Eπανήλθε το φόρουμ στο φυσιολογικό του ή να βάλω αυτό για σήμα?
![]()
Ελα ρε. Παραπονιέται κιόλας ότι τ' αυγά στο πρωινό δεν είναι από κότες αλανιάρες?
Ατιμο σύστημα, βασανίζεις τα καλύτερα παιδιά.
Eπανήλθε το φόρουμ στο φυσιολογικό του ή να βάλω αυτό για σήμα?
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (27-11-13)
Ετοιμαστείτε να πάρουμε το Μουντιάλ. Ξεπεράσαμε και την Αργεντινή!!! Τρέμετε!!!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
VALVERDES_7 (28-11-13)
θα το καταφέρουμε.ο σαμαράς το πασχίζει και θα το καταφέρει
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
[YOUTUBE]RzRm9--UmPw&feature[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Έφυγε ο Τάκης Συνετόπουλος
Έφυγε από τη ζωή σήμερα ο Τάκης Συνετόπουλος, ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε ο Βόλος και το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε ηλικία 65 ετών. Ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους του Βόλου, επί σειρά ετών διατηρούσε στην Ερμού κατάστημα αθλητικών ειδών. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: "H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει την οδύνη της για θάνατο του Τάκη Συνετόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, αποφάσισε στον αγώνα με τον Φωστήρα, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, οι παίκτες της ομάδας να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια και οι σημαίες στο ΕΑΚ να κυματίζουν μεσίστιες".
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
voskos_7 (30-11-13)
O Τάκης ήταν ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ. Έπαιξε για μας στις αρχές του 70 και κατέκτησε 3 ντάμπλ. Ήξερε ΠΟΛΥ τόπι και ήταν καλό παιδί.
Μπουζουκόβιος και αλανιάρης αλλά μέσα στο γήπεδο τύπος και υπογραμμός και ΠΑΝΤΑ έδινε τα πάντα για τη φανέλλα.
Από τα άτομα που συμπαθείς αμέσως όταν τα γνωρίσεις. ΤΛΠ... Τον έφαγε κι αυτόν η επάρατος. Καλό κουράγιο στη φαμίλια του.
voskos_7 (30-11-13)
Πω εχει αρχισει και βρωμαει παλι απο τα τζακια, τι σκατα καινε βγαινεις εξω κι η ατμοσφαιρα ειναι πολυ βαρια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ό,τι βρουν καίνε Μαργαρίτα. Τι να κάνουν οι άνθρωποι, αφού πήγαν το πετρέλαιο στο Θεό? Και να πεις κέρδισαν τίποτα? Ο κόσμος απλά έπαψε να βάζει πετρέλαιο και γ@μήθηκε το περιβάλλον και η υγεία μας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
celticfrost (01-12-13), dimace (30-11-13)
Έτσι μου ήρθε τώρα...
Μεσούσης της κρίσης το 2009 στη Γερμανία, ανοίγω μίαν πρωίαν το λογαριασμό μου και βλέπω να έχει πιστωθεί 3000 ευρώ από την τράπεζα της ΙΚΕΑ. Φαντάστηκα πως θα είναι κάποιο λάθος και δεν ασχολήθηκα μέχρι το απόγευμα, όταν, γυρίζοντας από τη δουλειά μου, βρήκα ένα γράμμα από την εν λόγω τράπεζα, που έγρφε πως μου δανείζει αυτά τα χρήματα για να τα κάνω ό, τι θέλω με ένα γελοίο επιτόκιο. Στην περίπτωση που δεν τα ήθελα, το μόνο που είχα να κάνω, ήταν να τους ενημερώσω (υπήρχε η σχετική φόρμα) για να τα πάρουν πίσω. Η ίδια ακριβώς προσφορά, μια βδομάδα μετά, έγινε και στη γυναίκα μου. Όταν η Μέρκελ έλεγε πως όσο ζει και υπάρχει δε θα αφήσει καμία κρίση να στεγνώσει την αγορά, το εννοούσε! Δισ. εκταμιεύτηκαν από τα κρατικά θησαυροφυλάκια, οι τράπεζες πήραν ηγεμονικές εγγυήσεις και εξασφαλίσεις και μέσα σε 10 μήνες η κρίση ήταν παρελθόν. Οι δε εταιρίες, πίεσαν τα προιόντα τους όσο δεν πήγεινε. Τότε αγόρασα το γάλα για τον μεγάλο μου γιο με 39 σεντ το λίτρο,
το κιλό τα μακαρόνια με 25, ένα καινούργιο ηλεκτρικό πιάνο με έκπτωση 1200 ευρώ (απίστευτο) πήρα μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου σε τιμη λίζινγκ!!! και με δικαίωμα να σπάσω τη σύμβαση όποτε θέλω μετά τους πρώτους 12 μήνες, για να μην αναφερθώ στα στεγαστικά που τότε άγγιξαν το 2% τον χρόνο.
Δεν ξέρω πραγματικά τι ΜΑΛΑΚΕΣ κυβερνούν την Ελλάδα. Αντί να μηδενίζουν τους φόρους, να συμπιέσουν τις τιμές, να επιβάλλουν στις τράπεζες χαμηλότοκα δάνεια κάθε μορφής και φύσεως, κλπ... ακριβαίνουν τα πάντα, για να μην πω πως τα κάνουν απλησίαστα. με αποτέλεσμα η αγορά να μετατρέπεται σε νεκροταφείο (όπως λέει και ο Κοσμας) και ΟΛΟΙ να χάνουν! Δεν πιστεύω πως ο Στουρνάρας είναι μαλάκας. Το αντίθετο θα έλεγα. Αυτό, που πλέον, πιστεύω είναι πως οι κυβερνωντες έχουν κακό σκοπό για τον τόπο και το λαο. Καμιά άλλη εξήγηση δε μπορώ να δώσω.
8PYLOS (02-12-13), differance (30-11-13)
Και λίγα λες.
Πολλά από αυτά που λες διδάσκονται σε όλα τα οικονομικά πανεπιστήμια. Είναι έγκλημα αυτό που γίνεται σίγουρα. Το μόνο που με βασανίζει είναι ποιος είναι ο πραγματικός λόγος (εντάξει εκτιμήσεις ακούγονται διάφορες)
Αλλά όπως είχα πει και παλαιότερα οι Ελληνες είναι έθνος που το έχει μέσα στον DNA του να είναι κότα διαχρονικά και ιστορικά.
dimace (30-11-13), VALVERDES_7 (30-11-13)
Και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος είναι πολύ σημαντικό ότι καταγράφουμε θετικό ισοζύγιο πληρωμών, ότι αναβαθμιστήκαμε από την Moodys και ότι πάμε για πρωτογενές πλεόνασμα υποτίθεται. Εάν ισχύει το τελευταίο σημαίνει ότι μπορεί να είμαστε και κοντά στο τέλος της κρίσης. Βέβαια αυτό θα έχει έλθει από επιβολή φόρων και μείωση του κόστους εργασίας. Το ερώτημα είναι, αύριο μεθαύριο θα μπορούμε να επιστρέψουμε στους ρυθμούς ανάπτυξης από την συνολική λειτουργία της οικονομίας? Γιατί το κόστος εργασίας δεν μπορεί να περιοριστεί και άλλο, πρέπει από δω και πέρα να ενισχυθεί η παραγωγή μέσα σε ένα ασύμφορο σκληρό νόμισμα. Τα έτη 2014-2016 θα είναι οι χρονιές που θα φανούν όλα, προσωπικά διατηρώ τεράστιες επιφυλάξεις.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Και τα προβλεπόμενα να καίνε, με τέτοια πυκνότητα κατοικιών, πάλι θα μυρίζει.
Αν βάλεις τώρα, το ενδεχόμενο να καίει πέλλετ κάποιος, μόνο η κόλλα που έχουν, φτάνει και από έναν. (Και οι πατέντες με τα καζάνια που έχουν νερό, κάνουν τα πράγματα δύσκολα και μέσα στο σπίτι που το χρησιμοποιεί - που χωρίς αυτές, τουλάχιστον, δεν μυρίζει εντός.)
Ραγιαδισμός, λέγεται με μία λέξη.
Δεν έχω βρει ακόμα την φόρμουλα που δεν δημιουργεί πρωτογεννές πλεόνασμα, την στιγμή που η κεντρική διοίκηση δεν πληρώνει τις όποιες υποχρεώσεις της δεν κατάφερε να εξαλείψει νομοθετόντας, προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (30-11-13)
Αυτό με την ανπάπτυξη είναι σχετικό. Ανάπτυξη είναι να έχω 1 εκ. και να το κάνω 1,5, ανάπτυξη είναι να έχω 0 και να φτάσω στο 100άρικο... Όταν, όπως εμείς, έχεις αγγίξει ΠΑΤΟ, νομοτελιακά κάποτε θα ανέβεις, αφού ΔΕ μπορείς να πας παρακάτω. Αυτό λέγεται ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ των πραγμάτων και όχι ανάπτυξη αλλά μου φαίνεται πως εκτός από τη φτώχια μας δέρνει και αμορφωσιά. (δε μιλω για σένα κούκλε μου)
VALVERDES_7 (30-11-13), voskos_7 (30-11-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (30-11-13)
Στο C? (Αν είδα καλά)
Στην πορνεία και στο γκαρσονιλίκι θα επιστρέψουμε στην ανάπτυξη. Να είσαι σίγουρος. Εκεί θα χτυπήσουμε τους υπόλοιπους... Και αν δεν γουστάρεις εσύ, η εξαθλίωση σε συνδυασμό με τον υπερπληθυσμό, θα αναγκάσει άλλους ανθρώπους να τους εκμεταλλευτούν ευχαρίστως.
Να σου πω Γιώργο... (βασικά συμφωνώ μαζί σου)
Θυμάμαι τον πατέρα μου το 74 να φεύγει για την επιστράτευση, με ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά.
Το 85, στο τρένο για τη Σαλονίκη (το οποιο τελικά δεν πήγε ούτε στην Κατερίνη) μετά από ένα αρχικό μούδιασμα, οι φαντάροι έμοιαζαν σα να πηγαίνουν εκδρομή.
Το 95, το τάγμα μας στη Βοσνία, (κατακερματισμένο δυστυχώς) ήθελε να είναι στην πρώτη γραμμή των εχθροπραξιών (που τελικά δεν ήταν τέτοιες αλλά εγκλήματα πολέμου...)
Το 96 στα Ίμια, στο 79 ΤΥΠΕΘ, εν αναμονή και μόνο της επιστράτευσης, πάνω από εκατό έφεδροι είχαν τηλεφωνήσει στο Τάγμα για να ενημερωθούν και να δηλώσουν πως θα είναι παρόντες.
Τι σκατά συμβαίνει και αυτό που λες είναι ΔΙΑΧΥΤΟ στην ατμόσφαιρα, δεν ξέρω. Ένα έθνος, που παραδοσιακά βγάζει τους πιο σκληροτράχηλους πολεμιστές που γνώρισε η ανθρωπότητα, να σέρνεται με την κοιλιά είναι πέραν κάθε λογικής εξήγησης.
Bookmarks