Ρε το είχα δει αρκετούς μήνες πριν στην TV και είχα χεστεί στα γέλια.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Τι μπορεί να πάθει ένας άντρας από ένα τατουάζ;
Χαράς ευαγγέλια για τις γυναίκες!!!!
Τατουάζ στο πέος του προκάλεσε μόνιμη στύση
Έναν πρωτότυπο τρόπο να «διακοσμήσει» το κορμί του αποτίνοντας ταυτόχρονα… φόρο τιμής στην κοπέλα του βρήκε ένας 21χρονος Ιρανός, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να κάνει τατουάζ στο πέος του το περσικό ρητό «καλή τύχη στα ταξίδια σου» καθώς και…το γράμμα «Μ», αρχικό του επιθέτου της συντρόφου του.
Το ‘πε και το ‘κανε λοιπόν ο φίλος μας, και ως ενθύμιο του έμεινε να τον συντροφεύει στα «ταξίδια» του, μία κατάσταση μόνιμης… ημι-στύσης! Αφού λοιπόν ταλαιπωρήθηκε από τον πόνο για λίγες εβδομάδες, στη συνέχεια αυτός αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στην 24/7 στύση.
Ο νεαρός πάντως μπορεί να έχει ακόμα φυσιολογικές επαφές και αρνήθηκε να ακολουθήσει θεραπεία, σαν κάθε γνήσιος θαλασσόλυκος που κάποιος θα του ζητούσε να ξεφουσκώσει τα πανιά του. Όσο για τα αίτια που δημιούργησαν το πρόβλημα (αν και για τον ίδιο μάλλον μόνο πρόβλημα δεν είναι); Ο καλλιτέχνης που του έκανε το τατουάζ, τρύπησε το πέος με τις βελόνες του πιο βαθιά από όσο έπρεπε, προκαλώντας μια δυσλειτουργία στα νεύρα της περιοχής με επακόλουθο τη μόνιμη στύση.
«Βασιζόμενοι στη συγκεκριμένη και μοναδική περίπτωση, πρέπει να αποθαρρύνουμε τους ενδιαφερομένους από το να κάνουν τατουάζ στα πέη τους», δήλωσαν Ιρανοί γιατροί.
Εξαρτάται από το πώς το βλέπει κανείς, γιατρέ μου!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Έρχεται το ελληνικό κόμμα πειρατών!
Όπως φαίνεται η Ελλάδα ακολουθεί τα βήματα της Σουηδίας και σε λίγες μέρες το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας θα γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με την [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] του, το νέο κόμμα που ετοιμάζεται από το Σεπτέμβριο του 2011, ευελπιστεί να αποτελέσει κι επίσημα κόμμα πριν το τέλος του Ιανουαρίου του 2012, κι επιδιώκει να καταστεί "το νέο λειτουργικό σύστημα της κοινωνίας μας". Το καταστατικό του είναι ήδη έτοιμο και σύμφωνα με αυτό, στόχος του νέου κόμματος είναι να κάνει πράξη τις αρχές της Άμεσης Δημοκρατίας, της Διαφάνειας και της Προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών, τόσο στον ψηφιακό κόσμο, όσο και σε κάθε άλλη έκφανση της ζωής.
Για την ώρα η ιδρυτική ομάδα, επιλέγει να μην αποκαλύψει τα ονόματα των μελών της, κι επισημαίνει ότι "το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας δεν τοποθετείται πάνω στον ξεπερασμένο άξονα αριστερά-κέντρο-δεξιά" και πως "Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας γεννήθηκε στον 21o αιώνα, για να αποτελέσει το ΝΕΟ Λειτουργικό Σύστημα της Κοινωνίας, εξασφαλίζοντας σε κάθε πρόσωπο τη δυνατότητα να εκφράζεται ελεύθερα, να συμμετέχει ψηφιακά, να ζει με αξιοπρέπεια και να αποφασίζει για το κοινό μας μέλλον".
Μερικές από τις βασικές αξίες των Πειρατικών Κομμάτων κάθε χώρας:
- Η ψηφιακή, συμμετοχική, Άμεση Δημοκρατία.
- Η Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
- Η ενίσχυση του Διαχωρισμού των Εξουσιών.
- Ο Σεβασμός της Ιδιωτικής Ζωής.
- Η διάλυση των Ιδιωτικών Μονοπωλίων.
- Η χρήση Ανοικτών Προτύπων και Ελεύθερου Λογισμικού.
- Η ελεύθερη Πρόσβαση στην Γνώση και τον Πολιτισμό.
- Η Προστασία Πληροφοριοδοτών, Δημοσιογράφων και bloggers, όταν δημοσιοποιούν παρανομίες.
- Η Ανθρώπινη Ελευθερία.
- Η Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια.
- Ο Πληροφοριακός Αυτοκαθορισμός.
- Η συμμετοχή στην Ψηφιακή Ζωή και ο Ψηφιακός Αλφαβητισμός.
- Το δικαίωμα Ασφαλούς Ύπαρξης.
- Οι δωρεάν και Δημοκρατικά Ελεγχόμενες Τεχνικές Υποδομές.
Αλλό ένα κόμμα "σωτηρίας".
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
γενικολογιες. υπαρχει καποιο κινημα που δεν θετει ως αξια του την αξιοπρεπεια, την ελευθερια, την ασφαλεια κλπ. δλδ υπαρχει καποιος που να λεει οτι το κινημα του εχει στοχο την αναξιοπρεπεια, την ανασφαλεια και την καταπατηση της ελευθεριας και της ισοτητας? απο τον μπιν λαντεν μεχρι και τον ομπαμα ολοι λενε πως εχουν τα παραπανω....
ωραια τα περναμε με το ιντερνετ, εγινε στη σουηδια, το ειδε ενας καμμενος απο το διαδυκτιο εφτιαξε και το δικο του κινημα. φυσικα προσαρμοσμενο στην εποχη του, ενω τα "παλια" κομματα εχουν μεινει στο να λαδωνουν δημοσιογραφους για να τους κανουν αβαντα και να ταζουν διορισμους στους πολιτες για να τους ψηφιζουν, αυτοι εδω ταζουν ενα δημοκρατικο συστημα αλα αρχαια αθηνα με την εκκλησια του δημου να ειναι καποια ιστοσελιδα που θα κανουμε "like" σε οποια προταση συμφωνουμε...![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν αρχηγός είναι ο Τζόνυ Ντεπ, ψηφίζω δαγκωτό!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Eleni7 (10-01-12)
Εμένα μια χαρά μου φαίνονται, σοβαρότατοι, γνώστες όλων των θεμάτων και όχι καμμένοι. Από τους κλέφτες και τους καραγκιόζηδες που είχαμε μέχρι σήμερα σαν επιλογή, χίλιες φορές αυτοί. Άσε που όπως λέει στην ραδιοφωνική συνέντευξη πρωταρχικός τους στόχος είναι η Ευρωβουλή. Αυτό που γουστάρω περισσότερο είναι ότι είναι νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες, αυτό δεν θέλουμε όλοι; Προσωπικά έτσι και ξανακούσω από κάποιον, κάτι θετικό γι' αυτούς που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια, θα του δαγκώσω το αυτί...
Mε το χρέος τι προτείνει το νέο ελπιδοφόρο κόμμα εξ ουρανού?Ποια θα είναι η σωτήρια πολιτική του?Τι θα κάνει? θα το σβήσει?Καλή η γη της επαγγελίας και ο Ελληνικός Παράδεισος που προτείνει, αλλά για πάμε στο προκείμενο:Τι θα κάνει με το πρόβλημα της μη βιωσιμότητας του ελληνικούς χρέους το κόμμα-ελπίδα?Κουτόχορτο ας μην τρώμε, κανένα κόμμα δεν θα σε σώσει.Είτε θα πάρεις σωστές αποφάσεις που πονάνε(μονομερής παυση πληρωμών,εξοδος απο την ευρωζώνη, εξυγίανση και νοικοκύρεμα του δημοσιου τομεα και της δημόσιας διοικησης, τιμωρία και αλλαγή του καθεστωτικού λησταρχικού-πολιτικού συστήματος) είτε αλλιως θα είσαι στην μιζέρια και στην φτώχεια (κατοχή θα έρθει) για μια ζωή.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Από την Παρασκευή είμαι στο μαγειρίο. "Τηγανίζομαι" με επαγγελματικά θέματα, "Βράζω" από τα πολιτικά και τα ποδοσφαιρικά, "Ψήνομαι" και στον πυρετό.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
- Η ψηφιακή, συμμετοχική, Άμεση Δημοκρατία.
- Η Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
- Η ενίσχυση του Διαχωρισμού των Εξουσιών.
- Ο Σεβασμός της Ιδιωτικής Ζωής.
- Η διάλυση των Ιδιωτικών Μονοπωλίων.
- Η χρήση Ανοικτών Προτύπων και Ελεύθερου Λογισμικού.
- Η ελεύθερη Πρόσβαση στην Γνώση και τον Πολιτισμό.
- Η Προστασία Πληροφοριοδοτών, Δημοσιογράφων και bloggers, όταν δημοσιοποιούν παρανομίες.
- Η Ανθρώπινη Ελευθερία.
- Η Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια.
- Ο Πληροφοριακός Αυτοκαθορισμός.
- Η συμμετοχή στην Ψηφιακή Ζωή και ο Ψηφιακός Αλφαβητισμός.
- Το δικαίωμα Ασφαλούς Ύπαρξης.
- Οι δωρεάν και Δημοκρατικά Ελεγχόμενες Τεχνικές Υποδομές.
![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
kouzoulo (12-01-12)
Το είδα "live" την πρωτοχρονιά σε HD από την ΕΡΤ-HD απίστευτο "ταξίδι στην Βιέννη" με εικόνα΄και μουσική.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Η προέλευση των ονομάτων των μηνών
Τα ονόματα και η σειρά των μηνών οφείλονται στο παλιό ρωμαϊκό ημερολόγιο και στην καθιέρωση του Ιουλιανού ημερολογίου το 46 π. Χ. από τον Ιούλιο Καίσαρα. Το 46π.Χ. ο Ιούλιος Καίσαρας ανέθεσε στον Σωσιγένη να αναμορφώσει το ρωμαϊκό ημερολόγιο το οποίο βασιζόταν στις φάσεις της σελήνης, αλλά οι ατέλειες που είχε, δημιουργούσαν μεγάλες αποκλίσεις στην εαρινή ισημερία. Στο νέο ημερολόγιο, που ονομάστηκε Ιουλιανό, προστέθηκαν 80 ημέρες που δεν είχαν καταμετρηθεί και το έτος 46 π.Χ. ονομάστηκε «έτος σύγχυσης» διότι είχε 445 ημέρες. Το παλιό ρωμαϊκό ημερολόγιο ξεκινούσε με το Μάρτιο και τελείωνε τον Ιανουάριο. Ο Ιανουάριος καθιερώθηκε ως πρώτος μήνας του έτους από το μυθικό βασιλιά των Ρωμαίων Νουμά Πομπίλιο, ο οποίος οργάνωσε το ημερολόγιο με βάση τον ήλιο.
Ιανουάριος : Ο μήνας αυτός ονομάστηκε Januarius και πήρε το όνομά του από τον ρωμαϊκό Θεό Janus (Ιανός), τον διπρόσωπο Θεό της Αρχής και του Τέλους. Το όνομά του προέρχεται από την ετρουσκική λέξη «jauna» που σημαίνει «πόρτα». Γι’ αυτό αποκαλείται και Janus bifrons, δηλαδή διπρόσωπος Ιανός. Τα δύο πρόσωπα συμβόλιζαν την αρχή και το τέλος, τη νιότη και το γήρας, την είσοδο και την έξοδο. Γι’ αυτό του αφιέρωσαν και τον πρώτο μήνα του έτους, αφού κοιτάζει και στον επόμενο και στον προηγούμενο.
Φεβρουάριος : Υπάρχουν δύο εκδοχές. Σύμφωνα με την πρώτη ονομάστηκε Februarius προς τιμή της Θεάς Juno Februa, η οποία σύμφωνα με τη ρωμαϊκή μυθολογία ήταν μητέρα του Θεού Άρη (Mars) και Θεά του Πάθους (Από εδώ οφείλεται και η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου – 14 Φεβρουαρίου γινόταν γιορτή προς τιμή της).
Κατά τη δεύτερη εκδοχή η ονομασία προέρχεται από το λατινικό ρήμα februο που σημαίνει εξαγνίζω, καθαρίζω. Ο Februus ήταν ο θεός των Νεκρών (αντίστοιχος του δικού μας Άδη). Πρόκειται για ετρουσκικό όνομα με το οποίο λατρεύτηκε στην αρχή από τους Ρωμαίους για να μετονομαστεί στη συνέχεια Pluto. Ως τελευταίος μήνας του παλιού ρωμαϊκού ημερολογίου και, επειδή οι άνθρωποι έπρεπε να μπαίνουν εξαγνισμένοι στο νέο έτος, είχε αφιερωθεί στο θεό Februus κατά τη διάρκεια του οποίου γινόταν τελετές εξαγνισμού.
Στα ελληνικά λέγεται και Φλεβάρης από τις «φλέβες», δηλαδή τα υπόγεια νερά που αναβλύζουν στη διάρκειά του από τις πολλές βροχές.
Μάρτιος : Ήταν ο πρώτος μήνας του ρωμαϊκού έτους και γι’ αυτό στην αρχή ονομαζόταν Primus. Μετά το 46 π.Χ. μετονομάστηκε σε Martius. αφιερωμένος στο θεό Άρη (λατ. Mars). Αρχικά ήταν θεός της γονιμότητας και των αγρών και αργότερα ταυτίστηκε με το θεό του πολέμου. Θεωρούνταν γενάρχης των Ρωμαίων, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν μιλιταριστική, ενώ βρίσκεται στην αρχή της άνοιξης (αναγέννηση της φύσης).
Μartius : επίθετο που παράγεται από τη λέξη Mars και σημαίνει «του Άρη».
Απρίλιος : προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperio που σημαίνει ανοίγω. Είναι ο μήνας κατά τον οποίο ο καιρός αρχίζει να βελτιώνεται («ανοίγει») και η φύση ξυπνά. Κατά μια άλλη άποψη είναι αφιερωμένος στη θεά Αφροδίτη.
Μάιος : Είναι αφιερωμένος στο θεό Ερμή. Πήρε το όνομα του από τη ρωμαϊκή θεότητα Maja (Μάγια) το όνομα της οποίας προήλθε από λέξη Μαία (τροφός) που ήταν η μητέρα του Ερμή.
Ιούνιος : Υπάρχουν δύο εκδοχές. Σύμφωνα με τη πρώτη έχει πάρει το όνομά του από τη θεά Ήρα (Juno) στην οποία και είναι αφιερωμένος. Ήταν θεά του οίκου και του γάμου και γυναίκα του Δία (Jupiter).
Σύμφωνα με τη δεύτερη εκδοχή πήρε το όνομά του από τον Λεύκιο Ιούνιο Βρούτο. Αυτός ανέτρεψε τον βασιλιά Ταρκύνιο τον Υπερήφανο το 510 π.χ., εγκαθίδρυσε τον θεσμό της Υπατείας, θεμελίωσε τη Δημοκρατία και έγινε ο πρώτος Ύπατος της Ρώμης.
Ιούλιος : Οι Ρωμαίοι τον έλεγαν Quintilis που σημαίνει Πέμπτος, αφού κατά το ημερολόγιο του Νουμά Πομπιλίου ήταν ο πέμπτος μήνας. Ο μήνας αυτός είναι αφιερωμένος στον Ιούλιο Καίσαρα (Julius Caesar). Θεωρείται ένας από τους τρεις μεγαλύτερους στρατηλάτες της αρχαιότητας και κατέλαβε σχεδόν όλα τα αξιώματα. Επιπλέον, είναι ο αναμορφωτής του αρχαίου ημερολογίου.
Αύγουστος : Πήρε το όνομα του από τον Οκταβιανό, ο οποίος είχε ονομαστεί από τη Σύγκλητο Αύγουστος που σημαίνει σεβαστός, για το σπουδαίο έργο του. Ο μήνας αυτός λεγόταν Sextilis και είχε 30 μέρες. Θεωρήθηκε υποτιμητικό να έχει λιγότερες μέρες από τον Ιούλιο και γι’ αυτό του έδωσαν μία μέρα ακόμη που την πήραν από τον Φεβρουάριο και έτσι ο τελευταίος έμεινε με 28.
Σεπτέμβριος : Προέρχεται από το λατινικό septem που σημαίνει επτά γιατί στο παλιό ημερολόγιο ήταν ο έβδομος μήνας του έτους. Με την εφαρμογή του ιουλιανού ημερολογίου έγινε ο ένατος μήνας του έτους χωρίς να αλλάξει όνομα.
Οκτώβριος : Προέρχεται από το λατινικό octo που σημαίνει οκτώ, αφού στο παλιό ρωμαϊκό ημερολόγιο ήταν ο όγδοος μήνας. Με την εφαρμογή του ιουλιανού ημερολογίου έγινε ο δέκατος μήνας του έτους χωρίς να αλλάξει όνομα. Είναι ο μόνος από τους αριθμητικούς μήνες* που στο αριθμητικό δε περιέχει το γράμμα μ γι’ αυτό και γράφεται στα ελληνικά χωρίς αυτό.
Νοέμβριος : Προέρχεται από το λατινικό novem που σημαίνει εννιά, αφού στο παλιό ρωμαϊκό ημερολόγιο ήταν ο ένατος μήνας. Με την εφαρμογή του ιουλιανού ημερολογίου έγινε ο ενδέκατος μήνας του έτους χωρίς να αλλάξει όνομα.
Δεκέμβριος : Προέρχεται από το λατινικό decem που σημαίνει δέκα, αφού στο παλιό ρωμαϊκό ημερολόγιο ήταν ο δέκατος μήνας. Με την εφαρμογή του ιουλιανού ημερολογίου έγινε ο δωδέκατος μήνας του έτους χωρίς να αλλάξει όνομα.
*αριθμητικοί μήνες λέγονται οι Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος γιατί τα ονόματά τους προέρχονται από την αριθμητική θέση που είχαν στο παλιό ρωμαϊκό ημερολόγιο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Red Sting (12-01-12)
Ακουστε..!!! Εσυ Ελένη μην ακούσεις.....![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Bookmarks