Αχ Λούκι Λουκ και Αστερίξ είχα συλλογή από πάρα πολλά τεύχη και τα δάνεισα κάποτε και δεν τα ξαναείδα..
Όπως θα έχω ξαναπεί έχω χάσει τεράστιο αριθμό βιβλίων και κόμικ από δανεισμούς...Πολύ πονεμένη ιστορία...
Και τα βιβλία είναι αδυναμία μου και το μόνο πράγμα που με στενοχωρεί που χάνω...Τα μαζεύω τα φροντίζω και έχω και μανία
να τα μυρίζω...Κάθε ένα έχει ξεχωριστή μυρωδιά...
Τα κόμικ τα αγαπάει πάρα πολύ και τελευταία έχει κολλήσει με τα Ιαπωνικά Manga...Η Μαφάλντα είναι κορυφαία διάβαζα πολύ κι εγώ.
Τον Αλχημιστή θα τον ξεπετάξει...Είναι όντως για όλες τις ηλικίες και πολύ εύκολο στο διάβασμα.
Όταν το είχα διαβάσει εγώ, τη χρονιά που κυκλοφόρησε μου άρεσε πάρα πολύ...Στη συνέχεια μου την έσπασε αφόρητα
που μιλούσαν συνεχώς για αυτό το βιβλίο, όποιον και να ρωτούσες έλεγε ότι είναι το αγαπημένο του και αυτή η φράση με το σύμπαν
μόνο πάνω σε βρακιά δεν τυπώθηκε....Όλη αυτή η υπερβολή λοιπόν και η υπερέκθεση μου την έσπασε αφόρητα και δεν ήθελα
να ξανακούσω για τον Αλχημιστή..
Δεν τον ξέρω τον επιθεωρητή Βαλάντερ...Κυκλοφορεί στα ελληνικά; Θα κοιτάξω στο σάιτ της πρωτοπορίας να δω αν το έχει...
Αυτά όμως που έχουν μυστήριο και θέλουν σκέψη του αρέσουν...
Επειδή στο σχολείο μου λένε ότι γράφει πάρα πολύ ωραία, και σήμερα που πήρα βαθμούς στα Αγγλικά η δασκάλα του μου είπε ότι είναι καταπληκτικός και γράφει καλύτερα από παιδιά που είναι στο επίπεδο του lower, πιστεύω ότι αφού έχει κλίση προς τα εκεί, πως το διάβασμα είναι η βασική εξάσκηση και για το γράψιμο...
Ιαπωνικα κομιξ παντως δε θα διαβαζα ουτε με το μαχαιρι στο λαιμο.
Θεωρώ ότι δεν ταιριαζουν με τα Λουκι Λουκ , τα Αστεριξ, τα Ιζνογκουντ που ειμαι συνηθισμενος να διαβαζω (που ειναι αυτος ο Μπλεκ; Ασχετο).
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Red Unity (15-12-11)
Οι Ιάπωνες έχουν τεράστια παράδοση στα κόμικ....Γι΄αυτούς η ανάγνωση κόμικ είναι όπως για μας ο καφές...
Είναι μέρος της καθημερινότητάς τους...Υπάρχουν διάφορα ήδη, για αγόρια, κορίτσια, ενήλικες....
Τα ξέρει ο Λεωνίδας με λεπτομέρειες γιατί έχουν συγκεκριμένα ονόματα και απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό το καθένα...
Έχουν εντελώς δική τους αισθητική. Δεν έχουμε συνηθίσει στο είδος γι΄αυτό και μας ξενίζουν.
Όταν όμως αρχίσεις να τα διαβάζεις κολλάς και με αυτά...Πάντως έχουν τόση απήχηση στους Ιάπωνες και κανένα αμερικάνικο ή ευρωπαϊκό κόμικ δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει τόση πλατιά αποδοχή...Στα διαλείμματα της δουλειάς ή του σχολείου για παράδειγμα οι Ιάπωνες διαβάζουν κόμικ...
Red Unity (15-12-11)
Ο Λεωνίδας κόλλησε από πέρυσι που τον είχα πάει στην έκθεση κόμικ Comic Don Athens.
Είχε έκθεση και αφιέρωμα στον Batman αλλά υπήρχαν εκεί όλοι οι εκδοτικοί οίκοι που εκδίδουν κόμικ και έπαιρνες πολύ καλή γεύση
για ότι έχει σχέση με αυτά και βέβαια για ότι καινούργιο υπάρχει...Υπήρχαν και πολλοί κομίστες από το εξωτερικό και όλοι οι καμμένοι με το είδος...
Ήταν πολύ ωραία...Πήραμε λοιπόν το πρώτο Manga και κόλλησε με τον Naruto και την παρέα του...
Είναι 12 Μένιο
Το ποστ που γραφω ειναι το Νο 777.776 στο φορουμ. Το επομενο θα ειναι το 777.777
Χοχοχο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
777.777
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-12-11), kouzoulo (19-12-11), sadi (15-12-11)
Eleni7 (15-12-11)
Το 2008 που δούλευα σε βιβλιοπωλείο, τα πιτσιρίκια είχαν τρελαθεί με το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. Τις γιορτές είχαν φύγει πολλά κομμάτια και μια ματιά που του είχα ρίξει, όπως και στα περισσότερα βιβλία για να ξέρω την υπόθεση, ήταν αρκετά καλό και για μεγαλύτερες ηλικίες. Από τότε έχουν βγει κι άλλα του ίδιου συγγραφέα. Δεν είναι σε στύλ κόμικ όμως Χέλεν, δεν ξέρω αν ψάχνεις για κάτι τέτοιο...
Ότι βιβλίο θέλετε [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Στο ίδιο λεπτό (21:46) έγραψε και ο Ηλίας στις Μεταγραφές ποδοσφαίρου. Νομίζω αυτός το έγραψε για 2-3 δευτερόλεπτα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
O τίτλος στον ΗΛΙΑ να γίνει ανακοίνωση επίσημη παρακαλω
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
differance (15-12-11)
Ελένη και το must best seller ΗΑRRY POTTER
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Όχι δεν κοιτάζω μόνο κόμικ...Έχω τόσα βιβλία και του λέω διάλεξε να διαβάσεις κάτι και μου λέει διάλεξέ μου εσύ...
Είναι όμως για μεγαλύτερες ηλικίες...
Γενικά θέλει να έχει και μυστήριο, φαντασία, έχει μεγαλώσει βλέπεις με τα βιβλία του Χάρι Πότερ τα διάβασε από πολύ μικρός.
Στο σχολείο που έκαναν απόσπασμα από βιβλίο του Καζαντζάκη του άρεσε...Μπορεί να διαβάσει και τέτοια πλέον..
Τα είχα όλα του Καζαντζάκη και μου έμεινε μόνο ο "Φτωχούλης του Θεού"...το θυμάμαι και συγχύζομαι.
Επειδή όμως εδώ υπάρχουν και ηλικίες πολύ μικρότερες από τη δική μου, όπως εσύ καλή ώρα, μπορεί να έχετε υπόψιν σας βιβλία
για αυτήν την ηλικία που εγώ δεν τα πρόλαβα και δεν τα γνωρίζω...Πέρα από την κλασική λογοτεχνία που ούτως ή άλλως είναι και διαχρονική.
BrazHlias (15-12-11)
Bookmarks