Καλά είμαι...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καθίστε ρε παιδιά: Μπορεί να βαρέθηκε την Τατιάνα...
dimace (17-01-14)
Σε μια φάση νόμιζα ότι την συνέντευξη από τον Αγγλο την έπαιρνε ο Κεδίκογλου
Για να καθαρίσει ο τόπος, από τους πρώτους που πρέπει να απαλλαγούμε είναι από τους "μεγαλοΑΡΔ". Δεν μιλάω για τους απλούς μεροκαματιάρηδες που κάνουν την δουλειά τους απλά, αλλά για αυτούς που παίρνουν εντολές.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
VALVERDES_7 (17-01-14), voskos_7 (17-01-14)
Μόνο όταν θα μου στείλεις φωτογραφίες από τους πιο πολυσύσχναστους δρόμους του Βανκούβερ, στις οποίες δεν θα υπάρχει ούτε θηλυκή γάτα, θα έχεις κάνει σωστά τη δουλειά σου. Μέχρι τότε, δούλευε με πάθος για τη σωτηρία του κόσμου από τους θηλυκούς σατανάδες!![]()
*με βλέπει να γράφω η γυναίκα μου και με ρωτά: Τι γράφεις συνέχεια;
Γράφω για την ομάδα. Για τα παιχνίδια της, τής λέω.
Καλά, κάθε μέρα παίζετε;
Κάθε μέρα το παίζουμε, της απαντώ...
(ευτυχώς που τα ελληνικά της είναι ιθαγενούς της Β. Αμερικής. Διαφορετικά την είχα άσχημα...)![]()
8PYLOS (17-01-14), sirkostas (17-01-14), VALVERDES_7 (17-01-14), voskos_7 (17-01-14)
Πρόσεχε όμως γιατί υπάρχει και το google translate. Εντάξει, οι μεταφράσεις του είναι για το πέος αλλά όλο και κάποιο νόημα θα βγει από τα συμφραζόμενα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Όχι, παίζουμε...
Αντιλαμβάνομαι ότι οι πειρασμοί και τα εμπόδια είναι πολλά, εξ ου και εκπονώ σχέδιο οριστικής λύσης: Θα με ευγνωμονεί, σύμπασα η ανθρωπότητα...
Βλέπετε; Με την αλήθεια, πάει μπροστά ο κόσμος...
![]()
dimace (17-01-14), VALVERDES_7 (17-01-14)
"Πόσο μ.... μπορεί να είσαι;": Η κλήση που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, συνέβη το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της πόλης, όταν οδηγός κατάφερε και βρήκε τρόπο να τρυπώσει μέσα από άλλα παρακρισμένα αυτοκίνητα σε πεζοδρόμιο.
Έτσι έκλεισε τελείως το χώρο για τη διέλευση των πεζών, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία
"Πόσο μ.... μπορεί να είσαι;" έγραψε σε χαρτάκι και το κόλλησε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sirkostas (17-01-14)
Είναι ποσοτικό το θέμα τους εκεί...
There is a Dude in town
Ερώτηση, απλή και σαφής: Αν το αντικείμενο δεν αφορούσε την θρησκεία, θα συμφωνούσατε με την ποινή;
Ας κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Αν ειρωνευόταν τους ομοφυλόφιλους, θα το θεωρούσατε και τότε σάτιρα όσοι τώρα αντιδράτε με την καταδίκη του?
Η τότε θα ήταν ρατσιστής και ομοφοβικός?
dimace (17-01-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-01-14), sabar77 (17-01-14), voskos_7 (17-01-14)
Bookmarks