνω, καθώς ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι για τον ΕΛΑΣ, οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, οι πιθανότητες επικράτησης σχεδόν ανύπαρκτες και το χειρότερο: Ο Πατερούλης από τη Μόσχα είχε ξεπουλήσει το αντάρτικο και είχε χαρίσει την χώρα στη Δϋση.
    2. Οι επαναστάσεις οργανώνονται από ΛΙΓΟΥΣ, αλλά γίνονται πράξη από τους πολλούς. Ποτέ το αντίθετο. Αν δεν έχει Ηγέτη μια επανάσταση θα κατασταλλεί εν τη γεννέση της.
    3. Δεν είναι περίεργο που το ΚΚΕ παίρνει φτωχά ποσοστά. Τι περιμένεις από ένα εκλογικό σώμα που ψηφίζει (αποδεδειγμένα πλέον) ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ για να το κυβερνήσουν; Να εκτιμήσει την ιστορία, τις θέσεις του, τις πολιτικτές του προοπτικές που δεν περιλαμβάνουν μάσα κλπ; Έχουμε διαφθαρεί τόσο απόλυτα, ώστε και να ο ίδιος ο Θεός κατέβαινε με το ΚΚΕ, πάλι 5% θα έπαιρνε και Εκείνος (ως πάνσοφος) θα ήταν και ευχαριστημένος.
    4. Αν δεν ήταν οι ξένες δυνάμεις, φέσι θα φορούσαμε έτσι κι αλλιώς. Με το μίσος και τη διχόνοια που επικρατούσε στην επανάσταση δεν θα κάναμε ΤΙΠΟΤΑ χωρίς τις Μεγάλες Δυνάμεις (κυρίως τη Ρωσία) και το Ναβαρίνο. Ο Λαός παλεύει Παναγιώτη. Πάλεψε με τους Τούρκους, πάλεψε με τους Γερμανούς και παλιότερα με άλλους κατακτητές. Η ηγεσίες του όμως ήταν και είναι μικρόψυχες και κοιτάνε μόνο το καλό της τσέπης τους και τίποτα άλλο. Έτσι προκοπή ΔΕΝ θα δούμε.
    5. Τα συνδικαλιστικά και τους εργατοπατέρες, τα ξέρεις καλύτερα. Γι αυτό το εργατικό κίνημα ΔΕΝ θα δει προκοπή. Εδώ δεν θα πω κάτι άλλο, γιατί είμαι μακριά και άσχετος γενικά με τον χώρο. (δεν είμαι εργάτης και δεν ήμουν ποτέ συνδικαλιστής)
    6. Έτσι κι αλλιώς, κλείνω, η ψήφος σου θα πάει χαμένη! Ό,τι και να κάνεις. Αν ψηφίσεις τους γνωστούς και μη εξαιρετέους, άσπρη μέρα δεν θα δεις. Οι άνθρωποι ΔΕΝ είναι για καλό και αυτό ο ελληνικός λαός το ζει καθημερινά. Αν ψηφίσεις την αριστερά (το ΚΚΕ, γιατι δεν υπάρχει κάποια άλλη) πάλι χαμένη θα πάει, γιατί η ηγεσία τους δεν θέλει ανάμειξη στον βόθρο που λέγεται εξουσία. (είμαι αντίθετος με αυτό και το έχω πει.) Το μόνο καλό με μια αριστερή ψήφο είναι, πως μετά δεν θα κατηγορείς τον εαυτό σου για εκ προμελέτης φόνο αλλά για φόνο εξ αμελείας και αυτό είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για τη συνείδηση του καθενός μας.

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (13-01-15), SKORPIOS7 (13-01-15)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.092
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.926 φορές σε 14.448 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kwtsios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι εγώ ντονε αλλά εδώ και μέρες αλλά δεν είπα τίποτε
    Πειράζει?!!!
    E όχι βέβαια! Περισσότερο το είπα για να υπενθυμίσω την έρευνα του φίλου
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (13-01-15)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και έχω κάποιες ενστάσεις πάνω στα όσα γράφεις φίλε Παναγιώτη, οφείλω να σε ευχαριστήσω που πολύ όμορφα και ειλικρινά μοιράζεσαι μαζί μας τις σκέψεις σου. Πολύ συνοπτικά κάποιες διαφορετικές προσεγγίσεις (ιστορικά σύννομες) που ίσως γίνουν αντικείμενο σχολιασμού ή κουβέντας:

1. Η Βάρκιζα πάντα θα βαραίνει τη συνείδηση της αριστεράς. Το αν είναι ιστορικό ή όχι λάθος, δεν μπορώ να το κρίνω, καθώς ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι για τον ΕΛΑΣ, οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, οι πιθανότητες επικράτησης σχεδόν ανύπαρκτες και το χειρότερο: Ο Πατερούλης από τη Μόσχα είχε ξεπουλήσει το αντάρτικο και είχε χαρίσει την χώρα στη Δϋση.
    2. Οι επαναστάσεις οργανώνονται από ΛΙΓΟΥΣ, αλλά γίνονται πράξη από τους πολλούς. Ποτέ το αντίθετο. Αν δεν έχει Ηγέτη μια επανάσταση θα κατασταλλεί εν τη γεννέση της.
    3. Δεν είναι περίεργο που το ΚΚΕ παίρνει φτωχά ποσοστά. Τι περιμένεις από ένα εκλογικό σώμα που ψηφίζει (αποδεδειγμένα πλέον) ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ για να το κυβερνήσουν; Να εκτιμήσει την ιστορία, τις θέσεις του, τις πολιτικτές του προοπτικές που δεν περιλαμβάνουν μάσα κλπ; Έχουμε διαφθαρεί τόσο απόλυτα, ώστε και να ο ίδιος ο Θεός κατέβαινε με το ΚΚΕ, πάλι 5% θα έπαιρνε και Εκείνος (ως πάνσοφος) θα ήταν και ευχαριστημένος.
    4. Αν δεν ήταν οι ξένες δυνάμεις, φέσι θα φορούσαμε έτσι κι αλλιώς. Με το μίσος και τη διχόνοια που επικρατούσε στην επανάσταση δεν θα κάναμε ΤΙΠΟΤΑ χωρίς τις Μεγάλες Δυνάμεις (κυρίως τη Ρωσία) και το Ναβαρίνο. Ο Λαός παλεύει Παναγιώτη. Πάλεψε με τους Τούρκους, πάλεψε με τους Γερμανούς και παλιότερα με άλλους κατακτητές. Η ηγεσίες του όμως ήταν και είναι μικρόψυχες και κοιτάνε μόνο το καλό της τσέπης τους και τίποτα άλλο. Έτσι προκοπή ΔΕΝ θα δούμε.
    5. Τα συνδικαλιστικά και τους εργατοπατέρες, τα ξέρεις καλύτερα. Γι αυτό το εργατικό κίνημα ΔΕΝ θα δει προκοπή. Εδώ δεν θα πω κάτι άλλο, γιατί είμαι μακριά και άσχετος γενικά με τον χώρο. (δεν είμαι εργάτης και δεν ήμουν ποτέ συνδικαλιστής)
    6. Έτσι κι αλλιώς, κλείνω, η ψήφος σου θα πάει χαμένη! Ό,τι και να κάνεις. Αν ψηφίσεις τους γνωστούς και μη εξαιρετέους, άσπρη μέρα δεν θα δεις. Οι άνθρωποι ΔΕΝ είναι για καλό και αυτό ο ελληνικός λαός το ζει καθημερινά. Αν ψηφίσεις την αριστερά (το ΚΚΕ, γιατι δεν υπάρχει κάποια άλλη) πάλι χαμένη θα πάει, γιατί η ηγεσία τους δεν θέλει ανάμειξη στον βόθρο που λέγεται εξουσία. (είμαι αντίθετος με αυτό και το έχω πει.) Το μόνο καλό με μια αριστερή ψήφο είναι, πως μετά δεν θα κατηγορείς τον εαυτό σου για εκ προμελέτης φόνο αλλά για φόνο εξ αμελείας και αυτό είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για τη συνείδηση του καθενός μας.
    Συμφωνώ γενικα απλά να κάνω κάποιες παρατηρήσεις
    1. Το ΚΚΕ και κατεπεκταση ο ΕΛΑΣ έπεσαν στην παγιδα του κατα τα αλλα γερου της Δημοκρατίας. Απο την αλλη ο ΕΛΑΣ στάθηκε πιστός στον όρκο του που έλεγε ότι "σκοπός του ΕΛΑΣ είναι να πολεμήσει τον κατακτητή και μόλις αυτός φύγει από την Ελλάδα ο Ελληνικός λαός θα αποφασίσει ποιο πολίτευμα θέλει". Τα λόγια του Σαντου εξαλλου δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τις προθέσεις του ΚΚΕ ....." μην εχεουμε την ψευδαίσθηση ότι όλοι αυτοί που είναι στον ΕΛΑΣ είναι και κομμουνιστές".
    Ναι ο πατερουλης στην συμφωνία του Λιβανου <<έδωσε>> την Ελλάδα στην Δύση, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θα είχε γίνει αν ο ΕΛΑΣ δεν κατέβαινε από το βουνό.
    5. Το συνδικαλιστικό κίνημα στην Ελλάδα το διάλυσε ο Ανδρέας, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Αυτή την στιγμή που μιλάμε τα συνδικάτα που ελέγχει το ΠΑΜΕ ειναι ελάχιστα, τα περισσότερα τα ελέγχει το ΣΥΡΙΖΑ και παλιότερα το ΠΑΣΟΚ.
    6.Όσο πιο δυνατό είναι το ΚΚΕ τόσο πιο δυνατός είναι ο εργάτης.

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον celticfrost για αυτό το μήνυμα:

dimace (13-01-15), SKORPIOS7 (13-01-15)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτή την στιγμή που μιλάμε τα συνδικάτα που ελέγχει το ΠΑΜΕ ειναι ελάχιστα, τα περισσότερα τα ελέγχει το ΣΥΡΙΖΑ και παλιότερα το ΠΑΣΟΚ.
    Δηλαδή, και τώρα το πασοκ, τύπε...
    There is a Dude in town

17. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (13-01-15), celticfrost (13-01-15), kwtsios (13-01-15), Reds (13-01-15), vasilis-thrylos7 (17-01-15)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.158
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

και μόνο ότι μιλάμε για τις εκλογές του 2015 και αναφερόμαστε στην βάρκιζα, για το κκε είναι ήδη ήττα

Αλλιως ακομα η φεσι θα ειχαμε η γερμανο κατακτητη
    Και στις δύο περιπτώσεις δεν νικήσαμε όπως έπρεπε που δίνεις παράδειγμα
    απλώς έγιναν κάποιες νίκες στην αρχή με κάποιους φωτεινούς ανθρώπους (στην πρώτη) και μετά φουλ στον εμφύλιο
    στην μεν πρώτη η ο Τσάρος έφτασε έξω από την Κωνσταντινούπολη και κατόπιν αδείας κερδίσαμε την ελευθερία μας, στην μεν δεύτερη τους μπλόκαραν από τις Α' ύλες οι σύμμαχοι σε Ρωσσία και Αφρική
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (13-01-15)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    και μόνο ότι μιλάμε για τις εκλογές του 2015 και αναφερόμαστε στην βάρκιζα, για το κκε είναι ήδη ήττα
    Η ιστορία γράφεται,στήνεται, διαμορφώνεται από τους νικητές.

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.158
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Δεν αναφέρομαι στο ιστορικό του γεγονότος (που έχεις δίκιο) αλλά στο χρόνιο πρόβλημα του κκε.
    μένει στο παρελθόν και δεν αναπτύσσεται στο μέλλον
    θα μπορούσε να είχε π[ολύ μεγαλύτερη δυναμική αν και έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα θα είναι ο ρυθμιστής "των όρων"

και όπως έχω γράψει παραπάνω το χρόνο δεν γίνεται να τον σταματήσει κανείς (όπως την έπαθε η ρωσσία και δεν την έπαθε η κίνα)
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν αναφέρομαι στο ιστορικό του γεγονότος (που έχεις δίκιο) αλλά στο χρόνιο πρόβλημα του κκε.
    μένει στο παρελθόν και δεν αναπτύσσεται στο μέλλον
    θα μπορούσε να είχε π[ολύ μεγαλύτερη δυναμική αν και έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα θα είναι ο ρυθμιστής "των όρων"

και όπως έχω γράψει παραπάνω το χρόνο δεν γίνεται να τον σταματήσει κανείς (όπως την έπαθε η ρωσσία και δεν την έπαθε η κίνα)
    Το ΚΚΕ δεν στέκεται στο παρελθόν φίλε, οι νικητές είναι αυτοί που στέκονται στο παρελθών του ΚΚΕ και μάλιστα επιλεκτικά.
    Όποτε ξεκινά μια κουβέντα περί κομμουνισμού η πρώτες κουβέντες είναι για την Βάρκιζα, μετά για τον Στάλιν και καταλήγει στην κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ και που οι Σοβιετικές πηδιόντουσαν για ένα καλσόν.
    Στην ουσία της κοσμοθεωρίας του Κομμουνισμού δεν στέκεται κανείς, ούτε στο ότι αν δεν υπήρχε ο Σταλιν τώρα όλοι θα μιλάγαμε Γερμανικά (όπως είχε πει παλιότερα ο dimace), ούτε στην εποποιία του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ στον πόλεμο.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

SKORPIOS7 (13-01-15)

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι ντονέ ωρέ; ΝΤΟΝΕΡ λέγεται το πράμα: Σϋρε να μάθεις γαλλικά και μην με πρίζεις μορφωμένο άνθρωπο...
    Το ντονερ στη Γαλλια το λενε ''τοστ Γκρεκ'' αγαπητε.
    Και τωρα που ξερεις οτι ξερω γαλλικα τι κερδισες;
    Εμενα μου ανηξες την ορεξη με τα ντονερια

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (13-01-15)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kwtsios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ντονερ στη Γαλλια το λενε ''τοστ Γκρεκ'' αγαπητε.
    Και τωρα που ξερεις οτι ξερω γαλλικα τι κερδισες;
    Εμενα μου ανηξες την ορεξη με τα ντονερια
    Ελα να κοπει η κουβεντα γιατι εχουμε και μια αδυναμια σε οτι εχει σχεση με σουβλα !!!!!!

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Ignore User

Το ΚΚΕ δεν στέκεται στο παρελθόν φίλε, οι νικητές είναι αυτοί που στέκονται στο παρελθών του ΚΚΕ και μάλιστα επιλεκτικά.
    Όποτε ξεκινά μια κουβέντα περί κομμουνισμού η πρώτες κουβέντες είναι για την Βάρκιζα, μετά για τον Στάλιν και καταλήγει στην κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ και που οι Σοβιετικές πηδιόντουσαν για ένα καλσόν.
    Στην ουσία της κοσμοθεωρίας του Κομμουνισμού δεν στέκεται κανείς, ούτε στο ότι αν δεν υπήρχε ο Σταλιν τώρα όλοι θα μιλάγαμε Γερμανικά (όπως είχε πει παλιότερα ο dimace), ούτε στην εποποιία του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ στον πόλεμο.
    '' Όποτε ξεκινά μια κουβέντα περί κομμουνισμού η πρώτες κουβέντες είναι για την Βάρκιζα, μετά για τον Στάλιν και καταλήγει στην κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ και που οι Σοβιετικές πηδιόντουσαν για ένα καλσόν.''

Κατι αναλογο Μενιο μου ειπε και μια γερμανιδα συναδελφος που κανει τα λογιστικα στο γραφειο.
    Οταν ξεκινησα μια συζητηση για τη Γερμανικη πολιτικη με καταληξη το ελληνικο χρεος και το 2ππ.
    Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα και κανει τον ανθρωπο να ειναι επιλεκτηκος...

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (13-01-15)

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Ignore User

Ελα να κοπει η κουβεντα γιατι εχουμε και μια αδυναμια σε οτι εχει σχεση με σουβλα !!!!!!
    Ουτε εγω γουσταρω μου βρηκε και χολιστερινη ο γιατρος κομμενα ολα λεμε...

να ζει κανεις η να μη ζει

αμα του κοψουν το φα'ι'

31. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (13-01-15)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Μανχάταν, Νιού Γιορκ
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Αν θες τη γνωμη μου, το θεμα ειναι εαν ο Κομμουνισμος εφαρμοστηκε κατα τα Μαρξιστικα προτυπα η αν εφαρμοστηκε κατι διαφορετικο.

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν θες τη γνωμη μου, το θεμα ειναι εαν ο Κομμουνισμος εφαρμοστηκε κατα τα Μαρξιστικα προτυπα η αν εφαρμοστηκε κατι διαφορετικο.
    Κατς την γνώμη μου , εφαρμόστηκε κατά 60% μέχρι το 1960 . Μετά είχε φθίνουσα πορεία και στο τέλος ήταν ένα μπουρδέλο και μισό.

34. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

estai (13-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Συμφωνώ γενικα απλά να κάνω κάποιες παρατηρήσεις
    1. Το ΚΚΕ και κατεπεκταση ο ΕΛΑΣ έπεσαν στην παγιδα του κατα τα αλλα γερου της Δημοκρατίας. Απο την αλλη ο ΕΛΑΣ στάθηκε πιστός στον όρκο του που έλεγε ότι "σκοπός του ΕΛΑΣ είναι να πολεμήσει τον κατακτητή και μόλις αυτός φύγει από την Ελλάδα ο Ελληνικός λαός θα αποφασίσει ποιο πολίτευμα θέλει". Τα λόγια του Σαντου εξαλλου δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τις προθέσεις του ΚΚΕ ....." μην εχεουμε την ψευδαίσθηση ότι όλοι αυτοί που είναι στον ΕΛΑΣ είναι και κομμουνιστές".
    Ναι ο πατερουλης στην συμφωνία του Λιβανου <<έδωσε>> την Ελλάδα στην Δύση, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θα είχε γίνει αν ο ΕΛΑΣ δεν κατέβαινε από το βουνό.
    5. Το συνδικαλιστικό κίνημα στην Ελλάδα το διάλυσε ο Ανδρέας, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Αυτή την στιγμή που μιλάμε τα συνδικάτα που ελέγχει το ΠΑΜΕ ειναι ελάχιστα, τα περισσότερα τα ελέγχει το ΣΥΡΙΖΑ και παλιότερα το ΠΑΣΟΚ.
    6.Όσο πιο δυνατό είναι το ΚΚΕ τόσο πιο δυνατός είναι ο εργάτης.
    Ο Σκατόψυχος διέλυσε τα ΠΑΝΤΑ! ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΪΠΟΤΑ. (στα λοιπά συμφωνούμε)

36. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (13-01-15), SKORPIOS7 (13-01-15)

Σελίδα 936 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 436536636736836886896906916926932933934935936937938939940946956966976986103611361236133614361936 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές