Βαλε βαλε θα φτασουμε και στην Μερκελ.![]()
Νομίζω ότι μετά από αυτούς τους γερμανούς πολιτικούς, για να στανιάρουμε κάποιος πρέπει να ανεβάσει κάτι και από τον χέλμουντ Κωλ στο παραδίπλα νήμα.
Πάντως πολλά από αυτά που διαβάζω μου φέρνουν στο μυαλό τον Κάστρο όταν ετοίμαζε το σχέδιο απελευθέρωσης της πατρίδας του.
Βαλε βαλε θα φτασουμε και στην Μερκελ.![]()
Αγωνιστικό πρόγραμμα Ερασιτέχνη Σαββατοκύριακου 23-24/11
Σάββατο 23/11 16:30 Κλειστό Κολυμβητήριο Πειραιά Α1 Γυναικών - 1η αγωνιστική Ολυμπιακός - Ηρακλής
Σάββατο 23/11 18:00 Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" Ρέντη Α1 Γυναικών - 7η αγωνιστική Ολυμπιακός - Ηρακλής Κηφισιάς
Σάββατο 23/11 19:00 Κλειστό Κολυμβητήριο Πειραιά Α1 Ανδρών - 4η αγωνιστική Ολυμπιακός - Γλυφάδα
Κυριακή 24/11 16:00 Γυμναστήριο Αγυάς Volley League ΟΠΑΠ - 7η αγωνιστική Παναχαϊκή - Ολυμπιακός
Έτσι κι αλλιώς ο Ερασιτέχνης off topic είναι
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
differance (23-11-13)
Δεν σας καταλαβαινω ρε σεις, πραγματικα δεν καταλαβαινω που ειναι η δυσκολια. Αφενος ΔΕΝ προκειται να ξαναγινει πολιτικη κουβεντα εδω μεσα, ΔΕΝ προκειται λεω ξανα. Αφετερου οποιαδηποτε διενεξη υπαρχει επι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ να την διαχειριζεστε με ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μηνυματα. Εδω μεσα θα βρισκομαστε για να ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ και να ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. Απο εκει και περα αν υπαρχει προβληματισμος για κατι ΒΕΒΑΙΩΣ και μπορει να γινεται κουβεντα ΚΟΣΜΙΑ οπως στο θεμα του Βυζαντιου. Οτιδηποτε αλλο ΔΕΝ ειναι αποδεκτο, νταξ; Αιντε καλημερα.
*****8.23*****
BrazHlias (23-11-13), differance (23-11-13), kwtsios (26-11-13), sadi (23-11-13), The Dude (23-11-13)
Ιωάννη, φίλε, διαμαρτύρομαι! Εγώ έγραψα μόνο πως ο Σφακιανάκης κάνει βλακεία και να κοιτάει τα ωραία του τραγούδια. Άρα, όχι μόνο δεν κάνω πολιτική κουβέντα, αλλά αποτρέπω και τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ να κάνει. Με έβγαλες άδικα στην αναφορά, μου έριξες και πέντε μέρες φυλακή από πάνω!![]()
The Dude (25-11-13), VALVERDES_7 (24-11-13), voskos_7 (24-11-13)
Τι δουλειά είχες να μου καταπιαστείς με την Βανδή και τον Σφακιαννάκη, πολιτισμένος άνθρωπος που μένεις στην Ευρώπη;;;
Πέραν, πάντως, του όποιου πολιτικού περιεχομένου, μου άρεσε ο τρόπος που έθεσε η Βανδή την διαφωνία της, ο οποίος δεν αφηνει περιθώρια πολεμικής.
Μακάρι, οι περισσότερες διαφωνίες, να εκφράζονται με παρόμοιο τρόπο και όχι με κραυγές και χαρακτηρισμούς.
Σαφώς και δεν με ενδιαφέρει το περιεχόμενο.
Στα λοιπά, καθείς, εφ' ω ετάχθη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (24-11-13)
voskos_7 (24-11-13)
Πιστεύω, ότι αντέχεται περισσότερο από το να έβγαζε ολόκληρο μανιφέστο ιδεολογικού περιεχομένου και να το αναρτούσαμε στο "ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ".
Στο κάτω - κάτω, πολλοί καταπιαστήκαμε με πολλά που δεν κατέχουμε, για αυτό και η υφήλιος (Σάκη, γλύτωσε η λέξη αυτή τη φορά...) οδεύει προς τα εκεί που οδεύει και τα μέλη της, έχουν τιγκάρει στο ψυχολογικό.
Αυτό, που ο ένας προσπαθεί να βάλει μυαλό στον άλλον (δηλαδή, να συμφωνήσουν όλοι με την άποψή του), έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
VALVERDES_7 (24-11-13)
VALVERDES_7 (24-11-13), voskos_7 (24-11-13)
Όταν διαβάζεις κάτι τέτοια; Πώς δεν βρίσκεις; Στην πόρτα, βγαίνοντας και μπαίνοντας, στο πλατύσκαλο, στα μισάνοιχτα ντουλάπια, στο κουτάκι της αλληλογραφίας, σε φωτεινούς σηματοδότες, σε πεζούς, σε διερχόμενα και σταθμευμένα οχήματα... Βρίσκεις παντού...
Κατανοητό, αλλά το τελευταίο που μας λείπει, είναι να συζητάμε σοβαρά τις απόψεις του Νότη και της Βανδή, για τα τεκταινόμενα.
dimace (24-11-13)
dimace (24-11-13)
voskos_7 (24-11-13)
Bookmarks