Σελίδα 626 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 126226326426526576586596606616622623624625626627628629630636646656666676726826926102611261626 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 12.501 έως 12.520 από 39238

Θέμα: Off Topic

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Το μικρο εχει πολυ γελιο.Λιγο παρακατω το βλεπει,αλλα συνεχιζει να μην παιρνει χαμπαρι.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.119 φορές σε 20.500 μηνύματα
    Ignore User

Με τον Ολυμπιακό στο διάστημα!

Με τον Ολυμπιακό στο... διάστημα θέλει να βρεθεί ένας φανατικός οπαδός της ομάδας. Ο Απόστολος Κέππας είναι ένας από τους 5 Έλληνες φιναλίστ του διαγωνισμού «AXE Apollo Spaceman» που έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ταξίδι σε διαστημική ακαδημία της Αμερικής και στη συνέχεια ίσως και στο διάστημα! Αυτό που ξεχωρίζει τον συγκεκριμένο υποψήφιο είναι η μεγάλη του αγάπη για την ομάδα του Πειραιά, την οποία... θέλει να πάρει μαζί του και στο διάστημα!

Όπως τονίζει στο βίντεο της παρουσίασής του, ακολουθεί παντού τους «ερυθρόλευκους» κι αν τελικά ταξιδέψει στο διάστημα, θα πάρει μαζί του εκτός της ελληνικής και της κυπριακής σημαίας και την εμφάνιση του Ολυμπιακού. Άλλωστε, όπως παραδέχτηκε, αυτό που θα του λείψει περισσότερο στην περίπτωση του... μακρινού του ταξιδιού, είναι ότι δεν θα μπορέσει, όπως λέει, χαρακτηριστικά «να παρακολουθήσω από κοντά την απονομή στο Μιλάνο (σ.σ. στον τελικό της Euroleague)». Ο νικητής θα προκύψει από ψηφοφορία μέσω Facebook, στη σελίδα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

[YOUTUBE]s3jdQRbbwPs[/YOUTUBE]
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (19-07-13)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με τον Ολυμπιακό στο διάστημα!

Με τον Ολυμπιακό στο... διάστημα θέλει να βρεθεί ένας φανατικός οπαδός της ομάδας. Ο Απόστολος Κέππας είναι ένας από τους 5 Έλληνες φιναλίστ του διαγωνισμού «AXE Apollo Spaceman» που έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ταξίδι σε διαστημική ακαδημία της Αμερικής και στη συνέχεια ίσως και στο διάστημα! Αυτό που ξεχωρίζει τον συγκεκριμένο υποψήφιο είναι η μεγάλη του αγάπη για την ομάδα του Πειραιά, την οποία... θέλει να πάρει μαζί του και στο διάστημα!

Όπως τονίζει στο βίντεο της παρουσίασής του, ακολουθεί παντού τους «ερυθρόλευκους» κι αν τελικά ταξιδέψει στο διάστημα, θα πάρει μαζί του εκτός της ελληνικής και της κυπριακής σημαίας και την εμφάνιση του Ολυμπιακού. Άλλωστε, όπως παραδέχτηκε, αυτό που θα του λείψει περισσότερο στην περίπτωση του... μακρινού του ταξιδιού, είναι ότι δεν θα μπορέσει, όπως λέει, χαρακτηριστικά «να παρακολουθήσω από κοντά την απονομή στο Μιλάνο (σ.σ. στον τελικό της Euroleague)». Ο νικητής θα προκύψει από ψηφοφορία μέσω Facebook, στη σελίδα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].

Ετσι ρε βαζελες ακομα και στο διαστημα πρωτοι θα ειμαστε!

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (19-07-13), voskos_7 (20-07-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Σύμφωνα με σημερινά στοιχεία της Eurostat το δημόσιο χρέος της Ελλάδας έφτασε αισίως
    στο 160% του ΑΕΠ, εμφανίζοντας αύξηση σε σχέση με το 1012 κατά 20%!!!

Είναι πλέον φανερό πως υπερφορολόγηση, χαράτσια, απωλήσεις και κάθε είδους ληστείες
    και αδικίες δεν οδηγούν πουθενά, χωρίς πρόγραμμα, καλόν εισπρακτικό μηχανισμό και επενδύσεις.

Αν συνεχίσουμε έτσι, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να είμαστε διαρκώς στην εντατική
    και ούτε τα δισέγγονά μας δεν θα δουν προκοπή.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (26-07-13)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σύμφωνα με σημερινά στοιχεία της Eurostat το δημόσιο χρέος της Ελλάδας έφτασε αισίως

Είναι πλέον φανερό πως υπερφορολόγηση, χαράτσια, απωλήσεις και κάθε είδους ληστείες
    και αδικίες δεν οδηγούν πουθενά, χωρίς πρόγραμμα, καλόν εισπρακτικό μηχανισμό και επενδύσεις.

Αν συνεχίσουμε έτσι, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να είμαστε διαρκώς στην εντατική
    Η απάντηση είναι έτοιμη: "Έτσι και αλλιώς το πρόγραμμα, προέβλεπε την επαναφορά αυτού του ποσοστού σε επίπεδα 2010, κατά το 2020 - Άρα, καλά πάμε"...
    Πάρ'το εσύ, αυτό και κάνε παιχνίδι...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων

εκτος απο το ποσοστο μηπως ξερουμε τον απολυτο αριθμο?
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Στο νοσοκομείο ο 17χρονος που βρέθηκε αντιμέτωπος με 6 άτομα - Τους έσκισαν τη μπλούζα του Ολυμπιακού και τον έβριζαν...

Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός του 17χρονου στην Χαλκίδα. Άγνωστοι του επιτέθηκαν και τον έδειραν γιατί φορούσε μπλούζα του Ολυμπιακού! Το περιστατικό έγινε την Κυριακή (21-07-2013) στις 16.30 το απόγευμα, στην οδό Καλογεροπούλου.

Οι δράστες χτυπούσαν τον 17χρονο επί 5 λεπτά
    Το 17χρονο αγόρι διέσχιζε πεζό την παραλία της Χαλκίδας φορώντας μία μπλούζα του Ολυμπιακού. Μόλις έφθασε στην οδό Καλογεροπούλου, σταμάτησαν δύο αυτοκίνητα μπροστά του και βγήκαν έξω από αυτά τουλάχιστον 6 άτομα - οπαδοί με διακριτικά, οι οποίοι αφού τον έβρισαν, του επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τον χτυπούσαν επί 5 λεπτά, ενώ του έσκισαν και την μπλούζα. Από τις φωνές ξεσηκώθηκε όλο το τετράγωνο και περαστικοί έτρεξαν προς το σημείο και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με τα αυτοκίνητα τους.

Σύμφωνα με το eviazoom, αιμόφυρτο το 17χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ειδοποιήθηκαν και οι γονείς του. Οι μάρτυρες συγκράτησαν τους αριθμούς πινακίδων των ΙΧ και μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία, ενημέρωσαν την αστυνομία.

τι να πεις?να πεις τι?οποιον οπαδο κ να βαραγαν οποιας ομαδας το ιδιο θα αντιδρουσα...επιτελους κλειστε τις οπαδικες παπαροφυλλαδες και τους κωλοσυνδεσμους που ειναι ταιστρες των ηλιθιων των ψυχασθενων και των μαστουροπρεζακιδων ...
    κλειστε κ τους γονεις των ζωων φυλακη παρεα με αυτα τα σκατα για την υπεροχη αγωγη που εδωσαν στα κωλοπαιδακια τους!!!

Thanks
    19.974
    Ignore User

Θυμάμαι μια μέρα -πριν από χρόνια- είχα κατέβει παραλία με τον κολλητό μου (βάζελος) για καφέ. Περνώντας λοιπόν απ' την πλατεία, μας σταματάει ένα μαγκάκι και λέει "τι ομάδα είστε ρε παιδιά;" "γιατί;" του λέω εγώ. "από περιέργεια μωρέ" μου απαντάει. "εγώ γαύρος και το παιδί βάζελος" του λέω. Και ξαφνικά του γύρισαν τα μάτια! "εσύ είσαι ωραίος" μου λέει, "αλλά ο βαζελάκος από δω δε μας τα λέει καλά!" και τον πιάνει απ' την μπλούζα με άγριες διαθέσεις. Με τα πολλά εκνευρίστηκε κι εκείνος και αρπαχτήκανε, μέχρι που μπήκα στη μέση κι εγώ κι έφαγα μερικές "γιατί ξεφτιλίζεις του μάγκες" όπως μου είπε. Τελικά ξεθύμανε η κατάσταση, λογικά επειδή ήμουν εγώ στη μέση και φαντάζομαι σε τέτοιο επίπεδο βλακείας δεν είχε φτάσει. Μερικοί είναι "ανίκητοι"...

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (22-07-13)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Δεν είναι μόνο αυτά Τάκη. Υπάρχει βία στην κοινωνία και αυτή μπορεί να εκφραστεί από ποικιλοτρόπως. Τη μία θα είναι για τις ομάδες, την άλλη για τα πολιτικά, την άλλη για τη θρησκεία. Δυστυχώς είναι θέμα παιδεία και το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Για εμένα είναι αδιανόητο το να δείρεις κάποιον επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα. Έχω βριστεί με φίλους μου βάζελους ακόμη και σε σημείο να ανταλλάξουμε βαριές κουβέντες. Πάντα όμως τα πνεύματα ηρεμούσαν και δεν υπήρχε ούτε δευτερόλεπτο η πρόθεση από κάποιον να απλώσει χέρι.
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    εκτος απο το ποσοστο μηπως ξερουμε τον απολυτο αριθμο?
    Δεν είναι καλό πράγμα η περιέργεια τέκνον μου...

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Οπως τα λέει ο Χρίστος. Εδώ αρκετοί ξέρουν ότι κι εμένα με έχουν στριμώξει "καλόπαιδα" στο Καραϊσκάκη επειδή "δεν είμαι και πολύ γάβρος" αλλά βρέθηκαν μεταξύ τους μερικοί σκεπτόμενοι άνθρωποι και τη γλύτωσα σχετικά φτηνά.
    Τώρα πιά έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δεν είναι θέμα ανεγκεφαλίασης. Είναι θέμα θυμού. Όλων και όχι μερικών μόνο. Αρκεί μία βόλτα στα σχόλια στο facebook για να καταλάβουμε ότι κι εμείς οι ίδιοι τροφοδοτούμε την ίδια ακριβώς βία που καταδικάζουμε.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (22-07-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Εγώ θα πω και κάτι άλλο, χωρίς να ξέρω την ταυτότητα του "θύματος", αλλά έχοντας υπ'όψιν αντίστοιχες περιπτώσεις: Καλό θα είναι, να εξετάζεται και η ταυτότητα και το ποιόν και των δύο μερών του "εγκλήματος" γιατί αρκετές φορές, τα οπαδικά μπαίνουν μπροστά από άλλα ζητήματα, λειτουργώντας ως προκάλυμμα και αποπροσανατολίζοντας τον παρατηρητή.

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (22-07-13), sadi (22-07-13)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι μόνο αυτά Τάκη. Υπάρχει βία στην κοινωνία και αυτή μπορεί να εκφραστεί από ποικιλοτρόπως. Τη μία θα είναι για τις ομάδες, την άλλη για τα πολιτικά, την άλλη για τη θρησκεία. Δυστυχώς είναι θέμα παιδεία και το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Για εμένα είναι αδιανόητο το να δείρεις κάποιον επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα. Έχω βριστεί με φίλους μου βάζελους ακόμη και σε σημείο να ανταλλάξουμε βαριές κουβέντες. Πάντα όμως τα πνεύματα ηρεμούσαν και δεν υπήρχε ούτε δευτερόλεπτο η πρόθεση από κάποιον να απλώσει χέρι.
    δεν διαφωνω οτι πλεον το πραγμα εχει ξεφυγει!αν κ εδω που τα λεμε η μαλακια ειναι εδω κ πολλα ετη!
    να πω εμπειριες απο την λαλαουπολη? (ας με συγχωρεσουν τα παιδια που ειναι απο βορεια Ελλαδα αλλα καποια παλουκαρια απο κει δεν την παλευουν καν)
    δεν συζηταω για το κομπλεξ οταν ακουγαν πειραια τους σηκωνοταν το πετσι,δεν συζηταω οτι εφημεριδα δεν εβρησκα ... μετα απο ενα αγωνα μπασκετ του παοκ με τον βαζελο το ΄99 ο παοκ εχασε για ενα καλαθι απο τους σιχαμενους κ βγηκαν ολα τα ουγκ στους δρομους κ εσπασαν οοοτι αυτοκινητο ειχε πινακιδα απο Υ ... εω την γλυτψσα με κατι ψηλα γιατι μου το σφυριξαν κ προλαβα να το παρω με μερικες πετρουλες,αυγα,μπουκαλια με νερο ... τα αλλα τα εκαψαν κ τα διελυσαν !!! δεν θεωρω οτι η βλακεια κ η πρεζακομαρα ειναι θεμα κρισης οικονομιας αλλα κρισης παιδειας απο σχολεια κ οικογενεια!φυσικα βαζω κ τα δικα μας βλασταρια μεσα με περιστατικο εξω απο το σεφ το 96 μετα απο αγωνα με μπαοκ που ειναι ενας πατερας με το παιδακι του γυρω στα 10 κ επειδη το παιδακι ειχε κασκολ του παοκ ειχαν βαλει κατω τον πατερα 4 τρανομαγκες κ τον κοπαναγαν!!!κ ποσα αλλα!!!συμφωνω με οσα ειπατε αλλα εγω επιμενω οτι η βλακεια η αμορφωσια (δεν εννοω μονο γραμματικη κ μαθηματικη)βρησκουν περιφημα εκολαπτηρια στους σκατοσυνδεσμους οσο κ αν καποιους σας χαλαει αυτο που λεω κ χωρις παρεξηγηση !!! υπαρχουν κ εξαιρεσεις ναι αλλα να πω οτι ειναι ελαχιστες?

Thanks
    19.974
    Ignore User

Μιας και το ανέφερες, από μικρός πηγαινοερχόμουν Θεσ/νικη για ένα θέμα υγείας. Μια χρονιά λοιπόν περνώντας από ένα περίπτερο ζήτησα το περιοδικό του Ολυμπιακού που έβγαινε τότε. Το πόσο υποτιμητικά μίλησε στη μάνα μου ο περιπτεράς για μένα που ήμουν γαύρος και τις ατάκες του "να πας στο γαμωΠειραιά σου να το ζητήσεις κωλόπαιδο" δεν πρόκειται να τα ξεχάσω ποτέ. Από τότε κατάλαβα για τα καλά το "λάθος" μου.

ΥΓ. Ο οποίος περιπτεράς μια χαρά είχε φάτσα κάρτα τα περιοδικά του βάζελου και της Κούλας μαζί με της Μπαουγκάρας...

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (22-07-13), Rena (22-07-13)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ θα πω και κάτι άλλο, χωρίς να ξέρω την ταυτότητα του "θύματος", αλλά έχοντας υπ'όψιν αντίστοιχες περιπτώσεις: Καλό θα είναι, να εξετάζεται και η ταυτότητα και το ποιόν και των δύο μερών του "εγκλήματος" γιατί αρκετές φορές, τα οπαδικά μπαίνουν μπροστά από άλλα ζητήματα λειτουργόντας ως προκάλυμμα αποπροσανατολίζοντας τον παρατηρητή.
    καμια αντιρηση σε αυτο που λες,υπαρχουν κ αυτα αλλα εγω πηρα σαν αφορμη αυτο για να μιλησω για την γενικη βλακεια που επικρατει!!!γιατι υπαρχει κ η αλλη οψη απο αυτο που λες!

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (22-07-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καμια αντιρηση σε αυτο που λες,υπαρχουν κ αυτα αλλα εγω πηρα σαν αφορμη αυτο για να μιλησω για την γενικη βλακεια που επικρατει!!!γιατι υπαρχει κ η αλλη οψη απο αυτο που λες!
    Μέσα ρε παιδί μου! Ποιός είμαι εγώ να παραβλέψω κοτζάμ φαινόμενο όπως είναι η ανθρώπινη βλακεία; Άλλωστε, καθημερινά το λούζομαι και ενδεχομένος να το λούζω και εγώ σε άλλους...

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (23-07-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Μιας και το ανέφερες, από μικρός πηγαινοερχόμουν Θεσ/νικη για ένα θέμα υγείας. Μια χρονιά λοιπόν περνώντας από ένα περίπτερο ζήτησα το περιοδικό του Ολυμπιακού που έβγαινε τότε. Το πόσο υποτιμητικά μίλησε στη μάνα μου ο περιπτεράς για μένα που ήμουν γαύρος και τις ατάκες του "να πας στο γαμωΠειραιά σου να το ζητήσεις κωλόπαιδο" δεν πρόκειται να τα ξεχάσω ποτέ. Από τότε κατάλαβα για τα καλά το "λάθος" μου.

ΥΓ. Ο οποίος περιπτεράς μια χαρά είχε φάτσα κάρτα τα περιοδικά του βάζελου και της Κούλας μαζί με της Μπαουγκάρας...
    Εσύ, νομίζεις από σύμπτωση έγινα Ολυμπιακός;

Thanks
    19.974
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσύ, νομίζεις από σύμπτωση έγινα Ολυμπιακός;
    Αλλά;

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Αλλά;
    Δεν θυμάμαι...

30. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (22-07-13)

Σελίδα 626 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 126226326426526576586596606616622623624625626627628629630636646656666676726826926102611261626 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές