"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Οχι δεν ειναι εξευρωπαϊσμένοι οι Έλληνες ούτε εραστες της παγκοσμιοποιησης και τους αξίζει οτι κι αν παθουν. Κι επειδή έχουνε μάθει να τρεχουνε πίσω από κόμματα (και αποκόμματα) από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά καλά να πάθουνε ξανά.
Εγώ εξακολουθώ να ειμαι παντως δηλωμένα ρατσιστής.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
voskos_7 (01-06-13)
H Ελλάδα είναι η πιο αντιρατσιστική χώρα που υπάρχει στον κόσμο. Όποιος έχει κάνει ταξίδια θα τα έχει καταλάβει ή αν έχει αλλοδαπούς φίλους...
Αν αυτό το πράγμα είχε γίνει από ελληνες θα το πληρώναμε για μήνες με διεθνής αναφορές. Οπως είχε γίνει με κάτι εμπρησμούς ισραηλίτικων νεκροταφείων στην Κρήτη και μετά από μια εβδομάδα πιάσανε Αγγλους αξιωματικούς να προσπαθούν να προκαλέσουν προβοκάτσια (αλλά το κακό είχε γίνει! κακοί ελληνες) και πολλά άλλα
Απλώς το θέμα είναι ότι πρέπει να ενοχοποιηθεί και να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη μέσω ΜΜΕ σε κάτι για να τα τρώει πιο εύκολα τα υπόλοιπα. Η υπάρχουσα ελίτ να κερδίσει ψήφους από το πουθενά με τον εκβιασμό, και οι καλοί μας φίλοι Τούρκοι να προσπαθούν να δημιουργήσουν 5 φάλαγγα "υιοθετώντας και καλά" αυτούς που υποφέρουν για την πίστη τους.
voskos_7 (01-06-13)
Όλοι είμαστε ρατσιστές, Γιώργο, - ο καθένας με τον τρόπο του: Απλά, εμείς, σαν λαός, δεν είμαστε κοινωνικά ακαλλιέργητοι, όπως είναι οι βορειοευρωπαίοι και κατά κύριο λόγο, είμαστε ικανοί να συμπεριφερθούμε ανθρώπινα στα υπόλοιπα ανθρώπινα όντα, όταν δεν συντρέχει λόγος περί του αντιθέτου.
Επιπλέον, σε αντίθεση με τις περισσότερες χώρες, εμείς δικά μας σφάλματα (τα αντίστοιχα των οπίων στο εξωτερικό συγακλύπτονται), τα κάνουμε κουδούνια από μόνοι μας - μέχρι και μηνύσεις από ιθαγενείς αυτόκλητους υπερασπιστές των οποιωνδήποτε "κατατρεγμένων" εισπράττει αυτή η χώρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
pirateeeeeee (01-06-13)
Coach (02-06-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-06-13), kouzoulo (02-06-13), pirateeeeeee (01-06-13), Rena (01-06-13), voskos_7 (01-06-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Coach (02-06-13), differance (01-06-13)
Εχετε απόλυτο δίκιο!!!
Δυστυχώς όμως οι περιπτώσεις που αναφέρετε δεν έχουν κάποιο άμεσο κέρδος για να τους προσέξουμε... :P
πχ. Το αν θα φτιάξεις τα πεζοδρόμια για τον τυφλό δεν θα σου δώσει τρελές ψήφους.
Και ο χειρότερος όλων ο οικονομικός ρατσισμός. Ηδη σε πολλές μεγαλουπόλεις υπάρχουν ξεχωριστές περιοχές πλούσιων, μεσσαίων, φτωχών κλπ με τις ανάλογες υπηρεσίες φυσικά.
voskos_7 (02-06-13)
«Εφυγε» η κορούλα του Γκαλίνοβιτς
Η κορούλα του Κροάτη τερματοφύλακα που έχει αγωνιστεί στην χώρα μας με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, της Καβάλας και της Κέρκυρας έχασε το κοριτσάκι του σε ηλικία σε ηλικία 5,5 ετών, ύστερα από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και καιρό.
Τα λόγια τέτοιες στιγμές δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.
Καλή δύναμη στην οικογένεια του Γκαλίνοβιτς και φυσικά στον ίδιο αυτές τις απίστευτα τραγικά στιγμές.
Coach (03-06-13), kouzoulo (03-06-13), Rena (03-06-13), vasilis-thrylos7 (05-06-13), voskos_7 (03-06-13)
Γνωστό το πρόβλημα απ' τον καιρό που έπαιζε στον Παναθηναϊκό...που μυαλά για μπάλλα... οτι και να πει κανείς είναι λίγο..
Coach (03-06-13)
Kαλή δύναμη στους γονείς, ότι πιο τραγικό...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Coach (03-06-13)
Aν ειναι δυνατον.....Καλη δυναμη και σε αυτον (ο οποιος ηταν κυριος οσο επαιζε στον Παναθηναικο) και στην μανα..
*****8.23*****
Coach (03-06-13)
τραγικο.τι να πει κανεις...καλο κουραγιο στον γκαλινοβιτς
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Coach (03-06-13)
Φρικη...Κουραγιο στους ανθρωπους...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Coach (03-06-13)
Αυτά είναι τα σοβαρά... Κρίμα
Coach (03-06-13)
Που'στε ρε (ξερετε εσεις ποιοι), θυμηθειτε την επομενη φορα που θα βγουμε να πιασουμε παλι κουβεντα για σεισμους. Ενταξει απλα χεστηκα πανω μου το πρωι, το επικεντρο ηταν 3 χιλιομετρα απο το σπιτι μου.
*****8.23*****
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ποιοι ποιοι ... δεν καταλαβαίνω τι εννοάτε μενσιέ χεσμένε...
Τι να μας κάνουν 4,4 ρίχτερ; Ψιλοπράγματα...
Εμένα πάλι με κούνησε, και στο μόνο που με ενόχλησε είναι ότι κατάλαβα ότι κατουριέμαι ... σηκώθηκα για πιπί, έπλυνα χεράκια, έφαγα 2 σοκολατένια μπισκότα και ξανακοιμήθηκα σαν πουλάκι.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Ρε ο χεσμεντεν δεν σηκώνει το τηλέφωνο, φοβάται την δόνηση![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Coach (04-06-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-06-13), Rena (04-06-13)
Mην κοροιδευετε ρε κωλοπαιδα, κουνησε πολυ λεμε.
Προσπαθω να θυμηθω ποιος την ξεκινησε την κουβεντα![]()
*****8.23*****
Bookmarks