Δεν ήξερε από Χιώτικες: Για αυτό είναι γνωστές, άλλωστε...
"ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!"
Δεν ήξερε από Χιώτικες: Για αυτό είναι γνωστές, άλλωστε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Έναν γρήγορο της έριξε ο παπάς...
Αγιασμό εννοείται B-)
Απίθανες φωτογραφίες: Ένα κλικ πριν την καταστροφή
Υπάρχουν στιγμές που λάθος υπολογισμοί μπορούν να έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα.
Φαντάσου να απολαμβάνεις τον ήλιο και διαβάζεις κάτω από μια σκηνή και να σε πλησιάζει ένα λιοντάρι, να βρίσκεσαι στον αέρα, οδηγώντας μια "γουρούνα" και αυτή να χάνει τις δύο πίσω ρόδες, να σκοντάφτεις και να πέφτεις πάνω στο μπάρμπεκιου, να κάνεις σκέιτμπορντ και να "μετράς" τα σκαλοπάτια, να κάνεις κανό μαζί με έναν καρχαρία...
Το coed παρουσιάζει σαράντα φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο πριν οι πρωταγωνιστές τους, βρεθούν σε δύσκολη θέση.
Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και εξάπτει, τη φαντασία για το τι ακολούθησεLong Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
BrazHlias (04-09-14)
Στο βίντεο, που τιτλοφορείται "Δεύτερο μήνυμα στην Αμερική" ο τζιχαντιστής καταδικάζει την επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράκ και κατόπιν βάζει το μαχαίρι στο λαιμό του Σότλοφ. Στη συνέχει παρουσιάζει τον Βρετανό όμηρο και απειλεί ότι θα σκοτώσει και αυτόν.
Ο Σότλοφ λέει: "Είμαι σίγουρος ότι ξέρετε ποιος είμαι και γιατί εμφανίζομαι. Ομπάμα, η εξωτερική πολιτική σου με την επέμβαση στο Ιράκ υποτίθεται ότι γινόταν για την ασφάλεια των Αμερικανών, οπότε γιατί πληρώνω το τίμημα αυτής της επέμβασης με τη ζωή μου;".Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Μάλλον θα είναι fake το δεύτερο βίντεο. Δεν μπορεί ο άλλος λίγο πριν του κόψουν το κεφάλι να κάνει αυτές τις δηλώσεις σε τόσο ήρεμο τόνο.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
ο αρης υποβιβαστηκε στην γ εθνικη και καθαριζει και αυτος απο τα χρεη του
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μήπως να βρίσκαμε καμία μόντα να υποβιβαζόμασταν και εμείς, σαν άτομα, για να καθαρίζουμε και να επιστρέφουμε σε κανα-δυό χρονάκια, κομπλέ;
Από επαγγελματίες, να γινόμαστε ερασιτέχνες ρε παιδί (α, γειά σου - να τα παίρνουμε "μαύρα" - γάτα είσαι) και να καθαρίζουμε από όλους.
celticfrost (03-09-14), dimace (04-09-14), dtakis80 (03-09-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-14), kwtsios (05-09-14), pirateeeeeee (03-09-14), sirkostas (03-09-14)
captain-cook (03-09-14), dtakis80 (03-09-14), sirkostas (03-09-14), voskos_7 (03-09-14)
Δεν υπάρχουν!!
"Μια εντελώς αποτυχημένη καμπάνια επιχείρησε να θέσει σε εφαρμογή η αεροπορική εταιρία Malaysia Airlines με σκοπό να ξανακερδίσει το κοινό, που την εγκατέλειψε μαζικά μετά τα δύο πρόσφατα δυστυχήματα. Σκοπός της καμπάνιας ήταν να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία των επιβατών, προσφέροντας μέχρι και δωρεάν εισιτήρια και τάμπλετ, όμως ο τίτλος της "Πείτε μας τι θα θέλατε να κάνετε πριν πεθάνετε" όχι μόνο ήταν αποτυχημένος, αλλά μπορεί εύκολα να εκληφθεί και ως προκλητικός! Άρον άρον απέσυραν από την ιστοσελίδα της εταιρίας οι υπεύθυνοι, τους συνδέσμους που οδηγούσαν στις αιτήσεις, όταν αντιλήφθηκαν τις πρώτες χλιαρές αντιδράσεις του κόσμου."
pirateeeeeee (03-09-14), sirkostas (04-09-14), voskos_7 (03-09-14)
ποσο μαλακες....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και μετά λέμε για τις διαφημίσεις του Τζάμπο!![]()
differance (04-09-14), panahs7 (04-09-14), sk12072 (04-09-14)
μπροστα της φανταζουν τελειως επαγγελματικες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
έχουν κλαπεί 12 αεροπλάνα
να είστε προσεχτικοί όσοι είναι να ταξιδέψετε (ειδικά τις επόμενες 2 εβδομάδες)
Εμείς, έχουμε κάνει τεχνολογία για να σπάμε ο ένας τ' αρχίδια του άλλου και όταν δεν παίζει αυτό, να πιάνουμε και άλλα ανυποψίαστα πλάσματα.
Ζήτα και αποζημίωση τώρα...
Εχουν κλαπεί 12 αεροπλάνα? Από που? Από τα Τζάμπο?
Εγώ δεν το έχω διαβάσει ή ακούσει από κανένα αξιόπιστο μέσο, παρά μόνο σ' ένα γραφικό μπλογκ το πήρε το μάτι μου. Απ' αυτά τα μπλογκ που λένε πως οι Ελοχίμ ξεκίνησαν απ' τον Τέταρτο Σείριο κι αφού έκαναν μια στάση για καφέ και χέσιμο στον Κ-ΡΑΧ κατέβηκαν στη Γη και μεταλλάχτηκαν σε Ελληνες.
BrazHlias (04-09-14)
και τζεφ μπριτζες.παρα πολυ καλη ταινια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Από πού βγήκε η φράση: «Άλλος πλήρωσε τη νύφη»;Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sirkostas (05-09-14)
Bookmarks