BrazHlias (18-07-12)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (18-07-12)
Ναι τέτοια είδη έχει πολλά και σε καλές τιμές...Και κεριά, διάφορα εποχικά, είδη σπιτιού...
Έχω πάρει κι εγώ διάφορα...Μια κουρτίνα μπάνιου όμως με τον Μπομπ Σφουγγαράκη που είχα πάρει γιατί του έχω τρελή αδυναμία
την έβγαλα από τη συσκευασία και την κρέμασα, αλλά η μυρωδιά του πλαστικού ήταν τόσο έντονη, μύριζε σχεδόν σαν διαλυτικό που κόντεψα να ξεράσω....Λέω θα την αφήσω, δεν μπορεί θα ξεμυρίσει άμεσα...Μάταια...Με έπιασε τέτοιος πονοκέφαλος, η μυρωδιά δεν έφευγε με τίποτα, την έβγαλα την άφησα στο μπαλκόνι μπας και ξεβρωμίσει αλλά μάταια..Τελικά την πέταξα..
Δεν ξέρω τι υλικό ήταν αυτό και τι τοξικά είχε και μύριζε τόσο πολύ...δεν μου έχει ξανατύχει...
Δεν άντεχες να μπεις στο μπάνιο από τη βρώμα, δάκρυζαν τα μάτια σου...Και όταν την είχα δει έκανα σαν τρελή που πέτυχα τον Μπομπ σε κουρτίνα μπάνιου γιατί το σχέδιο ήταν φανταστικό.....Ακριβή δεν ήταν αλλά τελικά τα λεφτά τα πέταξα στην κυριολεξία...
στολές αποκριάτικες για μεγάλους... εμένα εκεί με σώνει ... με 10-20€ έχεις όλη τη μεταμφίεση...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
από Twitter
Η Ελλάδα σε μια φωτογραφία._ (απ’το χθεσινό πανηγύρι στα Σελά Αχαϊας, κι ενώ η φωτιά έχει φουντώσει, η πίστα γεμάτη)![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
captain-cook (18-07-12), celticfrost (18-07-12), Coach (18-07-12), Dr.Red (18-07-12), Eleni7 (18-07-12), Gtakis (20-07-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-07-12), kouzoulo (18-07-12), Rena (18-07-12)
Σιγά μην αφήσει ο Ελληνας τα τσιφτετέλια για μια κωλοφωτιά.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-07-12)
Καταπληκτική φωτογραφία!!!!
Χορεύουν ενώ από πίσω φαίνεται η φωτιά πάνω από τους λόφους.
Μια φωτογραφία που αντικατροπτίζει την κοινωνία μας με όλα τα κακά της τα τελευταία χρονια.Καιγόμαστε το ξέρουμε το βλέπουμε το κακό αλλα θα κανονίσουν οι άλλοι.
Καταπληκτική εικόνα καθρέπτης των νεοελλήνων.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
celticfrost (18-07-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-07-12), kouzoulo (18-07-12), Red Sting (18-07-12)
Ήθελα να ξέρω πως άντεχαν να χορεύουν γιατί σίγουρα θα μύριζε πολύ έντονα και θα είχε και καπνούς..
Είναι πάρα πολύ κοντά η φωτιά...Μου έχει τύχει στην Εύβοια να είναι χιλιόμετρα μακρυά το μέτωπο της φωτιάς και να μην μπορούμε να αναπνεύσουμε..
Όπως και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχω δει πάρα πολύ κοσμο να τρέχει να βοηθήσει σε ανάλογες περιπτώσεις με ότι μέσα διαθέτει
ειδικά με αγροτικά μηχανήματα φτιάχνοντας αντιπυρικές ζώνες για να μην επεκταθεί η φωτιά...
Το νόμισμα έχει πάντα δύο πλευρές....
Ναι και εγώ είδα ...στη Λακωνία. πριν πολλά χρονια.Είδα αυτούς που κινδύνευαν οι περιουσιες τους,η ήξεραν ότι θα κινδυνεύσουν επειδή φυσάει προς τα εκεί ο άνεμος.
Οι άλλοι κάπνιζαν, κοιτούσαν και έδιναν συμβουλές,και τις γόπες τους τις πετούσαν παραδίπλα στα χορτάρια.
Ο Έλληνας είναι στα αρx@@ια του όλα,αν δεν τον ακουμπά η κατάσταση.Το βλέπουμε από τα παρκαρίσματα στις αναπηρικές θέσεις,μέχρι την συμπεριφορά του για τούς αναπηρους, τα ζώα,και το περιβάλλον.
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
sirkostas (19-07-12)
Εμένα μου έχει τύχει να δω αντιδράσεις σε δύο ορεινά χωριά στην Εύβοια που είναι χτισμένα μέσα στα δάση σε πεύκα και έλατα..
Είχε πάρει φωτιά ενδιάμεσα στα δύο χωριά τα οποία βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους...
Από το ένα χωριό έτρεχαν σαν τρελοί να κάνουν ότι μπορούν..Από το άλλο ήταν όλοι στα καφενεία και τα ξύνονταν...
Το κουφό είναι πως οι περισσότεροι κάτοικοι και των δυο χωριών ζούσαν από την ρετσίνα που μαζεύουν από τα δέντρα...
Τώρα πως οι μεν έτρεχαν και οι δε δεν νοιάζονταν είναι απορίας άξιο..
Αλλά στο χωριό που αδιαφορούσαν έχουν γενικά κακό όνομα...Είναι παροιμιώδης η αναισθησία τους...Ξέρουν όλοι την ιστορία πως οι άντρες του χωριού πήγαιναν στις αγροτικές εργασίες μαζί με τις γυναίκες τους, αυτές πεζές και κουβαλώντας τα εργαλεία και ότι άλλο ήταν απαραίτητο,όπως φαγητό και πολλές φορές τα μικρά παιδιά, και οι άντρες ανέβαιναν πάνω στα γαϊδούρια και πήγαιναν άνετοι...
Από αυτό μπορεί κανείς να βγάλει εύκολα συμπέρασμα για το ποιόν τους....
Dr.Red (18-07-12)
Dr.Red (18-07-12)
Eleni7 (18-07-12)
Βεβαια αδικώ τους Έλληνες που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βοηθούν σε δύσκολες στιγμές ,αγαπάνε την καθαριότητα και το περιβάλλον και κάνουν κάτι γι αυτό.
Αλλα είναι πλέον μια μικρή μειοψηφία,και συχνά χλευάζονται και άπο τους άλλους.
Δεν θα ξεχάσω που έβλεπα ανθρώπους να πετάνε πλαστικές σακούλες με σκουπίδια να τις πετάνε στο ποτάμι (φουσκωμένο πήγαινε στη Θάλασσα) και εμείς να καθόμαστε στην καφετερια να πίνουμε φραπέ,και αυτό να μας φαίνεται σαν κάτι πολύ φυσιολογικό
Eleni7 (18-07-12)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-07-12)
Bookmarks