sadi (21-07-14)
καλά να περάσεις πρόεδρε.για αυτό τις λένε διακοπές.κάνεις μια διακοπή από τα πάντα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sadi (21-07-14)
Σας ευχαριστώ όλους παλικάρια. Αντε να γεμίσουν οι μπαταρίες ξανά, να αρχίσει η σαιζόν.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sadi (21-07-14)
Εγώ, πάλι, άλλη απορία έχω: Τι είναι αυτό, το "διακοπές", ρε παιδιά;;;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sadi (21-07-14)
Είναι αυτό που δουλεύεις σα το σκλάβο για 6 κατοστάρικα το μήνα 11,5 μήνες και μετα σου λενε "αντε παλι θα σε αφήσω να φύγεις 15 μέρες κερατούκλη, ειδες μεγαλεία;". Μετά κλείνεις δωμάτιο σε εναν απόπατο και σου λενε όλοι "ΧΛΙΔΗ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ". Μετά πρέπει να ξεχάσεις τις αλλες 20 μέρες που έχεις υπολοιπο αδείας και να ξαναβαλεις την κεφαλα κατω.
Αλλά τι να ξέρεις κι εσύ λογιστής άνθρωπας. Καλό παιδί ο υπουργός ,σας τάραξε στις διορίες ε;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Όχι, βρε! Ρολόι όλα: Μας άφησε και χωρίς λεφτά, για να μην μας μπαίνουν και τίποτε ιδέες...
sadi (21-07-14)
voskos_7 (21-07-14)
Η λυση ειναι μια: Ενοπλη ληστεια σε τραπεζα.
Αν σε πιασουν σε "χωνουν" μεσα και τρως και πινεις τσαμπα, αν δεν σε πιασουν το γλεντας με τα λεφτα των μασονων. Τωρα που το ξανασκεφτομαι βεβαια, με τη ρευστοτητα που εχουν οι τραπεζες τωρα τελευταια, μαλλον καλυτερα να κατσεις να σε πιασουν.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
dimace (22-07-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-07-14), sadi (22-07-14), voskos_7 (22-07-14)
Αν είναι να Τουρκέψεις, γίνε αγάς... Ό,τι κόλπο και να κάνεις, με δ'αύτους, πάνω από 100.000,00 € δεν πιάνεις: Και δεν γίνομαι διοικητής σε καμία ΔΕΚΟ;
Εχω να δηλώσω κάτι:
Μου αρέσει στο μπέργκερ το κέτσαπ κάτω από το μπιφτέκι, όχι πάνω.
![]()
There is a Dude in town
Δεκτό και σωστό: Αν βάλεις τυρί, που θα το πας; Πάνω στην κέτσαπ, ή από κάτω από το μπιφτέκι; (Όλο αυτό φυσικά, ισχύει εφόσον δεν κρατάμε ανάποδα το έδεσμα)
Εμένα πάλι, δεν μου αρέσει το κέτσαπ και η μουστάρδα στο πιτόγυρο, όπως και ολόκληρο το σύστημα να έχει ή 3, ή 543 πατάτες μέσα...
Και το κρεμμύδι: Θέλω μυρωδιά και μιας και η ζημία έχει γίνει με το τζατζίκι - γιατί να με πειράξει το κρεμμύδι;
Το τυρί τύπε λάγνε πάει από πάνω για να λιώνει και να πέφτει τραπεζομάντηλο πάνω από τον μπίφτεκο. Γι'αυτό πάει από κάτω το κετσαπικό. για να μην μπερδεύεται με το πάνω πάτωμα και γίνει πολύ γλίτσα η δουλειά. Αφήνει το τυρί να κολλήσει στο πάνω ψωμί και αυτό δένει το κάτω.
Το άλλο μεγάλο θέμα, το πιτόγυρο... είναι ολόκληρη ιστορία. Επρεπε να φέρω και τις σημειώσεις μου...![]()
There is a Dude in town
Εμ, "έτσι" μου ήρθες;;;
Ναι - κλασσικά: Βασικά, το κέτσαπ, δεν είναι σάλτσα ντομάτα, να πεις θα μπερδευτεί με το τυρί και θα κάνει μπουγιουρντί πάνω από το μπιφτέκι, οπότε παλεύεται πάλι η ζημιά... Έχει μικρότερο βαθμό διείσδυσης και ή θα σου αποκόψει το τυρί από το μπιφτέκι, ή το πάνω μέρος του μπέργκερ...
Παθαίνοντας και ακούγοντας, παναγίες από τους πελάτες που έχουν (ή παίρνουν μόνοι τους) το θάρρος, όποιου δεν του κόβει από την αρχή, μαθαίνει...
Μ'αρέσει να σπικάρω σε τόσο υψηλό επίπεδο με άτομα γνώστες για τέτοια θέματα εδώ μέσα...![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (22-07-14)
Είσαι να γράψουμε εγκυκλοπαίδεια σε μέγεθος εγκολπίου;;; (ποιού, μη ρωτάς - είναι έκπληξη για τους χρήστες)
![]()
The Dude (22-07-14)
Εγκολπίου ή Εγ-κολπ(ί)ου; Γιατί το δεύτερο μπορεί να μας βγει και μεγαλύτερο αν έχει δουλευτεί...![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (22-07-14)
Αφού κατάλαβες, γιατί πας να χαλάσεις την έκπληξη;![]()
Θέλει μάσημα το κοινό, τύπε. Πρέπει να τους δώσεις πρόσβαση στον υπέροχο απέραντο αυτό τόπο που λέγεται ανώτερη λογική...![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (22-07-14)
Πως τα καταφέρνεις ρε γεροΜένιο και κλειδώνεις -δήθεν- καταλάθος τα θέματα μου λες; Πάρκισον έχεις και πατάς άλλα κουμπάκια; Άνοιξέ το να σπικάρω 2 φωνήεντα στα γατάκια...![]()
Bookmarks