Σελίδα 709 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 2093094095096096596696796896997057067077087097107117127137197297397497598099091009110912091709 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 14.161 έως 14.180 από 39239

Θέμα: Off Topic

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.311 φορές σε 18.956 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειδικα σε αυτη τη χρονικη περιοδο συμφωνω απολυτα. απο την αλλη, το ιδιο ισως ελεγαν και οι αθηναιοι, οταν επι περικλη χτιζοταν ο παρθενωνας.
    Μου αρέσει ο παραλληλισμός...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου αρέσει ο παραλληλισμός...
    που ξερεις τι θα λενε σε 4 χιλιαδες χρονια για τον μιχαλολιακο και το "νεο ρολοϊ του Πειραια";
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

ΧΟ ΧΟ ΧΟ Το avatar του χρήστη 8PYLOS

Thanks
    2.202
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.549 φορές σε 1.565 μηνύματα
    Ignore User

που ξερεις τι θα λενε σε 4 χιλιαδες χρονια για τον μιχαλολιακο και το "νεο ρολοϊ του Πειραια";
    Σε 4 χιλιάδες χρόνια από τον σημερινό Πειραιά θα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός!!!!
    ...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Ότι μόλις πήρε την απόφαση να το χτίσει, τον κλείσανε φυλακή γιατί του φορτώσανε μία δολοφονία στο Κερατσίνι...

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Ότι μόλις πήρε την απόφαση να το χτίσει, τον κλείσανε φυλακή γιατί του φορτώσανε μία δολοφονία στο Κερατσίνι...
    τι λες ωρε; σταματα να πινεις τις μπομπες που σε ποτιζει ο dude.

αλλος μιχαλολιακος ειναι στη φυλακα, αλλος χτιζει το ρολοϊ.

παντως, το συνθημα: "βαλτε τον ηλια στο ρολοϊ να μετραει ποσα τρωει" θα παρει αλλη διασταση, μετα την υλοποιηση του εργου...
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

τι λες ωρε; σταματα να πινεις τις μπομπες που σε ποτιζει ο dude.

αλλος μιχαλολιακος ειναι στη φυλακα, αλλος χτιζει το ρολοϊ.

παντως, το συνθημα: "βαλτε τον ηλια στο ρολοϊ να μετραει ποσα τρωει" θα παρει αλλη διασταση, μετα την υλοποιηση του εργου...
    Μιλάμε για Ιστορία: Εσύ, πόσο σίγουρος είσαι ότι ο Περικλής ήταν ένας;;;

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

παντως οταν οι επομενες γενιες θα μιλανε για τον "χρυσο αιωνα του Ανδρεα", ολοι θα ξερουν οτι ενας ηταν ο Ανδρεας.

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Με 7 μπυρόνια και δύο τους βλέπεις...
    There is a Dude in town

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

παντως οταν οι επομενες γενιες θα μιλανε για τον "χρυσο αιωνα του Ανδρεα", ολοι θα ξερουν οτι ενας ηταν ο Ανδρεας.
    Δεν το συζητάμε...
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με 7 μπυρόνια και δύο τους βλέπεις...
    Και με άλλα τόσα, τους διορθώνεις κιόλας, όταν σου μιλάνε...

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

ειδικα σε αυτη τη χρονικη περιοδο συμφωνω απολυτα. απο την αλλη, το ιδιο ισως ελεγαν και οι αθηναιοι, οταν επι περικλη χτιζοταν ο παρθενωνας.
    Οχι ισως ........ οι Αθηναιοι οντως δεν θελανε να χτιστει ο Παρθενονας . Για την αισθητικη της εποχης ο Παρθενονας ηταν πολυ κιτς για τους τοτε Αθηναιους.
    Οι οποιοι Αθηναιοι btw ηταν μεγαλοι μαλακες ..... οχι οτι τωρα δεν ειναι αλλα τεσπα .
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (14-11-13)

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

απ'οτι ακουσα θα πουληθει ενα οικοπεδο του δημου και με αυτα τα λεφτα θα χτιστει το ρολοϊ.

Να ξεχρεώσει ο Δήμος τα χρέη του
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Την ουσιαστική σκοπιμότητα μίας τέτοιας δαπάνης, ακόμα δεν την έχω κατανοήσει, αλλά, ας είναι...

Προεκλογικά πυροτέχνημα με καύσιμο ευρώ
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι σα του Σγουρού που τα σκορπάει σε Αλαφούζους και τίγρεις... ρε μπας και τελικά λεφτά υπάρχουν;

Λεφτά καραβιές ολόκληρες, κάμποι με λεφτόδεντρα, θα 'ρθουν και σύντροφοι από την Νικαράγουα να βοηθήσουν στην μάζεμα της, Ρούβλια Περισσού, Πέσος Κουμουνδούρου, λεφτά γενικά κι αόριστα Ιπποκράτους, Ευρωδανεικά Συγγρού, Δεξιές Μουνές και δίδραχμα, απ' όλα έχουμε δεν μας λείπει τίποτα
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

The Dude (15-11-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ξεχρεώσει ο Δήμος τα χρέη του
    Λαικιστή...

Προεκλογικά πυροτέχνημα με καύσιμο ευρώ
    Δεν νομίζω... Απλά, τώρα το σκέφτηκε.

Λεφτά καραβιές ολόκληρες, κάμποι με λεφτόδεντρα, θα 'ρθουν και σύντροφοι από την Νικαράγουα να βοηθήσουν στην μάζεμα της, Ρούβλια Περισσού, Πέσος Κουμουνδούρου, λεφτά γενικά κι αόριστα Ιπποκράτους, Ευρωδανεικά Συγγρού, Δεξιές Μουνές και δίδραχμα, απ' όλα έχουμε δεν μας λείπει τίποτα
    Και δώρο, ένα ρολόι... Παραγγείλετε τώρα και αυτή η καταπληκτική προσφορά, θα έρθει στο δήμο σας.

ΧΟ ΧΟ ΧΟ Το avatar του χρήστη 8PYLOS

Thanks
    2.202
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.549 φορές σε 1.565 μηνύματα
    Ignore User

Και δώρο, ένα ρολόι... Παραγγείλετε τώρα και αυτή η καταπληκτική προσφορά, θα έρθει στο δήμο σας.
    Πες την αλήθεια: είσαι κι εσύ φανατικός της διαφήμισης του Pretty Bra! Από 'κεί έκλεψες την ατάκα, ε;
    ...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (14-11-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από 8PYLOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πες την αλήθεια: είσαι κι εσύ φανατικός της διαφήμισης του Pretty Bra! Από 'κεί έκλεψες την ατάκα, ε;
    Βασικά, μόνο στην έξυπνη σίτα δεν έχω δει, ακόμα, κάτι ανάλογο...
    Το ρολόι πήγαινε πακέτο εδώ και μία δεκαετία με ο,τιδήποτε: Από κόσμημα, συσκευή μασάζ, κατσαρόλες, μέχρι και σεντόνια - ριχτάρια...
    Πόσα είχαν παραγγείλει για να πουλήσουν, οι πoύστηδες και τους μείνανε;

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Αυτό με τις μουνές με ενδιαφέρει, τύπε... για πε...
    There is a Dude in town

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

Έρωτας στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου

Η πρώην Τσεχοσλοβάκα Όλγα Φικότοβα και ο Αμερικανός Χάρολντ Κόνολι πρωταγωνίστησαν στη μεγαλύτερη ιστορία αγάπης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η 81χρονη Όλγα θυμάται...ους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μελβούρνης τους θυμόμαστε για το χάλκινο μετάλλιο του Γιώργου Ρουμπάνη στο άλμα επί κοντώ, τη νίκη του αείμνηστου Αλέν Μιμούν στο Μαραθώνιο την ώρα που ο Εμίλ Ζάτοπεκ "έλιωνε" στη ζέστη και το αιματοβαμμένο παιχνίδι στο πόλο ανάμεσα στην Ουγγαρία και στην πρώην Σοβιετική Ένωση.
    Και βέβαια για το ειδύλλιο που επιχείρησε να ενώσει δύο κόσμους. Τον έρωτα... χολιγουντιανών προδιαγραφών ανάμεσα στον Αμερικανό σφυροβόλο Χάρολντ Κόνολι και την Τσεχοσλοβάκα δισκοβόλο Όλγα Φικότοβα.
    Ο Κόνολι, χρυσός Ολυμπιονίκης στη Μελβούρνη, έφυγε από τη ζωή το 2010 την ώρα που γυμναζόταν. Η Φικότοβα συμπληρώνει σήμερα (13/11) τα 81 της χρόνια. Είναι μια δραστήρια ηλικιωμένη που διδάσκει γυμναστική στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και συμμετέχει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η όμορφη Όλγα
    Τέσσερα παιδιά είναι οι καρποί του "μεγάλου έρωτα". Δύο αγόρια (ο Μαρκ και ο Τζιμ) και δύο κορίτσια (η Μέρτζα και η Νίνα). Ο Τζιμ ήταν νικητής του κολεγιακού πρωταθλήματος το 1987 στο δέκαθλο και ο Άνταμ ήταν ο τρίτος καλύτερος Αμερικανός σφυροβόλος το 1999.
    Το ζευγάρι χώρισε το 1974 με τον Κόνολι να παντρεύεται τη μετέπειτα προπονήτρια της Έβελιν Άσφορντ, Πατ Ντάνιελς και μαζί απέκτησαν άλλα δύο παιδιά.
    Δύο χρόνια νωρίτερα η Όλγα ήταν η σημαιοφόρος της αμερικανικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου. Ούτε εκείνη, ούτε ο Χάρολντ κατέκτησαν άλλο μετάλλιο μετά το χρυσό το 1956 στη Μελβούρνη.
    Η γέννηση του ειδυλλίου
    Η 24χρονη Όλγα, όπως οι περισσότερες γυναίκες των 50's, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Ο 25χρονος Χάρολντ, επιβλητικός, όμως το αριστερό χέρι του ήταν ατροφικό (σ.σ. γεννήθηκε έτσι και όταν ήταν μικρός το είχε σπάσει 13 φορές) θα μπορούσε να κρατήσει τα κορίτσια μακριά.
    "Η μοίρα χρησιμοποίησε τον Χάρολντ και μένα για να αποδείξει πως είτε μπορούμε να συνεχίσουμε να τσακωνόμαστε, είτε να ζήσουμε ευτυχισμένοι μαζί. Παρότι μεγαλώσαμε σε διαφορετικά πολιτικά συστήματα, μοιραζόμασταν την ίδια αίσθηση ηθικής, είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα και περιέργεια για να γνωρίσουμε τον κόσμο και τη ζωή. Ούτε που σκέφτηκα πως η σχέση μας θα σόκαρε την πολιτική ηγεσία της χώρας μου", είπε η Όλγα.
    Αποχαιρέτισαν ο ένας τον άλλο μετά το τέλος των αγώνων γιατί η αμερικανική ομάδα στίβου έπρεπε να ταξιδέψει στο Σίδνεϊ για άλλους αγώνες. Ο Χάρολντ της υποσχέθηκε πως θα έρθει στην Τσεχοσλοβακία, δεν τον πίστεψε. Δέχθηκε και η ίδια πρόσκληση για το Σίδνεϊ, δεν ήθελε να πάει μέχρι που της είπαν "συντρόφισσα Όλγα οφείλεις να πας, είναι εντολή".

Η Όλγα δέχεται τα συγχαρητήρια συναθλήτριας της στη Μελβούρνη
    Τελικά στα μισά της διαδρομής υποχρεώθηκε να επιστρέψει στη Μελβούρνη και εκεί έμαθε πως η αποστολή θα επέστρεφε δια θαλάσσης πίσω στην πατρίδα μέσα σε ένα σοβιετικό πλοίο μαζί με τους Σοβιετικούς, τους Πολωνούς. "Είδα τα νησιά του Σολομώντα, είδα το Βλαδιβοστόκ, εμπειρίες ζωής". Η αποστολή συνέχισε το ταξίδι της πίσω στην Πράγα με τρένο.
    Ήταν το μοναδικό μέλος της αποστολής που είχε κατακτήσει χρυσό μετάλλιο, όμως επειδή είχε ήδη διαρρεύσει η φιλία της με έναν Αμερικανό αθλητή, αυτό δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα στο καθεστώς, στον Τύπο και στην κοινή γνώμη. Της χάρισαν ένα ρολόι (αντρικό) και της έδωσαν το μισό πριμ που αντιστοιχούσε στο χρυσό μετάλλιο.
    "Στην επίσημη υποδοχή μου είπαν πως έφερα από τη Μελβούρνη 50% τιμή και 50% ντροπή γιατί κυκλοφορούσα με έναν Αμερικανό φασίστα!".
    Ο Χάρολντ έκανε περιοδεία στην Ευρώπη με άλλους Αμερικανούς αθλητές και εξασφάλισε άδεια για να ταξιδέψει στην Πράγα. Της ζήτησε να παντρευτούν.
    Όταν δημοσιοποίησαν την επιθυμία τους να παντρευτούν, οι δύο κόσμοι ήρθαν και πάλι σε διαφωνία. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Φόστερ Ντολ έδωσε την ευχή του, λέγοντας σε συνέντευξη Τύπου "πιστεύουμε στον έρωτα". Ο πρόεδρος της Τσεχοσλοβακίας, Αντονίν Ζαποτόσκι δεν πίστευε στον έρωτα, απειλώντας τη μοναδική χρυσή Ολυμπιονίκη πως θα της σταματούσε την καριέρα.

Ο Κόνολι στη Μελβούρνη
    "Ο πρόεδρος μου είπε πως αν συνέχιζα να ζω στην Τσεχοσλοβακία, δεν θα μπορούσα να παραμείνω εκπρόσωπος του αθλητισμού γιατί φοβούνταν πως θα αυτομολούσα στο πρώτο ταξίδι για αγώνες. Θα ξεπουλούσα τον εαυτό μου στο αμερικανικό γκλίτερ. Απάντησα πως αν μου έδιναν την άδεια να παντρευτώ τον Χάρολντ και να μεταναστεύσω στην Αμερική, θα δούλευα σκληρά για να επαναλάβω την επιτυχία μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης".
    Ο γάμος και οι απρόσκλητοι καλεσμένοι
    Δόθηκε η άδεια και το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά το 1957. Για την ακρίβεια έγιναν τρεις τελετές. Σε εκείνη που έμεινε στην ιστορία μάρτυρες στο ευτυχές γεγονός ήταν ο Ζάτοπεκ και η γυναίκα του, Ντάνα Ζατόπκοβα. Οι καλεσμένοι ήταν 30.000:
    "Τραγουδούσαν και χαμογελούσαν κοντά μας. Όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον κόσμο να ανοίξει για να περάσουμε, συνειδητοποίησα πως ήταν μια αλησμόνητη στιγμή. Μια από τις σπουδαιότερες στη ζωή μου".

Το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του με τους Ζάτοπεκ
    Ο Χάρολντ αναγκάστηκε να πουλήσει μια από τις σφύρες του για να εξασφαλίσει τα χρήματα για την αγορά εισιτηρίων για την Αμερική. Έγιναν δεκτοί μετά βαΐων και κλάδων στη Νέα Υόρκη όπου πήγαν καλεσμένοι στο δημοφιλέστερο τηλεοπτικό σόου της εποχής, "The Ed Sullivan Show". Ο Λούις Άρμστρονγκ της αφιέρωσε ένα τραγούδι και τη φίλησε στην τσέπη.
    "Ακόμα και σήμερα προσπαθώ να καταλάβω πως κατάφερα να φύγω. Πως άφησα πίσω τους γονείς που υπεραγαπούσα, το πανεπιστήμιο που ήταν το όνειρο της ζωής μου, πως με άφησαν να φύγω και δεν είχα την ίδια κατάληξη με άλλους ανθρώπους που τους έστειλαν στα ορυχεία".
    Το ζευγάρι έζησε στη Βοστόνη, τη γενέτειρα του Χάρολντ. Οι γνωστοί δεν είδαν με καλό μάτι το γάμο ενός πιστού Καθολικού με μια προτεστάντισσα. Δίχως δολάριο στην τσέπη ο Κόνολι έγινε ασφαλιστής και ενώ είχε σπουδάσει ιστορία στο πανεπιστήμιο. Η Όλγα που ονειρευόταν να ολοκληρώσει τις σπουδές της στην ιατρική, έπιασε δουλειά ως καθαρίστρια στα γραφεία της εφημερίδας "Boston Globe". "Ήμασταν νέοι, ερωτευμένοι και βγάζαμε αρκετά για να ζήσουμε. Προπονούμασταν μαζί και πήγαμε στη Ρώμη μαζί".
    Το 1959 το ζευγάρι μετακόμισε στη Νότια Καλιφόρνια, στη Σάντα Μόνικα και δούλεψαν σε διάφορους αθλητικούς οργανισμούς. Το Κάλβερ Σίτι έγινε το σπίτι τους και εκεί που γεννήθηκαν και τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο Χάρολντ παρακολουθεί την προπόνηση της Όλγας
    Παρά το γεγονός πως είχε καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ (70.33μ.) ο Χάρολντ Κόνολι δεν ανέβηκε στο βάθρο ούτε στη Ρώμη (8ος), ούτε και στο Τόκιο (1964). Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μεξικό. Η Όλγα ήταν 7η στη Ρώμη και 6η στο Μεξικό.
    Ζούσε απομονωμένη στη Ρώμη, καθώς οι άλλοι Τσεχοσλοβάκοι αθλητές δεν της μιλούσαν. "Τους είχαν "ποτίσει" τα μυαλά με ιδέες πως μισούσα την πατρίδα μου, πως δεν ήθελα να την εκπροσωπώ και ήθελα να γίνω Αμερικανίδα. Πως ήμουν καλύτερη από εκείνους. Αυτά τα έμαθα το 1968". Αποδιωγμένη από την πατρίδα της, εκπρόσωπησε την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στο Τόκιο το 1964.
    Τέσσερα χρόνια αργότερα έγραψε το βιβλίο "Οι κύκλοι του πεπρωμένου" στο οποίο περιέγραφε την ιστορία αγάπης που την ένωσε με τον Κόνολι. Πέντε χρόνια μετά οι δρόμοι τους χώρισαν, όμως παρέμειναν αγαπημένοι για χάρη των παιδιών τους.

Η Όλγα σε φωτογραφία του 2012
    Πέντε χρόνια πριν από το θάνατο του πρώην συντρόφου της, έγιναν τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος του Κόνολι στον περίβολο χώρο ενός σχολείου στο Μπράιτον, μια γειτονιά της Βοστόνης. Η Όλγα βρισκόταν στο πλευρό του. Οι Τσέχοι δεν έχουν τιμήσει ακόμα την Όλγα Φικότοβα.

Το άγαλμα του Κόνολι
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (15-11-13)

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

υπαρχει καποια σελιδα που να βρισκω το ΑΦΜ μια εταιριας; συγκεκριμενα ψαχνω του ΙΑΣΩ.

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Δε ξερω αν βοηθαει αυτο Ηλια.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (16-11-13)

Σελίδα 709 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 2093094095096096596696796896997057067077087097107117127137197297397497598099091009110912091709 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές