voskos_7 (10-04-14)
Πέθανε ο Ultimate Warrior? Ποπο μαζί με τον Undertaker ήταν οι αγαπημένοι μου όταν τους παρακολουθούσαμε μικροί.
Καλά σίγουρα τον έφαγαν και αυτόν τα αναβολικά και τα φάρμακα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
voskos_7 (10-04-14)
Μπα, νομίζω ότι είχε κληρονομικό πρόβλημα και δεν πρόσεχε την διατροφή του...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βλέπω, Βοσκέ, πως εσύ και το Καναδόπουλο δεν βάζετε μυαλό. Τι δουλειά έχετε εσείς με την πάλη; Για καθίστε καλά, γιατί θα σας κόψω και το γκολφ και να δω τι θα κάνετε μετά...
Rena (10-04-14), VALVERDES_7 (10-04-14), voskos_7 (10-04-14)
Όποιος λέει ότι πήγε από αναβολικά είναι απαράδεκτος και αναίσθητος....![]()
voskos_7 (10-04-14)
Παιδια υπαρχει κανενας υδραυλικος στο φορουμ? Ψαχνω υδραυλικο και μαλιστα με θερμοκαμερα διοτι εχω διαρροη στο πατωμα και δεν θελω να σκαψω ολο το σπιτι. Εστω αν εχετε κανεναν υποψην σας.
*****8.23*****
Με συγχωρειτε που παρεμβαινω στη συζητηση,αλλα προσφατα διαβασα αρθρο για το γκολφ και το παραθετω.Ετσι εξηγειται το γιατι ελκει τοσο το αντρικο φυλο.
Το γκολφ είναι... προχωρημένο όταν θέλει! Όπως στην προκειμένη περίπτωση που ο στόχος είναι να πουλήσει περιοδικά.
Το σημαντικότερο περιοδικό στο χώρο του γκολφ, το "Golf Digest" επέλεξε για το τεύχος Μαΐου να βάλει στο εξώφυλλο την εικονιζόμενη Πολίνα Γκρέτσκι, ντυμένη για να πάει στο γυμναστήριο όχι για να παίξει γκολφ.
Τι εχω λεει?
Λοιπον μενω στον 1ο, μια ωραια μερα ειδα απο την πιλωτη, νερα στην εξω πλευρα του σπιτιου. Νερα οχι μαλακιες, σταζει ο τοιχος. Μεσα στο σπιτι τωρα εχω εναν τοιχο φουσκωμενο, εχει ανεβασει υγρασια. Ο τοιχος που χωριζει κουζινα και ενα μικρο wc. Στανταρ ειναι απο το πατωμα, μαλιστα αρχιζει και μου τα βγαζει απο την τρυπα που βγαινει η σωληνα του καλοριφερ στο πατωμα. Κοινως τον εχω πιει.
*****8.23*****
voskos_7 (10-04-14)
*****8.23*****
Το ειδα, βγαζει σπιραλ με πλαστικη σωληνα
*****8.23*****
Koιταξε θεωρητικος ειμαι, μη σου πω καμια μαλακεια, αλλα νερο υπαρχει ασχετα αν δεν το λειτουργεις, θυμισου αν εκανες κανα ξετρυπημα στο πατωμα αλλιως δημιουργηθηκε προβλημα με τις διαστολες του νερου που δημιουργουνται στις σωληνωσεις.
Παρε υδραυλικο ελπιζω να βοηθησα![]()
Rena (10-04-14)
Οχι δεν το βγαζει η σωληνα το νερο, βγαινει μεταξυ σωληνας και πατωματος. Εχει ενα ελαχιστο κενο, ουτε εκατοστο. Μαλλον απλα βρηκε διοδο εκει. Ηρθε υδραυλικος, αυτος θελει να διαλυσει ολο το σπιτι. Ξεκιναμε να σκαβουμε μου λεει και βλεπουμε. Η να περασει εξωτερικα χαλκινες σωληνωσεις (πανω απο 3 χιλιαρικα). Τον πηγα ευγενικα μεχρι την πορτα.
*****8.23*****
voskos_7 (10-04-14)
Και μετά, τον κλώτσησες, ε;
DaRkSaGa79 (10-04-14), Rena (10-04-14)
Βασικα τον κατασκευαστη τον πηδουσα ανετα.
*****8.23*****
Αν μπορείς, σιγουρέψου ότι δεν είναι καμία φλάντζα το πρόβλημα, γιατί έχει και κάτι πούστηδες, που άνετα σου ξηλώνουν το σπίτι - η το μαγαζί, για ζημία των 0,05 €...
Bookmarks