Σελίδα 922 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 422522622722822872882892902912918919920921922923924925926932942952962972102211221222132214221922 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 18.421 έως 18.440 από 39239

Θέμα: Off Topic

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Αυτά έλεγε ο "κολλητός" του Παναθηναϊκάκια, ο πιστός φίλος της Μέρκελ, το συνεταιράκι του Μπένι, πριν αναλάβει την εξουσία. Ο άνθρωπος που κατάφερε να μεγαλώσει το καρκίνωμα που έχει μαραζώσει τον τόπο εδώ και 40 χρόνια.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VALVERDES_7 : 31-12-14 στις 22:12
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

2. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον VALVERDES_7 για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (31-12-14), dimace (01-01-15), pirateeeeeee (31-12-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτά έλεγε ο "κολλητός" του Παναθηναϊκάκια, ο πιστός φίλος της Μέρκελ, το συνεταιράκι του Μπένι, πριν αναλάβει την εξουσία. Ο άνθρωπος που κατάφερε να μεγαλώσει το καρκίνωμα που έχει μαραζώσει τον τόπο εδώ και 40 χρόνια.
    Εγώ Σάκαρε, μόνο και από τις πουστιές που έκανε στον Κ. Μητσοτάκη, δεν τον γουστάρω καθόλου. Προδότης και ψεύτης μέγας ο γυαλάκιας.

Αλλά θέλω να σου κάνω μια ερώτηση.

Πες πως είσαι (όχι εσύ,γειικά) παντρεμένος με μια πουτάνα (κανονική) για 10 χρόνια (ας πούμε) Όλοι οι φίλοι σου σε κοροιδεύουν, είσαι ρεντίκολο, κερατάς κλπ. Αυτό που έχεις είναι ένα πιάτο φαγητό, από το πεζοδρόμιο που κάνει η μαντάμ. Τα άλλα της τα τρώει ο νταβάς ή τα κάνει λούσα. Τώρα μου λές πως δεν είσαι, δικαίως, ευχαριστημένος και θέλεις να την χωρίσεις για να παντρευτείς μιαν άλλη πουτάνα, από την οποία δεν ξέρεις (έχει κακή φήμη και χειρότερο παρελθόν από την τωρινή) αν θα έχεις και αυτό το πιάτο φαγητό. Είναι λογικό να κάνεις κάτι τέτοιο;

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (01-01-15)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.641
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.588 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (01-01-15)

Thanks
    8.634
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ Σάκαρε, μόνο και από τις πουστιές που έκανε στον Κ. Μητσοτάκη, δεν τον γουστάρω καθόλου. Προδότης και ψεύτης μέγας ο γυαλάκιας.

Αλλά θέλω να σου κάνω μια ερώτηση.

Πες πως είσαι (όχι εσύ,γειικά) παντρεμένος με μια πουτάνα (κανονική) για 10 χρόνια (ας πούμε) Όλοι οι φίλοι σου σε κοροιδεύουν, είσαι ρεντίκολο, κερατάς κλπ. Αυτό που έχεις είναι ένα πιάτο φαγητό, από το πεζοδρόμιο που κάνει η μαντάμ. Τα άλλα της τα τρώει ο νταβάς ή τα κάνει λούσα. Τώρα μου λές πως δεν είσαι, δικαίως, ευχαριστημένος και θέλεις να την χωρίσεις για να παντρευτείς μιαν άλλη πουτάνα, από την οποία δεν ξέρεις (έχει κακή φήμη και χειρότερο παρελθόν από την τωρινή) αν θα έχεις και αυτό το πιάτο φαγητό. Είναι λογικό να κάνεις κάτι τέτοιο;
    Μήτσο θα σου απαντήσω γιατί είσαι άνθρωπος που ξέρεις να σέβεσαι τον συνομιλητή και δεν θα πετάξεις ποτέ ξυπνιτζίδικες μπαρούφες και προσωπικές ειρωνιούλες του καφενείου.

Ακριβώς αυτό λοιπόν είναι και το τελευταίο χαρτί που έχει ρίξει στο τραπέζι ο Αντωνάκης και ο Τούρκογλου για να επιβιώσουν. Την "καλλιέργεια κλίματος φόβου". Θα απαντήσω με μια σειρά ερωτημάτων.

- Στο παραπάνω βιντεο ο Αντωνάκης δεν λεει ότι η Γερμανική συνταγή επιδεινώνει την κρίση παρά την βελτιώνει? Πως και τώρα υποστηρίζει το αντίθετο? Τι άλλαξε?
    - Ο Αντωνάκης προ μηνών δεν καμάρωνε για την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος? Αρα τι παραμύθια τώρα πουλάει για πείνες κτλ? Επειδή δεν τον συμφέρει? Η μήπως έχει πέσει το μαγείρεμα α λα Βέφα Αλεξιάδου στην παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων?
    - Θα ήθελα να ξέρα όταν σκάσανε μύτη τα SS στην Ελλάδα το 40 ο τότε διορισμένος πρωθυπουργός Τσολάκογλου τι έλεγε? Μήπως έλεγε ότι "δυστυχώς πρέπει να πάμε με αυτούς οι οποίοι τουλάχιστον μας προσφέρουν ένα καρβέλι ψωμί"? Μήπως τα λόγια του ήταν "Καλύτερα να έχεις μισό καρβέλι ψωμί και μισή ελιά παρά τίποτα"?

Και πέρα από όλα αυτά και ανεξάρτητως της οικονομικής διάστασης που έχουν λάβει οι εκλογές, δεν νοείται να βγει πάλι στην εξουσία ο "40χρονος καρκίνος του τόπου".

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (01-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Καταστάσεις μεγίστου ρίσκου, όπως και να τις δεις Σάκαρε. Θα προτιμούσα κάτι καλύτερο για την πατρίδα από απόψεως πιθανοτήτων και μόνο. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (02-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης, η οποία και κόσμια είναι και, το κυριότερο, σύντομη και περιεκτική χωρίς γενικεύσεις και μπουρδολογίες. Φαίνεται πως όλοι μας αντιλαμβανόμεθα τη δυσκολία των καιρών και κρατάμε πισινές στα όσα γράφουμε, πράγμα που είναι και έξυπνο και υπεύθυνο.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pirateeeeeee (02-01-15)

Το avatar του χρήστη polixenios

Thanks
    182
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 247 φορές σε 113 μηνύματα
    Ignore User

Καλημέρα σας Φίλοι μου και Καλή Χρονιά.
    Διαβάζοντας τα παραπάνω έχω να πώ ότι όλοι έχουν δίκιο. Ό,τι κιαν πιστεύουν.
    Ο Λαός μας για μια ακόμα φορά δεν ξέρει πια είναι η αλήθεια και ποια είναι τα ψέμματα. Δεν μπορεί να διαμορφώσει κρίση με βάση πραγματικά δεδομένα.
    Από τη μια ο τρόμος στο δρόμο με τις λεύκες , το "μετά από εμάς το χάος" , το "οι άλλοι είναι επικίνδυνοι" , "αφήστε μας να το πάμε μέχρι τέλους γιατί εμείς μόνο νοιαζόμαστε για σας" , διεκδικώντας την αυθεντικότητα στη πολτοποίηση των ονείρων των παιδιών μας εν τέλει.
    Από την άλλη ασαφείς προτάσεις, πανηγυρισμοί τύπου '81, μεγαλοστομίες και παλληκαρισμοί πρίν την ώρα της μεγάλης αλήθειας, την ώρα του crash test.
    Με τι στοιχεία να πάς στις κάλπες και που να βρείς μια αλήθεια να πιαστείς, αφού ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται ή όπως θέλουνε να στο παρουσιάσουνε.
    Κάποιοι θα πάνε με φόβο και θα ψηφίσουνε τους ίδιους, το παραπάνω παράδειγμα της πόρνης που μας εξασφαλίζει ένα πιάτο φαί, ίσως το καταλυτικότερο που έχω ακούσει.
    Άλλοι που θα κινηθούν με καθαρά προσωπικά κίνητρα αδιαφορώντας για το κοινό καλό και ελπίζοντας σε νταλαβέρια δεκαετίας του '80 και του '90 θα δούν στο πρόσωπο τπου Αλέξη τον εκφραστή της νέας εποχής ρεμούλας ( οποία ψευδαίσθηση ) .
    Κάποιοι που ταχασαν όλα και δεν έχουν τίποτα πλέον να χάσουνε θα δούνε στο σύριζα μια διέξοδο μπάς και .
    Άλλοι για λόγους αρχής και παραδόσεως θα μοιραστούν από δω κι απο κεί.
    Ούτε μία ψήφος συνειδητοποιημένη, βγαλμένη από πραγματικά στοιχεία, ψήφος σπουδής, κατασταλαγμένη, προιόν αντικειμενικής πληροφόρησης. Ο Τύπος στο γνωστό του αισχρό ρόλο.
    Ενδιάμεσα τίποτα , μόνο πόλωση. Δημάρ, ανέλ, λαος εκτός. Ο Χίτλερ με κανα τεσσάρι κι αυτό με το ζόρι , το πασόκ σπασμένο στα δυό σαν τρελλό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα.
    Το κόμμα - ζόμπι το λεγόμενο και "ποτάμι" κάπου στο όριο για μελλοντική χρήση (μία) .
    Κάπως έτσι έχει το πολιτικό τοπίο χοντρικά και καλούμαστε να αποφασίσουμε εμείς ο κυρίαρχος λαός για το ποιος θα μας δώσει τη χαριστική βολή.
    Μπορεί και να μη πάω καθόλου.
    Ευτυχές το 2015 .....
    είναι πολύ λίγο να ελπίζεις και είναι τίποτα να ζείς χωρίς το Θρύλο

14. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον polixenios για αυτό το μήνυμα:

dimace (02-01-15), pf7 (02-01-15), voskos_7 (03-01-15)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.161
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

- Στο παραπάνω βιντεο ο Αντωνάκης δεν λεει ότι η Γερμανική συνταγή επιδεινώνει την κρίση παρά την βελτιώνει? Πως και τώρα υποστηρίζει το αντίθετο? Τι άλλαξε?
    - Ο Αντωνάκης προ μηνών δεν καμάρωνε για την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος? Αρα τι παραμύθια τώρα πουλάει για πείνες κτλ? Επειδή δεν τον συμφέρει? Η μήπως έχει πέσει το μαγείρεμα α λα Βέφα Αλεξιάδου στην παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων?
    - Θα ήθελα να ξέρα όταν σκάσανε μύτη τα SS στην Ελλάδα το 40 ο τότε διορισμένος πρωθυπουργός Τσολάκογλου τι έλεγε? Μήπως έλεγε ότι "δυστυχώς πρέπει να πάμε με αυτούς οι οποίοι τουλάχιστον μας προσφέρουν ένα καρβέλι ψωμί"? Μήπως τα λόγια του ήταν "Καλύτερα να έχεις μισό καρβέλι ψωμί και μισή ελιά παρά τίποτα"?

Και πέρα από όλα αυτά και ανεξάρτητως της οικονομικής διάστασης που έχουν λάβει οι εκλογές, δεν νοείται να βγει πάλι στην εξουσία ο "40χρονος καρκίνος του τόπου".
    Ολοι αυτοί κατάγονται (όπως θα λέγαμε και στο μπάσκετ) από το ίδιο coaching tree. Από τις ίδιες δεξαμενές πανεπιστημίων, με τα ίδια εγχειρίδια, με λύσσα αδίστακτη για την εξουσία. Να πάρουν την εξουσία με κάθε τρόπο όπως να ναι ακόμη και καμμένη γη, αρκεί να είναι αυτοί επάνω. Αν θες να μάθεις κάτι παραπάνω αγόρασε το Il Principe του Φλωρεντίνου Niccolς Machiavelli

Αν το συνδυάσεις και με τα υπόλοιπα προβλήματα που έχει το ολιγαρχικό μας πολίτευμα τότε βγαίνει ένας πολύς επικίνδυνος συνδυασμός...

11.000.000 άνθρωποι καλούνται να ψηφίσουν για κάτι που δεν έχουν ιδέα τόσο ως προς την ουσία των γεγονότων (οικονομική κρίση, ανεργία, εθνικά θέματα κλπ) όσο και στον θεσμό (τι είναι αυτό το πολίτευμα, ποιος αποφασίζει, ποιος εκτελεί, ποιο είναι το καλό και το κακό κλπ) και ούτε ενδιαφέρθηκαν από μόνοι τους να μάθουν έστω και εγκυκλοπεδικά για τα μάτια του κόσμου.

Ανθρωποι με τέτοια πνευματική κατάσταση πόσες πιθανότητες έχουν να επιτύχουν κάτι καλό με την ψήφο τους?

στην Χρυσή εποχή της Δημοκρατίας των Αθηναίων ήταν ικανό βάση του νομοθέτη μόνο το 1/10 να μπορεί να ψηφίζει. Κατ' αντιστοιχία μόνο το 1.100.000 θα έπαιρνε τόσο σημαντικές αποφάσεις σήμερα. Σκληροί νόμοι απαγόρευαν σε πολλούς να ψηφίζουν, λόγοι που σήμερα θεωρείται το διαβατήριο για να γίνεις βουλευτής (στρατιωτική θητεία, οικονομικές ατασθαλείες και ατιμία, μέτοικοι κλπ. κάποια από τα οποίο ήταν και κληρονομικά)

δεν θα σας πω εγώ τι να ψηφίσετε. Αλλωστε δεν έχει και νόημα με αυτό το πολιτειακό σύστημα. Απλώς θα σας συμβούλευα να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει για το κοινό καλό και να ξεπεράσει των υπνωτισμό των πολύ προηγμένων μηχανισμών
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

16. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pirateeeeeee για αυτό το μήνυμα:

dimace (02-01-15), pf7 (02-01-15), voskos_7 (02-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Έχουμε μια τρικυμία στο κρανίο (με αυτά που τραβάμε), όπως πολύ σωστά λες Γιώργο... ΤΛΠ, ας γίνει ό,τι είναι γραφτό, γιατί αυτή η αναμονή και αβεβαιότητα σε συνδυασμό με τα προβλήματα και τη φτώχια δεν αντέχονται εύκολα...

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

pirateeeeeee (02-01-15), voskos_7 (02-01-15)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.311 φορές σε 18.956 μηνύματα
    Ignore User

Αντί σχολίου.

Δεν με νοιάζουν τα κόμματα και φυσικά, δεν έχω καμία διάθεση να συζητώ σαν νεογέννητο, κάθε φορά - πιστεύω ότι έχω εξελιχθεί ως πολίτης και αυτό που βλέπω και το έχω δει κατ'εξακολούθηση τα τελευταία 25 χρόνια, δεν μου κάνει (θα ψηφίσω όμως)...
    Στο κάτω - κάτω, δικό μου έργο το ρέμα, δικό μου και ο γκρεμός και εσείς που με διαβάζετε και μένετε στην ίδια χώρα, για αρχή και στην ίδια Ήπειρο, αλλά σε επόμενη φάση, θα φάτε το ίδιο... βοήθημα, είτε εγώ έχω δίκιο, είτε εσείς και δεν θα ρωτηθούμε κιόλας στη μοιρασιά.
    Κάν'τε αυτό που θέλετε εσείς - αυτό που σας έρχεται, εκείνη την στιγμή και μη προσπαθείτε να βάλετε μυαλό στον απέναντί σας - το ίδιο βέβαια ισχύει και αντίστροφα.

Ελπίζω τελευταία μου παρέμβαση πάνω σε αυτό το εμετικό αντικείμενο, από όπου και να το πιάσει κανείς.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

20. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (02-01-15), kwtsios (03-01-15), pf7 (02-01-15), pirateeeeeee (02-01-15)

Thanks
    1.750
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 576 φορές σε 292 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    11.000.000 άνθρωποι καλούνται να ψηφίσουν για κάτι που δεν έχουν ιδέα τόσο ως προς την ουσία των γεγονότων (οικονομική κρίση, ανεργία, εθνικά θέματα κλπ) όσο και στον θεσμό (τι είναι αυτό το πολίτευμα, ποιος αποφασίζει, ποιος εκτελεί, ποιο είναι το καλό και το κακό κλπ) και ούτε ενδιαφέρθηκαν από μόνοι τους να μάθουν έστω και εγκυκλοπεδικά για τα μάτια του κόσμου.

Ανθρωποι με τέτοια πνευματική κατάσταση πόσες πιθανότητες έχουν να επιτύχουν κάτι καλό με την ψήφο τους?

στην Χρυσή εποχή της Δημοκρατίας των Αθηναίων ήταν ικανό βάση του νομοθέτη μόνο το 1/10 να μπορεί να ψηφίζει. Κατ' αντιστοιχία μόνο το 1.100.000 θα έπαιρνε τόσο σημαντικές αποφάσεις σήμερα. Σκληροί νόμοι απαγόρευαν σε πολλούς να ψηφίζουν, λόγοι που σήμερα θεωρείται το διαβατήριο για να γίνεις βουλευτής (στρατιωτική θητεία, οικονομικές ατασθαλείες και ατιμία, μέτοικοι κλπ. κάποια από τα οποίο ήταν και κληρονομικά)
    δεν θα σας πω εγώ τι να ψηφίσετε. Αλλωστε δεν έχει και νόημα με αυτό το πολιτειακό σύστημα. Απλώς θα σας συμβούλευα να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει για το κοινό καλό και να ξεπεράσει των υπνωτισμό των πολύ προηγμένων μηχανισμών
    Ευτυχως εφυγα απο Ελλαδα προσφατα και ηρθα σε ενα μερος που με δεχτηκε και μου προσφερει μεσα σε λιγους μηνες οτι δεν μου προσεφερε για χρονια η πατριδα μου. Το ευτυχως το λεω γιατι δεν χρειαζεται να "ταλαιπωρησω" λοιπον το μυαλο μου με εκλογες, ψηφους κτλ κτλ.

Στο ποστ σου γινεσαι αρκετα εως πολυ σκληρος με τον κοσμο που ψηφιζει. Ισως οχι αδικα, αν κανουμε μια βολτα στο δρομο μπορει και να επιβεβαιωθεις πανηγυρικα. Αλλα το σχολιαζω γιατι να σου πω την αληθεια, ουτε εγω ξερω τοσο πολλα περι οικονομικης κρισης, ανεργιας, εθνικων θεματων,δημοκρατιας κτλ. Πιστευεις λοιπον οτι ισως θα ηταν καλο να μην εχω δικαιωμα ψηφου?

Και εισαι σιγουρος οτι εσυ πραγματικα γνωριζεις καποια πραγματα? Και γνωριζεις αληθειες? Και ορθως ψηφιζεις και ορθως πρεπει να ψηφιζεις? Αν οχι εσυ ποιοι θα επρεπε να ψηφιζουν? Και μιλαω για τη σημερινη κοινωνια και οχι για πριν 2500 χρονια.

Υγ. Τοσα χρονια στην ελλαδα, δεν ψηφισα ποτε καποιον. Δεν μπορω να ριξω ψηφο "εμπιστοσυνης" σε καποιον που δεν εμπιστευομαι, γιατι εδω δεν μιλαμε για μπαλα, μιλαμε για τη ζωη μας.

22. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pf7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (02-01-15), kwtsios (03-01-15), pirateeeeeee (02-01-15)

Thanks
    1.750
    Ignore User

Εν μεσω "κρισης??".. Τελικα οι απαντησεις ερχονται μονες τους...

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων

24. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pf7 για αυτό το μήνυμα:

pirateeeeeee (02-01-15), voskos_7 (02-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Καλέ, δεν είπαμε πως και φέτος θα ψηφίσουμε Ψινάκη; Τι μου τα γυρίζεις τώρα;

(Ψίνος ΚΑΙ για ΠτΔ. Με ι ή η γράφεται το όνομά του; Ποιός ξέρει...)

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (02-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Όποιος μπορεί να μην γίνει συμμέτοχος στο έγκλημα, να το κάνει και δεν θα μετανιώσει. Εγώ δυο φορές (ή τρεις...) ψήφισα στην Ελλάδα και τις δύο το μετάνιωσα οικτρά. Εκεί ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ...

28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pf7 (02-01-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντί σχολίου.

Δεν με νοιάζουν τα κόμματα και φυσικά, δεν έχω καμία διάθεση να συζητώ σαν νεογέννητο, κάθε φορά - πιστεύω ότι έχω εξελιχθεί ως πολίτης και αυτό που βλέπω και το έχω δει κατ'εξακολούθηση τα τελευταία 25 χρόνια, δεν μου κάνει (θα ψηφίσω όμως)...
    Στο κάτω - κάτω, δικό μου έργο το ρέμα, δικό μου και ο γκρεμός και εσείς που με διαβάζετε και μένετε στην ίδια χώρα, για αρχή και στην ίδια Ήπειρο, αλλά σε επόμενη φάση, θα φάτε το ίδιο... βοήθημα, είτε εγώ έχω δίκιο, είτε εσείς και δεν θα ρωτηθούμε κιόλας στη μοιρασιά.
    Κάν'τε αυτό που θέλετε εσείς - αυτό που σας έρχεται, εκείνη την στιγμή και μη προσπαθείτε να βάλετε μυαλό στον απέναντί σας - το ίδιο βέβαια ισχύει και αντίστροφα.

Ελπίζω τελευταία μου παρέμβαση πάνω σε αυτό το εμετικό αντικείμενο, από όπου και να το πιάσει κανείς.
    Ο Νίκος Γκάλης είναι αυτός; Νόμιζα πως έπαιζε μπάσκετ... αλλά μάλλον τον μπέρδεψα με τον Ρέμο, τον παικταρά που πλαί στον Ιγκραμ έβαζε 40 πόντους το παιχνίδι. Πού και πού κάνω μικρολαθάκια στα σπορ...

30. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (03-01-15)

Thanks
    8.634
    Ignore User

H αδιαφορία, η αποχή και το "δε γαμιέ" είναι οι πιο "επικίνδυνες επιλογές".

Αμα δεν δίνεις δεκάρα στην ζωή σου πέρα από την μπάλα, τις φραπεδιές, το κονσερβοκούτι και τα 20 χρονα πιπινάκια, τουλάχιστον αύριο μεθαύριο μην διαμαρτύρεσαι για το "γ@μημένο" το σύστημα.
    Ο καθένας είναι υποχρεωμένος στις 25 του μηνος να επιλέξει τουλάχιστον τον "λιγότερο χειρότερο". Οτι πιστεύει σύμφωνα με την κρίση του τελοσπαντων.
    Προσωπικά αυτές τις εκλογές τις θεωρώ τις πιο κρίσιμες που έχω ζήσει ποτέ και κρίμα που δεν μας δίνουν την δυνατότητα να ψηφίσουμε από το εξωτερικό.
    Για να μαύριζα με πάθος τους 40χρονους ολετήρες του τόπου και τα "αφεντικά" τους από την Βόρεια Ευρώπη.

32. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nikos7 (02-01-15)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.161
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pf7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο ποστ σου γινεσαι αρκετα εως πολυ σκληρος με τον κοσμο που ψηφιζει. Ισως οχι αδικα, αν κανουμε μια βολτα στο δρομο μπορει και να επιβεβαιωθεις πανηγυρικα. Αλλα το σχολιαζω γιατι να σου πω την αληθεια, ουτε εγω ξερω τοσο πολλα περι οικονομικης κρισης, ανεργιας, εθνικων θεματων,δημοκρατιας κτλ. Πιστευεις λοιπον οτι ισως θα ηταν καλο να μην εχω δικαιωμα ψηφου?

Και εισαι σιγουρος οτι εσυ πραγματικα γνωριζεις καποια πραγματα? Και γνωριζεις αληθειες? Και ορθως ψηφιζεις και ορθως πρεπει να ψηφιζεις? Αν οχι εσυ ποιοι θα επρεπε να ψηφιζουν? Και μιλαω για τη σημερινη κοινωνια και οχι για πριν 2500 χρονια.
    Και μόνο που μπαίνεις στην διαδικασία να μου απαντήσεις κάτι σημαίνει... Οτι προσπαθείς να στύψεις το μυαλό σου, να ψαχτείς, να βρεις απαντήσεις κλπ Οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν το φακελάκι από το μέγκα και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα για να δουν τι θα κάνουν...

Δεν χρειάζεται να τα έχεις σπουδάσει αλλά να έχεις την τάση και την θέληση να ασχολείσαι και να παίρνεις σοβαρά αυτά τα πράγματα.

----------------------------------------------------------------------------------

δημοκρατία σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ότι ο λαός έχει την δύναμη. Ειδικότερα δημοκρατία σημαίνει ότι την δύναμη την έχει ο δήμος, οι έχοντες δηλαδή πολιτικά δικαιώματα. Το συγκεκριμένο πολίτευμα δεν είναι ένα τυπικό σώμα και μια ψήφο στην χάση και στην φέξη. Είναι ένα ολόκληρο κύκλωμα με τις κατάλληλες δικλείδες ασφαλείας, που έχουν προβλέψει όλα όσα με ρωτάς παραπάνω, με λαική διανομή της εξουσίας, που απαιτεί ενεργούς και δραστήριους πολίτες και υπηρετούν το συμφέρον όλων.

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  

Στην σημερινή κοινωνία έχουμε κρατήσει κάποιους θεσμούς (αρκετά διαφορετική βουλή) για δικαιολογία έτσι ώστε ο κόσμος μέσα στην αμάθεια και αμορφωσιά του να είναι ήρεμος και εύκολος διαχειρίσιμος από το παρεάκι που εξουσιάζει. (με ρωτάς που να ενημερωθώ εγώ που δεν τα ξέρω καλά? Μα αυτός είναι ένας ακόμη ρόλος των θεσμών να σε πιάνει και να σε ενημερώνει)

Ναι κατά την γνώμη μου οι νόμοι που προέβλεπαν ποιος πρέπει να έχει δικαίωμα ψήφου είναι πάρα πολύ σημαντικοί. Πως πχ. αυτός που έπρεπε να πάρει τις αποφάσεις για τα Ιμια να μην έχει εκπληρώσει ποτέ τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και μπαίνει σε τέτοιο σοβαρό πόστο? Πως γίνεται αυτός που έχει βάλει τον κολλητό του στον δήμο παράνομα να έχει το δικαίωμα να ψηφίζει αφού είναι αποδεδειγμένα λαμόγιο? πως γίνεται αυτός που δεν είναι φορολογικά ενήμερος να μπορεί να παίρνει οικονομικές αποφάσεις?
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

34. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pirateeeeeee για αυτό το μήνυμα:

pf7 (03-01-15), voskos_7 (03-01-15)

Thanks
    1.750
    Ignore User

H αδιαφορία, η αποχή και το "δε γαμιέ" είναι οι πιο "επικίνδυνες επιλογές".

Αμα δεν δίνεις δεκάρα στην ζωή σου πέρα από την μπάλα, τις φραπεδιές, το κονσερβοκούτι και τα 20 χρονα πιπινάκια, τουλάχιστον αύριο μεθαύριο μην διαμαρτύρεσαι για το "γ@μημένο" το σύστημα.
    Ο καθένας είναι υποχρεωμένος στις 25 του μηνος να επιλέξει τουλάχιστον τον "λιγότερο χειρότερο". Οτι πιστεύει σύμφωνα με την κρίση του τελοσπαντων.
    Προσωπικά αυτές τις εκλογές τις θεωρώ τις πιο κρίσιμες που έχω ζήσει ποτέ και κρίμα που δεν μας δίνουν την δυνατότητα να ψηφίσουμε από το εξωτερικό.
    Για να μαύριζα με πάθος τους 40χρονους ολετήρες του τόπου και τα "αφεντικά" τους από την Βόρεια Ευρώπη.
    Μου εχουν ξαναπει οτι η αποχη ειναι το χειροτερο που μπορω να κανω.
    Απο την αλλη εγω σαν ανθρωπος μεσα μου, σαν χαρακτηρας, δεν μπορω να ψηφισω καποιον που δεν μπορει να με πεισει. Δεν μου βγαινει, ειναι σαν να κοροιδευω τον εαυτο μου εκεινη τη στιγμη. Τι μπορω λοιπον να κανω αφου κανενας δεν με πειθει?
    Ειτε δεν με πειθει οτι αυτο που λεει ειναι σωστο και πραγματοποιησιμο, ειτε δεν με πειθει οτι μου λεει την αληθεια, ειτε δεν με πειθει οτι αυτοι που εχει τριγυρω του μπορουν να σταθουν στο υψος των περιστασεων, ειτε, ειτε ειτε...

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.311 φορές σε 18.956 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pf7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου εχουν ξαναπει οτι η αποχη ειναι το χειροτερο που μπορω να κανω.
    Απο την αλλη εγω σαν ανθρωπος μεσα μου, σαν χαρακτηρας, δεν μπορω να ψηφισω καποιον που δεν μπορει να με πεισει. Δεν μου βγαινει, ειναι σαν να κοροιδευω τον εαυτο μου εκεινη τη στιγμη. Τι μπορω λοιπον να κανω αφου κανενας δεν με πειθει?
    Ειτε δεν με πειθει οτι αυτο που λεει ειναι σωστο και πραγματοποιησιμο, ειτε δεν με πειθει οτι μου λεει την αληθεια, ειτε δεν με πειθει οτι αυτοι που εχει τριγυρω του μπορουν να σταθουν στο υψος των περιστασεων, ειτε, ειτε ειτε...
    Ωραία: Μία παρέμβαση ακόμα, μόνο και μόνο επειδή είναι καλή η πάσα...

Το γεγονός και μόνο ότι δεν ζεις εδώ, θα μπορούσε να είναι επαρκές για να μην ψηφίσεις - για να μην πω ότι καλό θα ήταν όσοι δεν έχουν την φορολογική τους κατοικία εδώ, θα έπρεπε να μην έχουν αυτό το δικαίωμα, αφού, στην τελική, καμία τόσο ουσιαστική επίπτωση δεν θα είχε η όποια απόφαση θα λαμβανόταν από τον... κυρίαρχο λαό.

Για αυτούς που ζούνε εδώ, η υπόθεση έχει ως εξής:
    - Αναγνωρίζεις το πολίτευμα;;;
    α) Αν "ναι", συμμετέχεις στην βασική του λειτουργία, χωρίς να αφήνεις στους άλλους το δικαίωμα να αποφασίζουν, με εσένα όμως μετά, να μην διεκδικείς κανέναν λόγο (αφού, αυτό το δικαίωμα, το παρέδωσες στην όποια πλειοψηφία).
    β) Αν "όχι", είναι μία άλλη συζήτηση, αλλά πολύ θεωρητική πλέον, αφού ο τόπος διοικείται με έναν τρόπο που θεώρησαν καλό οι περισσότεροι όσο και αν εσύ διαφωνείς.

- Ποιές είναι οι επιλογές;
    α) Αυτός που έχει ρεύμα και αναμένεται να είναι πρώτος: Ψηφίζεις, ό,τι και οι περισσότεροι.
    β) Αυτός που είναι πιθανότερο να είναι αντίθετος στον πρώτο: Ψηφίζεις αυτό που είναι επόμενο στη σειρά να κυβερνήσει.
    γ) Αυτός που είναι κόντρα στον διαφαινόμενο διπολισμό: Ψηφίζεις μία εφεδρεία του όλου συστήματος, η οποία όλο και σε κάτι θα χρειαστεί στη συνέχεια, για να γίνουν αυτά που πρέπει.
    δ) Αυτός που είναι κόντρα σε όλους: Ναι μεν ψηφίζεις αντίδραση, αλλά δεν ψηφίζεις και πρόταση ακριβώς.

- Ποια θα είναι η απόφαση;
    α) Άποψη των περισσότερων; Δες τα γκάλοπ και διάλεξε μεριά.
    β) Άποψη της λογικής; Οι τωρινοί, πρέπει να φύγουν και να έρθουν άλλοι, γιατί, δεν πάει άλλο.
    γ) Άποψή μου; Αν δεν είσαι κατασταλαγμένος, μην ακούς κανέναν - έτσι και αλλιώς, όλοι όσοι μπαίνουν στον κόπο να σου εξηγήσουν, παπάρια ξέρουν. Ψήφισε, έστω και μία φορά, κάτι που είναι κοντά στις απόψεις σου, χωρίς σκέψεις για το τι θα γίνει μετά. Ίσως και να διαμορφώσεις ένα σκηνικό που θα αξίζει τον κόπο να ασχοληθούν σοβαρά όσοι εμπλέκονται και να μην το δουν ως εργολαβία (κυβέρνηση με 3 και 4 κόμματα, είναι ζόρικο κόλπο - μην το βλέπεις απλό - ίσως να προκύψει και κάτι καλό, από όλο αυτό). Αν είσαι κατασταλαγμένος, δεν περίμενες να διαβάσεις από εδώ καμία συμβουλή, οπότε κάνε αυτό που θέλεις εσύ - όχι όσοι θέλουν να σε πάνε κάπου.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

37. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

differance (03-01-15), dimace (03-01-15), kwtsios (03-01-15), pirateeeeeee (03-01-15), The Dude (03-01-15)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Δική μου άποψη. Περπατάει χεράκι χεράκι με την άποψη του λάγνου τύπου, σα ξαναμμένες γκομενίτσες. Ψήφισε κάτι μου σε κεφράζει. Με την επισήμανση, να κάνεις και το χατήρι στον εαυτό σου και όλους μας να ψαχτείς λιγάκι, να καλλιεργήσεις αυτή τη ρημάδα την πολιτική σκέψη κι άποψη. Δεν είναι ούτε κακό, ούτε δύσκολο, ντεοντέ είναι γιατί δεν ταιριάζει με το κρόσι φιτ, το πιλάτες και το άιφον.
    There is a Dude in town

39. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

dimace (03-01-15), kwtsios (03-01-15), pirateeeeeee (03-01-15), voskos_7 (03-01-15)

Σελίδα 922 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 422522622722822872882892902912918919920921922923924925926932942952962972102211221222132214221922 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές