Czar (18-07-14), pirateeeeeee (17-07-14)
Czar (18-07-14), pirateeeeeee (17-07-14)
Εκεί στη Malaysia Airlines χρειάζεται έναν εξορκισμό ή να το κλείσουν το μαγαζί. 2 μεγάλες αεροπορικές τραγωδίες σε διάστημα 4 μηνών, δεν είναι και λίγο. Το να πάρεις πτήση της πλέον θα απαιτεί περίσσιο θάρρος...
celticfrost (17-07-14), Czar (18-07-14)
Αν δεν κάνω λάθος είναι από τα νέα μεγάλα αεροπλάνα που υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Μην βγάζεις έξω την πιθανότητα της δολιοφθοράς...
Παίζονται πολλά λεφτά...
Με τη γκίνια που δέρνει αυτή την εταιρεία, μπορεί να έπεσε (ή να ανατινάχθηκε) από μηχανική βλάβη. Σε τέτοιες περιπτώσεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ βιαστικό συμπέρασμα είναι ύποπτο. Τον λόγο έχουν οι εμπειρογνώμονες. Κρίμα για τις ψυχούλες που χάθηκαν άδικα. Ο θάνατος έχει γίνει πολύ φτηνός στις μέρες μας. Σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Czar (18-07-14), differance (18-07-14), pf7 (18-07-14)
Πώς βγήκε η φράση "σιγά τον πολυέλαιο"
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
celticfrost (18-07-14), voskos_7 (18-07-14)
Μου αρέσει η λογική αλληλουχία της κουβέντας σε αυτό το νήμα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
850 σελίδες οφ τόπικ;γιατί δεν ανοίγουμε και εδώ νεό thread όπως σε όλο το άλλο φόρουμ;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
8PYLOS (19-07-14), differance (18-07-14), voskos_7 (18-07-14)
Η κουβέντα εδώ μου θυμίζει κάτι τύπους ντιτζέηδες που εκεί που παίζουν μια μπιτάτη μαλακία, σου ρίχνουν Πλούταρχο και μετά Μετάλικα και γίνεται το κορμί σου ζελές και χύνεται στο πάτωμα...![]()
There is a Dude in town
8PYLOS (19-07-14), differance (18-07-14)
"Μόλις καταρρίψαμε ένα αεροπλάνο". "Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πολιτικό αεροσκάφος". "Επεσε έξω από το Χράμποβο... υπάρχουν πολλά πτώματα γυναικών και παιδιών...στην τηλεόραση λένε ότι ήταν ένα ουκρανικό, μεταγωγικό Antonov-26, αλλά η ταμπέλα λέει 'Malaysia Airlines'. Τι γύρευε πάνω από την Ουκρανία;" , λέει ο συνομιλητής και ο Κοζίτσιν απαντά: "Μετέφερε κατασκόπους. Γιατί στο διάολο πετάνε, εδώ γίνεται πόλεμος"
Ομολογώ! Εγώ το έριξα! Ο Βοσκός με έβαλε! Κρεμάστε τον! (γατί εγώ ζαλίζομαι...)
*Καμια πλάκα, εδώ. Απλά αμφιβάλλω για κάποια γεγονότα...
voskos_7 (18-07-14)
Γαμω τη πουτανα μου καρεκλες ριχνει. Μας εχει σπασει τ @@ φετος
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
captain-cook (19-07-14), Faithful (19-07-14), voskos_7 (19-07-14)
Τι βλαξ![]()
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
panahs7 (19-07-14)
"Ήταν νεκροί εδώ και πολλές μέρες οι επιβάτες του Boeing, δεν σκοτώθηκαν απ' την κατάρριψη και η Ουκρανική κυβέρνηση είναι ικανή για όλα!" Ναι κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η θέση του αρχηγού των φιλορώσων αυτονομιστών, ο οποίος αφού είχε ποστάρει στη σελίδα του στο facebook ότι κατέρριψαν ένα στρατιωτικό αεροσκάφος, λίγη ώρα αργότερα διέγραψε τη δημοσίευση χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. Ποιον να πιστέψεις τώρα; Είναι δυνατόν να λέει ότι τους βάλανε πεθαμένους στο αεροπλάνο, όταν ξέρει ότι θα ακούσουν και συγγενείς των θυμάτων; Τόσο αφελής είναι να χρησιμοποιεί τέτοιες δικαιολογίες του κώλου; Μόνο ότι ήταν η χαμένη πτήση δε μας είπε και πήγαιναν να τους βομβαρδίσουν...
Πάλι καλά που δεν είπαν ότι ήταν το εξαφανισμένο Boeing της Malaysian και τους χρωστάμε και χάρη που το βρήκαν (και το έριξαν...)!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Σειρά μου να προσπαθήσω να ηρεμήσω για 10 μέρες με διακοπές.
Ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτό το τραγικό καλοκαίρι, να αρχίσουν τα ματς, και να βριζόμαστε και να τσακωνόμαστε με εναν φανερό τουλάχιστον λόγο.
Τα λέμε μάγκες, αφου θα έχω καπως περιορισμένη πρόσβαση από τις διακοπές.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
captain-cook (22-07-14), celticfrost (21-07-14), differance (21-07-14), Faithful (21-07-14), panahs7 (21-07-14), voskos_7 (21-07-14)
sadi (22-07-14)
Bookmarks