Σελίδα 843 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 34344354364374379380381382383383984084184284384484584684785386387388389394310431143124313431843 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 16.841 έως 16.860 από 39238

Θέμα: Off Topic

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπας και τα εχουμε ολα σε 1 σε πολυ καλη τιμη αν και πιστευω ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο
    Το ακριβώς αντίθετο Ηλία. Αν είσαι μονοπώλιο καθορίζεις εσύ τις τιμές. Είναι ο καπιταλισμός...
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

2. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (24-06-14), panahs7 (25-06-14), pirateeeeeee (25-06-14), voskos_7 (25-06-14)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

Αν μέχρι τώρα, η ΝΟΒΑ παρείχε υπηρεσίες με μέση συνδρομή τα 60,00 € και ο ΟΤΕ τα 30,00 €, θα μου κάνει τεράστια εντύπωση, έτσι και μείνει μόνος του, να μην φτάσει την συνδρομή τουλάχιστον στα 45,00 € (για να μην πω και 70,00).
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Οτι χειρότερο ο περιορισμός του ανταγωνισμού. Κάποτε όταν μονοπωλούσε την σταθερή τηλεφωνία ο ΟΤΕ οι λογαριασμοί ήταν εξωφρενικά υψηλοί για όσους θυμούνται.
    Μονοπωλιακές καταστάσεις είναι βήματα προς τα πίσω και θα ήθελα να ξέρα αυτό το Υπουργείο Ανάπτυξης τι στον φούτσο κάνει.
    Η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς είναι βασική αρμοδιότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
    Αν και μυρίζομαι και εδώ Γερμανικό Δάκτυλο μιας και ο ΟΤΕ αν δεν κάνω λάθος ακόμα ανήκει στην Deutsche Telecom.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pirateeeeeee (25-06-14)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Η νοβα ειχε ξεκινησει πολυ δυναμικα πριν απο χρονια.Ειχε αγορασει τα δικαιωματα μεγαλων πρωταθληματων,ειχε το nova cinema με ταινιες ολο το 24ωρο κατι πρωτοποριακο για την εποχη εκεινη.Οταν ενωθηκε με τη forthnet,οι περισσοτεροι πιστεψαμε οτι θα αποτελεσει εναν καλο ανταγωνιστη για τον Οτε,με αποτελεσμα τη μειωση τιμων εκατερωθεν.

Τα τελευταια χρονια ομως εχει περιορισει πολυ τα προνομια,ενω ο Οτε μπηκε πολυ δυναμικα στο παιχνιδι.Πηρε ολα τα μεγαλα πρωταθλημα,εκτος απο τη σουπαλιγκα,και εβαλε καναλια με ταινιες,οπως και αρχειο παλιων ταινιων.Τωρα προσφερει δορυφορικη συνδεση.Κρατησε και αυξησε τους πελατες του παρα το οτι δε μειωσε τις τιμες σημαντικα.

Συγχρονως η νοβα πρσοπαθει να προσελκυσει νεους πελατες με δελεαστικες προσφορες,οπως αυτη με την ταμπλετα,χωρις ομως να υπολογιζει τους παλιους συνδρομητες.2 φορες προσπαθησα να αλλαξω πακετο συνδρομης και μου απαντησαν αρνητικα.Φετος δε θα βαλω νοβα,μονο και μονο επειδη συμπεριφερονται αντιεπαγγελματικα.

Απο τη μια θελω να την αγορασει ο Οτε,που συμπεριφερεται περισσοτερο επαγγελματικα και συννενοειται με τους πελατες,ωστε να εχω ολα τα πρωταθληματα με μια υπηρεσια,αλλα απο την αλλη το μονοπωλιο ποτε δεν ειναι καλο.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ακριβώς αντίθετο Ηλία. Αν είσαι μονοπώλιο καθορίζεις εσύ τις τιμές. Είναι ο καπιταλισμός...
    μια προβλεψη που κανεις δεν θα θυμαται,οταν και αν γινει η αγοραπωλησια:

η τιμη του πακετου θα ειναι μεγαλυτερη απ'οτι οι τιμη του πακετου της νοβα ή του οτε μεμονωμενα και μικροτερη απο το αθροισμα τους.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Off Topic

Ρε παιδια εχουμε καναν ορθοπεδικο εδω;

Sent from my iPad using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.626
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.587 φορές σε 8.155 μηνύματα
    Ignore User

Ολυμπιακοί - Παναθηναϊκοί: Μαουνιέρηδες και Μπριγιαντίνες

«Μαουνιέρηδες και Μπριγιαντίνες». Τα πρώτα ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, τα κηδειόχαρτα και η μαύρη αγορά των εισιτηρίων...
    Όσο ο μύθος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μεγάλωνε, η ζήτηση εισιτηρίων για τα ντέρμπι αυξανόταν και η μαύρη αγορά οργίαζε. Οι «μαυραγορίτες» προμηθεύονταν συνήθως τα πολυπόθητα εισιτήρια από κάποιο γνωστό τους παίκτη ή εργαζόμενο στο γήπεδο, χωρίς φυσικά να αποκαλύπτουν τι θα τα κάνουν.

Στη συνέχεια έβγαιναν στη μαύρη αγορά και τα πουλούσαν πολύ ακριβά. Το 1968 ένα εισιτήριο για αγώνα Ολυμπιακού Παναθηναϊκού πουλήθηκε για 10.000 δραχμές στη μαύρη αγορά ενώ η αρχική του τιμή ήταν από 100 έως 300 δραχμές. Το ποσό ήταν υπέρογκο, αλλά οι φανατικοί οπαδοί δεν λογάριαζαν τα έξοδα. Επίσης είναι προφανές ότι και τότε για κάποιους «λεφτά υπήρχαν».
    Η ειρηνική συνύπαρξη των οπαδών Τη δεκαετία του ’60 και του ’70, στο γήπεδο ήταν οπαδοί και των δύο ομάδων. Έφταναν στο γήπεδο αρκετές ώρες νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα για να εξασφαλίσουν μια καλή θέση στην κερκίδα. Όσο περίμεναν έπαιζαν μεταξύ τους τάβλι, χαρτιά και συζητούσαν ήρεμα. Τα επεισόδια εκείνη την εποχή γίνονταν κυρίως μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όταν τσακώνονταν οι παίκτες. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά συνθήματα δεν είχαν βρισιές, αλλά πολύ χιούμορ «Μαουνιέρηδες» για τους Ολυμπιακούς και «Μπριγιαντίνες» για τους Παναθηναϊκούς ήταν οι πιο συνηθισμένοι χαρακτηρισμοί.
    Οι έννοιες «βάζελοι» και «γαύροι» καθιερώθηκαν αρκετά χρόνια αργότερα Παρόλο που οι οπαδοί δεν χρησιμοποιούσαν βρισιές, τα συγγενικά πρόσωπα των παικτών είχαν ανέκαθεν την τιμητική τους. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ηλίας Υφαντής ανέφερε στη «Μηχανή του Χρόνου» ότι όταν ήθελαν να τον πειράξουν οι φίλαθλοι του φώναζαν «Ελενίτσα το φουρό σου», όπως ήταν το όνομα της τότε κοπέλας του και μετέπειτα συζύγου του. Τη δεκαετία του ‘60 καθιερώθηκαν και οι «κηδείες» που γίνονταν μετά από κάθε ντέρμπι.
    Οι οπαδοί, με αρκετή δόση μαύρου χιούμορ κυκλοφορούσαν αγγελτήρια κηδείας για την ομάδα που είχε χάσει και έκαναν ακόμα και εικονικές κηδείες. Από τη δεκαετία του ’80 το κλίμα στα γήπεδα άρχισε να αλλάζει. Τα συνθήματα απέκτησαν υβριστικό και προσβλητικό χαρακτήρα. Ο ρομαντισμός της παλιάς εποχής χάθηκε. Σήμερα θεωρείται δεδομένο ότι οι φίλαθλοι των ομάδων δεν μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο γήπεδο.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Στη Γερμανία ΔΕΝ είναι φτηνά τα τηλ., ιντερνέτ, συνδρομητικά κλπ... Έχουν όμως ΑΡΙΣΤΗ ποιότητα και μεγάλη ποικιλία περιεχομένου, για όλα τα γούστα. Πχ. Kabel Deutschland και Sky, η δική μου επιλογή δλδ, περίπου 90 ευρώ. (Όλα τα σπορ, ταινίες, σήριαλ, κλπ...) Ίντερνετ (100) και τηλ (flat) άλλα 70. Maxdome (για μεγαλύτερη ποικιλία) 8 ευρώ. Συνήθως τα νοικοκυριά έχουν ένα πακέτο συνδρομητικής και 50 σύνδεση, οπότε μιλάμε για 100 ευρώ. Νομίζω πως τόσα, πάνω κάτω, πρέπει να πληρώσεις και στην Ελλάδα. Αμερική και Καναδά (θα μας πει ο Καναδός) θυμάμαι να είναι αρκετά πιο ακριβά. Το ίδιο και στην Αγγλία.

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (26-06-14)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Εδώ πέρα είναι περίπου 90 ευρώ ιντερνετ συνδρομητική και σταθερή τηλ. με ταχύτητα ιντερνετ normal για Καναδά και περίπου 50 ψηφιακά κανάλια. Υπάρχουν δυνατότητες κ για περισσότερες επιλογές και το κόστος κάπως το μαζεύουν. Γενικά το ιντερνετ είναι ακριβό όπως σχεδόν τα πάντα εκτός απο ρεύμα θέρμανση και βενζίνη.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (26-06-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ πέρα είναι περίπου 90 ευρώ ιντερνετ συνδρομητική και σταθερή τηλ. με ταχύτητα ιντερνετ normal για Καναδά και περίπου 50 ψηφιακά κανάλια. Υπάρχουν δυνατότητες κ για περισσότερες επιλογές και το κόστος κάπως το μαζεύουν. Γενικά το ιντερνετ είναι ακριβό όπως σχεδόν τα πάντα εκτός απο ρεύμα θέρμανση και βενζίνη.
    Thanks bro!

*ένα κατοστάρικο για τη διασκέδαση της οικογένειας δεν είναι τίποτα. (ξεχάσαμε τα ραδιοτηλεοπτικά τέλη εδώ, άκα συν 17 ευρώ) Τα 50 κανάλια τα βρίσκω κάπως λίγα. Αν, όμως, το περιεχόμενο είναι καλό, πάω πάσο και πήρες το ποτ!

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (26-06-14)

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

ΜΑΚΡΙΑ ...

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (27-06-14)

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.626
    Ignore User

Τουρίστας στην Κίνα φωτογράφισε το "Γκόλουμ"

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <> Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τουρίστας στην Κίνα φωτογράφισε το "Γκόλουμ"

ωραια στολη,βγαινει σε διαφορα μεγεθη?

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.626
    Ignore User

Οι στύλοι του Ολυμπίου Διός το 1870! Μια παρθένα περιοχή, εκτός σχεδίου και εκτός πόλεως

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Η φωτογραφία είναι από το 1870.
    Η Αθήνα δεν είναι παρά ένα μεγάλο χωριό.
    Οι στύλοι του Ολυμπίου Διός είναι έξω από την τότε μικρή πόλη.
    Χωράφια και αδιαμόρφωτοι δρόμοι περιβάλλουν τα αρχαία ερείπια.
    Η σημερινή λεωφόρος που οδηγεί στη Συγγρού, δεν ήταν παρά ένας καρόδρομος.
    Κάπου εκεί λίγα χρόνια αργότερα γίνεται και το πρώτο αυτοκινητιστικό δυστύχημα,
    όταν στο συγκεκριμένο χωματόδρομο κυκλοφορούσαν δύο αυτοκίνητα και συνολικά στην Ελλάδα επτά!
    Κι όμως, κατάφεραν να τρακάρουν μεταξύ τους. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    “Οπως βλέπετε η περιοχή δεν έχει δένδρα. Και πως θα μπορούσε να έχει;
    Τα πρόβατα έτρωγαν ό,τι φύτρωνε!
    Ο ναός ήταν ο μεγαλύτερος της αρχαιότητας, αλλά σήμερα διασώζονται ελάχιστοι από τους
    140 κίονες. Ο καθένας είχε 17 μέτρα ύψος, 2.6 μέτρα διάμετρο και βάρος 364 τόνους.
    Το τοπίο που βλέπετε ήταν τότε παρθένο. Αν η πόλη είχε σχεδιαστεί και αναδειχθεί σωστά θα μπορούσε σήμερα να είναι ένας μικρός παράδεισος.
    Αλλα είπαμε, «αν»…

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Η κολόνα ανάμεσα στους δύο κίονες κατέρρευσε το 1852

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Michael Haubtmann, 1873. Οι στύλοι από την αντίθετη γωνία με θέα την Ακρόπολη. Και ιδού τα προβατάκια!

—John Lennon

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (26-06-14), nikos7 (26-06-14)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων

Μετά από προτροπή του Σαμαρά γίνονται διαδικασίες της ΕΠΟ, όπως επίσης θα του στείλουν και 2 φανέλες της Εθνικής, 1 υπογεγραμένη απ' το Σαμαρά και 1 απ' όλους τους παίκτες. Πάντως εδώ που τα λέμε, δεν καταλαβαίνω σε ποιά βάση βάζεις το "και να πεθάνει δεκάρα δεν δίνουν". Καλώς ή κακώς έτσι είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος, μήπως θα "δώσουμε δεκάρα" εγώ κι εσύ; Αν δεν είναι δικός σου άνθρωπος, ούτε για το γείτονα δε νοιάζεσαι πλέον όπως έχουμε γίνει...
    Α,οκ, μετα απο προτροπη του Σαμαρά, το καταλαβαίνω.

Καλώς ή κακώς Πάνο αποφάσισα καιρό τώρα αυτό το "καλώς ή κακώς" να το πετάξω στη χέστρα και να τραβήξω το καζανάκι. Νοιάζομαι απερίγραπτα για τα πάντα. Υιοθέτησα δυο παιδάκια στην Αιθιοπία. Στέλνω όσα δίφραγκα μου περισσεύουν (από τη δουλειά μου μου μένουν 200 ευρώ το μήνα, δεν κρύβομαι γιατί βαρέθηκα, και γιατί να το κάνω;;;;;; ) σε όποια φιλανθρωπική νομίζω ότι γίνεται. Σε ανθρώπους που ζητάνε βοήθεια από το φμπουκ ή άλλα δίκτυα. Δίνω το υστέρημά μου σε (ίσως πλουσιότερους από μένα) ζητιάνους ή "ζητιάνους". Θα έδινα και στον πιτσιρικά για να "συμπληρώσω" το εισιτήριό του αν πίστευα ότι θα τον έκανε να χαμογελάσει (και μάλλον θα τον έκανε).
    Προτιμώ να πεθάνω στην ψάθα και να με λένε ηλίθιο, αλλά να πεθάνω ΑΝΘΡΩΠΟΣ , παρά να πεθάνω όπως έζησα ως τώρα "λογικό ον" , εξαθλιωμένος ως άνθρωπος. Να ενδιαφερθώ εφ' όσον ο άλλος έχει ανάγκη ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Ετσι, για την ιδέα. Οχι δεν παω για άγιος. Δεν πιστεύω στον γιο του Κρίνου, αυτά είναι αηδίες. Πάω για Ανθρωπος.

Άλλαξα.
    Και παράλληλα νιώθω άπλετο μίσος. Για όσους με με εμποδίζουν να γίνω αυτό που θέλω.

Σορι για το ξέσπασμα, ευχαριστώ που μου έδωσες και την ευκαιρία να τα πω. Ελπίζω χωρίς παρεξήγηση

Υ.Γ. Ξέχασα αυτο το "κι αν πεθάνει". Το έχουν αποδείξει πάμπολες φορές και το λες κι εσύ στο τέλος. "Αν δεν είναι δικός σου άνθρωπος, ούτε για το γείτονα δε νοιάζεσαι πλέον όπως έχουμε γίνει...". Πόσο μάλλον οι κονομημένοι κλέφτες της Ομοσπονδίας, αν το κάνουμε εμείς οι άφραγκοι.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (26-06-14)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.119 φορές σε 20.500 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμιά παρεξήγηση και καλά κάνεις φυσικά. (Συνεχίζω και τα πας στο οφτόπικ αν είναι). Απέναντι απ' το σπίτι μου έχει εκκλησία. Κι έχει έρθει εδώ και κάποιους μήνες ένας άστεγος Βούλγαρος, ο οποίος ποτέ δεν ζήτησε κάτι όταν περνάς, αξιοπρεπέστατος ζει το δράμα του. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι τον "φροντίζει" η γειτονιά, με λίγο φαϊ, κάνα τσιγάρο, λίγο κρασί και κανένα παλιό ρούχο. Εγώ εκτός του φαγητού που του πάω συχνά, πήγα και του αγόρασα και ελληνοβουλγάρικο λεξικό να συννενοείται όσο μπορεί.

Ο παπάς λοιπόν της ενορίας, μας έκανε παρατήρηση, να μη τον βοηθάμε, γιατί δεν ξέρουμε αν έχει χαρτιά, δεν του δίνουν φαγητό γιατί δεν ξέρουν λέει αν έχει όντως ανάγκη και κάνουν ενέργειες τώρα να τον διώξουν γιατί... παίζουν μικρά παιδιά στη γειτονιά. Οι άνθρωποι της εκκλησίας οι ίδιοι και δεν ντρέπονται! Τι μου λες μετά για ένα παιδάκι σε άλλη χώρα. Και να φανταστείς όταν τον ρώτησα αν θέλει κάτι που μπορώ να του δώσω ξέρεις τι μου είπε και με άφησε κάγκελο;; Ένα βιβλίο με ποιήματα του Καρυωτάκη γιατί του αρέσει να διαβάζει!!

Αυτά που λες...

26. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (26-06-14), sadi (26-06-14)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Καμιά παρεξήγηση και καλά κάνεις φυσικά. (Συνεχίζω και τα πας στο οφτόπικ αν είναι). Απέναντι απ' το σπίτι μου έχει εκκλησία. Κι έχει έρθει εδώ και κάποιους μήνες ένας άστεγος Βούλγαρος, ο οποίος ποτέ δεν ζήτησε κάτι όταν περνάς, αξιοπρεπέστατος ζει το δράμα του. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι τον "φροντίζει" η γειτονιά, με λίγο φαϊ, κάνα τσιγάρο, λίγο κρασί και κανένα παλιό ρούχο. Εγώ εκτός του καθημερινού φαγητού πήγα και του αγόρασα και ελληνοβουλγάρικο λεξικό να συννενοείται όσο μπορεί.

Ο παπάς λοιπόν της ενορίας, μας έκανε παρατήρηση, να μη τον βοηθάμε, γιατί δεν ξέρουμε αν έχει χαρτιά, δεν του δίνουν φαγητό γιατί δεν ξέρουν λέει αν έχει όντως ανάγκη και κάνουν ενέργειες τώρα να τον διώξουν γιατί... παίζουν μικρά παιδιά στη γειτονιά. Οι άνθρωποι της εκκλησίας οι ίδιοι και δεν ντρέπονται! Τι μου λες μετά για ένα παιδάκι σε άλλη χώρα. Και να φανταστείς όταν τον ρώτησα αν θέλει κάτι που μπορώ να του δώσω ξέρεις τι μου είπε και με άφησε κάγκελο;; Ένα βιβλίο με ποιήματα του Καριωτάκη γιατί του αρέσει να διαβάζει!!

Αυτά που λες...
    Mας φέρνω εδώ Πάνο μου.
    Μου δίνει ελπίδα να βλέπω ότι δε χαθηκε η ανθρωπιά. Δυστυχώς η ελπίδα είναι πολύ μικρή, εδώ δεν έχω δει παρά τόσο σκόρπια παρόμοια περιστατικά που με πιάνει παράπονο και θυμός ταυτόχρονα. Έχουμε γίνει πιο κτήνη από τα κτήνη.

28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (26-06-14)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.119 φορές σε 20.500 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mας φέρνω εδώ Πάνο μου.
    Μου δίνει ελπίδα να βλέπω ότι δε χαθηκε η ανθρωπιά. Δυστυχώς η ελπίδα είναι πολύ μικρή, εδώ δεν έχω δει παρά τόσο σκόρπια παρόμοια περιστατικά που με πιάνει παράπονο και θυμός ταυτόχρονα. Έχουμε γίνει πιο κτήνη από τα κτήνη.
    Κάθομαι καμιά φορά και σκέφτομαι, γιατί ο Θεός τα δίνει τα λεφτά στα λαμόγια κι όχι σε ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν. Θα μου πεις κι εγώ έτσι λέω τώρα, αν βρεθώ πάμπλουτος μπορεί να γίνω μεγαλύτερο καθίκι απ' αυτούς. "Τον άνθρωπο για να του βγάλεις τον πραγματικό εαυτό, δώστου λεφτά κι εξουσία" λέει μια σοφή φράση...

30. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (26-06-14), sabar77 (29-06-14), sadi (26-06-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Ωραία πράγματα έγραψες στα δυο τελευταία σου ποστ, Πάνο. Σε συγχαίρω και σου εύχομαι να παραμείνεις πάντα όπως είσαι τώρα. (και να βοηθάς τον Βούλγαρο.)

32. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (26-06-14)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Κάθομαι καμιά φορά και σκέφτομαι, γιατί ο Θεός τα δίνει τα λεφτά στα λαμόγια κι όχι σε ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν. Θα μου πεις κι εγώ έτσι λέω τώρα, αν βρεθώ πάμπλουτος μπορεί να γίνω μεγαλύτερο καθίκι απ' αυτούς. "Τον άνθρωπο για να του βγάλεις τον πραγματικό εαυτό, δώστου λεφτά κι εξουσία" λέει μια σοφή φράση...
    Η παροιμία σωστή. Μόνο που θεός (ξαναλέω ο ενοχλητικός) δεν υπάρχει. Φυσικά μπορεί να διαφωνείς κι εσύ και πολλοί, και είναι απόλυτα σεβαστό. Απλά για μένα με αποδείξεις πλέον δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα.

Η κακία τους και η αδιαφορία μας δίνουν τα λεφτά στα λαμόγια. Το "ελληνοπρεπες" ρητό "μακριά απ' τον κώλο μου κι οπου θελει ας μπει". Το "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα επειδή εγώ δεν έχω". Το "δεν ειμαι μεταναστης, δεν με νοιαζει για τους μεταναστες, δεν ειμαι κομμουνιστης, δεν ειμαι φιλελεύθερος, δεν ειμαι ετσι, δεν ειμαι αλλιως". Κάτι είσαι όμως και όταν έρθει η σειρά σου κανείς δε θα σε υπερασπιστεί.
    Τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα κι επειδή αν μπλεχτούμε πολλοί θα πάει στα πολιτικά να αλλάξω ρότα.

Βοηθήστε. Βοηθήστε πρώτα αυτούς που ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΤΕ. Βοηθήστε αυτούς που έχουν λιγότερα και αυτούς που έχουν περισσότερα εξίσου. Μη μασάτε με τις παγίδες με φυλές, έθνη, σημαίες, εχθρότητες. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Σήμερα δέχθηκα μια έκκληση για βοήθεια προς έναν άστεγο άνθρωπο στην Αθήνα και μουτζώνω τον εαυτό μου που δεν έχει μία να προσφέρει. Δεν είναι άγιος, το αντίθετο. Είναι όμως άνθρωπος στην ανάγκη.

Όσο για τους πλούσιοι. Ξέχνα τους. Άλλη ράτσα, και έχεις δίκιο στο ξαναλέω. Λεφτά και εξουσία μας αποκτηνώνουν. Και αυτούς που τα έχουν, και εμάς που τους υπηρετούμε , είτε το θέλουμε είτε όχι.

34. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

dimace (26-06-14), panahs7 (26-06-14)

Σελίδα 843 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 34344354364374379380381382383383984084184284384484584684785386387388389394310431143124313431843 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές