Σελίδα 780 από 1963 ΠρώτηΠρώτη ... 2803804805806807307407507607707767777787797807817827837847908008108208308809801080118012801780 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 15.581 έως 15.600 από 39257

Θέμα: Off Topic

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν το μήνυμα είναι ότι καθένας έχει το δικαίωμα να παρουσιάζεται όπως γουστάρει και να ορίζει τη σεξουαλικότητά του όπως νομίζει, τότε συμφωνώ με τη γυναίκα που λες.
    Βασικα δε βλεπω ποτέ γιουροβυζί αλλά είδα (δεν θα μπορουσα να το αποφύγω άλλωστε) τη φάτσα που λετε. Το μύνημα είναι, γίνε όσο πιο παράξενος μπορείς για να βγάλεις φράγκα.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

2. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (11-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-05-14), voskos_7 (11-05-14)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασικα δε βλεπω ποτέ γιουροβυζί αλλά είδα (δεν θα μπορουσα να το αποφύγω άλλωστε) τη φάτσα που λετε. Το μύνημα είναι, γίνε όσο πιο παράξενος μπορείς για να βγάλεις φράγκα.
    Θα συμφωνούσα ίσως, αν είχα ακούσει κάποιο αισθητά καλύτερο τραγούδι απόψε. Θεωρώ πως αν ο διαγωνισμός ήταν ραδιοφωνικός και βαθμολογούνταν μόνο φωνές, πάλι η Αυστρία θα κέρδιζε.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Κέρδισε το δεύτερο ή, για πολλούς, τρίτο καλύτερο τραγούδι του διαγωνσιμού. (Σαν Μαρίνο, Αυστρία, Ολλανδία, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά αλλά με καθαρά μουσικά κριτήρια τα καλύτερα τραγούδια)

Το θέαμα της «πώς την λένε» αισθητικά απαράδεκτο, για να μην πω αποτροπιαστικό. Ενώ η φωνή της (όπως συνηθίζεται στο είδος της) ήταν άριστη, (και το τραγούδι με αρχή μέση και τέλος) όλα τα άλλα πάνω της ήταν εμετικά, οι δε αντιδράσεις της κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και μετά την επικράτησή της επιεικώς γελοίες, για να μην πω πως ταιριάζουν σε άτομο με σοβαρή πνευματική αναπηρία.

Το ελληνικό τραγούδι απαράδεκτο. Πραγματική ντροπή (ευτυχώς δεν είμαστε μόνοι) να στέλνουμε τέτοια τερατουργήματα στον διαγωνισμό (ο οποίος, πλέον, είναι ντροπή για τον ευρωπαικό πολιτισμό αλλά λέμε τώρα...)

Να σταθώ στο Σαν Μαρίνο: Το ΜΟΝΟ τραγούδι με καθαρές μετατροπίες, εναλλαγή τονικοτήτων, κουπλέ και διπλό ρεφρέν, εισαγωγή και φινάλε, κορύφωση και μουσική γέφυρα και τι λέω τώρα ο μαλάκακας...
    Γι αυτό ακριβώς ΠΑΤΩΣΕ! Ποιος καταλαβαίνει σήμερα από μουσική τέχνη; Κώλο να δούμε (από σήμερα και κανά σουβλί είκοσι ποντάκια) φασαρία, ταραχή, υστερία, κραυγές και πυροτεχνήματα και να πάει το παλιάμπελο...

5. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (11-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-05-14), voskos_7 (11-05-14)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Ρε την τραβελομάνα, το σήκωσε... κι εγώ που πίστευα πως βάζελος φέτος δε σηκώνει κούπα...
    ΑΙσθητικά, απαίσιο και ιντριγκαδόρικο. Θα ήθελα να τη δοκιμάσω να δω πως κουμπώνουν οι ταχύτητες αλλά ως τραγούδι δεν δικαιολογεί πρωτιά. Του δικού μου γούστου ήταν πιο πολύ η Φινλανδία. Γουσταρα και τον Μαλτέζο που βαρούσε τα νταούλια σα να ήταν σε φιέστα του Θρύλου.
    Η τύπισσα με το κομμένο σετ αρχίδια τους έπιασε όλους κότσο. Προκάλεσε και νίκησε. Αυτό είναι η γιουροτέτοιο.
    Η Ελλάδα έπεσε σε περίεργη χρονιά, δεν της άξιζε τόσο χαμηλά.
    Αυτά, πάω να συνεχίσω το πιώμα.
    There is a Dude in town

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (11-05-14)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Θα συμφωνούσα ίσως, αν είχα ακούσει κάποιο αισθητά καλύτερο τραγούδι απόψε. Θεωρώ πως αν ο διαγωνισμός ήταν ραδιοφωνικός και βαθμολογούνταν μόνο φωνές, πάλι η Αυστρία θα κέρδιζε.
    Α,σε αυτο δε μπορω να σου πω κατι. Δεν εχω ακουσει κανένα απο τα τραγουδια, κι εξ' αλλου απεχθάνομαι αυτό το "ποπ" πράγμα.
    Αν ήταν όντως το καλύτερο καλώς και κέρδισε. Ομως για την εμφάνιση, όντως πιστεύω αυτο που εγραψα, οτι επέλεξε να "προκαλέσει" για να πάρει "πόντους".

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.048 φορές σε 7.603 μηνύματα
    Ignore User

Ποιος ήρθε?

Ποια θέματα έχουν λυθεί προ πολλού? Θες σοβαρά στις 2 τη νύχτα να σου φέρω κάμποσα παραδείγματα σεξιστικού ρατσισμού που λαμβάνουν χώρα σε καθημερινή βάση?

Κι αν η ελευθερία στην έκφραση δεν είναι απ' τα σημαντικότερα προβλήματα που έχει να λύσει ο κόσμος, ας πάμε όλοι για ύπνο κι ας δούμε τι αποτέλεσμα θα φέρουν αύριο η Λίβερπουλ κι ο ΠΑΟΚ.
    Κατ'αρχην εισαι πνευμα αντιλογιας, το νοημα περι του σχολιου της μεταδοσης ηταν, οτι ηταν ακυρο λογω του οτι δεν περασε κανενα μηνυμα αυτο το αηδιαστικο προσωπο, εκτος εαν οι ρατσιστες πλεον φερνοντας αυτην την εικονα στο μυαλο τους θα αγαπησουν τους πουστηδες. Οσον αφορα τα υπολοιπα, θελω να κοιμηθω και ξερω οτι θα με εκνευρισεις και θα παει μεχρι αργα η κουβεντα.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.389 φορές σε 19.007 μηνύματα
    Ignore User

Νομίζω ότι μαζί με το ουγγρικό ήταν τα δύο καλύτερα τραγούδια της βραδιάς. Δεν ψηφίστηκε λοιπόν γιατί το είπε μια μουσάτη τρανσέξουαλ.

Αλλά κι έτσι να ήταν, είναι πολύ αργά για να παραστήσουμε τους θιγμένους απ' τη σικέ ψηφοφορία. Οταν τόσα χρόνια θάβονται εξαιρετικές παρουσίες καλιτεχνών, επειδή όλοι οι βαλκάνοι κάνουν κολλεγιά και ψηφίζουν Παπαρίζου και Σερτάμπ για νο1 κι από την άλλη έχουν το δικό τους μπλοκ οι πρώην σύντροφοι της ΕΣΣΔ και ψηφίζουν τη κάθε Ρουσλάνα, τότε δεν δικαιούμαστε να φωνάζουμε για το αποψινό αποτέλεσμα.

Ολη η δυτική Ευρώπη ψήφισε Αυστρία απόψε. Κάτι Αζερμπαϊτζάν, Αλβανίες και λοιπές μπανανίες που ακόμα θεωρούν μαγκιά τον ξυλοδαρμό των γυναικών και των γκέι είναι που συνεχίζουν ακόμα το δικό τους δρόμο.
    Δεν κατάλαβες: ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ και αν δεν ποστάριζε κανείς την φωτογραφία του, ούτε για την ύπαρξή του δεν θα νοιαζόμουνα.
    Δεν με αφορά η Γιουροβίζιον και το εννοώ: Δεν την παρακολουθώ στο ελάχιστο και δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σχολιάσω αποτελέσματα, πολλώ δε μάλλον και αμφίβολες σκοπιμότητες που μπορεί να υποκρύπτουν οι ψηφοφορίες. Μαζεύονται - Τραγουδάνε - Σχολιάζετε και όλα νορμάλ με εμένα.

Το ζητούμενο για εμένα είναι σε κάποιον που δεν του άρεσε κάτι, να μην τον ρωτάν "Δηλαδή, αν ήταν πιο συνηθισμένη η εμφάνιση του καλλιτέχνη, θα το άκουγες διαφορετικά;;;"
    Σε τέτοια ζητήματα ανακύπτουν δύο ερωτήματα:
    "Δηλαδή, εσύ που το ρωτάς, άκουσες, είδες και σου άρεσε; Ή απλά το παίζεις ανοικτόμυαλος και άνετος;"
    "Αν ο άλλος απαντήσει, στην πρώτη ερώτηση, άμεσα ή έμμεσα, "Ναι" τότε το πρόβλημά του, είναι πολύ διαφορετικό από την αισθητική του: Είναι η κρίση του, άρα δεν αξίζει τον κόπο να σηκώνεται τόση συζήτηση."
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Συμφωνώ.

Συμφωνώ.

*το ανέλυσα παραπάνω...

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατ'αρχην εισαι πνευμα αντιλογιας, το νοημα περι του σχολιου της μεταδοσης ηταν, οτι ηταν ακυρο λογω του οτι δεν περασε κανενα μηνυμα αυτο το αηδιαστικο προσωπο, εκτος εαν οι ρατσιστες πλεον φερνοντας αυτην την εικονα στο μυαλο τους θα αγαπησουν τους πουστηδες. Οσον αφορα τα υπολοιπα, θελω να κοιμηθω και ξερω οτι θα με εκνευρισεις και θα παει μεχρι αργα η κουβεντα.
    Οι ρατσιστές είναι ανίκανοι να αγαπήσουν οτιδήποτε.

Αυτά που λέω απευθύνονται σε όποιον δεν μισεί ότι δεν είναι δική του κόπια.

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (11-05-14)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Εμένα πάντως Κώστα θα μου επιτρέψεις να πω ότι δε βρίσκω "όμορφο" το σκηνικό μούσι-βραδινή τουαλέτα. Οπως και τον εαυτό μου αν έβλεπα έτσι θα τον χλεύαζα (ακόμα και σε αποκριάτικο πάρτι) έτσι δεν μπορώ να δω και σοβαρά τον τυπο αυτόν (ούτε που ξέρω αν είναι άντρας ή γυναίκα με ψεύτικα μούσια, απλα το όλο αποτέλεσμα είναι αντιαισθητικό). Γούστο του και καπέλο του τα ερωτικά του όπως και η εμφάνισή του φυσικά. Απλά την κρίνω ως άσχημη.

15. Οι ακόλουθοι 9 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (11-05-14), BrazHlias (11-05-14), differance (11-05-14), dimace (11-05-14), IERO (11-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-05-14), The Dude (11-05-14), vasilis-thrylos7 (11-05-14), voskos_7 (11-05-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Συμφωνώ με χίλια μαζί σου. Είσαι ανοιχτό μυαλό και δεν χρειάζεται να το πω εγώ.

Και επειδή με διαβάζεις, όπως σε διαβάζω, προσεκτικά, σίγουρα θα ξέρεις (το έχω γράψει) πως η καλύτερη φίλη μου είναι τρανσέξουαλ (η Στέφανυ από το Σάλτσμπουργκ). Μιλάμε για θεική γυναίκα, που βάζει κάτω το 90% των «πραγματικών» γυναικών και μεγάλη κυρία. Είναι η μόνη μου φίληπου ξέρω καλά πως η γυναίκα μου τη ζηλεύει... Και σε ρωτώ: Αυτό το πράμα το αποψινό δεν προσβάλλει (οχι ως σεξουαλική επιλογή αλλά ως αισθητική) γυναίκες όπως η Στέφανυ; Αυτό και μόνο, γιατί με έχει πραγματικά πειράξει το ΑΠΑΙΣΙΟ μούσι. Χωρίς αυτό ΟΛΑ θα ήταν τέλεια και ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα δεν θα υπήρχε, εγώ δε, όπως έκανα και με τη θεική Ντάνα Ιντερνάσιοναλ, θα την υποστήριζα φανατικά.

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.048 φορές σε 7.603 μηνύματα
    Ignore User

Συμφωνουμε, ειναι καθαρα φιλοσοφικο το θεμα της αντιμετωπισης των ανθρωπων, εγω αν υπονοεις κατι που μαλλον υπονοεις, δεν εχω κατι με αυτους τους ανθρωπους.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν κατάλαβες: ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ και αν δεν ποστάριζε κανείς την φωτογραφία του, ούτε για την ύπαρξή του δεν θα νοιαζόμουνα.
    Δεν με αφορά η Γιουροβίζιον και το εννοώ: Δεν την παρακολουθώ στο ελάχιστο και δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σχολιάσω αποτελέσματα, πολλώ δε μάλλον και αμφίβολες σκοπιμότητες που μπορεί να υποκρύπτουν οι ψηφοφορίες. Μαζεύονται - Τραγουδάνε - Σχολιάζετε και όλα νορμάλ με εμένα.

Το ζητούμενο για εμένα είναι σε κάποιον που δεν του άρεσε κάτι, να μην τον ρωτάν "Δηλαδή, αν ήταν πιο συνηθισμένη η εμφάνιση του καλλιτέχνη, θα το άκουγες διαφορετικά;;;"
    Σε τέτοια ζητήματα ανακύπτουν δύο ερωτήματα:
    "Δηλαδή, εσύ που το ρωτάς, άκουσες, είδες και σου άρεσε; Ή απλά το παίζεις ανοικτόμυαλος και άνετος;"
    "Αν ο άλλος απαντήσει άμεσα ή έμμεσα, "Ναι" τότε το πρόβλημά του, είναι πολύ διαφορετικό από την αισθητική του: Είναι η κρίση του, άρα δεν αξίζει τον κόπο να σηκώνεται τόση συζήτηση."
    Είναι το πιο αναμενόμενο πράγμα του κόσμου το ότι η συζήτηση θα ξεφύγει απ' το μοτίβο "νότες/στίχος/μουσικές γέφυρες/κουπλέ/ρεφρέν" και θα πάει εκεί που έχει ήδη πάει.

Τα δύο καλύτερα (κατά τη γνώμη μου) τραγούδια της βραδιάς ερμηνεύτηκαν από δύο ανθρώπους που πριν 70 χρόνια η ζωή τους στην Ευρώπη δεν θα άξιζε ούτε ένα κάλπικο γρόσι. Εναν τρανσέξουαλ κι έναν μιγά. Στο παρελθόν έχει νικήσει ξανά τρανσέξουαλ.

Και προσωπικά χαίρομαι που η Ευρώπη (ένα μέρος της τουλάχιστον) δείχνει να είναι ανοιχτή κι ανεκτική σε προσωπικές επιλογές. Ειδικά στις μέρες μας με τον ναζισμό σε άνθηση, θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι μεγάλη μερίδα της Ευρώπης αντιστέκεται.

19. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (11-05-14), dimace (11-05-14), voskos_7 (11-05-14)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Εμένα πάντως Κώστα θα μου επιτρέψεις να πω ότι δε βρίσκω "όμορφο" το σκηνικό μούσι-βραδινή τουαλέτα. Οπως και τον εαυτό μου αν έβλεπα έτσι θα τον χλεύαζα (ακόμα και σε αποκριάτικο πάρτι) έτσι δεν μπορώ να δω και σοβαρά τον τυπο αυτόν (ούτε που ξέρω αν είναι άντρας ή γυναίκα με ψεύτικα μούσια, απλα το όλο αποτέλεσμα είναι αντιαισθητικό). Γούστο του και καπέλο του τα ερωτικά του όπως και η εμφάνισή του φυσικά. Απλά την κρίνω ως άσχημη.
    Από καθαρά αισθητικής πλευράς, θεωρώ την εμφάνιση αυτή παντελώς καρτουνίστικη και γελοία.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνουμε, ειναι καθαρα φιλοσοφικο το θεμα της αντιμετωπισης των ανθρωπων, εγω αν υπονοεις κατι που μαλλον υπονοεις, δεν εχω κατι με αυτους τους ανθρωπους.
    Δεν υπονοώ απολύτως τίποτα. Τους όρους "ρατσιστές" "πούστηδες" "αγάπη" δεν τους έβαλα εγώ στη κουβέντα.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Από καθαρά αισθητικής πλευράς, θεωρώ την εμφάνιση αυτή παντελώς καρτουνίστικη και γελοία.
    Ε,ναι αυτό λέω. Αισθητικά καθαρά.
    Από εκεί και πέρα εφ' οσον δεν άκουσα ούτε ένα τραγούδι, αν λες οτι η ερμηνεία ήταν καλή , κανένα πρόβλημα από μενα να κερδίσει και το Μουντιάλ ακόμα

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (11-05-14)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.604 φορές σε 8.165 μηνύματα
    Ignore User

εχουνε καει ολοι....
    Θέλει αρχιδια για να βγεις έτσι... Oh wait..
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.389 φορές σε 19.007 μηνύματα
    Ignore User

Είναι το πιο αναμενόμενο πράγμα του κόσμου το ότι η συζήτηση θα ξεφύγει απ' το μοτίβο "νότες/στίχος/μουσικές γέφυρες/κουπλέ/ρεφρέν" και θα πάει εκεί που έχει ήδη πάει.

Τα δύο καλύτερα (κατά τη γνώμη μου) τραγούδια της βραδιάς ερμηνεύτηκαν από δύο ανθρώπους που πριν 70 χρόνια η ζωή τους στην Ευρώπη δεν θα άξιζε ούτε ένα κάλπικο γρόσι. Εναν τρανσέξουαλ κι έναν μιγά. Στο παρελθόν έχει νικήσει ξανά τρανσέξουαλ.

Και προσωπικά χαίρομαι που η Ευρώπη (ένα μέρος της τουλάχιστον) δείχνει να είναι ανοιχτή κι ανεκτική σε προσωπικές επιλογές. Ειδικά στις μέρες μας με τον ναζισμό σε άνθηση, θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι μεγάλη μερίδα της Ευρώπης αντιστέκεται.
    Εγώ από την άλλη, εύχομαι, να είναι ειλκρινής αντίσταση και όχι υποκριτική, όπως τα περισσότερα "αντιρατσιστικά" μέτρα και δράσεις, τα οποία μάλλον διογκώνουν το πρόβλημα.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (11-05-14)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ με χίλια μαζί σου. Είσαι ανοιχτό μυαλό και δεν χρειάζεται να το πω εγώ.

Και επειδή με διαβάζεις, όπως σε διαβάζω, προσεκτικά, σίγουρα θα ξέρεις (το έχω γράψει) πως η καλύτερη φίλη μου είναι τρανσέξουαλ (η Στέφανυ από το Σάλτσμπουργκ). Μιλάμε για θεική γυναίκα, που βάζει κάτω το 90% των «πραγματικών» γυναικών και μεγάλη κυρία. Είναι η μόνη μου φίληπου ξέρω καλά πως η γυναίκα μου τη ζηλεύει... Και σε ρωτώ: Αυτό το πράμα το αποψινό δεν προσβάλλει (οχι ως σεξουαλική επιλογή αλλά ως αισθητική) γυναίκες όπως η Στέφανυ; Αυτό και μόνο, γιατί με έχει πραγματικά πειράξει το ΑΠΑΙΣΙΟ μούσι. Χωρίς αυτό ΟΛΑ θα ήταν τέλεια και ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα δεν θα υπήρχε, εγώ δε, όπως έκανα και με τη θεική Ντάνα Ιντερνάσιοναλ, θα την υποστήριζα φανατικά.
    Ηδη απάντησα στον Σάκη για τη αισθητική πλευρά του θέματος.

Αλλά γιατί ο τύπος αυτός πρέπει να στενοχωριέται για το δικό μου γούστο? Εφόσον ΑΥΤΟΣ κοιτάζεται στον καθρέφτη του και ικανοποιείται με το θέαμα που βλέπει, εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (11-05-14)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Αυτό είναι το επιχείρημα που μου κουδουνίζει στα αυτιά σα καμπάνα... δεν μπορεί το ανάχωμα στο ναζισμό να είναι η Κονστάντσα και τα φτερ΄ακι πούπουλα. Αυτό είναι μια μαλακία που εφήυραν οι γκέι για να λένε τα δικά τους. Δηλαδή ή γινόμαστε κοπελιές και παληκάρια μαλλιά κουβάρια ή παίρνουμε τις σβάστιγκες; Δηλαδή μέση οδός με ανοχή σε στο διαφοερετικό αλλά και μια αίσθηση αισθητικής και πολιτισμού δεν γίνεται να έχουμε;
    There is a Dude in town

30. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (11-05-14), IERO (11-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-05-14), metro (11-05-14), voskos_7 (11-05-14)

Σελίδα 780 από 1963 ΠρώτηΠρώτη ... 2803804805806807307407507607707767777787797807817827837847908008108208308809801080118012801780 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές