πανω απο την φωτο του αβαταρ μου γραφει εισητηριο.τι σημαινει αυτο?
φευγει ο γκειτς λοιπον.ενα μεγαλο μπραβο για τα λεφτα που εχει διαθεσει.μακαρι να τον ακολουθουσαν και αλλοι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
πανω απο την φωτο του αβαταρ μου γραφει εισητηριο.τι σημαινει αυτο?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καλά ρε Κουζουλό, ξέμεινες από Avatar?
Δεν ξέρω δεν μπορούσα να το δω χθες.
καληνυχτα
Ιδού με τι ασχολείται μια κοινωνία που έχει λύσει όλα της τα προβλήματα
Δημόσια συζήτηση στο σουηδικό κοινοβούλιο για ένα παιδικό πάρτι
Ένα 8 χρόνο αγόρι προκάλεσε δημόσια συζήτηση στη Σουηδία γιατί δεν κάλεσε δυο συμμαθητές του στο πάρτι των γενεθλίων του Το σχολείο του παιδιού ανακοίνωσε ότι ο 8χρονος παραβίασε τα δικαιώματα των δύο παιδιών και κατήγγειλε το γεγονός στο σουηδικό κοινοβούλιο.
Το σχολείο, που βρίσκεται στην πόλη Λουντ της νότιας Σουηδίας, υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που διανεμίθησαν προσκλήσεις εντός των σχολικών εγκαταστάσεων τότε δεν πρέπει να γίνονται διακρίσεις.
Ο πατέρας του 8χρονου κατέθεσε έγγραφη απολογία μέσω του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της περιφέρειας. Στην απολογία αναφέρεται ότι τα δύο παιδιά δεν κλήθηκαν στο πάρτι από τον γιο του γιατί το ένα δεν είχε καλέσει και εκείνο στο πάρτι του τον 8χρονο και με τον άλλο είχαν φιλονικήσει.
Ο 8χρόνος μοίρασε τις προσκλήσεις κατά τη διάρκεια του μαθήματος αλλά μόλις ο δάσκαλος αντελήφθη ότι δύο από τους μαθητές δεν είχαν πάρει πρόσκληση τις κατάσχεσε στο σύνολό τους.
«Ο γιος μου στενοχωρήθηκε πάρα πολύ» δήλωσε ο πατέρας στην εφημερίδα Sydsvenskan.
«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κατάσχει την περιουσία κάποιου άλλου με τέτοιο τρόπο, είναι σαν να κατάσχεις την προσωπική αλληλογραφία κάποιου», πρόσθεσε ο πατέρας του 8χρονου.
Η απόφαση για το θέμα αναμένεται να ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
![]()
Γι' αυτο μπορει εμεις να ειμεθα μαλακες ως λαος αλλα αμα γινομασταν ποτε Σουηδοι ή κατι παρομοιο ειχα φουνταρει την αλλη μερα. Καλυτερα μαλακας παρα ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-06-08)
Είναι απίστευτη είδηση... Εμείς συζητάμε στο κοινοβούλιο για μίζες και αυτοί γιατί χάλασε ένα παιδικό πάρτι. Ε ρε τι σου κάνει η μακροχρόνια έκθεση στο κρύο...![]()
Ο καθενας με τον πονο του σε αυτον τον κοσμο....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
περα απο το μπασκετ τωρα δεχομαι συγχαρητηρια για το νεο μου...LAPTOOOOOOOOOOPtoshiba satellite A200-1gh 500Euros
θα γινει της φουκουσιμας
Αμα σου δωσω δηλαδη συγχαρητηρια θα μου δωσεις 1500 ευρω;
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΒΑΛΑΝΤΗ!![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μου έστειλαν ένα e-mail που αναφέρει τον Κόκκαλη και την Μακεδονία νομίζω!!!Αν το post-αρω θα με κράξετε όλοι σαν Αντι-Κοκκαλικός που μαι...![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Γιατί δε μπορώ να δω τα βιντεάκια που ποστάρετε στον firefox? Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω κανένα πρόσθετο?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
κατεβασε το adobe rider και το flash player 9...
differance (04-07-08)
Bookmarks