Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κουβέντα σε επικίνδυνα μονοπάτια, θα έλεγα... Η επίθεση, είναι αναπόφευκτη, ο πόλεμος, έχει πολλές πιθανότητες πλέον να γενικευτεί. Στα λοιπά θέματα, έχω τοποθετηθεί και στο παρελθόν. Σήμερα ο ένας, αύριο ο άλλος, μεθαύριο εγώ... Μόνο η επιχειρηματολογία δεν αλλάζει: Χημικά, ποιότητα δημοκρατίας, ανθρώπινα δικαιώματα... (Γιατί, εμείς είμαστε οι σωστοί και πρέπει όλοι να μας μοιάσουν - για το καλό τους φυσικά).
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sadi (28-08-13)
πεθανε ο ασλανης τον βρηκανε νεκρο σπιτι του
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αυτοκτονησε λεει.κριμα.ηταν συμπαθης φιγουρα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
κατσε ακομα κυκλοφορουν σεναρια...αμα γινει η νεκροψια θα ξερουμε
οντως παντως ητανε συμπαθως, απο τους ελαχιστους της σοουμπιζ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κρίμα για τον άνθρωπο. Κι εγώ τον συμπαθούσα.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Πολλά βάζεις, πολλά χάνεις, πολύς κόσμος γύρω και κανένας δίπλα... Κρίμα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Kρίμα, η κατάθλιψη μαραζώνει τον τόπο.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο σπίτι του στο Κολωνάκι ο Μιχάλης Ασλάνης.
Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε νεκρός στην οικία του, την οποία χρησιμοποιούσε και ως ατελιέ, στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι.
Τον θάνατο του σχεδιαστή, και ενώ η είδηση έπεφτε σαν κεραυνός στην Αθήνα λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι, επιβεβαίωσαν άνδρες του τμήματος Συντάγματος που έσπευσαν στο σπίτι του Ασλάνη ύστερα από τηλεφώνημα.
Αυτή την ώρα, στο διαμέρισμά του βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών της ασφάλειας και ιατροδικαστής για να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία της υπόθεσης και να διερευνήσουν τις συνθήκες του θανάτου του.
Η αστυνομία εξετάζει ως πιθανότερη την περίπτωση της αυτοκτονίας, χωρίς να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες, δίπλα ακριβώς στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο σχεδιαστής, η αστυνομία εντόπισε ποσότητα χαπιών, γεγονός που ενδυναμώνει την πιθανότητα της αυτοκτονίας, χωρίς ωστόσο τίποτε ακόμη να μπορεί να υποστηριχθεί με βεβαιότητα.
Κατά πληροφορίες στο διαμέρισμα του Ασλάνη βρέθηκε επίσης χειρόγραφο σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου διερευνάται.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως τα ίχνη του γνωστού σχεδιαστή είχαν χαθεί από την Κυριακή, με τους συνεργάτες του να τον αναζητούν χωρίς επιτυχία στα κινητά τηλέφωνα που είχε, ενόψει μάλιστα μιας προγραμματισμένης εκδήλωσης προς τιμήν του στις 18 Οκτωβρίου για τα 40 χρόνια του στο χώρο της μόδας.
R.I.P.
Μόλις τώρα λένε ότι βρέθηκε 4σέλιδο σημείωμα που περιγράφει τους λόγους που αυτοκτόνησε...
Μεγάλη απώλεια. Πάνε τα σουσέλ.
There is a Dude in town
Πρασινομπλες; Λεβαδειακός ο τύπος; Κομπότη παπαγάλο με φράντζα πήρες;;;;
There is a Dude in town
sadi (28-08-13)
Ο Γιαννάκης ξηγιέται καλά. Πίνουμε και κανα ουισκάκι μαζί...
There is a Dude in town
sadi (28-08-13)
Αυτά είναι. Από την άλλη ο Παπαγάλος-Κομπότης προτιμαει τα ούζα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks