Πολυ μ'αρεσει αυτος ο τυπος!
Αααααα... ο Τζίμι Τζάμπ!Αρχική Δημοσίευση από *GrimReaper*
Μιλάμε μεγάλη μούρλα ο τύπος... λογικό να γουστάρει Θρύλο...
Θυμάστε στον τελικό του Γιούρο που τρέχει, πετάει μια σημαία της Μπάρτσα στην μούρη του Φίγκο και...καρφώνεται στα δίχτυα του Νικοπολίδη; Ατελείωτη τρέλα...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Πολυ μ'αρεσει αυτος ο τυπος!
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!![]()
Πολύ μου άρεσε το σημείο που λέει ότι του αρέσει ο Ολυμπιακός γιατί "μισεί την ρεάλ"! (Ακούς Κυριάκο;;;Αρχική Δημοσίευση από *GrimReaper*
)
1925
Ναι μωρε αφου το ειπε ο Τζιμυ ο κωλοτουμπας που τα παιρνει απο διαφορους χορηγους για να κανει τετοιες μαλακιες τοτε μετανοω!
Φορτσα Μπαρτσα!![]()
Λοιπόν... το αποφάσισα! Αν με χορηγήσετε και πληρώνετε τα πρόστιμά μου, ευχαρίστως γίνομαι ο... Αντυ Τζάμπ του Ολυμπιακού! Αλλά θέλω μέγα χορηγό το φόρουμ!Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Πρώτο θύμα ο Παπανικολάου όπου θα του πετάξω την σημαία του Ολυμπιακού στην μάπα και μετά θα καρφωθώ στο... καλάθι!![]()
1925
Το υποστηρίζω και το χρηματοδοτώ κιολας !!!! Χοχοχοχοχο.... (για να δώ το κάρφωμα...)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Στο γραφειο του αφεντικου σου τα τσουζεις κιολας και κανεις διπλα ποστ;
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!![]()
"Σαλεμς Λοτ" "Χρησιμα αντικειμενα" Stephen King
Προσκυνώ. Ο κορυφαίος σύγχρονος συγγραφέας λογοτεχνίας τρόμου και μυστηρίου. Κορυφαίο του έργο θεωρώ τα βιβλία του "Τελευταίου Πιστολέρο" καθώς φυσικά και το "Κοράκι" , τα "Χρήσιμα αντικείμενα" και φυσικά "Το Αυτό"Αρχική Δημοσίευση από Rena
Δεν εχω διαβασει ολα τα βιβλια του,αλλα πραγματικα ο ανθρωπος ειναι κορυφη.Προς το παρον με περιμενει το "Η αφιερωση".Το επομενο θα ειναι καποιο απο αυτα που προτεινες.
Ξέχασες το "Νυχτερινή βάρδια"...Αρχική Δημοσίευση από sadi
1925
Όσα και να πω κάποιο θα ξεχάσω Αντρέα. Εχω όλα τα βιβλία του Κινγκ και ο τρόπος με τον οποίο γράφει είναι για μένα εκπληκτικός.
Εμένα μου αρέσει το Dark Tower...
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο "Μαύρος Πύργος" είναι συμμετοχή του Κίνγκ σε από κοινού συγγραφή βιβλίου και είναι όντως αξιολογότατη προσπάθεια (σε δύο μέρη), αν όντως εννοούμε το ίδιο βιβλίο
Το ίδιο λέμε αλλά δεν είναι μόνο δύο μέρη από όσο θυμάμαι ;)Αρχική Δημοσίευση από sadi
Προφανώς δε λεμε το ίδιο αφού εννοούσες τη σειρά "ο τελευταίος πιστολέρο" με τον Ρόλαντ. Αυτο είναι καθαρα του Κινγκ και επισης εξαιρετικο βιβλιο οπως εχω ηδη πει. Το γραφει εδώ και 40 χρονια (!!!) και του χρονου αναμένεται το τελευταιο μερος (και το περιμενω και με αγωνία).
Σφάλμα δικό μου αφού εννοούσα τα βιβλία "Το φυλακτό" και "Το μαύρο σπίτι" που έχει γράψει από κοινού με άλλον. Επίσης εξαιρετικα τα βιβλία που ο Κινγκ έγραψε με το ψευδώνυμο Μπάκμαν (Η Οργή, Ο δρομέας, κ.α.)
Μπράβο ρε Σάκη. Δεν θυμόμουν ότι λέγεται τελευταίος πιστολέρο, στα αγγλικά είχα διαβάσει 2 από τα βιβλία...Αρχική Δημοσίευση από sadi
Επίσης με το Μπάκμαν έγραψε το Έργα Οδοποιΐας πολύ καλό για μένα.
Επίσης για τους λατρεις της λογοτεχνίας τρόμου-φαντασίας θα προτείνω το βιβλίο της Ann Benson "Η 7η Μάστιγα".
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αντιμέτωπη με μια ακόμη διάκριση στην καριέρα της είναι η Λένα Δανιηλίδου στα χωμάτινα κορτ του Ρολάν Γκαρός. Μετά τη συμμετοχή της στον τελικό του μεικτού στο Αυστραλιανό Όπεν το 2003, η Ελληνίδα τενίστρια με παρτενέρ την Αναμπέλ Μεντίνα Γκαρίγκες βρίσκεται ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του διπλού στο γαλλικό Όπεν. Το ελληνοϊσπανικό δίδυμο επικράτησε στα προημιτελικά των Ναταλί Ντεσί (Γαλλία) και Βέρα Σβονάρεβα (Ρωσία) με 6-1, 6-4 και πήρε το εισιτήριο για την τετράδα.
Στον δρόμο για τον τελικό Δανιηλίδου και Γκαρίγκες θα βρεθούν αντιμέτωπες με τις πανίσχυρες Λίζα Ρέιμοντ/Σαμάνθα Στόσουρ, Νο1 του ταμπλό, οι οποίες επικράτησαν των Κβέτα Πέσκε/Φραντσέσκα Σκιαβόνε με 6-7, 6-0, 6-1.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Bookmarks