VALVERDES_7 (20-12-14)
Βρίσκω την εξέλιξη σημαντική και την παραθέτω:
ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ κατεβαίνουν μαζί στις εκλογές!
Κατά τη γνώμη μου (υπάρχει και η δηλωμένη υποστήριξη της ΑΝΕΛ, που σε περίπτωση κυβέρνησης συμμαχίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο) ΕΑΝ γίνουν εκλογές (άκα δεν εκλεγεί ΠτΔ) η αριστερά θα της κερδίσει. Εύχομαι εκ καρδίας να τα πάνε καλά, γιατί ο τόπος δεν έχει περιθώρια για έτη αρνητικές εξελίξεις. Εμείς, οι Έλληνες του εξωτερικού, θα παρακολουθούμε (δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο) τα πράγματα και θα προσευχόμαστε για το καλό της Πατρίδας.
VALVERDES_7 (20-12-14)
είναι πολύ λίγο να ελπίζεις και είναι τίποτα να ζείς χωρίς το Θρύλο
O μόνος λόγος που εύχομαι να ανέβει η Αριστερά πάνω είναι διότι πρέπει η Πατρίδα να ξαναβρεί την εθνική κυριαρχία της και παράλληλα να απαλλαγεί από τον "γνωστό" καρκίνο" του δικομματισμού.
Οταν στέλνεις τον προυπολογισμό σου για έγκριση στο εξωτερικό αυτό σημαίνει ότι άλλοι κάνουν κουμάντο στα πάντα.
Πολύ σωστή η θέση ότι θα προχωρήσουμε σε μονομερείς ενέργειες εάν δεν τα βρούμε με τους Ευρωπαίους. Τους πετάς μπαλάκι ότι ναι μεν τα βρίσκουμε, αλλά υποχωρήσεις θα πρέπει να κάνουν όλοι.
Χρειάζεται σκληρή διαπραγμάτευση. Ναι κύριοι είναι μια σχέση που όλοι πρέπει να βγούνε χαμένοι.
Εμάς θα ελαφρύνει το χρέος που διόγκωσε αυτή η μαλακία με το ευρώ, και εσείς απλά θα συνεχίσετε να έχετε το κοινό νόμισμα το οποίο συμφέρει εσάς.
Ελπίζω μόνο με την είσοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία να μην δούμε τίποτα σοσιαλιστικά μανιφέστα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Πάντως εγώ δε βλέπω καθαρή αριστερά στο σύριζα. Τουναντίον βλέπω ότι έχουνε εισχωρήσει μέσα κάτι παλαιοκομματικά λαμόγια του πασόκ (συνδικαλιστάδες κλπ) που τους κόπηκε το νταλαβέρι από το Βενιζέλο και ευελπιστούνε ότι θα ξανάρθουνε μέρες δόξης για αυτούς.
Εξ ου και το τρελλό ποσοστό του σύριζα στο 30+ .Τώρα πως ο Λαφαζάνης ένας αυθεντικός εκφραστής της αριστερής ιδεολογίας θα συμπλεύσει με το (μεγαλύτερο) κομμάτι της παλαιοκομματικής πλέμπας, αυτό θα το δούμε στη πράξη.
Ευχή μου είναι ο Τσίπρας αν κυβερνήσει να μην επιτρέψει τα σοσιαλιστικά μανιφέστα- πανηγυράκια να εξελειχθουν αλλα παλαιά, που λέει και ο Φίλος Βαλβέρδες πιο πάνω
chainsaw (22-12-14), kwtsios (21-12-14), VALVERDES_7 (22-12-14)
O Πανος ειναι η μοναδικη αληθηνη αριστερη φωνη στο ΣΥΡΙΖΑ δεν νομιζω να μακοημερευσει με τυπους απ το παλιο βαθυ ΠΑΣΟΚ...
Ο Τσιπρας εχει επιστρεψει στα σοσιαλιστηκα μανιφεστα απ την πρωτη στιγμη που δημοσκοπηκα μπηκε μπροστα το κομα του.
Θυμιζει ολο και περισοτερο Ανδρεα του 81.
polixenios (21-12-14)
polixenios (21-12-14)
Οι παππούδες είναι άτιμη φάρα... Μόνο για την τσέπη τους.
Αυτούς στοχεύει με αυτήν την τακτική πιστεύω...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
kwtsios (21-12-14)
Στους ισχυρούς του κόσμου Αγγελικούσης, Παππάς. Σε ποια θέση βρίσκονται Μαρινάκης και ΜελισσανίδηςLong Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Στο αρχείο η υπόθεση αποφάνθη ο Παναθηναϊκάκιας :P
Eλλάς στο πρότυπο της Υποσαχάρειας Αφρικής..
pirateeeeeee (23-12-14)
Οι γιδοβοσκοί/γιδογαμηδες/κλεφτοκοτάδες της χαβούζας του κάτω μαχαλά των βλακανιων θα πρέπει για άλλη μια φορά να είναι υπερήφανοι για την δημοκρατία τους !!!!
Αιμομηκτες/κτηνοβατες μεγαλοκαναλαρχες/μεγαλομπετατζηδες οι οποιοι κυκλοφορουν με πορσε καγιεν όπου μέσα παίζει τσίτα μπαντελιδης και μπαολα και σκυλοβρωμανε τζατζικιλα, ποδαριλα και απλυσιά, έχοντας για συνοδηγό μια ξεκωλιάρα ξανθιά, κάνουν κουμάντο σε αυτό τον απόπατο που ονομάζεται αιλαδδα
differance (23-12-14), dimace (22-12-14), pf7 (22-12-14), pirateeeeeee (23-12-14), polixenios (23-12-14), The Dude (23-12-14), VALVERDES_7 (22-12-14)
Πλέον είμαι σίγουρος θα βρεθούν οι 180..
celticfrost (22-12-14), pirateeeeeee (23-12-14)
Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, η Πατρίδα είναι όπως την περιέγραψε ο Μένιος. Από το 81 δε και μετά, τρις χειρότερη.
Ο Έλληνας κατάφερε να χάσει την ταπεινότητά του, έγινε κυνηγός άθλιων καταναλωτικών αγαθών και αισχρών απολαύσεων, τα οποία, για να τα αποκτήσει, χρησιμοποίησε (και χρησιμοποιεί) κάθε μέσο: θεμιτό ή αθέμιτο. Όταν ο λαός μας είναι τέτοιος (ή μάλλον έχει καταντήσει να ειναι τέτοιος) και ο Θεός ο ίδιος να βγει πρωθυπουργός δεν σωζόμαστε. Μια επίσκεψη σε εφορίες και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, σε νοσοκομεία στα (πρώην) πανεπιστήμια (νυν οίκους ανοχής) κλπ. θα πείσει και τον πλέον αισιόδοξο πως σωτηρία δεν υπάρχει, αν εμείς οι ίδιοι δεν αλλάξουμε προς το καλύτερο. (πράγμα που δειχνει εξαιρετικά απίθανο...)
Κατόπιν αυτών, που πολύ επιτυχώς αναφέρθηκαν, είναι τουλάχιστον τρελό για τον γράφοντα, να ενδιαφερθεί έστω στο ελάχιστο για το ποιος θα κυβερνήσει πάνω στα (νεότερα) ερείπια της Ελλάδος. Ας γίνει το θέλημα του Κυρίου, που, τελικά, έφτασα να πιστεύω, πως χάρη στη δική Του πρόνοια έχουμε επιβιώσει ή, για όσους δεν πιστεύουν, δυνάμει κάποιας συμπαντικής συνομωσίας με αδιευκρίνηστα αίτια και σκοπό: ένα καπρίτσιο της φύσης.
Κλείνοντας να θυμηθώ μια ρήση που ταιριάζει στην περίσταση: Το 1864, νομίζω, πριν τη μάχη στο Φρέντισμπεργκ, οι στρατηγοί του Λη του απαριθμούσαν τα οχυρωματικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Το δυσβιάβατο των ποταμών της, τις δυνατότητες άμυνας από τα υψώματα και ελέγχου των πεδινών και άλλα τέτοια. Ξαφνικά ο στρατηγός τους διέκοψε και είπε: «Πραγματικά είναι μια εξαιρετική περιοχή! Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου!» Κοινώς δεν τους έδινε σημασία. Αυτός ήξερε τι θα κάνει και πώς θα το κάνει. Εδώ φτάσαμε στο σημείο να ομιλούν οι κώλοι και όλοι να καθόμαστε προσοχή. Να λέμε ό,τι θέλουμε και να κάνουμε τίποτα. Και αν αναλογιστείτε πως άντρες όπως ο Λη, τελικώς ηττήθηκαν, μαντέψτε τι έχει να γίνει με τους δικούς μας «φωστήρες».
differance (23-12-14), kwtsios (23-12-14), pirateeeeeee (23-12-14), polixenios (23-12-14), voskos_7 (23-12-14)
Μου αρέσει που ο ρομαντισμός, έχει ριζώσει βαθιά μέσα σας - γι αυτό, εκτός των άλλων, σας αγαπώ κιόλας: Υποκλίνομαι...
Εγώ, δεν ξέρω να κάνω τον έκπληκτο, εξ ου και αρκούμαι στην παραπάνω επισήμανση.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (23-12-14), polixenios (23-12-14), The Dude (23-12-14)
Και μέσα σε όλα (ΕΝ.ΦΙ.Α, τέλη κυκλοφορίας, πετρέλαιο κλπ) μου ήρθε να πληρώσω και τον περσινό φόρο πολυτελούς διαβίωσης (400+ ευρώ) που είχαν ξεχάσει να μου στείλουν πέρσι. Επειδή έκανα το έγκλημα να αποκτήσω μια Skoda Octavia RS για να μετακινώ με ασφάλεια την 6μελή οικογένειά μου.
Καλύτερα γιατί θα έρθουν σε λίγο να μου ζητήσουν ψήφο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και ο αιλινεζζος συνεχίζει να είναι στην κοσμαρα του.
Τόσα και τόσα ....... Ζαχοπουλος, σημενς, ομόλογα, χρηματιστήριο, υποκλοπές, Βατοπέδι, κτλ κτλ κτλ. Ο σακαφλιας κάτοικος τις σκαταιλαδδας συνεχίζει να πίνει τον φρεντουτσινου του και να περνάει τέλεια στην Μυκονο.
Φόροι, πείνα, δυστυχία, αυτοκτονίες, ψυχοφάρμακα, κατάθλιψη, .......και ο μπουρτζοβλαχος με το καγιεν με απολα να κανονίζει 2ημερο στην Αράχοβα για να περάσει τέλεια.
Ένας λαός να κάνει μακροβούτια στην περίοδο της γυναίκας του μπουμπουκου, να του κάνει κλύσμα η βουλτεψη, να τον κυβερνάει ο κουτσαβακης, να μεριμνάει για την υγεία του ο δολοφόνος με το τσεκούρι βοθριδης.
Κατσικοκλεφτες που τους διαμορφώνει την συνείδηση ο πρετεντηρλας καθοντε αποχαυνωμένοι να βλέπουν μαγειρική ........λες και έχουν λεφτά να αγοράσουν αβοκαντο απο την Τανζανία το οποίο απαιτεί η νέα συνταγή που σερβίρει ο μεγαλομπετατζης/καναλαρχης.
Ο αιμομίκτης που κάθετε και κατηγορεί την κάθε ανυπότακτη φωνή απο τον καναπέ του, τολμάει να βάζει στο στόμα του ανθρώπους που δεν μπορεί να τους γλείψει ούτε την ετοιμόρροπη τρίχα από το δεξί τους αρχίδι.
Συμμορία που περνάει ρυθμίσεις νομοθετικού περιεχομένου που βολεύει τα αφεντικά τους.
Μια αστυνομία που λειτουργεί σαν τον Τζακ τον αντεροβγάλτη.
Ενα παπαδαριό που δεν δίνει δεκάρα για το ποίμνιο του ......λες και έδινε πότε.
pf7 (23-12-14), Red&White-Nick-7 (23-12-14), The Dude (23-12-14)
Χθές οι τράπεζες θύμιζαν αυλή των θαυμάτων. Τα ΑΤΜ άδεια και οι ουρές χιλιόμετρα. Πήραν τα λεφτά οι τραπεζίτες και ξανάγιναν αγέρωχοι.
Η πραγματική αγορά στενάζει, οι τραπεζίτες ευημερούν.
Εγώ δεν είμαι με το Τσίπρα. Αλλά άν πιστέψω ότι θα βάλει στη σειρά αυτά τα καθήκια ή τους καναλάρχες διαπλεκόμενους εργολάβους, ή δυσαρεστήσει τα λαμόγια που τον περιτριγυρίζουν ψάχνοντας πολιτική στέγη για νταλαβέρια θα αρχίσω να το σκέφτομαι.
Δεν μπορεί ένας ολόκληρος λαός να στενάζει και κάποιο συνάφι να γίνεται πλουσιότερο.
Γαργάρα οι λίστες αυτών που εβγαλαν τα λεφτά στο εξωτερικό, πανε να μας βγάλουνε με ένα στραγάλι το Παπακωνσταντίνου τη στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι φοροδιαφεύγουν και εξακολουθούν να απολαμβάνουν τα κλοπιμαία.
Τι ήταν να γίνουνε αυτά τα βασικά; Να τους καλέσει και ή να τους πάρει το 20% ή να τους βάλει στο φούρνο για έλεγχο. Τι έγινε με τη ζήμενς;
Γι' αυτό ο κόσμος στρέφεται στους θιασώτες της μεραρχίας του "Εντελβάις" , αγανακτισμένος και όλο οργή που τη διοχετεύει όπου βρεί ακόμα και σε αυτούς που λατρεύουν τους μεγαλύτερους εγκληματίες της ιστορίας , οι οποίοι λένε στα μούτρα μας που έχουμε θύματα απο τις θηριωδίες τους ότι είναι " ιστορικές προσωπικότητες που δεν έχει κρίνει ακόμη η ιστορία (!) ) .
Αν είχε πείσει ο Αλέξης θα είχε απορροφήσει όλη αυτή τη λαική δυσαρέσκεια και δε θα έπαιζε στο +3 . Χρειαζόμαστε μια φωνή γνήσια, πατριωτική , αλλά αυτές τις κόβουν εν τη γεννέσει τους, εξ απαλών ονύχων που λένε ...
dimace (23-12-14), pf7 (23-12-14), pirateeeeeee (23-12-14)
Σχέδιο διάσωσης υπάρχει! Σας βεβαιώνω μέχρι λόγου τιμής. Οι Ευρωπαίοι προσπαθούν να διασώσουν κάτι στην Ελλάδα: Τις τράπεζες, τους τραπεζίτες και τα μερικές εκατοντάδες τζάκια που πίνουν το αίμα του (ηλίθιου) ελληνικού λαού. (ηλιθίου, γιατί σε μικρογραφία έκανε τα ίδια με τα τζάκια) Πολύ ωραία τα είπε ο προλαλήσας και δεν γράφω τίποτα άλλο.
*Στη Γερμανία, η πνευματική ελίτ (δεν υπάρχει άλλη ελίτ) τα λέει αυτά. Κάνει βιβλία για μας, τα οποία οι Γερμανοί διαβάζουν! Η γερμανική κοινή γνώμη ενημερώνετε για το τι στην πραγματικότητα είναι το «ελληνικό δράμα» (μια απάτη...) Αλλα εμείς τουιτάρουμε κάτι Χαικάλιδες, Αποστολόπουλους, κλπ. τη στιγμή που βουτάμε περισσότερο στο χάος.
polixenios (30-12-14), The Dude (23-12-14)
Μιας και ήπια τον Βόσπορο μαζί μέ ό,τι αυτός ενώνεται, δε θα επεκταθώ παρά θα πω μόνον αυτό.
Ελπίδα υπάρχει. Οσο υπάρχουν σκεπτόμενοι Ελληνες όπως οι τύποι οι από πάνω μου, ελπίδα υπάρχει. Μπορεί με τον τύπο τον κέλτικο παγωνιά να διαφωνώ ως σκέψη, αλλά το ότι έχει σκέψη πολιτική, καθαρή από την οπτική του, μου αρκεί να μου δείξει πως ελπίδα υπάρχει. Οπως και των άλλων τύπων, μη θέλετε προσωπικό γλείψιμο όλοι (κάτσε καλά συνονόματε τύπε...), καλό είναι να ξεχωρίζουμε τί γίνεται από το τί μας πλασάρεται. Οσο το καταφέρνουμε, ελπίδα υπάρχει.
Αρκεί να μην αδιαφορήσουμε, να μην τα παρατήσουμε. Αυτό θέλουν ΟΛΟΙ τους. Να έχουν έναν λαό χαζό, απολιτίκ, χωρίς κρίση, με μόνο πρότυπο τη Μενεγάκη κι αν της τον χώνει βαθειά η παλιαδελφή.
Δεν αντέχω, έχω πονοκέφαλο, πάω να πιω ένα αναβράζον σε τεκίλα...
There is a Dude in town
celticfrost (23-12-14), consigliere (23-12-14), dimace (23-12-14), polixenios (30-12-14), Red&White-Nick-7 (23-12-14), voskos_7 (23-12-14)
Bookmarks