sk12072 (01-07-11)
sk12072 (01-07-11)
Εγώ πάλι έχω cosmote εδώ και χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Και γενικά δε μπορώ να καταλάβω αυτό το κόλλημα με τις εταιρείες-χορηγούς των ομάδων. Λες και θα επηρεαστούν από το αν εμείς αγοράζουμε συγκεκριμένα προϊόντα...
για κατσε να αγοραζανε οι οπαδοι του ολυμπιακου μονο απο τις εταιρειες-χορηγους της ομαδας
και θα εβλεπες γιωργο πως επηρεαζεις την ζητηση.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στάθη, είμαστε σε περίοδο που το τελευταίο που θα πρέπει να σκεφτόμαστε είναι το ποια ομάδα θα βοηθήσουμε αγοράζοντας μια κάρτα ή ένα ζευγάρι παπούτσια. Το πακέτο της cosmote συνέφερε οικονομικά την οικογένειά μου κι εμένα πολύ περισσότερο από τις υπόλοιπες. Και το forthnet ADSL που έχω είναι φθηνότερο από το αντίστοιχο της hol. Τι να κάνουμε δηλαδή; Με το να βάλουμε vodafone και hol θα καλυτερέψει η ζωή μας; όχι. Θα έχουμε κάποιο κέρδος; όχι. Άρα γιατί να τις βάλουμε; Για να βοηθήσουμε το Μαρινάκη, τον Κόκκαλη και τον κάθε πρόεδρο του Ολυμπιακού; Να είχαν καλύτερες τιμές να τις προτιμούσα με χαρά. Από τη στιγμή που δεν έχουν, επιλέγω την καλύτερη επιλογή.
Κι εγώ ... αν και αρχίδια σήμα καμπάνα έχει κι αυτή η μαλακία.
Είχα Vodafone 7 χρόνια αλλά τσακώθηκα με μια κλώσσα που την έβαλαν να προστατεύσει ανεπιτυχώς και αγενέστατα την κωλοεταιρεία της, όταν η τελευταία μου έκοψε τις εξερχόμενες χωρίς προειδοποίηση λόγω 3μερης (!!!) καθυστέρησης αποπληρωμής λογαριασμού ... που της απέδειξα στη συνέχεια ότι δεν τον είχα λάβει!!! Κι αυτό όταν επί 7 σερί χρόνια μπορούσαν να ελέγξουν πόσο έγκαιρα πλήρωνα τους λογαριασμούς μου.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Εγω βασικα δε βλεπω το λογο πχ Σταθη να αγορασω Πουμα επειδη ειναι χορηγος του Ολυμπιακου. Αμα δηλαδη η Πουμα βγαζει αηδιες και η αντιντας καλα ρουχα, πρεπει να φοραω βλακειες;
Οι χορηγοι καλοι ειναι, αλλα για να τους προτιμήσω δεν θα κοιταξω ποια ομαδα σπονσοράρουνε αλλα τι προϊον μου δινουνε.
Στο θεμα πχ της κινητης τηλεφωνιας τυχαινει να εχω βοδιαφον. Τελευταια μου εχει πεταξει κατι λογαριασμους γαμω το σπιτι της που δεν ξερω απο που "βγαινουνε" και αναγκαζομαι καθε μήνα σχεδον να τους υποδυκνείω γκάφες που εχουνε κανει. Αν συνεχιστει η φαση γιατι να μη βαλω κοσμοτε για παραδειγμα; Γενικοτερα στην κινητη τηλεφωνια ομως σιγα τις διαφορες που υπαρχουν. Οτι και να εχεις πανω κατω στα ιδια εισαι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ασε που ΔΕ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ αγοραζοντας απο τους χορηγους της. Οι χορηγοι δινουν ενα φιξαρισμενο ποσο και τελος. Ειτε αγορασουν οι γάβροι βοδιαφον είτε όχι, τα ιδια λεφτα θα παρει ο Ολυμπιακος.
Αυτά τα βιντεάκια (στημμένα ή μη) αν και φαίνονται κωμικά ... με αηδιάζουν. Ίσως γιατί τα λίγα ζευγάρια που θαυμάζω είναι δεμένα ψυχικά και όχι αναγκαστικά στα κωλόχαρτα.
Anyway ... όποιος δε βαριέται ας διαβάσει τα σχόλια από κάτω ... είναι επίσης εκνευριστικά.
Εμενα μου εμεινε η απορια τι διαλα εψαχνες και επεσες πανω σε τετοιο βίδεο![]()
Στο φατσαμπούκι το είδα από ένα blog.
Coach (01-07-11)
Coach (01-07-11)
Άσε Νίκο, γίνεται τόσο χάος με τα αρχαία. Εκτός του ότι δεν ξέρεις αν σε πολλές περιπτώσεις έχεις βρει αυθεντικό
κείμενο ή όχι, πολλές λέξεις έχουν τοσες διαφορετικές σημασίες και το νόημα μπορεί να είναι τελείως άλλο.
Μεγάλο μπλέξιμο. Εδώ οι ερευνητές δεν έχουν καταλήξει ακόμα (και μας τα έχουν πρήξει) με το θέμα της
ομοφυλοφιλίας, δεν μπορούν να αποφασίσουν αν ήταν αποδεκτή ή πόσο αποδεκτή ήταν τελικά κλπ κλπ. Άμα
ψάχνεις τίποτα πιο περίεργο όπως ορφικά και ελευσίνια μυστήρια τότε άστα βράστα. Παρεπιπτόντως ψάχνω να
βρω κάτι που να έχει σχέση με την πνευματική και/ή ψυχική εξύψωση του ανθρώπου. Λογικά σε κάποιον ύμνο
ή επίκληση ή τελετή μύησης θα βρω κάτι.
Bookmarks