Τελικά σ' αυτή τη χώρα συμφέρει να μένεις μόνο σε ξύλινη καλύβα στη κορυφή ενός βουνού!
Σεισμός 6,8 ρίχτερ ανοιχτά της βορειοανατολικής Ιαπωνίας. Εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.
Ένα χρόνο μετά τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία, ο εφιάλτης ξαναζει καθώς σεισμός 6,8 ρίχτερ σημειώθηκε στα ανοιχτά της βορειοανατολικής Ιαπωνίας, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο.
Η ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοίνωσε πως το επίκεντρο του σεισμού βρισκόταν σε απόσταση 210 χλμ. από τις ακτές του Χοκάιντο (βόρεια Ιαπωνία) και σε βάθος μόνο 10 χιλιομέτρων.
Μάλιστα έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι ενώ ήδη ένα κύμα 10 εκατοστών έφτασε στις ακτές του Χοκάιντο, στη βόρεια άκρη της Ιαπωνίας.
Νωρίτερα, η προειδοποίηση για τσουνάμι έκανε λόγο για μέγιστο ύψος 50 εκατοστά. Την προειδοποίηση είχε εκδώσει η ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στις επαρχίες Αομόρι, Ιουάτε (βορειοανατολική Ιαπωνία) και Χοκάιντο.
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοίνωσε πως ένα κύμα 10 εκατοστών παρατηρήθηκε στην παραλιακή πόλη Εριμό (νότιο Χοκάιντο) στις 18:52 (τοπική ώρα, 11:52 ώρα Ελλάδας) χωρίς να προκαλέσει ζημιές.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Jiji, οι αρχές της Αομόρι και της Ιουάτε συμβούλευσαν τους κατοίκους πολλών παραθαλάσσιων περιοχών να μεταβούν σε ασφαλή σημεία.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Τελικά σ' αυτή τη χώρα συμφέρει να μένεις μόνο σε ξύλινη καλύβα στη κορυφή ενός βουνού!
Πάντως οι γονείς μου που είχαν μείνει πάρα πολλά χρόνια ... μου έλεγαν ότι με 6,5 ρίχτερ μόνο οι δυο τους έβγαιναν έξω από το σπίτι τους.
Αργότερα μόνο η μάνα μου.![]()
differance (14-03-12)
Ρε τι μακελειό αυτό με το πούλμαν με τους μαθητές! Τι να πει κανείς τώρα στους γονείς τους?
Τι έγινε;
Μη χειρότερα...
Το διαδίδω και φυσικά την υιοθετω αμέσως!!!!!
λοιπόν μας έχετε πρήξει με όλες τις κωλογιορτες.Επέτειο γνωριμίας,aravona,επέτειο γάμου,γενέθλια,αγίου Βαλεντίνου,ονομαστική,γιορτή της γυναικας,της μητέρας κλπ,κλπ.Λοιπόν θα τη γιορτάζω από τώρα και αν ξεχαστεί θα γίνετε της πόπης!!!Οποιος θέλει από τους άρρενες ακολουθεί στο κίνημα για τη γιορτή της πεολειxίας στις 14 Μαρτίου.E άμα πια!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Eleni7 (14-03-12)
Τι ακριβώς είναι αυτή η γιορτή? Σου βάζουν μία μπριτζόλα να σου πάρει τσιμούκι?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Dr.Red (14-03-12)
Eleni7 (14-03-12)
Καλέ ζαλίστηκα με τόσα προσκυνήματα.![]()
Dr.Red (19-03-12)
Δε θα προλάβαινα να του κάνω τίποτα ... θα με έστελνε στον τάφο με συνοπτικές διαδικασίες.
Μόνο τον τίτλο είδα ... φαντάσου δεν αντέχω καν να δω το βίντεο που επισύναψες.![]()
Μα τον ξεφτίλα πήγε και βρήκε κατσαρίδες Μαδαγασκάρης που είναι και τεράστιες...
Πάντως στο βίντεο επειδή δεν το είδες, το πιο φοβερό είναι ότι αυτή λόγω περιέργειας άνοιξε το κουτί
και με το που είδε το περιεχόμενο το πέταξε από την τρομάρα της και ήρθαν όλες οι κατσαρίδες πάνω της...
Καλά θέλει εκδίκηση το θέμα....
Μη μου το περιγράφεις![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Coach (15-03-12)
Bookmarks